1. Naprawa telefonów

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi tilbyder at komme ud til jer reparerer jeres telefon/tablet på stedet i løbet af 30min eller tage den med os tilbage på værkstedet. Vi tilbyder mange forskellige slags reparationer, vi fikser alle Iphones, Ipads og samsung modeller. Vi er desuden meget åbne for andre modeller, bare kontakt os så kigger vi på det. Det nemmeste er at gå ind på vores hjemmeside og bruge vores hurtige online booking system. Kontakt os hvis du har spørgsmål.

4,3

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Skønt at have sådan en professionel virksomhed som nabo

MCare er der for dig. De finder lige nøjagtigt den løsning, som du har brug for og deres ekspertise er meget høj. Jeg kan kun varmt anbefale MCare hvis du vil have god og særdeles professionel betjening. Deres brugte produkter er i den grad til en a-grade, og så ligger de inde med mange spændende reservedele.

20 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Super god og fordelagtig pris

Både mine søstre og jeg har lavet telefoner hos mCare Århus, teknikkeren er super professionel, venlig og hurtig. Top service hver gang. Og sjovt nok synes jeg faktisk min skærm holder MEGET længe på trods af jeg har børn som ofte taber min telefon, også udendørs. Og prisen er meget meget fordelagtig sammenlignet med at jeg plejer at betale det dobbelte.

17 lutego 2025

Fremragende service

Fremragende service. Bestilt tid onsdag aften kl. 19.
Torsdag kl. 9 var skærmen på telefonen skiftet. Kom på min arbejdsplads og ordnede det. Og endda til meget konkurrencedygtige priser.

27 lutego 2020
Oceniono na 5 z 5

Jeg har fået lavet min Iphone hos…

Jeg har fået lavet min Iphone hos Mcare.dk det var en hurtigt besøg på hjemme adressen til en fornuftige pris ift hvad du får andre steder. Teknikeren var venlig og hurtige med at skifte skærmen på mobilen.

13 września 2019
Oceniono na 5 z 5

Super hurtig service, flink tekniker!

Jeg har fået lavet min mobil telefon af mCare.dk , det var hurtig bestilling og så kom tekniker til min adresse og lavede den på stedet. Prisen var desuden jorden taget i betragtning han skulle kører til mig, var faktisk billigere pris end jeg skulle tage telefonen forbi en butik.

Rigtig flink tekniker som kom forbi, kompetent gut!

Bruger mCare igen en anden gang. Tak

Jan

3 kwietnia 2018
Logo mCare

Odpowiedź od mCare

Hej Jan, selv tak det var rigtig godt at komme forbi en kunde som dig som havde alt klar til os da vi kom på adressen. Du skal være meget velkommen til at kontakte os en anden gang hvis du har behov for reparation eller spørgsmål til vores produkter.

Rigtig god dag ! :)

mCare

Oceniono na 5 z 5

Her er et firma der ved hvad kvalitet

Her er et firma der ved hvad kvalitet, pertentlighed og kundeservice er for nogle størrelser. Har benyttet Mcare ved flere givne lejligheder og kan varmt anbefale dem - her er der tale om kvalitetsarbejde og ikke samlebåndsarbejde.

23 marca 2018
Logo mCare

Odpowiedź od mCare

Hej Palle, tak for de pæne ord :)!

Vi gør altid hvad vi kan for at du og alle vores kunder for en god service oplevelse og jeres telefoner virker som de skal.

Mvh mCare

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej