MacVision Recenzje 405

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,7

Oceniono na 5 z 5

Fik nyt batteri og skærm på min iPhone 5 for lidt over et år siden. Batteriet var blevet løst og raslede. Det blev repareret uden beregning mens jeg ventede. Samtidig blev højttaleren renset, så nu ka... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Sendt fire enheder ind efter trafikuheld. To af dem var limet gået op og den tredje enhed blev sendt ind 4 gange uden den blev repareret... Dertil bruger den ene mobil væsentligt mere strøm end da... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

My friend spilled water on my macbook and it stopped working because something inside were damaged. The man fixed it within short time and it worked. He has like 10 years plus experience and he is sup... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

På mit arbejde benytter vi nu kun MacVision til alle iPhone og Mac reparationer. De er lynhurtige, har en rigtig god kundeservice og de kommer endda ud på arbejdspladsen og fikser telefoner/compu... Zobacz więcej

1. Naprawa telefonów
  2. Agencja konsultingu biznesowego i IT
  3. Serwis komputerów

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Kom forbi en af vores værksteder og få repareret din smartphone, tablet eller computer med det samme. Ellers bestil tid og så kommer vi til dig og udføre reparationen, hvor og hvornår det passer dig!

3,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Rigtig god service

Rigtig god service.
Meget professionelle medarbejder, med lyst og tid til at hjælpe. Kan klart anbefales!!!

19 maja 2017

Hej Mie.

Oceniono na 4 z 5

Macvision i Roskilde er serviceminded …

Macvision i Roskilde er serviceminded og jeg har indtil videre kun oplevet reel kundeservice, som man forventer som forbruger.

17 maja 2017

Hej Kenneth.

Oceniono na 3 z 5

Iphone 7

Lavede min skærm på iphone 7 til UG, men opdager dog til min store irritation, at hjem knappen derefter ikke virker efter de har skiftet skærmen. Dette undersøger de heldigvis straks..... men ender dog op i at skulle sende min tlf. derned 5 gange!!! før den virker...... som har strukket sig over en måned....det er for lang tid.
Især når man selv skal rykke for info konstant, og bliver "glemt" hele tiden... Så info til kunderne kunne der gå strammes op på.
Kun 3 stjerner pga. af det lange forløb og manglende info, har ellers været glade for at bruge MacVision tidligere

9 maja 2017

Ingen MacBook Pro viden

Ingen MacBook Pro viden, men tager gladeligt 450 kr. for at diagnosticere.
Konklusion: Motherboardet skulle skiftes og det ville koste over 5000 kr.
Et besøg hos Super Mac Service, viste at det var en rep af logic boardet som kunne løse problemet og at det kostede 2500 kr.
Trods skriftlig henvendelse til MacVision, intet svar.
Elendig kundebehandling, hvor man står tilbage med følelsen af INTET at have fået for sine penge...

8 maja 2017

Hej Erik,

Da vi skal kunne yde garanti på alle vores reparationer, tilbyder vi ikke reparationer på selve logicboardet. Lodninger og reparation af printkort er ikke en del af vores service, hvilket også fremgår af vores hjemmeside.
Vi yder 2 års garanti på vores reparationer, og da det efter vores erfaring sjældent holder i 2 år når man reparerer på et printkort, så er det ikke noget vi ønsker at tilbyde.

At Super Mac Service tilbyder dette, er deres valg, men ikke et felt vi ønsker at tilbyde service inden for.

De 450 kr du har betalt dækker over diagnosticering af computeren for at finde den fejlbehæftede komponent. Herudover har vi renset maskinen igennem indvendigt for støv osv. for at udelukke at dette kunne være en faktor.

Ud over dette ville vi, hvis du havde valgt at få udskiftet komponenten, have fjernet de 450 kroner, da det er fast politik hos os at fejlsøgninger ikke skal betales når der udføres reparationer.

Med Venlig Hilsen

MacVision Roskilde

Oceniono na 2 z 5

Fint nok

Fint nok, men ventetiden er under al kritik..

7 maja 2017

Hej Peter!

Vi er kede af at du har oplevet ventetiden som lang.

Din enhed har været til ombytning hos Apple hvilke i nogle tilfælde desværre kan tage lang tid. I dit tilfælde var enheden låst i iCloud da den blev modtaget hos Apple, hvilket er med til at forlænge behandlingstiden.

Ud fra hvad vi har noteret blev din enhed behandlet på mindre en 10 dage fra d. blev noteret modtaget hos Apple, hvilket desværre er normal behandlingstid.

Vi håber at du ellers er tilfreds med den ombytningsenhed du har modtaget.

Mvh.

MacVision mr. Mac

Altid venlige og hjælpsomme

Altid venlige og hjælpsomme. Kommer som aftalt og laver det der er galt. Kun positive ting herfra.

10 kwietnia 2017

Hej Nikolaj.

Oceniono na 4 z 5

God kundeservice og hurtig reparationstid.

Min iPhone døde og jeg fik (gennem mit forsikringsselskab) sendt min telefon til MacVision. Super betjening og løbende statusmails.
De skiftede batteriet og da jeg fik telefonen kunne den tænde igen. Det var dog en stakket frist, for man kunne mærke at der sad noget løst inde i telefonen og den slukkede under gendannelse.
Jeg sendte telefonen tilbage og fik en ny ombytningstelefon.

Fik snakket med et par forskellige hos dem, og alle var høflige og professionelle.

Kan sagtens anbefale dem, selvom jeg ville have foretrukket at telefonen blev testet lidt grundigere, så den ikke unødigt skulle frem og tilbage endnu engang.

5 kwietnia 2017

Hej Nuno.

Kun god service

På trods af min telefon der bliver ved med at ikke virke, eller gå ud, så har MacVision Pro været så hjælpsomme og søde i denne process. Deres medarbejdere der kommer ud på stedet og dem der sidder og tager telefonen, er simpelthen så rare. Har kun fået god service her

5 kwietnia 2017

Hej Mette.

Aldeles fremragende service

Aldeles fremragende service. Hvis man kommer på en dag, hvor der ikke er alt for travlt, går det bare lyn hurtigt til en rimelig pris.

3 kwietnia 2017

Hej Søren.

Oceniono na 5 z 5

Overholdt den aftale som var indgået

Overholdt den aftale som var indgået, både hvad angår ankomst tid for reparation samt udførelse af reparation.

3 kwietnia 2017

Hej Lars.

Elendig service

Elendig service ved rep. Af iphone7.

8 marca 2017

Hej Palle

TAK for din henvendelse.

Din enhed blev desværre ikke registreret på det oplyste sagsnummer ved indlevering til Apple´s ombytningsværksted, hvilket har betydet en forlænget behandlingstid, da sagen blev registreret på en forkert konto hos Apple.

Apple´s ombytningsprogram er en super god service, som tilbyder brugerne at få ombyttet en beskadiget enhed til en tilsvarende uden fejl, for en nedsat pris. Desværre skal enhederne først behandles og returneres fra Apple og det tager i nogle tilfælde lidt tid.

Vi håber at du er tilfreds med den ombytningsenhed du har modtaget.

MacVision Mr. Mac

Meget tilfreds

Macvision er altid meget service mindede, hurtige og grundige. Jeg er yderst tilfreds med dem.

8 marca 2017

Hej Rikke.

Telefon reparation

Hurtigt og det virker

4 marca 2017

Hej Kim.

Hurtigt, nemt og billigt

jeg kom med min Iphone 6, fordi min skærm og mit ladestik var i stykker. Efter en times tid var den klar til brug.
(Plus en god mængde rabat)

24 lutego 2017

Hej Lukas.

udskiftning af glas

sender i pad til rep Fredag og modtager den efrer rep onsdag
god service
mvh Finn

8 lutego 2017

Hej Finn.

Ingen problemer!

Hurtig ekspedition, klar kommunikation.

8 lutego 2017

Hej Tanje.

Oceniono na 5 z 5

Super fin og hurtig service! Kan varmt anbefales

7 lutego 2017

Hej John.

Oceniono na 5 z 5

Altid god service og høj kompetence

Jeg har fået repareret iMac, MacBook Air og iPhones hos MacVision og kvaliteten er altid i orden og servicen hurtig og fleksibel.

1 lutego 2017

Hej Robert.

Mvh. Jessica/MacVision.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej