ManyPets Sverige Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

I was covered by ManyPets Insurance when our dog got cancer. They treated him for this injury, but raised their fee's as fast as they could and then terminated our insurance when they left the... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb och ärlig skadereglering. Har endast en rörlig självrisk som gör att man får ersättning även för mindre veterinärkostnader. Vad jag vet har inget annat försäkringsbolag alternativet med endast r... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Many Pets försäkringsbolag har varit jättebra! Snabba direktregleringar så vi har inte behövt oroa oss om pengar samtidigt som det varit stor oro för vår lille Santino Vi är väldigt nöjda i hanteringe... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Ubezpieczenia zwierząt

Napisane przez firmę

Djurförsäkring för alla hundar och katter 🐱🐶

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

ManyPets does not honor my dog's cancer

I was covered by ManyPets Insurance when our dog got cancer. They treated him for this injury, but raised their fee's as fast as they could and then terminated our insurance when they left the Swedish market.

Now the cancer is back :(

On their web-page it says "-We can handle damage that has occurred during the time that your animal has been insured with us and up to 10 years after the actual claim."

But when I ask them about it they deny us coverage for the cancer :(

DONT CHOSE MANYPETS!!

17 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Be careful for Many pets!

Be careful! we had a insurance for our dog(2 year old Labrador) after paying 2 years insurance fee they raised the monthly fee with 200% … of course you leave and the cashed 24 months payment…win-win for this liars.

14 czerwca 2024

Super nöjd med Many Pets

Super nöjd, tack för allt stöd
Synd att ni lämnar Sverige.

Mvh, Stefan

Hej Stefan,

Tack för ditt fina omdöme och dina fem stjärnor! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi blir så glada att du har varit så nöjd med oss.
Vi önskar dig och kissarna en riktigt fin sommar!

Oceniono na 5 z 5

Fick ett mycket snabbt svar om…

Fick ett mycket snabbt svar om försäkringen skulle ersätta kostnaden för problem med tänder.
Kostnaden ersattes.

Hej Britta,

Tack for ditt fina omdöme och dina fem stjärnor! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi blir så glada att vi kunde hjälpa till när det behövdes. 😊

Oceniono na 5 z 5

Den bästa hund försäkringen som finns

Den bästa hund försäkringen som finns. Riktigt uselt att den ska upphöra. 😔 Alltid direktreglering snabbt och smidigt och inga rasbegränsningar bara för man har trubbnosade hundar betyder int det att dom behöver mer vård. Samt när hunden va tvungen att avlivas pga av sjukdom så va dom så omtänksamma. Det värmde i hjärtat att få dessa fina texter man fick. Finns inget negativt alls om Manypets.

20 maja 2024

Hej Annelie,

Tack för ditt fina omdöme och dina fem stjärnor! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi är så glada att vi har kunnat hjälpa till när det behövts 😊

Oceniono na 5 z 5

Ett fantastiskt bemötande i en väldigt…

Ett fantastiskt bemötande i en väldigt jobbig stund !
Där man verkligen tog hand om sin kund på ett väldigt enkelt och smidigt sätt !

29 kwietnia 2024

Hej Jonas,

Tack för ditt fina omdöme och dina fem stjärnor. ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi är glada att vi kunde hjälpa till i er svåra stund.❤

Oceniono na 1 z 5

Dom lägger ner sin verksamhet i Sverige…

Dom lägger ner sin verksamhet i Sverige

Hej Tomas,

Tack för ditt omdöme.
Det är jättetråkigt att vi inte kommer finnas kvar i Sverige men vi hoppas att du har varit nöjd med oss under tiden ni har haft oss. 🙂

Oceniono na 5 z 5

Snabb service och snabba beslut

Snabb service och snabba beslut! Mycket nöjd!

Hej Anna,

Tack för ditt fina omdöme och dina fem stjärnor! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi blir så glada att höra att det har gått snabbt och enkelt när det har behövts.

Fungerar SÅ bra

Fungerar SÅ bra, synd att dom upphör

Hej Thomas,
Tack för dina fem stjärnor! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi blir så glada att höra att allt har fungerat bra när det har behövts. 😊

Bara bäst!

Aldrig några problem, snabb återkoppling, fantastisk service och försökte lösa saker som de egentligen inte behövde eller kunde. Bästa försäkringsbolaget du kan hitta till ditt älskade husdjur

6 maja 2024

Hej Marie,

Tack för ditt fina omdöme och dina fem stjärnor! ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi blir så glada att höra att du är så nöjd med oss och att du känner att du har fått bra hjälp när det har behövts. 😊

Sjuka kostnadsökningsr

Kostnadsökning från 470 kr/månad till 1390 kr/mån på 2 år med samma villkor. Det är lite magstarkt. Känner mig inlurad i en fälla.

1 lutego 2024

Hej Dennis,

Vad tråkigt att höra att du känner dig lurad och inte är nöjd. Det är många faktorer som påverkar priset av försäkringen. Djurets ålder, priserna inom veterinärvården och inflationen i samhället är alla bidragande orsaker till att priset på försäkringarna har ökat de senaste åren.

Om du vill ha mer information om just din försäkring så är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på telefonnummer 041 088 02 02, alternativt mejla oss på djursupport@manypets.com.

Vi tackar dig för din feedback och för ditt omdöme.

/Mattias på ManyPets

Oceniono na 4 z 5

Det gick snabbt!

Hej Maria,

Tack för ditt fina omdöme och dina fyra stjärnor. ⭐⭐⭐⭐ Vi blir glada att vi snabbt kunde hjälpa till när det behövdes.

Aldrig några bekymmer👍

Aldrig några bekymmer men tar lite tid att få ersättning.

Hej Helena,

Tack för ditt fina omdöme och dina fem stjärnor. ⭐⭐⭐⭐⭐ Härligt att höra att det aldrig är några bekymmer när du behövt använda din försäkring. När vi har en högre volym av anmälningar kan det ibland ta lite längre med ersättningen men vi är glada att du är nöjd ändå. 😊

Oceniono na 5 z 5

Alltid smidigt och bra återkoppling

Alltid smidigt och bra återkoppling, enkelt att registrera ärenden och snabb återbetalning

Hej Elisabeth,

Tack för ditt fina omdöme och dina fem stjärnor. ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi blir jätteglada att höra att du har fått snabb hjälp av oss när det har behövts. 😊

Oceniono na 4 z 5

Mycket bra

Bra kundservice och bra hantering av ärende när man väl behöver försäkringen. Tappade en stjärna där det kostade 50:- för att uppdatera mina uppgifter (har ändrat namnet).
Synd att de slutar i Sverige.

Odpowiedź od ManyPets Sverige

Tack för ditt fina omdöme.
Vi blir så glada att vi har kunnat hjälpa till när det har behövts.
Jag ser att i och med namnändringen så uppdaterades även din adress vilket gjorde att det blev en skillnad i premien. Vi ber om ursäkt att detta inte förklarades i vår kommunikation med dig.

Oceniono na 5 z 5

Överlag de här åren har jag varit…

Överlag de här åren har jag varit jättenöjd ! Så synd att ni försvinner från Sverige ! Jättefint bemötande !

Hej Agneta,

Tack för ditt fina omdöme och dina fem stjärnor. ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi blir jätteglada att höra att du har varit nöjd och fått fint bemötande av oss.

Oceniono na 5 z 5

Direkt återkoppling ang mottagande och…

Direkt återkoppling ang mottagande och handläggningstid samt behov av eventuell komplettering. Saklig och positiv anda från Many Pets

Hej Solveig,

Tack för ditt fina omdöme och dina fem stjärnor. ⭐⭐⭐⭐⭐
Så fint att höra att du har fått snabb återkoppling och handläggningstid när det har behövts. 😊

Oceniono na 5 z 5

Har fungerat bra med Direktreglering…

Har fungerat bra med Direktreglering både hos ReDog och Evidencia

Hej Monica,

Tack för ditt fina omdöme och dina fem stjärnor. ⭐⭐⭐⭐⭐
Härligt att höra att det har fungerat bra med direktregleringen hos oss.

Enkelt!!

Enkelt!!! Klara regler. Bekräftelse!

Hej Maria,

Tack för ditt fina omdöme och dina fem stjärnor.⭐⭐⭐⭐⭐
Härligt att höra att du känner att det är enkelt och med klara regler hos oss.

Väldigt bra service

Väldigt bra service, mycket trevligt personer i telefonen

Hej Rodolfo,

Tack för ditt fina omdöme och dina fem stjärnor. ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi blir så glada att höra att du är nöjd med din kontakt med oss.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej