Super profi! Sunt clientul florariei de 3 ani si e prima data cand comand online. Mi-ar placea sa pot selecta toate tipurile de flori disponibile atunci cand incerc sa configurez un buchet (nu p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Comand de pe Magnolia.ro de câțiva ani și nu am avut niciodată probleme sau vreo nemulțumire. Comanda online funcționează perfect și rapid, iar florile sau aranjamentele pregătite și livrate sunt de c... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Magnolia, e minunata pur si simplu. Am colaborat in doua ocazii si am fost de fiecare data mai mult decat multumita si incantata sa vad astfel de companie si servicii in Romania. 5 stele nu e suficien... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super usor de comandat, Magnolia m-a ajutat sa imi fac familia fericita de la distanta! Abia astept sa comand din nou, am fost foarte multumita in primul rand cu serviciul de clienti, prompti, profesi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alege buchetul perfect. Comanda online buchete de flori cu livrare la domiciliu, in 2-4 ore oriunde in Romania. Buchete deosebite, flori de calitate superioara.
Strada Liviu Rebreanu 4, București, Rumunia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od Floraria Magnolia
State of the art platform; top customer support and smooth and secure payment system.

Odpowiedź od Floraria Magnolia
Buchetul a fost frumos, florile proaspete si livrarea prompta. Destinatara a trebuit sa plece de acasa la termenul primei livrari, am anuntat imediat ce am aflat si s-a reprogramat fara probleme. Personal foarte amabil.

🥰 mulțumiri !!!!

Odpowiedź od Floraria Magnolia
Am fost foarte încântată de amabilitatea lor,servicii impecabile,surpriza plăcută pentru destinatari,totul perfect, mulțumesc, îi recomand !!

Odpowiedź od Floraria Magnolia
Ușor de comandat chiar și din străinătate

Odpowiedź od Floraria Magnolia
Great as always! I work overseas and there is never a problem sending flowers

Odpowiedź od Floraria Magnolia
Ușor, fără complicații digitale, un sistem pe înțelesul meu iar produsele f variate și prezentate frumos
Multumesc

Odpowiedź od Floraria Magnolia
Echipa Magnolia a demonstrat, încă o dată, un nivel remarcabil de profesionalism și empatie. Au gestionat situația cu promptitudine și eficiență, reușind să facă față cu succes unei provocări deloc ușoare. Implicarea și atenția lor la detalii s-au simțit pe tot parcursul colaborării.
Este deja a doua experiență în care comunicarea a fost impecabilă, comenzile au fost realizate exact conform așteptărilor, iar livrarea s-a desfășurat fără niciun inconvenient. Totul a decurs fluent, organizat și cu multă grijă față de client.
Recomand cu toată încrederea echipa Magnolia tuturor celor care își doresc servicii de calitate, seriozitate și o abordare orientată cu adevărat către nevoile clientului. Cu siguranță voi reveni și pe viitor!

Odpowiedź od Floraria Magnolia
Great services all around, on spot delivery, amazing flowers

Odpowiedź od Floraria Magnolia
Folosim Magnolia de ani de zile și nu ne-au dezamăgit niciodată. Florile sunt mereu proaspete, aranjate frumos și arată exact ca în poze (sau chiar mai bine). Livrările sunt punctuale și sigure, lucru foarte important atunci când trimiți ceva special.
Ce apreciem cel mai mult este consecvența — indiferent de ocazie, oferă mereu calitate și servicii excelente. Este rar să găsești o companie în care să ai încredere an de an, iar Magnolia chiar a câștigat această încredere.
Recomandăm cu mare încredere!

Odpowiedź od Floraria Magnolia
Florile au fost proaspete iar buchetul frumos aranjat.
Am fost impresionata de eficienta si rapiditatea de livrare. Am fost nevoita sa reprogramez livrarea iar Magnolia a facut asta posibil fara nicio problema.
Destinatara a fost incantata de buchetul de flori.
Ii recomand cu drag!

Odpowiedź od Floraria Magnolia
Livrare perfecta! Buchetul perfect, curierul forate dragut si punctual, totul perfect! Sigur voi comanda si in viitor, grija pentru detalii este impecabila!! Recomand 100%

Odpowiedź od Floraria Magnolia
Am avut nevoie de o coroana funerara cu livrare in calarasi la capela. Am facut comanda rapid. Am comunicat foarte usor pe chat, domnisoara Andreea A fost extrem de amabila si mi-a raspuns cu rabdare la toate intrebarile (stupide). Sunt foarte multumita. Astept feedback dupa ce coroana va fi livrata.

Odpowiedź od Floraria Magnolia
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.