Jag har efter blivit totalt nonchalerad av min VC idag fått så otroligt bra hjälp av Medicheck. Psykiatern Aleksandr Kulak var otroligt inkännande och medmänsklig. Han lyssnade och förstod min... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Enormt empatisk bemötande utav en duktig specialist inom psykiatrin som förstår och respekterar att man kämpar med sin diagnos. Det har verkligen rätt specialistkompetens för att ge en hälsofrämjande... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Läkaren är underbar men appen och kundtjänst gör att företagets tjänsteerbjudande inte fungerar! Appen har tekniska problem, så videosamtal funkar inte. Jag har inte fått samtal, endast sms från lä... Zobacz więcej
1 stjärna är för mycket!! Otroligt sjuka priser, skulle förnya recept för 100kr men läkaren ville att jag skulle betala 700kr pluss för han ville ”se hur jag mådde” när det är en medicin som ska hjälp... Zobacz więcej
Medicheck AB är en svensk digital vårdgivare som gör specialistvård enklare och mer tillgänglig. Genom vår digitala plattform kan patienter träffa erfarna specialistläkare inom ett flertal medicinska områden – utan remiss och med korta väntetider. Vår ambition är att erbjuda trygg, tillgänglig och högkvalitativ vård där patienten står i centrum. Hos oss får du medicinska bedömningar, behandling och uppföljning från legitimerade specialister, oavsett var i Sverige du befinner dig. Vi välkomnar all feedback från våra patienter. Dina omdömen hjälper oss att utveckla våra tjänster och gör det lättare för andra att hitta till Medicheck.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Läkaren jag fick kontakt med var så avvisande att jag känner mig väldigt dålig nu. När man söker vård förväntar man sig i alla fall att bli lyssnad på. Jag behöver hjälp för min ångest, depression och utmattning. Dessutom tycker jag inte att man ska behöva betala en hög summa för att må ännu sämre efter ett besök.

Odpowiedź od Medicheck AB
Jag fick träffa en fantastisk lyhörd doktor. Tog sig tid att lyssna.

Odpowiedź od Medicheck AB
Doktor Khaleed var mycket bra att ha att göra med och efter att ha kämpat med den vanliga vården i många år och inte fått något annat än Levaxin vilket inte har hjälpt mig så kände jag att jag äntligen hade kontakt med en läkare som var specialist på sköldkörtelsjukdomar.

Odpowiedź od Medicheck AB
Sökte hjälp för att ev kunna få licensläkemedel för sköldkörteln och fick bra kontakt initialt med en specialist. Han gjorde allt enligt protokoll ända tills han skickat in licensansökan till Läkemedelsverket. Verket efterfrågade kompletterande uppgifter som han aldrig skickade in, men till mig påstod han att han gjort det. Efter att jag själv tagit del av en skrivelse (genom mitt Apotek) från verket där det framgår att jag fått avslag på licensansökan delvis pga att kompletterande uppgifter inte kommit in, kontaktade jag Medicheck för att få en förklaring. De svarar att ansvarig läkare ska höra av sig. Det gjorde han och svarade att ansökan blivit avslagen och att han inte jobbade kvar på Medicheck. Ingen förklaring. Inga noteringar i journal. Journalanteckningar saknas helt, förutom en kort notis om att licensansökan är skickad till Läkemedelsverket. Det är så illa skött allt, att jag kontaktat ansvarig läkare på Medicheck som inte heller vill göra något. Nu återstår IVO. Det här företaget måste granskas.
UPPDATERING:
Den 23 januari fick jag flera swish-inbetalningar från Medicheck som återbetalning för fakturorna jag betalat för samtal med läkaren. Fortfarande inga förklaringar eller kommentarer från företaget.

Odpowiedź od Medicheck AB
Till skillnad från Primärvården så lyssnar ni på patienten. Som patient får man vara delaktig i behandlingen.

Odpowiedź od Medicheck AB
Vilken skillnad på läkare o läkare. Varit lite strul med mediciner o apotek o licens men denne Dr har verkligen gått all in för att försöka hjälpa mig. Så då känns 1500 ändå ok för att få hjälp.

Odpowiedź od Medicheck AB
Snabb och proffsig hjälp. Lyhörda läkare som inte enbart tittar på provsvar.

Odpowiedź od Medicheck AB
Undvik, dyrt och du får ingen hjälp. Deras tjänst med att ladda upp bilder och dokument fungerar inte. Du laddar upp men sen säger de att de inte fått något.

Lurar folk på pengar. Sök på doktor 24 istället

Odpowiedź od Medicheck AB
Osannolikt usel kundtjänst som ignorerar en i det längsta, för att sedan bolla över problemet till ansvarig läkare -- Leif Hägglund -- och därefter hör man aldrig av dem igen. 750 kronor i sjön, och stort lidande för mig, som blivit utan min medicin. Trots att jag var noga med att förklara hur viktig medicinen är för mig, och att läkarens misstag (han hade skrivit fel styrka på receptet och därmed halverat min dos) skulle gå på en minut att rätta till, så struntar tydligen både kundtjänst och läkare i att rätta till felet och hjälpa mig. Undvik detta företag!

Odpowiedź od Medicheck AB
En snäll, varm och inkännande spec i de problem jag har, hals matstrupe.. tog bort min oro kring detta på 30 min samtal. Denna läkare hade förmågan att lyssna.
Jag blev helt lugn efter info jag fick.

Odpowiedź od Medicheck AB
Medicheck fakturerar dubbelt. Det går inte att bestrida faktureringen. Kundtjänst omöjlig att få tag på. Använd inte deras tjänster!

Odpowiedź od Medicheck AB
Efter att ha väntat i flera veckor på ett svar, börjar jag undra om det ens finns ett riktigt kundserviceteam eller om det bara är en enda person som försöker hantera alla ärenden. Den totala bristen på kommunikation och återkoppling är oacceptabel.
Det här verkar inte vara ett isolerat problem. Jag har sett flera andra kunder som har haft samma upplevelse, vilket tyder på att det finns ett allvarligt strukturellt problem i hur Medicheck hanterar sina kundärenden. Jag har nu inga andra alternativ än att rapportera detta till Konsumentverket och andra relevanta myndigheter.
Om du överväger att använda Medicheck, tänk om. Kundservice är en avgörande del av en bra tjänst, och tyvärr är Medichecks kundservice en katastrof.

Odpowiedź od Medicheck AB
VARNING!!! Detta företag utnyttjar hänsynslöst svaga och sjuka människor i behov av hjälp. Kundtjänsten får man jaga sig blå efter och svaren man får när de begått misstag som att ”remissen måste ha kommit bort i posten” eller ”läkaren var visst inne men du var inte det”, fastän det är helt fabricerat, är att man får boka ett nytt läkarsamtal och betala 750kr för att de exempelvis ska kunna skicka en ny remiss. Alla protester möts av tystnad. Kravbrev för uteblivna besök kommer trots att man suttit inne på länken och skickar bildbevis u-form av skärmdumpar.

Odpowiedź od Medicheck AB
Fick svar på flera frågor och en bra läkare som verkligen tog sig tid o berätta för mig och lyssnade bra och duktig.
Tack.

Odpowiedź od Medicheck AB
Kompetent, erfaren, noggrann och inlyssnande kardiolog som inger förtroende. Hanterar alla ärenden professionellt.

Odpowiedź od Medicheck AB
Mycket smidigt. Bra och trevligt bemötande. Fick hjälp med remiss ckså