ManyPets Sverige Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

I was covered by ManyPets Insurance when our dog got cancer. They treated him for this injury, but raised their fee's as fast as they could and then terminated our insurance when they left the... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den bästa hund försäkringen som finns. Riktigt uselt att den ska upphöra. 😔 Alltid direktreglering snabbt och smidigt och inga rasbegränsningar bara för man har trubbnosade hundar betyder int det att... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb och ärlig skadereglering. Har endast en rörlig självrisk som gör att man får ersättning även för mindre veterinärkostnader. Vad jag vet har inget annat försäkringsbolag alternativet med endast r... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Many Pets försäkringsbolag har varit jättebra! Snabba direktregleringar så vi har inte behövt oroa oss om pengar samtidigt som det varit stor oro för vår lille Santino Vi är väldigt nöjda i hanteringe... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Ubezpieczenia zwierząt

Napisane przez firmę

Djurförsäkring för alla hundar och katter 🐱🐶

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Snabb hjälp

Hej Eleonore,

Tack för ditt fina omdöme. 😊
Vi är glada att vi snabbt kunde hjälpa till när det behövdes.

//Anna på ManyPets

Snabb och smidig handläggning

Snabb och smidig handläggning, som alltid!

Hej Charlotte,

Tack för ditt fina omdöme och dina fem stjärnor. ⭐⭐⭐⭐⭐
Härligt att höra att vi kunde hjälpa till snabbt när det behövdes.😊

//Anna på ManyPets

Oceniono na 5 z 5

Allt är bra och ni är snabba att svara…

Allt är bra och ni är snabba att svara och hjälpa till.

Hej Eva,

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vi blir så glada att höra att du är nöjd med den service du har fått i din kontakt med oss. 😊

// Anna på ManyPets

Oceniono na 5 z 5

Mycket trevligt bemötande och hjälpsamt..

Mycket trevligt bemötande och hjälpsamt team, rådgivande även i andra frågor som uppstod i samband med vårt ärende!

13 marca 2024

Hej Roger,

Stort tack för ditt omdöme och dina fem stjärnor! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi är så glada över att du är nöjd med oss och med den service som du har fått i dina kontakter 🙂

Oceniono na 5 z 5

Ett väldigt bra och service bemötande…

Ett väldigt bra och service bemötande personer som tänker på även djuren och oss ägare. En bra försäkring till vettig peng synd att dom försvinner från Sverige

18 marca 2024

Odpowiedź od ManyPets Sverige

Vad roligt att höra att du är så nöjd med oss och med den service som du har fått. Stort tack för de fina orden och för ditt fina omdöme 🙂

Perfekt husdjur försäkring

27 lutego 2024

Stort tack för ditt fina omdöme och dina 5 stjärnor! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi blir jätteglada av att höra att du gillar vår försäkring. 🙂

Oceniono na 4 z 5

Oftast snabba och klara besked

Oftast snabba och klara besked. Följer också upp det man tidigare begärt.

28 lutego 2024

Hej Jan,

Vad roligt att höra att du är nöjd med hanteringen av ditt ärende. Stort tack för din feedback och för dina fyra stjärnor! ⭐⭐⭐⭐

Smidig skadeanmälan

Det är lätt och smidigt att anmäla en skada samt att man får ersättningen utan problem direkt in på kontot.

Hej Annemique,

Tack för dina 5 stjärnor. ⭐⭐⭐⭐⭐
Härligt att höra att du upplever det snabbt och smidigt med ersättningen.
Vi hoppas att din pälskling mår bättre nu.🙂

Smidigt!

Får ersättning utan krångel.
Har (tyvärr) haft många ärenden de senaste åren men har bara gott att säga om manypets.

Hej Tobias,

Tack för ditt fina omdöme.
Vi blir glada att höra att vi kunnat hjälpa utan krångel till när det behövts.

Snabbt

Snabbt och vänligt bemötande

Hej Karin,

Tack för dina 5 stjärnor. ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi är så glada att du fick snabb och vänlig service.

Problemfritt men lite långsamt

Aldrig haft några problem med ManyPets, men handläggningstiden är lite väl lång.

Hej Petra,

Vad glada vi blir av att höra att du känner att du inte har haft några problem vid din kontakt med oss. I perioder när det kommer in många anmälningar samtidigt så kan handläggningstiden också bli aningen längre. Stort tack för din feedback. 🙂

Inga konstigheter

Inga konstigheter, alltid snabba! Synd den ska sluta!

Hej Tracy,

Vad roligt att höra att du är nöjd med oss och har fått snabb hjälp. Stort tack för ditt omdöme och dina fem stjärnor! ⭐⭐⭐⭐⭐

Oceniono na 5 z 5

Jag upplever att företaget förstår hur…

Jag upplever att företaget förstår hur mycket är viktig hundvård och erkänner kostnaden för hans vård och mediciner. Det hjälper, ur ekonomisk synvinkel våra djur att kunna leva bra.

Hej Liliana,

Tack för ditt fina omdöme! 🙂
Vi är så glada att du är nöjd med oss och känner att vi förstår hur viktigt det är med vård för våra pälsklingar.

Kan verkligen rekommendera Many pets

Kan verkligen rekommendera Many pets, den bästa djurförsäkringen.

Odpowiedź od ManyPets Sverige

Tack för ditt fina omdöme.

Vi blir så glada att du är så nöjd med oss. 🙂

ManyPets är bäst!!

Har haft många hundar genom åren och flera olika Försäkringsbolag.ManyPets är bäst! Trevlig personal och inget krångel! De löser allt! Beklagar att de upphör med sin verksamhet i Sverige.

Hej Kerstin,

Tack för ditt fina omdöme och dina fem stjärnor.
Vi blir så glada att höra att vi har kunnat hjälpa till när det behövts. 🙂

Oceniono na 5 z 5

Aldrig problem i kontakten med…

Aldrig problem i kontakten med ManyPets. Bra försäkring som täcker mycket. Mycket nöjd

Hej Katarina,

Tack för ditt fina omdöme!
Det gör oss jätteglada att vi kunde hjälpa till när det behövdes. 🙂

Bra snabb service

2 lutego 2024

Hej Alexandra,

Tack för dina 5 stjärnor och ditt fina omdömme. Vi är så glada att vi kunde hjälpa till när det behövdes.

Oceniono na 5 z 5

Kunde verkligen lita på dem när det…

Kunde verkligen lita på dem när det gällde

2 listopada 2023

Hej Ulla,

Vad glada vi blir över att du kände att du kunde lite på oss när du behövde använda din försäkring. Vi är så glada att vi kunde hjälpa till när det behövdes.

Okomplicerad och snabbt

Okomplicerad och snabbt bearbetning

23 stycznia 2024

Hej Heike,

Stort tack för ditt fina omdöme och för dina fem stjärnor! Det gör oss väldigt glada att höra att du upplever oss som snabba och okomplicerade 🙂

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej