Meget tilfreds! Kvaliteten stemmer overens med det som ses på hjemmesiden. Dertil super hurtigt og god kundeservice. Modtog nogle strømpesko som ikke levede op til forventningerne. Fik med det samme... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Hurtig levering Meget store i str, så de står og venter til fødderne er vokset😊
De fine små strømper/ sko er virkelig af god kvalitet. Passer rigtig godt i størrelse. Mit barnebarn (11 mdr) kan nu gå rundt uden at falde. Kan virkelig kun anbefale andre at prøve dem 😀
Jeg fik bestilt forkert størrelse, skreve en mail 5 min efter, først om eftermiddagen reageres der på at min ordre er afsendt. Jeg har ikke hentet min ordre i pakkeposten, venter på at skoene sendes... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
"Little Steps" er en online butik, der specialiserer sig i salg af kvalitets sko, legetøj, spise service og diverse accessories til småbørn. Vi tror på, at det er vigtigt at give børnene de bedste produkter fra starten af, så de kan trives og udvikle sig optimalt.
Dane kontaktowe
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk service
Jeg fik min pakke hvor der var en mindre fejl i men med en mail havde de allerede rettet fejlen og sendt ovenikøbet et ekstra par sko med
De små sko ser så fine ud - håber virkelig mit barnebarn bliver glad for dem
Der er god information og i levere varen som lovet👍
Virker slet ikke efter hensigten
Virker slet ikke efter hensigten. De kan nemt sparkes af, selvom jeg købte den mindste størrelse. Vuggestue start og de første skridt er forbundet med masser af kravlen ind imellem, og det dur de slet ikke til.
Lever ikke op til forventningen!
Skoene jeg købte sidder ikke godt på foden. Skoen falder af, barnets hæl glider ud af skolen.
Ikke noget godt køb, jeg lod mig forfører af reklamefilmen.
Hurtig levering
Hurtig levering. Der var en fejl i orden, men kundeservice var hurtig til at hjælpe. Rigtig god service
❤️❤️❤️❤️
Bestilte 2x søde sutsko/begyndersko til mit barn. Supersøde og mit barn elsker at have dem på. Der var desværre løbet en tråd i det ene par, men jeg modtog et nyt tilsvarende par, da jeg skrev ind om fejlen.
Jeg vil helt klart købe sko herfra igen.
Strømper/sko
hope to get a reply
good day!
are you going to send the return label? asked today in the morning , order 1868
got the reply same day and issue solved.

Odpowiedź od Little Steps
Rigtig go kundeservice 👍👍
Rigtig go kundeservice ved en lille reklamation.
Hurtigt svar på mail. 👍
Vil helt sikkert handle der igen.
Jeg købte et par små sutsko til mit…
Jeg købte et par små sutsko til mit barnebarn . Der stod på hjemmesiden,at de var rigtig gode og kravle i,og at de ikke ville falde af . De ryger af,så snart hun begynder at kravle, og de er så “slatne” ,ingen hold i dem overhovedet .Er så skuffet . Også skal jeg oveni også betale 45,- for at sende retur ,samme beløb som jeg gav for at få tilsendt varen .

Odpowiedź od Little Steps
Fantastisk service og varer!
Fantastisk service! Hurtig levering og virkelig gode kvalitetsvarer til børn. Mit barn elsker spisesættet og de små søde strømpesko. Jeg kan klart anbefale littlesteps 🩷
God oplevelse!
Købte et par fine sko. God kvalitet. Modtog dem efter 3 dage.
Super sko, hurtig levering - alt i alt en god oplevelse til rimelig penge!
Jeg bestilte 2 par sko fra Littlesteps.dk - jeg modtog dem 2 dage efter og vi er bare super glade for dem. Perfekte sko til herhjemme!
Købte et par sko og et spisesæt
Købte et par sko og et spisesæt, og er meget tilfreds.
Hurtig levering og venlig kundeservice.
Kan varmt anbefale denne side.
BPA-fri silikone spisesæt
Fantastisk lækkert spisesæt i BPA-fri silikone med alt hvad man skal bruge samlet i et!
Ikke sidste gang jeg bestiller her fra
God og hurtig service!
Købte et par Løve sko til min venindes datter. Glad og nysgerrig var hun da hun fik dem på :) ikke sidste gang jeg køber fra littlesteps ❤️
Hurtig levering!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.