Floraria Magnolia Recenzje 695

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super usor de comandat, Magnolia m-a ajutat sa imi fac familia fericita de la distanta! Abia astept sa comand din nou, am fost foarte multumita in primul rand cu serviciul de clienti, prompti, profesi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Magnolia delivers quality, fresh, as advertised and they are reliable. I'm grateful to have a go to florist online, where I am able to order from so far away. They communicate promptly, and their pric... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Comand mereu cu mare încredere. Ma reîntorc la ei mereu, ușor de comandat, ușor de plătit, considerand ca nu sunt în România, pot sa trimit un buchet cu flori mamei mele cu siguranța ca îl va primi.... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Alege buchetul perfect. Comanda online buchete de flori cu livrare la domiciliu, in 2-4 ore oriunde in Romania. Buchete deosebite, flori de calitate superioara.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Verry good customer service

Verry good customer service, beautiful flower arrangements, easy ordering online

1 maja 2026

Odpowiedź od Floraria Magnolia

Thank you for your review! Our customer’s feedback is the most important thing for us, so we really appreciate your message. 😊

Magnolia, este minunata!

Magnolia, e minunata pur si simplu. Am colaborat in doua ocazii si am fost de fiecare data mai mult decat multumita si incantata sa vad astfel de companie si servicii in Romania. 5 stele nu e suficient! Sunteti minunati si ma bucur ca existati, mai ales ca eu locuiesc in afara tarii si ma ajuta enorm, sa pot avea încredere, ca sunt pe maini bune. De la produs, la prezentare, la livrare si pana la serviciul cu clientii, doar cuvinte de lauda! Multumim! Mult succes in continuare! Trestiana

30 kwietnia 2026

Odpowiedź od Floraria Magnolia

Vă mulțumim din suflet pentru cuvintele atât de frumoase și pentru încrederea acordată! Ne bucurăm enorm să știm că experiențele dumneavoastră cu Magnolia au fost pe măsura așteptărilor și că am reușit să vă fim alături chiar și de la distanță.
Aprecierea dumneavoastră ne motivează să menținem aceleași standarde ridicate în tot ceea ce facem.
Vă mai așteptăm cu mare drag ori de câte ori doriți să transmiteți emoții frumoase celor dragi! 🌸

Great experience

Great experience, flowers of the best quality! I recommend with trust

30 kwietnia 2026

Odpowiedź od Floraria Magnolia

Thank you so much for your review and for recommending us!

Great service

Easy to order, good service, punctual delivery. I ordered multiple times, always great

Odpowiedź od Floraria Magnolia

We appreciate your feedback and we are glad to be chosen by you!

Oceniono na 5 z 5

Magnolia sell love and happynes the…

Magnolia sell love and happynes the best way

Odpowiedź od Floraria Magnolia

Thank you for your review! We are glad we could help you surprise a loved one and we hope to do this again soon. 😊

Easy to use

Easy to use, fast delivery!

Felicitări

Felicitări! O reală plăcere să vă cunosc.

24 kwietnia 2026

Odpowiedź od Floraria Magnolia

Ne bucurăm mult pentru acest feedback și vă mulțumim că ați optat pentru serviciile noastre. Sperăm să reveniți curând!

Oceniono na 5 z 5

Excellent service and the flowers look…

Excellent service and the flowers look amazing every time!
I have been using this company for years now and they always create a positive experience! Highly recommend

23 kwietnia 2026

Odpowiedź od Floraria Magnolia

Thank you very much for your kind words! We are glad to hear that everything was to your satisfaction and we are looking forward to your return!

Oceniono na 5 z 5

totul a fost simplu si usor

20 kwietnia 2026

Odpowiedź od Floraria Magnolia

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucură foarte mult faptul că v-am putut îndeplini și atinge așteptările. Vă așteptăm și pe viitor cu drag!

Disponibilitate imediata

Disponibilitate imediata, promptitudine

18 kwietnia 2026

Odpowiedź od Floraria Magnolia

Vă mulțumim mult pentru feedback-ul oferit și sperăm să reveniți la noi cu alte ocazii!

Oceniono na 5 z 5

I've been a client for several years…

I've been a client for several years and was always pleased with the promptitude and punctuality of the deliveries, the quality of the flowers and the beauty of the bouquets, which always matched the description on the site.

18 kwietnia 2026

Odpowiedź od Floraria Magnolia

We are so grateful for this feedback and we are more than glad to know that our work made a good impression every time. We hope to hear from you again soon!

Am primit sprijin rapid

Am primit sprijin rapid. S-au găsit soluții imediate pentru a face surpriza unei persoane care merita ceva de aniversarea zilei de naștere. O comandă din afara țării onorată in mod extraordinar! Multumesc Betty! Recomand cu toată încrederea!

15 kwietnia 2026

Odpowiedź od Floraria Magnolia

Mulțumim pentru review! Ne bucurăm că am reușit să vă ajutăm în realizarea unei surprize frumoase și sperăm să mai urmeze și altele. :)

Oceniono na 5 z 5

Mulțumesc echipei din Oradea pentru…

Mulțumesc echipei din Oradea pentru amabilitate, seriozitate și promptitudine. Livrarea a fost extrem de rapidă. Recomand cu drag.

14 kwietnia 2026

Odpowiedź od Floraria Magnolia

Vă mulțumim și noi pentru cuvintele frumoase și pentru feedback-ul oferit. Ne bucurăm să auzim că totul a fost conform așteptărilor dumneavoastră și sperăm să reveniți la noi cu alte ocazii!

Einfache Bearbeitung

Einfache Bearbeitung, gute Auswahl, zügiger Bestellprozess.

11 kwietnia 2026

Odpowiedź od Floraria Magnolia

Vielen Dank für Ihr Feedback! Wir freuen uns darauf, Sie wiederzusehen.

De calitate

Top . Ornamentele sunt foarte frumoase

10 kwietnia 2026

Odpowiedź od Floraria Magnolia

Vă mulțumim pentru apreciere și ne bucurăm că produsele noastre v-au impresionat!

Sunt foarte mulțumit

Sunt foarte mulțumit, și voi mai apela cu mare încredere.

9 kwietnia 2026

Odpowiedź od Floraria Magnolia

Ne bucurăm că totul a fost așa cum v-ați dorit. Vă așteptăm cu drag de fiecare dată.

Servicii de nota 10

Servicii de nota 10! Trandafirii au fost superbi și foarte proaspeți, iar livrarea a fost impecabilă. Recomand cu drag și voi reveni cu siguranță!

9 kwietnia 2026

Odpowiedź od Floraria Magnolia

Ne bucură mult să auzim că surpriza a fost una reușită. Vă așteptăm cu drag cu fiecare ocazie. 😊

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej