ManyPets Sverige Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

I was covered by ManyPets Insurance when our dog got cancer. They treated him for this injury, but raised their fee's as fast as they could and then terminated our insurance when they left the... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den bästa hund försäkringen som finns. Riktigt uselt att den ska upphöra. 😔 Alltid direktreglering snabbt och smidigt och inga rasbegränsningar bara för man har trubbnosade hundar betyder int det att... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Many Pets försäkringsbolag har varit jättebra! Snabba direktregleringar så vi har inte behövt oroa oss om pengar samtidigt som det varit stor oro för vår lille Santino Vi är väldigt nöjda i hanteringe... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Ubezpieczenia zwierząt

Napisane przez firmę

Djurförsäkring för alla hundar och katter 🐱🐶

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Handläggningstiden är ibland lång

Handläggningstiden är ibland lång. Men det är bra att vi får meddelande om detta.

Hej Gregor,

Vad bra att du är nöjd med vår återkoppling. Vi arbetar så snabbt vi kan för att alla ska få ett svar på sina skadeanmälningar. I perioder när det kommer in många anmälningar samtidigt så kan handläggningstiden också bli aningen längre. Stort tack för din feedback och för ditt omdöme 🙂

Inga problem med ersättningen

Inga problem med ersättningen. Snabba och mycket enkelt att anlita.

Hej Annette,

Stort tack för din feedback och för ditt fina omdöme. Det gör oss så glada att höra att du är nöjd med oss och att allt har varit snabbt och smidigt för dig 🙂

Gott jobb

Är nöjd med ett bemötande

Hej Björn,

Vad glada vi blir över att du är nöjd med bemötandet som du har fått av oss. Våra kunder är det absolut viktigaste för oss på ManyPets, och vi vill alltid att det ska vara tydligt i alla våra kundkontakter.

Stort tack för din feedback och för dina fem stjärnor ⭐⭐⭐⭐⭐

Oceniono na 5 z 5

snabb handläggning av ärenden!

Vid det tillfällen som jag varit i kontakt med ManyPets har man en snabb handläggning av ärendena. Det uppskattas.

Hej Jessica,

Vad roligt att höra att du har fått snabb hjälp av oss. Tack för din feedback och för ditt omdöme 🙂

Bästa försäkringsbolaget

Snabb och ärlig skadereglering. Har endast en rörlig självrisk som gör att man får ersättning även för mindre veterinärkostnader. Vad jag vet har inget annat försäkringsbolag alternativet med endast rörlig självrisk och ingen fast självrisk. Du väljer själv. Positivt med månadsbetalning och ingen uppsägningstid. Kreditkort kan användas som betalningsalternativ.

Hej Lars,

Vad roligt att höra att du är så nöjd med oss! Vi vet att många kunder uppskattar möjligheten att välja bort den fasta självrisken och vi är glada över att kunna erbjuda det i vår försäkring. Vi tackar dig för de fina orden och för ditt omdöme ⭐⭐⭐⭐⭐

Punktlig och korrekt ersättning

Punktlig och korrekt ersättning, snabb återkoppling.

Hej Rosaria,

Vad roligt att höra att du är så nöjd med hanteringen av ditt ärende. Stort tack för din feedback och dina fem stjärnor! 🙂

Snabbt

Snabbt, enkelt och prisvärt

Hej Agneta,

Sort tack för ditt omdöme och dina fem stjärnor! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi blir väldigt glada att höra att du är så nöjd med oss 🙂

Oceniono na 3 z 5

Det tar för lång tid att reglera både…

Det tar för lång tid att reglera både om man gör det direkt hos veterinären eller om man gör det själv efteråt.

Hej Tuula,

Stort tack för din feedback och ditt omdöme.

Vad tråkigt att höra att du upplevde att det tog lång tid att få ditt ärende hanterat.

Vi hanterar alla inkomna skadeanmälningar i turordning och i perioder så kommer det in fler anmälningar än vanligt. Vi jobbar så fort vi kan för att hjälpa alla kunder så snabbt som möjligt.

Smidig hantering

Vi har både direktreglerat och skickat in kvitton för vård och läkemedel för vår hund, och det har på sistone gått väldigt smidigt. Det är skönt med ett försäkringsbolag där de anställda inte utgår från att deras kunder försöker blåsa företaget på pengar. Det som kan vara negativt är att det tar tid innan man får ersättningen.

12 stycznia 2024

Hej Tobias,

Vad roligt att höra att det har gått smidigt för dig att få hjälp av oss. Stort tack för din feedback och för ditt fina omdöme 🙂

Vi var inne med våran Mylo som är 1 år

Vi var inne med våran Mylo som är 1 år, han hade 3 mjölktänder kvar, fick ersättning direkt för detta, så otroligt tacksam för det, jag har bas största paketet, och det är jag väldigt glad för, det är värt vartenda krona, och så otroligt trevlig personal. Ni får fem stjärnor av mig. Matte och Mylo.

16 stycznia 2024

Hej Maria,

Vad glada vi blir över din fina feedback! Stort tack för de fina orden och dina fem stjärnor ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi önskar båda dig och Mylo en god fortsättning 💕

Oceniono na 5 z 5

ManyPets är den bästa djurförsäkring…

ManyPets är den bästa djurförsäkring som finns. Allting fungerar. Alltid trevliga när man ringer dom. Och får alltid svar på mina frågor. Fungerar bra med direktreglering när jag varit hos veterinären. Alltid hjälpsamma.

18 grudnia 2023

Odpowiedź od ManyPets Sverige

Vilken fantastiskt fin feedback! Stort tack för de fina orden och ditt omdöme. Vi är otroligt glada över att vi har kunnat hjälpa dig och ditt husdjur när olyckan har varit framme 💕

Oceniono na 5 z 5

Ni gjorde upp med ersättning direkt…

Ni gjorde upp med ersättning direkt efter att ni kontaktats av djursjukhuset. På så sätt slapp jag ligga ute med 28.000 och sedan skicka in kvitto. Smidigt och enkelt, och en frisk hund fick följa med mig.

Hej Inger,

Vad roligt att höra att du har varit så nöjd med oss. Vi är väldigt glada över att ha funnits här för dig och Daisy när ni har behövt hjälp. Stort tack för dina fem stjärnor ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi önskar dig och Daisy en God Jul och Gott Nytt År!

/Petra på ManyPets

Oceniono na 5 z 5

Snabb och smidig direktreglering i…

Snabb och smidig direktreglering i samband med behandling av Belize´s spinal stenos.

Hej Anita,

Vad glada vi blir över att du fick snabb och smidig hjälp när du behövde använda din försäkring. Vi är så glada över att vi kunde finnas här för dig och Belize. Stort tack för dina fem stjärnor ⭐⭐⭐⭐⭐

Oceniono na 4 z 5

Nöjd med snabb och bra handläggning.

Nöjd med snabb och bra handläggning.
Inte jättenöjd med den höjda premien.

Hej Ingela,

Vad roligt att du är nöjd med handläggningen av din skadeanmälan 🙂 Vi förstår att höjda priser aldrig är roligt. Det är många faktorer som påverkar försäkringens pris, bland annat djurets ålder, priserna för veterinärvård och inflationen. Stort tack för din feedback och dina fyra stjärnor! ⭐⭐⭐⭐

Oceniono na 2 z 5

Min hund fick tillbringa en natt på…

Min hund fick tillbringa en natt på sjukhus mellan fredag och lördag. Eftersom försäkringsbolaget har stängt på helgen kunde skadan inte direktregleras.

Skadeanmälan via webben fungerade inte trots att jag provade tre olika web-läsare på olika enheter.

Efter en månad har jag fortfarande inte fått ärendet behandlat och de klarar inte av att inhämta information på egen hand.
Hörde att de lägger ner verksamheten i Sverige. Skönt.

10 listopada 2023

Hej Josefine,

Vad tråkigt att höra om det som har hänt. Jag beklagar verkligen att det har varit så krångligt för dig och att det redan vid anmälningstillfället uppstod problem. Vanligtvis så brukar den digitala anmälan fungera och bidra till en snabbare handläggningstid. Jag kan se att en av våra handläggare har svarat dig via mail idag på morgonen och förhoppningsvis så är du nöjd med regleringen och vårt beslut i ärendet.

Oceniono na 4 z 5

Nöjd med hr det har fungerat

Allt har fungerat bra

8 grudnia 2023

Hej Tapio,

Vad roligt att höra att du är nöjd med hanteringen av ditt ärende. Stort tack för din feedback och för dina fyra stjärnor! ⭐⭐⭐⭐

Oceniono na 3 z 5

Bra men långsam hantering.

Den va bra förutom att man fick vänta väldigt länge på att få tillbaka sina pengar som man låg ute med.

30 listopada 2023

Hej Daniel,

Tack för din feedback och ditt omdöme. Vad tråkigt att höra att du fick vänta på din ersättning. Vi hanterar alla inkomna ärenden i turordning och det händer att vi ibland får lite längre handläggningstider om det har kommit in många anmälningar under kort tid. Vi jobbar ständigt med att försöka korta ner handläggningstiden så mycket som bara möjligt.

Oceniono na 4 z 5

Aldrig något krångel vid…

Aldrig något krångel vid direktreglering. Snabba och bra. Tog dock lång tid att få mitt ärende behandlat när jag anmälde själv en gång.

27 listopada 2023

Hej Petra,

Vad roligt att höra att du är nöjd med din direktreglering. Det är ett snabbt och smidigt sätt att få hjälp med sin anmälan. Stort tack för din feedback och ditt omdöme 🙂

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej