ManyPets Sverige Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

I was covered by ManyPets Insurance when our dog got cancer. They treated him for this injury, but raised their fee's as fast as they could and then terminated our insurance when they left the... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den bästa hund försäkringen som finns. Riktigt uselt att den ska upphöra. 😔 Alltid direktreglering snabbt och smidigt och inga rasbegränsningar bara för man har trubbnosade hundar betyder int det att... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb och ärlig skadereglering. Har endast en rörlig självrisk som gör att man får ersättning även för mindre veterinärkostnader. Vad jag vet har inget annat försäkringsbolag alternativet med endast r... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Many Pets försäkringsbolag har varit jättebra! Snabba direktregleringar så vi har inte behövt oroa oss om pengar samtidigt som det varit stor oro för vår lille Santino Vi är väldigt nöjda i hanteringe... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Ubezpieczenia zwierząt

Napisane przez firmę

Djurförsäkring för alla hundar och katter 🐱🐶

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Har haft skador och nyttjat min…

Har haft skador och nyttjat min försäkring nästan intill max. Aldrig haft minsta problem med ersättning. Operation och rehab Nu står min hund på special foder, och vi får ersättning för det med. Så nöjd med min försäkring. Tacksam matte !

Hej Pia,

Det gläder oss att du är nöjd med din försäkring hos oss och med hur ditt ärende hanterats.

Vi hoppas Viking mår bättre nu!

Oceniono na 3 z 5

Haft både mejlkontakt och…

Haft både mejlkontakt och telefonkontakt. De är snabba på att svara och är trevliga vid kontakt, dock så tycker jag att upplevelsen mellan dem och djursjukhuset har varit dålig. Jag blev som mellanhand och samma ärende som jag kontaktade dem om några gånger hade de inte gjort några noteringar om. Fick därför även olika information från olika handläggare. Feedback: Gör det lättare att följa ärenden via Mina sidor - så att man kan se någon form av status, eller att man kan lägga till ärenden under ett ärende. Bygg en möjlighet för kundtjänst att göra noteringar på kundprofiler för snabbare och lättare hantering. Gör det lättare att lägga till saker i ett ärende och för samtliga att förstå vad som hänt/händer.

Hej Hanna,

Vad tråkigt att du är missnöjd med hanteringen av ditt ärende.

Vi beklagar att vi har brustit i hanteringen av din direktreglering.
Jag har pratat med vår skadechef och vi kommer att be vår kundklagomålsansvarige att kontakta dig så snart som möjligt.

Trevlig

Trevlig, personlig bemötande och snabb hantering av ärendet. Tack

Hej Fredrik,

Vad glada vi blir att du är nöjd med din kontakt med oss.

Tack för ditt fina omdöme!

Oceniono na 5 z 5

Snabb skadehantering och smidig…

Snabb skadehantering och smidig direktreglering.

Hej Michal,

Kul att du är så nöjd med vår hantering av ditt ärende.

Snabba handlingar och svar

Snabba handlingar och svar. Inga problem med något

Hej Marzena,

Tack för dina fem stjärnor.
Det gör oss väldigt glada att du är så nöjd med din försäkring hos oss.

T😺PPEN

T😺PPEN. Använde direktreglering. Fungerade klockrent.

Hej Anette,

Vad kul att du är så nöjd med vår direktreglering, det gör oss så glada att höra.
Tack för dina fem stjärnor och dina fina ord.

Oceniono na 1 z 5

Vår försäkring har ökat med 300% på…

Vår försäkring har ökat med 300% på mindre än tre år. Nu skall vi betala över 15000 kr om året för samma försäkring vi haft under hela tiden. Jag känner mig lurad då det inte alltid är lätt att byta försäkring.

1 maja 2023

Hej Dennis,
Vad tråkigt att du är missnöjd med våra priser.

Det du ska veta är att vi inte gör någon skillnad på pris när det gäller nya och befintliga kunder, utan alla betalar samma.

Att priset går upp varje år beror bland annat på att ditt djur blir äldre, inflationen och veterinärvårdens stigande priser.

Vi tar till oss av din feedback!

Hittills nöjd

Har haft manypets (de hette något annat tidigare) i 2 år.
Vi har haft otur med 2 katter som var försäkrade.
Båda har behövt veterinär vård.
Aldrig varit något problem utan fått utbetalt utan diskussioner.

Sen att det är dyrt och höjningar som folk skriver om ser jag som normalt inom försäkringar/larm.

12 października 2022

Hej Johan,

Vad roligt att höra att du är så nöjd med din försäkring hos oss.
Tack för dina fina ord.

Snabb hjälp!

18 kwietnia 2023

Odpowiedź od ManyPets Sverige

Tack för ditt fina omdöme och dina fem stjärnor.

/Emelie Manypets

Helt fantastiskt

Helt fantastiskt! Direkt reglering samma dag. Så skönt att då ha en sak mindre att oroa sig för.
Tack🙏

25 kwietnia 2023

Hej Maria,

Vad kul att höra att du är så nöjd med vår direktregelring. Det gör oss väldigt glada.
Tack för ditt fina omdöme!
/Emelie Manypets

Skaffade ManyPets till min flattevalp

Skaffade ManyPets till min flattevalp. Och första året så kostade försäkringen ca 5000kr. Väldigt bra. Andra året höjer de kostanden för försäkringen till ca 8000kr. Njaaa. Lite missnöjda är vi men eftersom vi har sveket nöjda med allt annat så fortsätter vi med ManyPets. Tredje året så chockhöjer de yttterligare till över 11 000kr. Tack och hej säger vi.

17 kwietnia 2023

Odpowiedź od ManyPets Sverige

Vad tråkigt att du är missnöjd med priset hos oss.

Stökigt och lång tid

Stökigt och extremt lång handläggningstid när man direktreglerade. Blev stående med kattstackaren hos veterinären i 1 tim 20min! Vi fick ringa, veterinären fick ringa. Mycket otydligt. Trevlig personal och har hört mycket bra men det blev ett dåligt första intryck när det väl gällde.

18 kwietnia 2023

Hej Jessica,

Vad tråkigt att du haft en så dålig upplevelse av vår direktreglering. Så ska det såklart inte vara.

Vi kommer självklart titta på ditt ärende och se vad som gick fel.

Oceniono na 2 z 5

Trevlig och tillmötesgående personal i…

Trevlig och tillmötesgående personal i kundtjänst, men chockhöjning av premien utan rimlig förklaring.

Tecknad MP pga av bra priser med omfattande försäkring (403kr/mån). Efter 1 år höjdes premien med 55% utan förklaring (625kr/mån). Efter ytterligare ett år höjdes den igen, nu med 45% (906kr/mån). Från 1:a året till 3:e höjdes alltså premien 125%. Vi har inte utnyttjat försäkringen under denna tid.

Detta gäller en frisk ras (greyhound), frisk individ som vid försäkringstillfället var kastrerad 2 åring (nu 4 år). Helt rimligt att en premie höjs vid skada, sjukdom, ålder.

14 kwietnia 2023

Hej Louise,
Vad tråkigt att du är missnöjd med våra priser.

Vi tar till oss din feedback!

Oceniono na 2 z 5

Jag kan inte se det jag vill

Jag har försökt att titta på mina sidor om min försäkring. Men ser inte min registrerade hund där och vet inte hur jag lägger till min andra hund. Det visas inte att jag har redan en försäkring när jag loggar in. Mycket Komplicerad design på hemsidan. Nästan så att man slutar lite på hemsidan när något väl händer hunden. Sen skulle man få gratis samtal med first vet appen men när man går in står det boka möte för 800kr? Krångligt alltihop, detta skulle vara ”smidigt” och enkelt

9 kwietnia 2023

Hej Lais,

Vad tråkigt att höra att du finner det krångligt och besvärligt med hemsidan och FirstVet appen.

Det är dock väldigt roligt att du vill försäkra ytterligare en hund hos oss. För att lägga till ytterligare en hund i din försäkring så behöver du kontakta vår kundtjänst via telefon på 041-088 02 02, alternativt skicka ett mejl till oss med hundens uppgifter. Väl i kontakt med vår kundtjänst så ska vi självklart hjälpa dig även med de andra problemen som du upplever.

/Mattias på ManyPets

Oceniono na 5 z 5

Jag är jätte nöjd med Many pets

Jag är jätte nöjd med Many pets ! Känner mig trygg för min hunds räkning ! Lätt att få kontakt med de ,inga telefons tider att vänta! Tacksam för skadeavdelningens hantering av mitt ärende ! Särskild min handledare Malaika som uppdaterat mig bra,väldig profesilonell!
Nöjd ! Varmt rekommenderat er bolag på sociala medier

29 marca 2023

Hej Eugenia,

Vad glada vi blir att du är så nöjd med oss och känner dig trygg med din försäkring 🐶💜 Tack för ditt omdöme och all fin feedback. Trevlig helg till dig och din vovve!

/Sara på ManyPets

Inkompetens och krångel.

Höjer månadspremien med nästan 40% utan att meddela detta vid förnyelse över telefon. Misslyckade dragningar som leder till strul, trots täckning på betalkort. Inkompetent kundtjänst som ger fel information om den sista dragningen trots en rak fråga om det. Kan inte ändra betalningsdatum utan att avsluta och teckna om försäkringen. Bytt till Lassie och hoppas på bättre kundhantering.

28 marca 2023

Hej Malin,

Vi är ledsna att höra att du inte fått den information och service du förväntade dig, och att du är så missnöjd med oss. Det är jättetråkigt att detta fått dig att lämna oss men vi hoppas att du blir nöjd med ditt nya försäkringsbolag.

/Sara på ManyPets

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej