Oceniono na 1 z 5

Virkelig ringe mad Jeg var blevet inviteret ud af min kæreste fordi jeg altid gerne har ville prøve Mash Rungsted .. men er da pænt overrasket over hvor dårlig kvalitet bøffen var til 600 kr , k... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Mash Frederiksberg skuffer for vildt her til aften den 30.12.2025 Vi sidder højest 14 personer herinde og alligevel går galt for personalet. Mig og min datter bestilte drikkevarer plus forret f... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Mash Rungsted Selvom maden sådan set er ganske glimrende - er priserne helt væk. 495 kr. for en bøf, hvor 1/3 kan skæres væk (fedt og sener), og hvor du betaler ekstra for alt tilbehør (grøntsage... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mash Århus wauuuuuuw det havde jeg ikke set komme 😳fra start til slut en helt fantastisk oplevelse maden langt over det forventede og betjeningen: ❤️❤️❤️❤️❤️modtaget af den mest profesionelle tjener... Zobacz więcej

2,5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 2 z 5

Koldt kød var hvad vi fik til aftensmad…

Koldt kød var hvad vi fik til aftensmad idag på mash ved Rungsted havn. Vi bad tjeneren om at få noget varmt kød, han gik med fadet og kom tilbage med endnu en omgang koldt kød. Der var en masse unge mennesker på arbejde som virkede ekstrem forvirret. Vi bad gentagne gange om vores drikkevarer, vi bad 3 gange om salt og peber og vi fik ik vores saucer. De prøvede at rode bod på det ved at trække lidt fra af regningen... men jeg vil hellere ha foretrukket at ha fået ordentlig mad og så betale fuld pris.

27 czerwca 2020

Tam oplevelse

Den 10 juni spiste jeg på Mash Penthouse, og det var ikke pengene værd.
Jeg havde på forhånd tjekket deres vinkort og udset mig en flaske jeg gerne ville drikke, denne havde de ikke.

I mens jeg gennemgår kortet på ny, kommer vores forretter.... Jeg har ikke oplevet tidligere at få mad før vin.

Vi havde bestilt 2 bøffer, den ene skulle være medium og den anden rare. Begge var stegt korrekt, men de havde stået så længe at de begge var helt kolde. Bøfferne blev sendt retur uden problemer for tjeneren.

De nye bøffer kommer og er varme denne gang, men begge stegt for meget.
Vi gør tjeneren opmærksom på dette og de accepterer at vi ikke skal betale for den ene bøf.

Mash har et flot vinkort, hvis vinen er der, men hvis man er et steak house og ikke kan tilberede en bøf korrekt så bør man genoverveje sit koncept.

Ikke blandt de 3 bedste steak houses i København, men det dyreste.
De 2 stjerner gives for vinkortet og en tjener der accepterer kvaliteten var for dårlig.

11 czerwca 2020
Oceniono na 1 z 5

Mash penthouse det er simpelthen ikke godt nok

Hold nu op en dårlig oplevelse ...
Vi var 7 kollegaer ude og spise på Mash Penthouse på Tivoli hotellet i København . Jeg har aldrig oplevet noget lignende.
Da vi kom spurgte tjenere kun 2 ud af 7 hvad de ønskede at drikke. Vi kaldte hende tilbage og spurgte om vi andre måtte få noget at drikke?2 af os ville bare ha’ en almindelig Coca cola. Da tjeneren kom med dem smagte vi på dem, det var bestemt ikke almindelig Coca-Cola ( men light) der gik lang tid før vi fik hende overbevist .
Så kom vi til maden.... en kollega fik en forkert bøf, en ribeye istedet for mørbrad som hun havde bestilt . Så fik hun langt om længe sin mørbrad, så manglede hendes kartoffelmos hun skulle have til.
En anden kollega fin ikke sine pomfritter og bøffen var ikke medium men fuldstændig rå.

Ved siden af os sad 2 unge fyre som også havde en forfærdelig oplevelse .... de fik dog slået halvdelen af regningen.
Da vi skulle betale sagde vi til tjeneren at vi gerne lige ville fortælle hvordan vi syntes aften var forløbet. Hun ville slet ikke høre på od, men sagde hun kunne hente sin manager .
Og hold da op en manager , hun sagde lige ud at vi løj og at , vores oplevelse passede ikke for hun havde talt med køkkenet og tjeneren . Hun var simpelthen så ubehøvlet og nedladende. Tror aldrig hun har været på et Kundservice kursus . Og nu er det jo ikke ligefrem billig mad, så lidt service kan man vel forlange.
Jeg sætter aldrig mine ben på den restaurant igen

11 października 2019
Oceniono na 1 z 5

Vi var på Mash penthouse og fik ribeye…

Vi var på Mash penthouse og fik ribeye og sides, hold da op skal der ikke mere til at lave mad til overpris , sides bestod af stegte jalapeno som var kogte , vegetables råstegte blomkål med nødder og parmesan lignede rester og smagte af intet , ribeye 300gram ca 150gram var spiselig , Mash kan absolut ikke anbefales.

21 lutego 2019
Oceniono na 4 z 5

Mash Penthouse Tivoli hotel

Mash Penthouse Tivoli hotel. Superlækkert kød og bearnaisesaucen er helt perfekt. Lækre friter og hurtig opmærksom betjening. Kombiner det med en superlækker udsigt over byen og så bliver det næsten ikke bedre. Har også prøvet den i Bredgade men Penthouse var bedre.

29 września 2018

Dårlige bøffer og service, ØV

Jeg har spist flere gange på MASH både med firmaet og privat, men min oplevelse i går aftes(min 21. års bryllupsdag) var langt fra den standard jeg tidligere har oplevet og som jeg forventer. Vi bestilte 1 cote du boeuf og en friland mørbrad, begge 2 medium stegt. Mørbraden var så rød at mine kone blev nødt til at efterlade en del af bøffen og min bøf var gennemstegt. Der kom ikke på noget tidspunkt under middagen en tjener og spurgte til om alt var ok. Da vi var færdige med at spise gik der 10-15 min før der kom en for at rydde af. Han citat: håbede alt havde været fint citat slut, hvortil jeg kunne svare at jeg var noget skuffet over kødet og viste ham både egne og konens rester på tallerken, det var han ked af vi ikke havde sagt før, hvor han ville kunne have gjort noget ved det(hvad vil han gøre med en gennemstegt bøf).
Det endte med, at han gav en dekort på de 2 glas lemonade vi havde fået før middagen.
Jeg synes ikke at min oplevelse af service og kvaliteten af maden er på det niveau jeg kender fra tidligere besøg og når det så går galt, hvad det kan gøre alle steder, så er jeg meget skuffet over den måde man takler reklamationen på. Jeg har ikke noget godt bud på en kompensation, det her handler ikke om penge, men jeg havde måske forventet en hel anden tilgang til problemet fra restaurantens side.

Beklager meget denne sure anmeldelse, men det var en dårlig oplevelse som ikke gjorde vores middag til den forventede fornøjelse. Jeg vil understrege at servicen før besøget var på det sædvanlige høje niveau.

2 lipca 2018

MASH Penthouse

Absolut værste og mest uhøflige betjening ever! Jeg havde bestilt bord d. 21/6 kl 20, og ankommer ca 20,15 hvor jeg venter i godt og vel 8-10 min idet værtinden er i gang med at diskuterer med en anden gruppe gæster, som så sig utilfredse. Da hun endelig var færdig med dem, rullede hun lige afslutningsvis øjne af dem og var klar til at tage imod os. meldingen lød herefter at min reservation er blevet slettet idet jeg ikke var her til tiden, og jeg skulle havde ringet og meddelt dem mine 10 minutters forsinkelse - ''det er jo torsdag, så hvad havde jeg regnet med? selvfølgelig bliver min reservation da slettet'' lød det.

Normalt, plejer de GODE og serviceminded restauranter, at ringe til en og spørge om man stadig kommer, eller om de må give reservationen videre. Jeg har booket et bord i 2 ½ time, så kan det vel være underordnet om jeg så kommer 1 time eller 5 min senere, så længe jeg ikke er der længere end hvad min reservation er sat til. Har man en intern politik omkring at reservationen bliver slettet efter 10 min, bør man ringe og hører om man nu har tænkt sig at komme eller ej.

Jeg er meget overrasket over den ringe service vi oplever som førstehåndsindtryk. Man kunne evt. træne personalet i at være serviceminded og smile en smule.

Det er meget ærgerligt at have en sur dame til at stå for modtagelsen, for det øvrige personale var super venlige og maden smagte dejligt.

Jeg kan desværre ikke huske navnet på hende der stod der, men hun hører simpelthen ikke til sådan et, ellers rigtig godt sted

27 czerwca 2018
Oceniono na 2 z 5

Har MASH overlevet sig selv?

For 3 gang i træk er jeg/familien blevet så skuffet over maden. Denne gang var det på Frederiksberg at vi oplevede en kæde, der på mange måder er gået fra at være en lækker bøf restaurant, til noget det minder om en middelmådig kæde.

4 personer, 2 bøffer der skulle have været rare og medium rare, men som begge var medium. Tilbehøret blev glemt, og måtte 2 gange rykke for saucen. (Halvfyldt restaurant)

Udover det, var bøffferne langt fra hvad man kan forvente til 400 kr uden tilbehør (Dansk og US kød) selv min 13 årige bemærkede, at det kunne vi nok selv have grillet bedre!

Fik selv tun, som blev serveret grå, selvom den var bestil ultra rå. (Blev byttet uden problemer)

Priser og kvalitet, hænger desværre på ingen måde sammen.

Personalet var såmænd søde nok, men lidt forvirrede. Kan også undre at en manager går forbi bordet flere gange uden at kommentere / undskylde det manglende tilbehør og forkert stegt mad. Måske en kompensation, i form af en symbolsk ting, eksempel glas vin eller gratis kaffe ville være en god ide, når man ikke kan levere sine kerne ydelse?

Det er mig en gåde hvordan en så dyr specialiseret restaurant ikke kan stege bøffer og tun efter ønske.

Håber de får styr på det, eller sætter priserne ned. Der er vidst plads i markedet efter Jensens.

8 czerwca 2018

Medium raw

Spist på mash mange gange og specielt i CPH. Bestilte medium-rare og fik serveret gennemstegt som jeg naturligvis venligt sender tilbage. Kort efter kommer en tjener tilbage til bordet og spørger om jeg vil have den Raw stegt, da den forrige ifølge kokken var perfekt medium-raw. Efter en mindre diskussion om medium-raw stegt - som jeg ved Gud har spist min andel af, bliver vi 'enige' om at han snakker lidt med kokken.... jamen for h.... man serverer ikke en 'grå' steak og så derefter diskuterer stegninger med kunden.

1 czerwca 2018
Oceniono na 3 z 5

Har efterhånden været en del gange på…

Har efterhånden været en del gange på MASH og synes maden er super fantastisk! Tilmed er det super lokaler på alle lokationerne. Men hvor ville det være befriende hvis ikke tjenerne var super arrogante og hellere ville sælge end yde en ordentlig service.

22 maja 2018
Oceniono na 5 z 5

Møder og familiedage

Møder og familiedage

Jeg har flere gange brugt Mash, til frokost-møder samt familiemiddage. Det er lækker mad, god service og lækre omgivelser. Jeg har allerede reserveret bord til de næste 2 frokost-møder med internationale samarbejdspartnere og jeg har endnu ikke fået en dårlig oplevelse ud af dette.

30 kwietnia 2018
Oceniono na 1 z 5

Fortsat ingen fleksibilitet ved større selskaber - OPFORDRER ALLE DER HAR BESTILT FOR STØRRE SELSKABER TIL AT SUPPLERE MED OPLEVELSEN HERINDE

Opdatering: Efter at have nærlæst Christina's indlæg fra den 5/4 2018 ser jeg til min glæde, at MASH valgte at efterkomme selskabets ønske om fuld fleksibilitet og frit valg fra menukortet. I begejstret forventning skriver jeg så straks til MASH igen med henvisning til denne glædelige nyhed.......det får jeg så INTET ud af, da de fastholder, at de IKKE kan få lov at vælge frit. Det er første og sidste gang jeg sætter mine ben i en MASH restaurant.

Oprindeligt input: Desværre kan man ikke give 0 stjerner, så jeg er tvunget til at give en stjerne.
Jeg må erkende, at jeg føler mig kaldet til at supplere Christina's anmeldelse fra den 5/4 2018.

Vi har den selv samme oplevelse af manglende fleksibilitet og forståelse for vore individuelle ønsker. Man bliver dobbelt straffet for at komme med et større selskab:

1. Man kan ikke vælge frit fra menuen
2. Alle skal spise det samme.

Jeg er helt enig i betragtningen fra Christina: MASH vill næppe afvise folks individuelle ønsker, hvis der på dagen træder 5 selskaber af to personer ind fra gaden og bestiller hver deres ret. Køkkenet er jo dimensioneret og bemandet til at kunne servicere det antal gæster, som der kan være i en fyldt restaurant....også selvom alle bestiller hver sin ret.

Her havde vi oven i købet mulighed for at give et varsel på mere end en uge, hvor alle relevante forberedelser kunne træffes - en langt bedre situation for køkkenet end når fold træder ind fra gaden og bestiller.

Jeg synes ligeledes jeg vil dele en af de returmails jeg fik fra MASH - da den jo i mistænkelig grad ligner den som Christina har citeret i sin anmeldelse - så heller ikke her, kan MASH levere en personlig oplevelse til den individuelle gæst :

"Jeg forstår jeres ønske men når i er et selskab på 10 gæster eller derover skal der forudbestilles en ens menu til selskabet.
Det er for at hindre ventetid for ikke at skabe en prop for køkken og resten af gæsterne i restauranten og for at sikre jeres valg

Vi kan naturligvis arrangere specialmenuer til allergikere, gravide, vegetarer etc.
hvis der er behov for det.

Jeg kan varmt anbefale følgende menu til jeres selskab,
det plejer vores gæster at være rigtigt glade for:

Forretter til at dele – Køkkenchefens valg.
Placeres midt på bordet

URUGUAY Ribeye 300 gram
Serveret med bearnaise og rødvinsauce, tykke pommes fritter, blandet tomat salat og cremet spinat placeret på bordet til deling.

MASH Cheesecake med syltede bær og hindbær sorbet."

Det er interessant at MASH tydeligvis har optimeret og standardiseret deres manglende respekt for gæsterne.

Det er en skandale, at en restaurant med de priser har en så slående mangel på respekt for deres gæster.

Gå på Flammen i stedet - der ved man da hvad man går ind til - selvom kødet måske ikke er helt så mørt ;O).

19 kwietnia 2018
Oceniono na 1 z 5

Jeg er normalt ikke typen der brokker sig og ville egentlig heller ikke skrive den her lange `rate` af en besked, men kunne simpelthen ikke lade være.

Jeg må ærligt indrømme at jeg, desværre, gang på gang bliver skuffet over den behandling man møder på Mash Aarhus.
Jeg har for kort tid siden ringet ind for at bestille et bord til et større selskab, på over 10 personer, og får her af vide at jeg ikke kan få lov til at bestille det jeg vil have fra menúkortet, da vi er for mange.
Personen jeg taler med fortæller mig at vi alle sammen kan få den samme forret, den samme hovedret og den samme dessert, fordi vi er et større selskab.
Efter lidt diskussion kan jeg forhandle mig frem til 2 forskellige forretter, 2 forskellige hovedretter samt 2 forskellige desserter.
Da jeg har lagt på tænker jeg at det simpelthen ikke kan passe at vi ikke kan spise lidt forskelligt, især når vi gerne vil forudbestille alt, for at gøre det lettere for MASH. (Tænk sig hvis vi havde været walk in kunder, havde de mon så afvist vores bord selvom de havde plads til os for ikke at tjene over 16.000kr som vi endte med at betale?)
Jeg beslutter mig derfor at sende dem en mail, hvor jeg bliver mødt med lidt forskellig respons, som ses nedenfor:
Mig: Hej Mash,
Jeg har for kort tid siden ringet ind og bestilt et bord til på lørdag til 13 personer fra kl. 18-21 (Fik af vide det var det tidsrum vi havde bordet, da der var dobbelt booking på bordet).
Jeg er godt opmærksom på at vi skal forudbestille vores mad, men fik af vide at vi maks kunne sammensætte 2 forskellige forretter, 2 forskellige hovedretter og to forskellige desserter?
Det ser desværre tilsyneladende ud til at folk gerne vil have lidt forskelligt og ikke helt kan blive enige om de to ens retter vi skal vælge?
Er der mulighed for lidt forskelligt, hvis vi forudbestiller i bedre tid end 5 dage forinden, vi ankommer, eller er det helt umuligt?
Alternativt må vi desværre nok finde et andet sted ellers?:-(
MASH: Hej Christina,
Tak for din mail.
Jeg har lige sendt bekræftelsen på en anden mail – Håber, du har modtaget den?
Jeg vil meget gerne forhøre mig med restaurantchefen,
men kan desværre ikke love noget lige nu.
Når et selskab er 10 gæster eller derover skal der forudbestilles en ens menu til selskabet. Det er for at hindre ventetid og for at sikre jeres valg.
hvis der er behov for det.
Jeg kan varmt anbefale følgende menu til jeres selskab,
det plejer vores gæster at være rigtigt glade for:
- Forretter til at dele – Køkkenchefens valg.
Placeres midt på bordet
- URUGUAY Ribeye 300 gram
Serveret med bearnaise og rødvinsauce, tykke pommes fritter, blandet tomat salat og cremet spinat placeretpå bordet til deling.
- MASH Cheese cake med syltede bær og hindbær sorbet.
Kr. per couvert 535,-
Du kan naturligvis skifte retter ud
eller som vi talte om vælge imellem 2 hovedretter og to desserter.
Jeg vender tilbage hurtigst muligt.
 Til ovenstående tænker jeg bare: ``Hindre ventetiden og sikre jeres valg``?! Først og fremmest sagde jeg i telefonen at ventetid ikke gjorde os noget, da vi sagtens kunne hygge med lidt drikkevarer og lige til info, så var den person jeg talte i telefon med også personen der svarer på mine mails. For det andet: `… sikre jeres valg?` Hvordan kan det være at sikre vores valg, når vi netop ikke må have lov at vælge, det vi helst vil have direkte fra menukortet?
 Oveni alt det her nævner samme person igen at de selvfølgelig tager hensyn til allergikere, gravide og vegetarer. Det sagde hun også til mig i telefonen, hvor jeg udtrykkeligt sagde at jeg ikke havde nogen med af denne slags.
 Igen foreslår de en sammensat menú, så hvordan synes de selv det går med at imødekomme mit ønske?
Mash lidt senere: Hej Christina,
Jeg har nu hørt fra ham – I kan godt bestille a la carte.
I skal dog være opmærksomme på at der kan forekomme nogen ventetid,
eller at vi måske ikke lige har 13 af samme ret, når det ikke er forudbestilt.
Vi vil naturligvis gøre vores allerbedste 😊
Hvis du ønsker at bestille forretter evt. ville det være dejligt,
så er vi i gang og i skal ikke vente på dem.
Hvis i kunne syntes det var spændende kan vi også tranchere 3 forskellige steaks ved bordet,
så i får smagt noget forskelligt.
Det plejer at være meget populært til større selskaber 😊
Sig endeligt til om det er fint?
 De giver alligevel efter for vores ønske om at bestille fra menúen, da de nok ikke er interesseret i at miste så stort et selskab, men kan det virkelig passe at jeg skal ud i at ”true” dem med at finde et andet sted at spise, for at de vil tilgodese mit ønske om at bestille fra menúkortet?
 Især når jeg forsøger at gøre det så let som overhovedet muligt for dem, ved både at ringe ind og samtidig er villig til at bestille alle retter inden vi ankommer, og endda fortæller dem at ventetid er helt okay med os?
På restauranten:
Da vi endelig ankommer på dagen og skal til at bestille får vi en kvindelig tjener, som skal servicere vores bord. Umiddelbart ser hun rar og smilende ud. Hun går fra person til person for at tage imod vores bestilling. Da hun når frem til mig smiler jeg sødt og fortæller hende at jeg bestiller for mig selv og min sidemand, da vi skal have præcist det samme. Hun kigger ned i sin blok og siger ordret: ”Hvad skal I have?”
Det kunne til Mash’s info være rart med et `ja tak` hvad kunne I tænke jer? Jeg forsøgte at gøre det lettere for tjeneren men blev mødt med et meget usædvanligt træls blik. Vi var et selskab der alle arbejder i servicebranchen og ved derfor hvor vigtig service er. Derfor er vi ofte også meget søde og høflige når vi er ude og man skulle da tro, at man på Mash ville blive mødt af endnu mere høflighed, men det var dog ikke tilfældet.
Vi fik hverken alle de sauce eller pomfritter vi havde bestilt, men det er hvad det er, maden var dog ubeklagelig lækker og vi blev alle mætte. Efter forretten og hovedretten kommer en fyr i jakkesæt ned til vores bord. Forestiller mig det har været en form for manager/overtjener måske? Han spørger ud over vores selskab efter mit navn og jeg svarer at det er mig.
På dette tidspunkt er kl. 20.20 og han spørger om vi også kunne tænke os en dessert nu hvor vi skal være ude derfra kl. 21. Til det spørger jeg om det overhovedet er muligt at vi kan nå at bestille, få den serveret og spist? Han svarer at det kan vi godt nå og ellers kan vi rykke ned i kælderen og sidde og spise vores dessert. Samtidig kigger han udover vores selskab med et meget konsekvent blik og beder os om at dæmme os.
Vi hverken danser på borde, er fulde eller skaber os på nogen måder. Vi er 12 personer der hygge-snakker under en middag og får af vide at vi skal dæmme os? Jeg er seriøst mundlam. Skulle vi bare sidde og spise vores mad og så glo ud i det blå?
Der går nu 20 min og kl. bliver 20.40 og der er stadig ikke kommet nogen tjener ned til vores bord så vi kan få bestilt den dessert værten taler om. Derfor tilkalder vi den kvindelig tjener, som fortæller os at det er underligt vi har fået at vide at vi skal rykke ned i kælderen, men hun lige vil finde ud af det og så vende retur. Rigtignok skal vi i kælderen senest 21 hvis vi fortsat vil sidde på Mash, men hvorfor taler de to medarbejdere ikke sammen i stedet for at lade os vente og blive kastet frem og tilbage?
Min kollega går ned i kælderen med værten for at kigge på de café-borde, som vi har lov at sidde ved og i mellemtiden har jeg en anden kollega der forsøger at bestille en øl af den kvindelig tjener. Til min kollega svarer hun: ”Du må lige vente med at bestille den øl til vi ved om I vil rykke ned i kælderen eller ej”.
Min kollega kigger og smiler meget sødt til hende og siger: ”Jeg kunne godt tænke mig den øl i mellemtiden og skal selvfølgelig nok selv løfte den nedenunder hvis vi rykker” (vi skulle alligevel selv tage alle vores drikkevarer med ned, hvilket også er fair nok).
Men hvorfor i alverden måtte min kollega ikke bestille en øl mere, hvis han ville have det?!?!?!
Da vi er placeret i kælderen kommer den kvindelig tjener rundt og tager imod bestilling af desserter og ekstra drikkevarer, da hun når til mig beder jeg om en kop kaffe og må ærligt indrømme at jeg blev i tvivl om hun havde fået min bestilling. Hun svarede mig ikke på at jeg sagde at jeg gerne ville bede om en kop kaffe. Hun kiggede og skrev i sin lille blok og gik videre. Hvem sagde overhovedet at jeg var færdig med at bestille?
DET ALLERVÆRSTE:
Vores bord var ikke en gang dobbeltbooket, for da vi skulle op og betale der sad der to ved vores lange selskabsbord og der var mange andre ledige pladser, hvor de to nye kunder snildt kunne have siddet ved. MASH vil bare tømme ud kl. 21 og derfor fik vi af vide at vi måtte forlade bordet der.
Synes simpelthen hele oplevelsen fra det første telefonopkald, til mailkorrespondancen og dagen på MASH er helt uacceptabel. Det ville have været uacceptabelt på enhver anden restaurant, men så lige MASH hvor det koster en bondegård at spise? Det kunne de altså godt gøre bare en smule bedre. Måske tjener de bare så mange penge at de ikke er interesseret i at kunderne vende retur?
Synes generelt at betjeningen på MASH er elendig for at sige det mildt. Det var præcist den samme betjening jeg mødte et år forinden, da vi også var nogle kollegaer inde for at spise. Jeg havde dog lykkeligt glemt alt om den hændelse og håbede på en bedre oplevelse. Kan dog fortælle at det er allersidste gang at jeg tager på MASH i Aarhus eller nogensinde anbefaler stedet til nogen igen.
Maden var der ikke noget at sætte en finger på, men vi betaler skam også prisen må man nok sige, eftersom regningen blev over 16.000kr.
Synes dog de skulle overveje at få et nyt hold tjenere ind. Nogen der ikke er så arrogante overfor os `almene` kunder og kun bliver brune om munden, når de ”store drenge” kommer ind for at spise.
Fred være med at I ikke tør andet overfor de ”store drenge”, men i det mindste kunne I give alle ens betjening eller finde jer et nyt job, hvis I er så træt af at betjene ganske alm. kunder som os.
Rystet og forarget over så ring 1 servic

5 kwietnia 2018

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej