Wij willen logoreep.nl enorm bedanken voor de heerlijke chocolade, supermooie creatie, en enorme klantvriendelijkheid!!! Wij willen aan al wie graag chocolade op maat besteld logoreep.nl meer dan... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Er is direct en persoonlijk contact. Er wordt naar je wensen gekeken en over het eindontwerp was ik zeer tevreden
Chocolade tableau wat we hebben laten maken zag er goed uit en smaakte heerlijk! Alles wordt degelijk verpakt. Communicatie is vriendelijk en vlot. Voor het ontwerp komen ze met leuke ideeën. De compl... Zobacz więcej
Wij kwamen met een Sint surprise vraag, iets in chocolade te verpakken als Samsung telefoon. Dit voorstel werd opgepakt, uitgewerkt en het is prachtig geworden. Subliem uitgewerkt en het was de verras... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Wij maken van uw wens een persoonlijke reep. U kunt de reep dus zo samenstellen zoals gewenst. En we denken graag mee in het ontwerp. Kies voor een eigen vorm, afmeting en opdruk of indruk!
Dane kontaktowe
Lorentzweg 20, 2964LN, Groot-Ammers, Holandia
- 08 500 755 56
- info@logoreep.nl
- logoreep.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Complimenten voor het prachtige…
Complimenten voor het prachtige choco-tablet met opdruk.
Onze vrijwilligers hebben het erg gewaardeerd.
De gehele begeleiding door de organisatie van Logoreep was perfect: geweldige service!
Zeer persoonlijke service
Wij wilden graag een mal meenemen naar het buitenland waar we zelf chocolade maken. Dat is niet de gewone gang van zaken bij logoreep, maar ze waren zo vriendelijk om ons toch te helpen en we hebben een paar prachtige mallen ontvangen. Toen de post het af liet weten hebben we toch de mallen nog op tijd ontvangen. Hulde aan LOGOREEP!!!!
Blij met Logoreep!
Als organisatie bestaan wij 12,5 jaar en daarom hebben we Logoreep gevraagd om chocoladerepen met ons logo erop te maken. Het fijne is dat zij ook meedachten en zo kwamen we tot mooi totaalplaatje van een heerlijke én mooie reep, een luxe verpakkingsdoosje en een mooi gepersonaliseerd wikkel. Zeker aan te bevelen!
Leuk, goed en alles kan
Mooie producten, snelle reacties, goede communicatie en er is heel veel mogelijk. Weer blij met cadeautje voor onze medewerkers!
Fantastische service
Fantastische service! Er werd meegedacht en alle wensen waren mogelijk. Daarbij werd de bestelling hoogstpersoonlijk bezorgd omdat Post NL vertraging had en het daarom niet op tijd bij ons zou aankomen. Top!

Odpowiedź od Logoreep
Mooie reep met print gemaakt
Mooie reep met print gemaakt , idee dat ik gemaakt had hebben ze nog mooier gemaakt. Verder fijn en snel contact en offerte

Vakwerk
Wat een vakwerk wordt er geleverd. Je komt met een idee en die brengen zij tot leven doormiddel van 2D techniek. De chocolade wordt dan gegoten in de ontworpen mal. Zo gaaf als dit pakketje met het eindresultaat in je brievenbus valt. Een waar kunst werk en zo lekker om op te eten.

Snelle service!
Mooi product
Mooi product! Lekker en netjes verpakt!
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
Voor herhaling vatbaar!

Fantastisch maatwerk
Fantastisch maatwerk geleverd door Logoreep. Komen met creatieve ideeën voor een chocoladecreatie welke erg smakelijk is en duurzaam wordt verpakt!

Odpowiedź od Logoreep
Creatieve makers van uniek product
Meedenkend en positief oplossing zoekende mensen van Logoreep. Heel blij met mijn chocoladeontwerp. Super vriendelijk communicatie. 100%happy dus!
Chocolade puzzel
Logoreep heeft me fantastisch geholpen om mijn idee te maken .
Een chocoladepuzzel van 6 stukken A4 formaat .

Odpowiedź od Logoreep
Top chocolade en hoge kwaliteit personalisatie.
Niet alleen hele lekkere chocolade, ook gewoon onwijs tof hoe hoog de kwaliteit is van de personalisatie dmv je logo. Verder word ik altijd heel vriendelijk (en snel) geholpen door de mensen van Logoreep. Top!
Snelle reactie
Snelle reactie, klantvriendelijk en zeer persoonlijk, Ik ben heel erg tevreden! Echt een aanrader

Odpowiedź od Logoreep
Logoreep doet wat ze beloofd
Logoreep heeft via een offerte de mogelijkheden goed en eerlijk beschreven, daarna is er creatief meegedacht om binnen het budget te blijven. Alles is in een korte tijd uitgevoerd, precies zoals afgesproken was. Dit is fijn samenwerken! Wessel bedankt :-)

Leuke attentie
Wij wilde een leuke attentie voor onze klanten bijvoegen bij geplaatste orders. Logoreep heeft een mooie en vooral heerlijke chocoladereep met ons logo voor ons gemaakt, echt weer iets anders.
Klanten zijn altijd blij verrast bij het open maken van hun order.
Bij Logoreep zijn de lijnen kort waardoor het fijn werken is.
Marinus Bochanen
Antisliptape.nl

Odpowiedź od Logoreep
ben een aantal keren een mooie…
Wij hebben een aantal keren een mooie chocolade reep laten maken en dat is heel erg fijn werken met Logoreep.
Ook de 3D afbeelding was super gaaf geworden.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.