Oceniono na 1 z 5

Virkelig ringe mad Jeg var blevet inviteret ud af min kæreste fordi jeg altid gerne har ville prøve Mash Rungsted .. men er da pænt overrasket over hvor dårlig kvalitet bøffen var til 600 kr , k... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Mash Frederiksberg skuffer for vildt her til aften den 30.12.2025 Vi sidder højest 14 personer herinde og alligevel går galt for personalet. Mig og min datter bestilte drikkevarer plus forret f... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Mash Rungsted Selvom maden sådan set er ganske glimrende - er priserne helt væk. 495 kr. for en bøf, hvor 1/3 kan skæres væk (fedt og sener), og hvor du betaler ekstra for alt tilbehør (grøntsage... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mash Århus wauuuuuuw det havde jeg ikke set komme 😳fra start til slut en helt fantastisk oplevelse maden langt over det forventede og betjeningen: ❤️❤️❤️❤️❤️modtaget af den mest profesionelle tjener... Zobacz więcej

2,5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Selvfed og arrogant betjening breder sig.

Har spist på MASH rigtig mange gange. Har været på alle restauranter.
Jeg oplever oftere og oftere en arrogant og selvfed betjening, senest her til aften hvor jeg simpelthen udvandrede fra restauranten i CPH lufthavn.
Desværre hører jeg ligeledes oftere og oftere venner og forretningsforbindelser have samme oplevelse.
Pas på MASH.
Pas på MASH. Det viser sig langsomt men sikkert at flere og flere kan lave en god bøf.

19 marca 2018
Oceniono na 4 z 5

Vi har besøgt Mash både i Odense og …

Vi har besøgt Mash både i Odense og Bredgade i København.
Maden er fantastisk, hyggelige omgivelser og meget opmærksomme tjenere, så servicen absolut i top.
Det som trækker lidt ned på oplevelsen er, at i Odense er akustikken er meget dårlig. Der skal ikke ret mange gæster til, før man skal sidde og småråbe til hinanden for at kunne fører en samtale.
Ellers alt tiptop

6 lutego 2018

Hvad siger I til dette?

Hvad siger I til dette? Er jeg helt galt på den?

Hej MASH

Jeg var på besøg igår kl 20.30 sammen med min kæreste..
Vi kom ind og vi ventede lige et øjeblik med at få vores jakker hængt og vist bord.. Men inden da blev jeg lige spurgt om navn, siger Hakan og hun spørger mig om jeg sagde at jeg hed Bacon.. Vidste ikke om jeg skulle grine el blive fornærmet.. Tænker at et sted som MASH så spørger man lige igen om navnet end at sige "sagde du Bacon"

Vi sidder og får stukket 2 menu kort i hånden og inden da bliver vi spurgt om vi starte med vand el brus vand.. Nu har jeg været på MASH et par gange og er aldrig blevet spurgt om dette, ( man burde også lige sige at det koster penge) nåh men kæresten siger brus vand vil være dejligt. Nåh men vi vælger fra Menuen det vi har lyst til, siger det til personen der betjener os. Jamen det er sådan set fint nok, kæresten vil ha rødvin og jeg tager sodavand, hun får sin rødvin og der går i hvert fald 10 min før jeg får min sodavand.. Der går måske 20 min med maden som er helt ok, men det undre mig at bordet ved siden af fik brød og smør inden deres mad kom. Er der forskel på folk?
Jamen vi spiser og hygger og maden smager mega godt. Så sådan Ca slut til at vi spist op, kommer ham der betjent os og hælder mere dansk vand op og da den er slut kommer han med en ny flaske og lige hælder en smule mere op i næsten fyldt glas, " burde han ikke spørge om vi vil ha en flaske mere"?

Dvs at jeg har betalt for 2 flasker brus vand som i kalder det og vi har kun drukket 1..

Jeg må indrømme at jeg er meget skuffet over at få den oplevelse igår. Jeg kunne forstå hvis jeg var på Jensen Bøfhus..
Mvh
Hakan Hüryasa

Svar fra Retur

Kære Hakan.

Mange tak for din mail. Det betyder meget for os når vi får feedback. Det er den eneste måde hvorpå vi kan forbedre os eller få en mulighed for at forklare os.

Din oplevelse på Mash Penthouse tyder på at vores forventningsafstemning ikke har været helt opfyldt.

Jeg beklager hvis du har følt dig stødt af vores modtagelse. Jeg er sikker på at værtinden ikke har ment noget med sit spørgsmål. Hun har simpelthen ikke hørt hvad du har sagt. Jeg er ked af misforståelsen.

Proceduren omkring vand på MASH er at vi spørger alle gæster som det første om de vil have noget vand. Hvis I ikke har oplevet det før, er det desværre en fejl. Postevand hos os er gratis, men det vand vi selv køber ind til gæsterne, koster penge. Vores vand med brus er fra San Pellegrino som er af høj kvalitet.

Selvfølgelig skal I ikke betale for jeres flaske nummer to, som tjeneren kom med uden at spørge jer først.

Vi kan enten overføre pengene til dig eller vi kan aftale at I ikke betaler for vand ved jeres næste besøg.

Jeg er ked af at jeres oplevelse ikke har været lige i skabet. Jeg er til gengæld glad for at du har taget dig tid til at skrive til os.

Jeg håber at vi kan få lov til at få fornøjelsen af jeres selskab i fremtiden.

Mvh
Martin Westi

21 listopada 2017

Mad og Mennesker

Jeg fejrede afleveringen af mit speciale her. For det første er kvaliteten af maden i top; samtidigt med den ikke udgiver sig for at være mere end den er. For det andet så var vores tjener enormt god til at "hygge" om os, uden at det virkede som om, at hun forsøgte at prakke os noget på.

15 września 2017
Oceniono na 1 z 5

Høje priser og lav service derefter!

Forsøgte at reservere et bord til 11 voksne og 3 børn på Skovriderkroen. Aldrig er jeg blevet mødt med så ringe en service.

I det første svar på min mail bliver jeg spurgt om der skal stå juice eller kaffe klar ved ankomst. Jeg bliver bare ikke oplyst om priserne.

Efter jeg bliver oplyst om deres tårnhøje prise, som jeg selv skulle spørge til (110kr for en kande juice?!) - vælger jeg at sige, at folk tager stilling til det på dagen, da det er svært at sige hvad man lige har lyst til, 14 dage før man skal spise brunch?!?
Mine gæster må da selv bestemme hvad de vil have på dagen?!

Jeg får så følgende tilbagemelding:
'Vi har ikke mulighed for, at tilbyde jer special kaffe, da i er, så mange. Det ville betyde, at den første kop ville blive kold før den sidste er færdig. Dette ville skabe ikke kun en kedelig opleves for jer, men også for os.

Jeg håber, at i har forståelse for dette.'

...... Hvilken resturant af den størrelse, som tilbyder brunch hvor man har bordet i så mange timer, og trods alt betaler 250 kr. uden drikkevarer, vælger at man ikke kan bestille en kaffe latte på dagen, fordi man er for mange?! 11 voksne hvoraf 5 drikker kaffe?!

Jeg valgte at afbestille min booking, og har fundet et andet sted til samme pris, bedre udsigt og Et sted skal jeg hverken tage stilling til drikkevarer eller mangel på service!

16 sierpnia 2017

Træt af tårnhøje priser og sure personale i Mash Airport

I Kastrup Lufthavn ligger der en MASH, hvis Lufthavnen i Kastrup havde mere stil, lå der ingen MASH ! magen til dårlig betjening skal man længe lede efter, uforskammet og sløv og dårlig stil, vi var forbi en mandag aften, og fik at vide som det første, i har 30 min. til at bestille så lukker køkkenet og 45 min til at spise, vi tænkte, det var da en mærkelig måde at byde os velkommen på, dernæst sat ned uden opdækning med service eller lign. kun henkastet, menu kort vi bestiller hurtigt noget at drikke... vi kigger i kortene og må virkelig sige at priserne fejler ikke noget, men vi kigger og drikke varerene kommer sådan ok 10 min efter, jeg spørg til hakkebøf 165 kr.. hva er der til hakkebøffen ... svaret kommer prompte ingenting... intet smil og væk er hun.. jeg kigger på menu kortet og opdager at selv en hakkebøf skal have side ordre ... 35 kr. pr ting så med sovs og kartofler er vi langt over 200 kr for en hakkedreng med sovs og kartofler ... sindsygt ingen hakkedreng med sovs og kartofler er 235 kr værd... vi undres og mens vi tænker over hva vi tør bestille, hører vi damen der tog imod os gå og boss den på kunder og personale... vi opdager at den lille lyshåret pige er rest. chef.. og hun er både træt af kunder og personale og helt personligt skulle hun nok finde sig et andet job, for hun er da så træt af det her job, som hun viser med sin kropsholdning.. vi bestiller efter præcis 10 min en forret Linguine with Tiger Prawns 120 kr... vi venter og vi venter ca 40 min efter vi har sat os kommer den så en kæmpe tallerken med 6 små rejer og en barne håndfuld spaghetti, godt saltet op, og vi spiser det tros vi må måbe os ... da vi er næsten færdig efter 10 min kommer de og spørg om alt er okay... hvor til vi svare om vi godt kan få nogle servietter, der bliver slået med håret og igen kastet en halv stak papir servietter på bordet... vi er målløse ... vi skynder os og betale og komme videre i vores ellers travle hverdag, og videre ud i verden med fly.... hvis det stod til os fandtes Mash ikke i Kastrup lufthavn, den er simpelthen ikke god nok at have, ej heller ikke af hensyn til vores gæster i København og lufthavn, synd og skam, ophæv samarbejdet.

5 lipca 2017
Oceniono na 3 z 5

Kom nu med hele pakken 👍

En koncept hvor mad og service køre skævt af hinanden ...
Resten er i nødsaget til at arbejde på hvis man gerne vil skille sig ud i den gode ende af skalaen .
Derfor 3 stjerner og det er kødet der hiver det op 👍
Så stram op og færdig gør processen ...
Mangler oplevelsen af at gå der fra med den fulde oplevelse 👍

14 kwietnia 2017

Super service Mash Rungsted havn

Altid god service MASH Rungsted havn. Specielt en af tjenerne, vil jeg fremhæve. Kan ikke huske hans navn, men han har en del tatoveringer på armene. Oplever altid super service fra hans side og han ved hvad han taler om.

2 marca 2017
Oceniono na 5 z 5

Århus, fremragende service, LÆKKER MAD og vin!

22.02.2017
Har gentagne gange været på Mash, Århus i løbet af de sidste par år. Servicen er i top, personalet er så venlig og imødekommende, hele tiden til at få fat i, men alligevel yderst diskrete. Når man efterspørger vin og drinks, har de dedikerede medarbejdere, der virkelig kan deres kram og rammer plet med deres anbefalinger. Jeg glæder mig virkelig, hver gang jeg skal derind og have en stor saftig og veltilberedt mør ribeye! Kan kun varmt anbefale Mash, Århus og kan slet ikke nikke genkendende til nogle af de andre dårlige anmeldelser.
Mange hilsner Sarah

23 lutego 2017
Oceniono na 2 z 5

Tarveligt

Vi var hos jer på Tivoli hotel i København torsdag d. 26/1 og fejre 30 års fødselsdag for vores datter, og det vil vi godt fortælle om. Vi bestiller 2 gange mørbrad og 1 stk porterhouse til 2 personer. Vi bliver oplyst at porterhouse tager 20 minutter at stege hvilket er helt fint. Efter små 40 minutter får vi endelig serveret vores mad, efter yderligere ca 10 minutter kommer tjeneren og spørger om alt er som det skal være, hvilket vi desværre må meddele at det er det ikke, begge mørbrad er tættere på gennemstegt end medium som bestilt, han siger det kan han godt se og beklager, hvorefter han gik !!!! Her sad vi målløse med en lille forventning om at han ville komme tilbage og tilbyde noget nyt kød eller en kompensation for det gennemstegte kød, men desværre måtte vi konstatere at det skete ikke. Det er simpelthen ikke I orden, så svært er det ikke at stege mørbrad, det kan de finde ud af selv på Jensens bøfhus. Øv for en kedelig oplevelse

27 stycznia 2017

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej