ManyPets Sverige Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

I was covered by ManyPets Insurance when our dog got cancer. They treated him for this injury, but raised their fee's as fast as they could and then terminated our insurance when they left the... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den bästa hund försäkringen som finns. Riktigt uselt att den ska upphöra. 😔 Alltid direktreglering snabbt och smidigt och inga rasbegränsningar bara för man har trubbnosade hundar betyder int det att... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb och ärlig skadereglering. Har endast en rörlig självrisk som gör att man får ersättning även för mindre veterinärkostnader. Vad jag vet har inget annat försäkringsbolag alternativet med endast r... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Many Pets försäkringsbolag har varit jättebra! Snabba direktregleringar så vi har inte behövt oroa oss om pengar samtidigt som det varit stor oro för vår lille Santino Vi är väldigt nöjda i hanteringe... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Ubezpieczenia zwierząt

Napisane przez firmę

Djurförsäkring för alla hundar och katter 🐱🐶

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Lång handläggningstid

Lång handläggningstid. Vissa saker händer inte alls trotts deras vetskap om problemet.

17 marca 2023

Odpowiedź od ManyPets Sverige

Vad tråkigt att du är missnöjd med oss, det är såklart inte det vi vill.

Du får gärna ringa till oss på 0410880202 så kan vi se vad vi kan göra för att hjälpa dig.

Oceniono na 2 z 5

Tyvärr mer krångel än förväntat

Tyvärr mycket mera krångligt än jag hoppades. Min för övrigt friska, men äldre katt insjuknade så att en veterinärbesök blev nödvändig. Blev glad när veterinären erbjöd direktreglering eftersom jag är helt oerfaren med försäkringar. Det krävdes journalutdrag för senaste 24 månader men eftersom detta var hennes första veterinärbesök i Sverige (vi flyttade hit för 2 år sen) finns det ingen journal! Mejlade tillbaka men fick ingen vidare information bara att direktregleringen inte fungerade och jag fick betala hela summan. Tråkigt! Hade nog önskat mig information om vad jag kunde göra istället. Kanske bäst att säga upp den - kostar ju varje månad.

17 marca 2023

Odpowiedź od ManyPets Sverige

Vad tråkigt att du känner dig missnöjd med hanteringen av ditt ärende. Det är såklart inte det vi vill.

Är du missnöjd med bedömningen av ditt skadeärende har du möjlighet att få ditt ärende omprövat. Kontakta då vår Skadeavdelning på 010-410 70 34 så får du hjälp.

Oceniono na 5 z 5

Ett försäkringsbolag som gör som dom lovat...

Första gången vi behövde nyttja vår försäkring. Suverän hjälp och ersättning allt enligt avtalet. Så här ska ett försäkringsbolag agera.. Världsklass 👍

2 marca 2023

Hej Stefan,

Tack snälla för ditt fina omdöme!
Vi blir så glada att du är så nöjd med din försäkring hos oss.

Oceniono na 1 z 5

Jag har inte haft någon kontakt mer än…

Jag har inte haft någon kontakt mer än betalat en dyr försäkring för min katt.

16 marca 2023

Hej Lena,

Vad tråkigt att du är missnöjd med oss. Kontakta gärna vår Kundservice så kan de hjälpa dig att titta på om det finns något vi kan göra för att justera ditt pris.

/Sara på ManyPets

Direktersättning

Enkel o snabb hantering vid akut vård

9 marca 2023

Hej Karin,

Tack för dina fem stjärnor.
Vad roligt att höra att du är så nöjd med vår hantering av ditt ärende.

Fick en direktreglering snabbt

Fick en direktreglering inom en halvtimme och väldigt gott bemötande. Har under dessa år jag haft försäkring hos ManyPets upplevt en alldeldes extraordinär kundservice!

8 marca 2023

Hej Moa,

Tack för dina fina ord och vad glada vi blir att du är så nöjd med oss!

Det är enkelt när man skall göra något

Det är enkelt när man skall göra något
man kan fixa det mesta på hemsidan eller
ringa upp kundtjänst som hjälper till på ett
mycket trevligt sätt.
Enkelt-trevligt och billigt.

16 marca 2023

Odpowiedź od ManyPets Sverige

Tack snälla för dina fina ord och dina fem stjärnor.
Det gör oss så glada att du är så nöjd med oss.

Oceniono na 1 z 5

Min katt avlivade två veckor

Min katt avlivade två veckor, fick inte en krona ersättning trots jag har premium försäkring. Mycket krånligt. Därför att rekommenderar inte att täcka försäkring hos de. Det verkar oseriös företaget.

28 lutego 2023

Bra service

Inga som helst problem med ersättning när vår 8-åriga kisse blev sjuk dagen efter att vi precis bytt från annat bolag.

2 marca 2023

Hej Stefan,

Det gör oss väldigt glada att du inte haft någon problem med ersättning från oss.
Tack för ditt fina omdöme och dina fem stjärnor!

Oceniono na 5 z 5

Jag är så nöjd med mitt val av Manypets…

Jag är så nöjd med mitt val av Manypets som mitt försäkringsbolag till mina hundar.
Trevlig och hjälpsam personal. Har haft många olika försäkringsbolag men Manypets är det första som tagit sig tiden att skriva att dom beklagar sorgen, vilket för oss i vår svåra stund betyder väldigt mycket.
Inga som helst krångligheter med utbetalning av livförsäkring eller övrig ersättning.

Tack!

1 marca 2023

Hej Emma,

Vad glada det gör oss att du är så nöjd med din försäkring hos oss!
Tack för dina fina ord och för dina fem stjärnor.

Super nöjd

Super nöjd ! Alltid hjälpsamma och snabb reglering!

1 marca 2023

Odpowiedź od ManyPets Sverige

Tack så mycket för dina fem stjärnor och ditt fina omdöme.
Vad roligt att höra att du är så nöjd med din försäkring hos oss.

Oceniono na 5 z 5

Bästa hundförsäkring jag någonsin haft

Bästa hundförsäkring jag någonsin haft. Bra villkor, trevlig och alert kundservice, inget krångel när det verkligen gäller och inga finstilta undantag. Har inte ångrat bytet till Many Pets en enda dag.

7 marca 2023

Hej Karin,

Tack så mycket för ditt fina omdöme.
Vad roligt att du är så nöjd med din försäkring hos oss.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej