Ik ging vorig jaar oktober na 19 jaar weer terug naar mijn geboorteland Suriname. Ik wilde ook kunnen genieten van het heerlijke eten daar. En dat heb ik gedaan met mijn Little Helpers. Ik heb een on... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb al sinds mijn jeugd heel veel darm problemen. Helaas hebben deze klachten de naam PDS of spastische darm gekregen met een grote sensitiviteit voor gluten. Hierdoor probeer ik gluten zoveel moge... Zobacz więcej
Ik heb 7 ziektes waardoor ik chronisch ziek ben en chronische pijn heb. Daarnaast ben ik lactose intolerant en mag ik geen gluten eten. Naar het terras gaan met vrienden of familie brengt mij altijd v... Zobacz więcej
Na jaren van erg ziek geweest te zijn en meer dan een jaar lang bedlegerig geweest te zijn kwam ik erachter met onderzoek dat ik coeilakie had en ernstig verzwakt was. Met behulp van het gluten dieet... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Little Helpers' Anti-Gluten Pills help you break down unwanted gluten in your food. That way, you can worry less about unpleasant reactions in your body and enjoy delicious food again!
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również

Odpowiedź od Little Helpers.com
heel goed ga zo door.
Lieve helpertjes
Ja ‘n goede ervaring en test , want vaak weet je het gewoonweg niet en ben je er bang voor. In Frankrijk dacht ik polenta te eten ,ik had Coeliaki aangegeven dubbel gevraagd , maar bij de eerste hap twijfelde ik en idd het bleek griesmeel te zijn . Toen per acuut nog ‘n litle helper ingenomen en de dagen daarna wel ‘n wat gevoelige buik gehad , maar geen diepe vermoeidheid , dingen uit mijn handen laten vallen en brainfog gehad ! Ik reageer normaliter zeer heftig op kruisbesmetting met wel 4 maanden problemen . Dus ja ik ben blij met die kleine helpertjes , diepe buiging Het maak uiteten gaan meer ontspannen. Groetjes Yvonne
Wat een uitvinding!
Dit is toch wel een red middel, vaak kunnen in het buitenland restaurants het niet 100% garanderen vanwege kruisbesmetting.. nu ben ik een persoon die graag andere delen van de wereld ziet. Dit pilletje kan mij net wat minder last geven van eventuele kruisbesmetting. Bedankt!
Mooie uitvinding voor coeliakie-patienten!
Ik (coeliakie-patiënt) ben heel blij met de Little Helpers! Ik durf nu eerder uit eten te gaan. Voorheen zag ik daar erg tegenop, omdat er altijd een risico is dat je toch gluten binnenkrijgt en dan enorme buikpijn. Sinds ik de Little Helpers gebruik, heb ik geen enkele keer meer last gehad van buikpijn. Dat kan toeval zijn, maar ik weet bijna zeker dat de Little Helpers mij geholpen helpen bij bepaalde restaurantbezoeken. Kortom, wat een geweldige uitvinding! Ik kan het iedereen met coeliakie of glutengevoeligheid aanraden!
Een reisje geboekt in Namibië en dan…
Een reisje geboekt in Namibië en dan krijg je de diagnose coeliakie.
Wat nu, gaat dit wel goed komen Namibië een land waar je weinig van weet, maar ja het was geboekt. Overal wel doorgegeven dat je geen gluten mag en opletten met kruisbesmetting. Het was heel spannend maar het is super gegaan. Voor de maaltijd 2 capsules ingenomen en geen moment last gehad of ziek geweest. Ik was heel blij dat ik op deze capsules geatendeerd werd net voor we gingen. Ik heb ze nu standaard in mijn tas voor als we uit gaan eten en dat geeft een hele geruststelling.
Weer met plezier uiteten
Na mijn diagnose coeliakie in 2020 ging ik niet meer met plezier uiteten. Ik was bang om ziek te worden en zat altijd gespannen aan tafel. Een aantal maanden geleden ontdekte ik Little Helpers en sinds dien heb ik geen klachten meer ervaren als ik ergens anders had gegeten. Ik neem ze alleen als ik het niet helemaal vertrouw dat er geen kruisbesmetting is geweest. Ze zorgen er in ieder geval voor dat ik weer met plezier ga uiteten.
Met deze pillen durf ik weer uit eten…
Met deze pillen durf ik weer uit eten te gaan. Ze geven vertouwen dat als er toch sporen van gluten zijn dat ik volgende dag geen last heb.
Achttien jaar ging het goed met mijn…
Achttien jaar ging het goed met mijn dieet, tot 6 jaar geleden een grote supermarkt meende een recept zonder enige waarschuwing te moeten veranderen van glutenvrij naar glutenvol; geen stickertje, niks. Ik at er dus vrolijk van en werd radicaal ziek. Ik kon jaren nergens meer tegen en durfde niets meer buitenhuis te eten.
Toen kreeg ik van een kennisje over de Little Helpers te horen. ? Mijn internist zei: 'o ze hebben dít er in gestopt, dit spul knipt de gluten in stukjes voor je'.
Ik durfde toen Little Helpers te gebruiken. Ik ga nu met vertrouwen naar een restaurant, waar ik wel vraag om glutenvrij. Bij mezelf weet ik dan dat ik bij kleine fouten van een kok toch veilig ben. Wat een bevrijding. Dank Kleine Helpertjes!
Zorgeloos gluten eten
Little Helpers geven mij de zekerheid en vertrouwen dat ik gerust af en toe iets kan eten waar gluten inzitten. Ik probeer gluten zoveel mogelijk te vermijden, maar af en toe is het fijn als je toch een broodje of een pizza kan eten. De pillen neem ik tevoren in en dan kan ik zorgeloos genieten.
Onbegrensd sushi eten
Mijn kinderen konden lekker sushi eten zonder een aparte kaart te krijgen voor glutenvrije opties. Veel meer keuze en smaken kunnen uitproberen. Na het eten hebben ze geen last gehad van hun buik. Tot nu toe dus zeker positief.
Ze werken erg goed!!
Ze werken erg goed! ik heb een glutenintolerantie en als ik deze neem als ik uit eten ga, heb ik totaal geen last van mijn buik.
Eindelijk kan ik bij vrienden eten.
Eindelijk goede pilletjes om ergens te kunnen eten waar mogelijk sporen van gluten in zitten. En zelfs een biertje kan ik drinken met 2 pilletjes. Het geeft me meer vrijheid, ik hoef uitnodigingen niet meer af te slaan.
De pillen zijn echt geweldig
De pillen zijn echt geweldig. Ik heb door deze pillen veilig mijn droomreis naar zuid korea kunnen maken!
Ene minpunt, ik had een hele grote bestelling gedaan voor een heel jaar, en had allemaal potjes gekregen waarvan de houdbaarheids datum op de volgende maand stonden.
Heb contact opgenomen en heb 1 potje gekregen met de nieuwe houdbaarheidsdatum, maar dat viel alsnog wel een beetje tegen😅

Odpowiedź od Little Helpers.com
Heb ze meegenomen op vakantie in Italië…
Heb ze meegenomen op vakantie in Italië om ook eens pasta te kunnen eten. Zo kan je meegenieten ipv zoeken baar glutenfree alternatief dat daar niet bekend is.
Het geeft me een fijn en gerust gevoel…
Het geeft me een fijn en gerust gevoel dat ik de pillen bij me heb. Ik blijf zoveel mogelijk glutenvrij eten (ik heb geen coeliakie maar wel gevoelig voor). Het scheelt me een hoop buikpijn, moeheid of opgeblazen gevoel. Er zit ook een handig doosje bij, die kan je makkelijk onderweg meenemen.
Magisch product
Een woord, wauw! Wat maken deze pillen mij weer vrij! Van reageren op elke kruimel en met alles wat je doet opletten, naar een heel stuk vrijer leven! Voor mij blijft die er zeker in!
Glutenvrij antitolerantie pillen
Het was snel geleverd en ook had ik eerst een vraag daarover en werd snel beantwoord.
Draagt bij aan vakantie plezier!…
Snelle levering en as we speak eet ik 's ochtends een croissant op vakantie in Frankrijk en gaan we lekker uit eten zonder erg goed op te letten! Met de Little Helpers heb ik nu, na 2,5 week in Frankrijk nog geen kramp of andere klachten die ik anders zou hebben, door mijn glutenintolerantie zonder Little Helpers. Echt heel blij mee en de Little Helpers dragen zeker bij aan mijn vakantie plezier♡ Ik neem ze overal mee naar toe in het handige doosje die je erbij krijgt!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.