Løberlab Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været hos Jonas i Løberlab i omkring et år i forbindelse med min træning frem mod Ironman 2026, og det har fungeret virkelig godt. Der bliver lyttet til en, og træningen bliver tilpasset unde... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har siden september 2025 haft Jonas som personlig træner, til en ironman. Han har ugentligt lagt personlige programmer som har tilpasset sig mig, min krop og min hverdag. Jeg har igennem hele f... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har haft en fantastisk oplevelse med LøberLab og særligt Jakob som min tilknyttede træner. Jeg døjede i flere måneder med hofte problemer, som diverse læger og akupunktører ikke kunne få bugt me... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hvis du går og drømmer om at komme i gang med din triathlon-journey, men ikke helt ved, hvor du skal starte, så kontakt LøberLab – længere er den ikke. Gennem LøberLab blev jeg sat sammen med der... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Fizjoterapeuta

Napisane przez firmę

Hos LøberLab har vi specialiseret os i behandling, genoptræning og præstationsfremmende træning for løbere. Vi arbejder målrettet og datadrevet, hvilket sikrer optimal træningsplanlægning, og at skadede løbere kommer godt tilbage i løbeskoene.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 47

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

10 års med en irriteret øm…

10 års med en irriteret øm achillescene blem på små 4 måneder med et målrettet program fjernet. Mere eller mindre uden smerter efter løb i dag. Skulle gave opsøgte dem for mange år siden

5 listopada 2025

Super god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Blev skadesfri uden at skulle holde pause fra at løbe. Asger var virkelig god hele vejen igennem og fik da også forbedret mine tider væsentligt i forløbet og lært en masse om løb. Kæmpe anbefaling her fra

14 października 2025

Pengene værd!

Jeg startede hos Mads i august 2025, fordi jeg begyndte at få ondt i hoften, når jeg løb – noget jeg aldrig havde oplevet før. Inden da havde jeg prøvet lidt af hvert, men intet af det hjalp, trods at jeg er en relativ erfaren løber.

Hos Mads fik jeg mere end bare standard råd. Han lavede en plan, der var tilpasset lige præcis min situation, og fulgte mig tæt hele vejen igennem. Det gjorde en kæmpe forskel!

Nu løber jeg uden problemer og er klar til at jagte PR på både halvmarathon og marathon til foråret. Det har været alle pengene værd!

Kæmpe anbefaling herfra!

22 sierpnia 2025

Genfundet motivationen til løb

Er så glad for at jeg tog kontakt til LøberLab! De var lyn hurtigere til at sætte et møde op og lokalisere hvor hjælpen skulle sættes ind!

En ekstra stor tak til Jakob (Aarhus) for at fjerne min 3 årige smerte i begge skinneben under løb, på rekord tid. Ikke mere end et par uger gik der. Er 4 måneder inde nu og min motivation, præsentationer og mine personlige mål er blevet top-tunet! Det er en fryd at komme forbi og nørde i forbedringer. Er meget spændt på fremtiden 💪🏻

9 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Kontakt LøberLab, hvis du vil opnå dit mål

Jeg har i 2024 og i 2025 været tilmeldt LøberLab's Performance Plus-pakke i en syv måneders periode hvert år. Vi er startet ud i foråret og har trænet frem mod HCA Marathon begge år. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med trænerne Jakob, Mads og Emil fra Aarhus-afdelingen, som alle tre er meget behagelige og kompetente trænere.

Jeg har stillet høje krav til træningsforløbet og til den faglige og personlige sparring undervejs, og her har LøberLab og de førnævnte trænere til fulde levet op til mine forventninger. Jeg kan på det varmeste anbefale Performance Plus-pakken, hvis man ønsker at tage sin løbetræning til det næste niveau, uanset hvad målet måtte være.

2 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Fedt forløb og kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling!

Jeg har de sidste 4 måneder samarbejdet med Emil fra Århus, og det kan ikke anbefales nok.

Gik ind i forløbet med ambitiøst mål om sub 3 på Marathon. Selvom dette ikke blev indfriet, kom jeg I mit livs form og aldrig løbet hurtigere på samtlige distancer.

Med Emil på holdet, har du en kanon sparringspartner til at svare på dine 1000 spørgsmål. Men også en der forstår at tilpasse træningen + intensiteten, så den passer ind I din hverdag.

Kæmpe ros om forløbet herfra. Og vil 100% søge hjælp hos Løbelab ( især Emil) igen, hvis der skal indfries nye mål i fremtiden.

30 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan klart anbefale dette

Jeg kan klart anbefale dette – det er alle pengene værd!
Jeg tilmeldte mig i maj efter København Marathon, hvor jeg nok stod i mit livs dårligste form. Efter et tæt og struktureret performanceforløb med Emil Boes har der været en plan hele vejen frem mod HCA Marathon, og resultatet taler for sig selv: Jeg skar hele 40 minutter af min marathontid på kun 4 måneder!
Undervejs har Emil haft fuld forståelse for, at jeg er selvstændig, og at mine dage ofte starter tidligt, slutter sent og kan vare over 12 timer. Træningen er blevet tilpasset min hverdag, og det har gjort en kæmpe forskel.
Hvis du overvejer et performanceforløb, så gør det! Du kommer ikke til at fortryde det.

29 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Professional & smooth, best help for running injuries

Løberlab helped me win the battle against my shin splints. After struggling 8 months with another physiotherapist, Asger made sure I could run again. Slowly but steadily; with a running scheme downloaded on my sport watch and a few exercises, I could already start running after the first session.

Communication through their platform is smooth and easy. It was such a great help knowing I could always mail or call when I was in doubt about the training plan or had some pain again. No need to book an appointment, a quick chat and maybe an adaptation in the training plan and I could go back running ☺️.

After 1,5 years I’m now able to run a half marathon without pain. A huge thank you Asger 🙏🏻!

24 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Super fed og brugbar oplevelse

Super fed og brugbar oplevelse - tog en tærskeltest for første gang ved Jakob og blev guidet hele vejen i gennem på mit niveau, med efterfølgende tilsendt rapport. Meget professionelt med en tilgang og tilpasning ud fra mine behov.
VH Michael

10 września 2025

Rehab/performance forløb hos Emil Albrechtsen

Jeg startede hos Emil i september 2024 med knæproblemer, der udfordrede mig med mit løb. Allerede efter 2 måneder var jeg helt skadesfri, og herefter udviklede mit forløb sig fra rehab til et performance-forløb.
Siden da har vi sammen arbejdet målrettet mod forskellige løb i kalenderen, hvor den helt store var CPH marathon i maj 2025. Her har Emil har både hjulpet mig med løbetræningen og styrketræningen, da jeg af og til har haft det med glemme styrketræningen lidt. Han har altid været utrolig dygtig til at tilpasse programmet, så jeg både kunne blive stærkere og holde mig skadesfri.
Mit store mål var at komme under 3:25 på marathon, og det lykkedes i maj 2025, hvilket var kæmpe stort for mig, og noget jeg aldrig havde forestillet mig, da jeg startede hos Emil.
Emil kombinerer faglighed med oprigtig støtte, engagement og motivation. Selv når jeg har været lidt presset eller udfordret mht. smerter eller andet, så har han altid udvist 100% forståelse. Han har en evne til at se ens potentiale og skubbe én præcis det ekstra, der skal til for at flytte sig. Jeg kan på det varmeste anbefale Emil til alle, der ønsker at blive en bedre løber – uanset om man kommer med skader eller med store mål indenfor løb!! 😍

16 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Løberlab kan noget andre ikke kan.

Løberlab kan noget andre ikke kan.
Havde døjet med en baglårsskade siden februar som ingen mestrede af hjælpe mig af med, da jeg kom til Løberlab i slutningen af maj.
Siden er det bare gået støt og roligt fremad. Jeg er ikke min skade kvit - men jeg kom hurtigt tilbage i løbeskoene og har et ugentlig program bestående af løb, styrketræning og Hyrox - tilpasset lige netop mig og min skade.
Som en anden skriver så blir det umuligt at undvære de skemalagte ture og den skønne sparring når engang jeg er tilbage på fuldt blus. Så er sikker på jeg blir hængende længe endnu.
Stort tak til Emma Lemminger - hun er en kæmpe hjælp, sød, dygtig og meget dedikeret til sit arbejde :-)

20 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Kæmpe anbefaling til løberlab og særligt Emma!

Kæmpe anbefaling til løberlab - og særligt Emma Lemminger! Emma er så professionel og dygtig til sit arbejde - det er tydeligt, hun besidder en kæmpe erfaring og kendskab til sit arbejde. Jeg henvendte mig etter flere måneder med skinnebensbetændelse, hvor jeg havde forsøgt alle de gængse råd. Der er stadig et stykke tilbage til jeg er ovre det, men smerterne er minimeret betydeligt og løbeturene er allerede af bedre kvalitet end før.
Emma er så dygtig til at tilpasse programmet - og yderst behagelig at have samtaler med løbende. Jeg stoler fuldt ud på hendes arbejde og vurdering - og jeg glæder mig til de næste måneders samarbejde.

Eneste minus er at jeg ikke tror jeg kan undvære Emma igen og hendes løbeplaner, fordi det bare fungerer så godt for mig! 😂💸

12 sierpnia 2025

Det' duer 💪

Kære løberlab
Tusind TAK, bare tak 🙏
Efter 12 års pause, utallige behandlere og masser af skuffelser, kunne i det ingen andre kunne.....
Jeg løber igen 4-5 x om ugen
Bare tak

19 lipca 2025

Halvmaraton uden smerter!

Jeg tog kontakt til Løberlab, da jeg nogle uger havde døjet med ondt i lysken og var nået til et punkt, hvor jeg slet ikke kunne løbe mere grundet smerter. Jeg havde et mål om at gennemføre mit første halvmaraton kun få måneder senere, og var frustreret over ikke at kunne træne. Mia fra Løberlab hjalp mig gennem et rehab-forløb, og jeg var i gang med at løbe igen få dage efter min første konsultation. 3 måneder efter konsultationen med Mia gennemførte jeg mit første halvmaraton - uden smerter! Jeg skylder Mia og Løberlab et kæmpe tak for at de fik mig hertil. Nu skal jeg bare arbejde på at blive en hurtigere løber, og det kan Mia helt sikkert også hjælpe mig med 🙏🏼

15 czerwca 2025

LøberLab gjorde det umulige MULIGT

LøberLab gjorde det umulige MULIGT! Hvad jeg troede var enden på mit løb, og især drømmen om at løbe lange distancer, blev starten på det hele da jeg landede det rigtige sted - Hos LøberLab.
Jeg vil give enhver, der skal tilbage fra en skade, eller bare gerne vil effektivisere sit løb, den største anbefaling om at vælge LøberLab :)

1 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg har siden februar haft forløb hos…

Jeg har siden februar haft forløb hos løberlab grundet smerter i hoftebøjeren. På daværende tidspunkt kunne jeg løbe maks 3 km grundet smerter, og efter forløb har jeg nu gennemført Marathon 11/5 uden særlige smerter i hoften! Mega godt forløb, god kommunikation og klart pengene værd :-)

14 maja 2025

Mit forløb hos Løberlab

Jeg har været tilknyttet Løberlab et års tid og det har været et utroligt godt forløb. Man kan mærke at det er professionelle folk, der kan deres kram. Da jeg startede med genoptræning havde jeg en genstridig hælspore, men Mia tilpassede løbeprogrammet, så jeg stadig kunne løbe med passende pauser. I dag er hælsporen fuldstændig væk. Kan varmt anbefale Løberlab.

1 marca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej