OnePlus puhelimen huollon jälkeen
OnePlus puhelimen huollon jälkeen, kun puhelin saapui takakansi oli jo lähtemässä irti, ja on parin päivän jälkeen lähtenyt kokonaan!
Erityisen hyvää ja nopeaa palvelua, kiitos Martin M! Air podsit huollettiin vuorokaudessa
Kelloni Watch D ei näytä verenpainetta. 1. huolto, takakannen vaihto antureineen, Ei vaikutusta, luulen ettei kellolle tehty mitään. 2.huolto, resetoitiin ja sanottiin olevan kunnossa. En yhtään ihmettele että Huawei ei jatkanut takuuhuoltosopimusta kyseisen firman kanssa.
Ei jatkoon!!!
Jätin puhelimeni 17.9. Huoltoon ja hukkasivat sen. Nyt olen saanut odotella yli kuukauden (24.10.), että mitä nyt tekevät asian suhteen. Hidasta asiakaspalvelua ja passiivista asioiden hoitamista tällaisessa tilanteessa! Päivitys: saivat 1,5kk jälkeen puhelimen korvattuna takaisin tililleni.
Ystävällinen ja nopea palvelu! Kiitos Joonas hyvästä palvelusta! Laite korjattiin nopeasti ja huollon etenemisestä oltiin hyvin yhteydessä. Käytän jatkossakin.
Inefficient operations for warranty phone repair, misleading info. Be aware - they're partnering with Elisa and Auto Support Vantaa and might get some commissions from both parties.
On the picture - the misleading info about the repaired phone. The reality - the phone being away for more than 3 weeks ( !!!) and it's still not repaired.
Luokaton palvelu. Ylimielinen vastuuton toimintapa. Eivät korjaa aiheuttamiaan jälkiään puhelimeen. En käyttäisi palvelua toistamiseen, jos haluaisin luottaa lopputulokseen.