Wij willen logoreep.nl enorm bedanken voor de heerlijke chocolade, supermooie creatie, en enorme klantvriendelijkheid!!! Wij willen aan al wie graag chocolade op maat besteld logoreep.nl meer dan... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Er is direct en persoonlijk contact. Er wordt naar je wensen gekeken en over het eindontwerp was ik zeer tevreden
Chocolade tableau wat we hebben laten maken zag er goed uit en smaakte heerlijk! Alles wordt degelijk verpakt. Communicatie is vriendelijk en vlot. Voor het ontwerp komen ze met leuke ideeën. De compl... Zobacz więcej
Wij kwamen met een Sint surprise vraag, iets in chocolade te verpakken als Samsung telefoon. Dit voorstel werd opgepakt, uitgewerkt en het is prachtig geworden. Subliem uitgewerkt en het was de verras... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Wij maken van uw wens een persoonlijke reep. U kunt de reep dus zo samenstellen zoals gewenst. En we denken graag mee in het ontwerp. Kies voor een eigen vorm, afmeting en opdruk of indruk!
Dane kontaktowe
Lorentzweg 20, 2964LN, Groot-Ammers, Holandia
- 08 500 755 56
- info@logoreep.nl
- logoreep.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Super klantvriendelijk bedrijf met heerlijke chocolade!
Vriendelijke, direct meedenkende heer aan de telefoon. Bij het vervoer ging wat mis, maar ze hebben het direct opgelost en een koerier gestuurd zodat het nog op tijd binnen was. Goede kwaliteit chocolade.
Super goede service
Ik had een bestelling geplaatst online.
Naar aanleiding van een vraag over deze bestelling is het super goed opgepakt en afgehandeld. Echt zelden meegemaakt dat er zo adequaat en super service gericht gehandeld wordt.
Ik maak een volgende keer echt heel graag weer gebruik van de diensten van deze organisatie.
Groeten, Hemma
Lekkere chocolade
Lekkere chocolade! Ze hadden iets van de bestelling vergeten, contact met hun opgenomen kreeg ik snelle reactie, nemen mij serieus en geven aandacht!
De rest van mijn bestelling volgende dag gekregen met een leuke attentie!❤️
Prima het was erg lekker.
Goede kwaliteit en mooi resultaat
Goede kwaliteit, keurig verzorgd en hele behulpzame ondernemers 👍
snelle levering
snelle levering, ook in België. enigste firma waar ik deze chocolaatjes kon vinden
stevig, mooi verpakt
VANDENBUSSCHE LIEVE, Schoten
Top chocolade!
Super lekkere chocolade, op tijd geleverd en wordt goed meegedacht qua ontwerp. Echt een aanrader
Contact was fijn en vriendelijk
Contact was fijn en vriendelijk. Ook de eventuele op/aanmerkingen worden aangehoord en gaan ze wat mee doen.
Fijne en snelle communicatie
Fijne en snelle communicatie. Product is 100% duurzaam. Uiterst tevreden over de kwaliteit.
Logoreep is een absolute aanrader!
Logoreep is een absolute aanrader. Super snelle services, korte lijntjes en een creatief team. Tevreden klant!
Spelen op alle mogelijkheden in
Fijne jongens om mee samen te werken denken goed mee en helpen waar nodig!
Super gedaan mannen!
snelle offerte en snelle handeling
snelle offerte en snelle handeling
lolly's besteld en binnen week ontvangen en dat zelfs vlak voor kerst, super
Resultaat is naar volle tevredenheid
Leuk gedaan. Even wachten op de levering maar het resultaat is naar volle tevredenheid.
Kwaliteit chocolade!
Kwaliteit chocolade was erg lekker!! Echt een aanrader! Tijdens het bestellen snelle reactie, en goede communicatie
Bedankt voor het snelle handelen en de…
Bedankt voor het snelle handelen en de super toffe Logo chocolade reep. De klanten zullen er van smullen.

Odpowiedź od Logoreep
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.