Zobacz, co mówią recenzenci
Niet gekregen wat ik besteld heb. Neeee. Vanalles extra gekregen. Alles wat ik besteld had netjes en overzichtelijk verpakt. Candy regels zijn 1000x beter. Volgens diatiste moet... Zobacz więcej
Goeie service bepaald product en was niet meer in voorraad keurig netjes een appje of ik het geld terug wou of een ander product wou kreeg zelfs extra En alsnog een briefje in de doos met excuus... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Candy Rebels is dé online snoepwinkel voor iedereen die houdt van avontuur in een zakje. Wij gaan verder dan de standaard: bij ons vind je unieke snoepcombinaties en verrassende smaken die je nergens anders tegenkomt. Elk pakket wordt met zorg samengesteld, verpakt met HACCP-gecertificeerde handschoenen en verzegeld om versheid en hygiëne te garanderen. Wat Candy Rebels écht uniek maakt? Onze rebels-mentaliteit. Wij durven anders te zijn, luisteren naar onze community en blijven continu vernieuwen. Of je nu op zoek bent naar een zoete traktatie voor jezelf of een origineel cadeau – wij hebben het. Bestel vandaag nog en ontdek wat Candy Rebels zo bijzonder maakt!
Dane kontaktowe
Drie sterren watermelon mix kon beter
Drie sterren de snoep van de vegan mix was lekker maar de watermelon mix vond ik tegen vallen was meer zuur en maar een zelfde smaak dat zure snoep hoeft niet beter gewoon houden bij zoet en of je maakt een andere mix dat alleen zure snoep bevat.
Te veel gekregen. Te lekker
Niet gekregen wat ik besteld heb.
Neeee.
Vanalles extra gekregen.
Alles wat ik besteld had netjes en overzichtelijk verpakt.
Candy regels zijn 1000x beter.
Volgens diatiste moet ik even wachten met bestellen.
Sorry.
Was trouwens ook erg lekker
En heel snel geleverd. Binnen 3 dagen in huis.
Heb bij een andere besteld op 16 maart.
En ben nog aan het wachten.
Mooie actie lekker snoep niet lang…
Mooie actie lekker snoep niet lang wachten simpel,3halen 2 betalen is altijd goed toch?en ik had btw 4zakken 😋😋😋zag nog een goeie mix dus vandaar en dan heb je alsnog die 3halen 2betalen genoeg keuze dus als je van snoep houd zeker een aanradertje
Ik raad het iedereen aan!
Snelle verzending, super lekker snoep en hele goede prijzen. Ik raad het iedereen aan!
Top service en lekkere snoep
Snoep is goed en lekker aleen jammer…
Snoep is goed en lekker aleen jammer dat postnl traag was
Omdat het wel lekkere snoep is en…
Omdat het wel lekkere snoep is en goedkoop en het was geen vijf sterren omdat er een paar niet lekkere snoepjes zijn
Een goede snoepzaak
Mijn pakket was kwijt geraakt bij postnl en om mij niet te lang te laten wachten op de heerlijke en goed geprijsde snoepjes hebben ze een nieuw pakket opgestuurd die gelukkig wel is binnen gekomen en volledig kosten loos.
Top service
En alsnog een briefje in de doos met excuus keurig netjes zoals het hoort te zijn
Heerlijke snoepjes
Heerlijke snoepjes, snelle verzending en goeie service.
Er miste iets van de bestelling en dit is na vriendelijk contact snel opgelost en alsnog nagestuurd met een extratje. Top service! Ik bestel zeker weer.
Keurig leuk en snel verpakt!
Keurig leuk en snel verpakt!
Hele snelle verzending, fijn contact.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede prijs kwaliteit verhouding. Reageerde netjes en snel toen een verpakking kapot binnen kwam.
Beter dan de Jamin
De snoep is van goede kwaliteit, smaakt vers (niet zoals de Jaminsnoepjes die veelste lang in de bak liggen) en vlot thuisbezorgd!
Snoep
Ik ben super tevreden over mijn ervaring met Candy Rebels! De bestelling was snel binnen en het snoep was van topkwaliteit. Wat het helemaal geweldig maakte: ik heb zelfs 2 kilo snoep gewonnen!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.