Medicheck AB Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag har efter blivit totalt nonchalerad av min VC idag fått så otroligt bra hjälp av Medicheck. Psykiatern Aleksandr Kulak var otroligt inkännande och medmänsklig. Han lyssnade och förstod min... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Enormt empatisk bemötande utav en duktig specialist inom psykiatrin som förstår och respekterar att man kämpar med sin diagnos. Det har verkligen rätt specialistkompetens för att ge en hälsofrämjande... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Läkaren är underbar men appen och kundtjänst gör att företagets tjänsteerbjudande inte fungerar! Appen har tekniska problem, så videosamtal funkar inte. Jag har inte fått samtal, endast sms från lä... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Lekarz
  2. również w kategorii:
  3. Klinika specjalistyczna
  4. Przychodnia lekarska

Napisane przez firmę

Medicheck AB är en svensk digital vårdgivare som gör specialistvård enklare och mer tillgänglig. Genom vår digitala plattform kan patienter träffa erfarna specialistläkare inom ett flertal medicinska områden – utan remiss och med korta väntetider. Vår ambition är att erbjuda trygg, tillgänglig och högkvalitativ vård där patienten står i centrum. Hos oss får du medicinska bedömningar, behandling och uppföljning från legitimerade specialister, oavsett var i Sverige du befinner dig. Vi välkomnar all feedback från våra patienter. Dina omdömen hjälper oss att utveckla våra tjänster och gör det lättare för andra att hitta till Medicheck.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 23

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Inte ens värda en stjärna

Inte ens värda en stjärna. Snacka om att bara vilja tjäna pengar på sjuka människor som är desperata efter hjälp. Precis som några andra redan skrivit i sina bedömningar så är det omöjligt att få tag på någon på kundtjänst, eller någon över huvudtaget, utan att boka ett besök som kostar massa pengar.
Mitt första besök kostade 1495 kr och jag var nöjd med det besöket. Jag fick min medicin utskriven som jag önskade och läkaren rekommenderade uppföljning om 4 - 5 veckor. Då tar jag förgivet att medicinen som skrivs ut ska räcka fram tills uppföljande samtal men där hade jag fel. När det gått nästan 3 veckor inser jag att medicinen inte kommer räcka fram till uppföljningen och kontaktar då Medicheck via deras tjänst "Receptförnyelse". Jag förklarade noggrant min situation men får ändå till svar att de inte kan förnya mitt recept utan att jag bokar ett nytt läkarbesök, som då kostar 995 kr. Jag gör ett nytt försök med en ny receptförnyelse och förklarar ännu mer ingående men får samma svar igen. Jag blir desperat då medicinen börjar ta slut och jag vill inte börja om med insättningen så jag bokar in ett nytt läkarbesök som kostar 995 kr. Läkaren ringer aldrig upp och jag får ett sms om att han har försökt nå mig. Jag satt och väntade i 45 minuter på att läkaren skulle ringa mig utan att något hände. Jag har kontaktat kundtjänst x antal gånger och har man tur får man ett korkat svar men oftast får man inget svar alls. Jag har även bett kundtjänst vidarebefordra mitt mail till ansvarig för Medicheck men jag får inga svar.
Jag bokade ytterligare ett läkarbesök för att få min receptförnyelse. Läkaren ringde upp mig och det tog max 5 minuter då han endast förnyade mitt recept.
Jag har fortfarande inte fått svar från kundtjänst och jag har inte fått tillbaka mina 995 kr som de har tagit utan att vi har haft någon kontakt.
Summan av det hela är att jag först betalade 1495 kr för ett första besök. Sedan betalade jag 995 kr för ett besök som aldrig blev utfört och sedan betalade jag ytterligare 995 kr för att få ett besök på 5 minuter som innebar en receptförnyelse.
SKANDAL!

1 lipca 2024

Odpowiedź od Medicheck AB

Tack för din recension, din feedback är mycket värdefull för oss.
Det är tråkigt att höra att din upplevelse inte levde upp till dina förväntningar; Medicheck strävar alltid efter att leverera högkvalitativ specialistläkarvård, och patientnöjdhet är vår högsta prioritet.

Vi skulle uppskatta om du kontaktar vår kundtjänst på support@medicheck.se, så att vi kan undersöka närmare vad som kan ha inträffat här och hjälpa dig vidare på bästa sätt.

Trevlig and professionell

Trevlig and professionell

18 czerwca 2024

Hej Walid!

Stort tack för ditt omdöme! Det är härligt att höra att du har haft en positiv upplevelse, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela dina tankar!

Hälsningar,

Grymt bra o enkelt

Grymt bra o enkelt
Duktig läkare som lyssnade på mina behov o såg till att jag fick d jag behöver
Tack Loakeim

11 czerwca 2024

Hej Teres!

Tack så mycket för din fina recension! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina tankar, och vi är glada att höra att du haft en bra upplevelse!

Tveka inte över att höra av dig till oss vid funderingar, eller om du vill träffa en av våra specialistläkare!

Hälsningar,

Så nöjd

Lyhörd, proffesionell och hjälpsam psykiatriker. Evigt tacksam för den hjälp jag fått.

17 kwietnia 2024

Odpowiedź od Medicheck AB

Stort tack för din recension, och det glädjer oss verkligen att höra att du har haft en bra upplevelse av Medicheck!

Patientnöjdhet är vår högsta prioritet och din feedback är värdefull för oss för att veta hur vår tjänst upplevs.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om det skulle vara någon fundering, eller om du vill boka ett specialistläkarbesök!

SCAM VARNING!!!

1 stjärna är för mycket!! Otroligt sjuka priser, skulle förnya recept för 100kr men läkaren ville att jag skulle betala 700kr pluss för han ville ”se hur jag mådde” när det är en medicin som ska hjälpa mot hyperhidros och har inget alls med mående eller bivärkningar med mående?? Dom vill BARA ha pengar. ALDRIG använd era pengar på Medicheck. Jag varnar er!!!!!!!!!!!!!

28 maja 2024

Kundtjänst som sänker företaget

Jag har inte fått samtal, endast sms från läkaren att hon kunde inte nå mig och jag skulle boka om mötet. När jag kontaktade kundtjänst för att boka om mötet så fick jag veta att jag måste betala 750 kr igen.
Blir inte kvar som kund och avråder andra.

14 maja 2024

Riktigt snabbt och smidigt

Riktigt snabbt och smidigt. Enkelt att boka tid med en specialistläkare och få recept utskrivna direkt samt rådgivning. Mötet varade i 7 minuter, men det var effektivt och alla frågor jag hade blev besvarade tydligt.

8 maja 2024
Oceniono na 3 z 5

Blandade upplevelser

Träffat tre olika läkare i två olika syften. Första toppen! Fick en timmes samtal med noggranna frågor, gott lyssnande och fint bemötande. Bra hjälp utifrån det jag önskade. Nästa läkare var helt okej men kort tid, 10 min, information jag redan kände till, inga frågor knappt utan bara en monolog och sedan slut. Märkligt. Nästa läkare något bättre. Lugnare och ställde några frågor utöver det jag beskrivit innan besöket i text. Fokus på medicin snarare än förståelse för symtom som jag önskade. Utrymme att prata om det jag önskade egentligen var sparsamt. Tips: Fråga patienten i början av samtalet vad som är viktigt för den att ta upp och informera även om längden på samtalet så en vet det i förväg. Ökad personcentrering helt enkelt. Tack.

9 kwietnia 2024
Oceniono na 3 z 5

Omöjligt att få ny kontakt/uppföljning efter besök

Ok tjänst men oerhört svårt att få kontakt igen efter ett besök. Tex om man pratat med läkaren om ett recept och sen glömmer han ett av läkemedlen så finns det inget sätt att chatta eller kontakta läkaren igen utan att betala 750kr för ett nytt besök.

28 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Trevlig läkare som kunde bistå med…

Trevlig läkare som kunde bistå med hjälp.
Läkaren bokade in uppföljning.
Snabb och smidig hantering. Mer tillgänglig än andra vårdenheter.
Kommer absolut fortsätta med medicheck. Kan varmt rekommendera!

22 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

En stjärna är för mycket för er

En stjärna är för mycket för er, när jag hade stort behov av hudläkare till min son då vi fick inte hjälp, läkaren ringde aldrig upp oss, vi väntade över en timme på samtal var även inloggad i appen, och gissa vad vi fick 300kr FAKTURA utebliven besök.
SKAM

Martha

30 marca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej