Zobacz, co mówią recenzenci
Wat een verschil, uit eten met little helpers op zak! Of zelfs eten bij vrienden. De kans dat hun keuken niet goed glutenvrij is, of dat ze niet zorgvuldig genoeg weten te werken is immers best gr... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Little Helpers' Anti-Gluten Pills help you break down unwanted gluten in your food. That way, you can worry less about unpleasant reactions in your body and enjoy delicious food again!
Dane kontaktowe
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Erg tevreden
Het is geen wondermiddel waardoor je gluten kunt eten, maar je hebt wel de rust dat als je nauwelijks last hebt van kruisbesmetting. Scheelt veel gedoe in restaurants. Makkelijk kunnen bestellen.
Ik ging vorig jaar na 19 jaar weer…
Ik ging vorig jaar oktober na 19 jaar weer terug naar mijn geboorteland Suriname. Ik wilde ook kunnen genieten van het heerlijke eten daar. En dat heb ik gedaan met mijn Little Helpers. Ik heb een onvergetelijke tijd gehad. Heb lekker kunnen eten wat ik wilde, zonder angst. En volgende maand ga ik 11 dagen weg met 3 vriendinnen en natuurlijk met mijn LH, de Liefdevolle Hulp. Dankjewel Yannick en Marijn ❤️
Wat een verschil sinds little helpers er zijn
Wat een verschil, uit eten met little helpers op zak! Of zelfs eten bij vrienden. De kans dat hun keuken niet goed glutenvrij is, of dat ze niet zorgvuldig genoeg weten te werken is immers best groot.
Ik ben zelfs wel eens ziek geworden van een kop koffie, want er lag een koekje op de schotel. Ik gebruik geen suiker of melk, en heb dus gelukkig het lepeltje niet nodig, maar vaak worden die koppen alvast klaargezet en de koekjes gaan dan ook over de koppen naar de schotels, met kruimels in het kopje tot gevolg. Zodra ik het tegenwoordig merk, kan ik meteen little helpers innemen en dan word ik tenminste niet meer een paar dagen ziek.
Ik vind het een onmisbaar product!
Als iemand met coeliakie weet je hoe…
Als iemand met coeliakie weet je hoe snel het fout kan lopen door kruisbesmetting. Het gaat niet alleen om “geen gluten eten”, maar om alles errond: gedeelde frituren, snijplanken, keukens waar je geen controle over hebt… Je bent er constant mee bezig.
Jarenlang betekende dat voor mij vooral stress. Op restaurant gaan voelde als een risico en zelfs bij vrienden eten bleef ik altijd op mijn hoede. Spontaan iets gaan eten of drinken? Dat deed ik gewoon niet meer.
Tot een heel klein moment eigenlijk alles veranderde. Op een terras, met vrienden, besloot ik voor het eerst in lange tijd toch frietjes te bestellen. Iets wat voor anderen vanzelfsprekend is, maar voor mij jarenlang ondenkbaar was. Met Little Helpers bij de hand durfde ik het aan.
En eerlijk? Dat gevoel van daar gewoon zitten, zonder constante stress in mijn hoofd, gewoon mee genieten zoals iedereen… dat was voor mij enorm.
Ik gebruik Little Helpers bewust alleen in situaties met risico op kruisbesmetting. Het is geen wondermiddel en geen excuus om gluten te eten, maar het geeft mij wel extra zekerheid en vooral rust.
Sindsdien durf ik opnieuw dingen: een terrasje doen, op reis gaan, spontaan ergens stoppen zonder alles tot in detail te moeten controleren. Dat stukje vrijheid dat je terugkrijgt, is moeilijk uit te leggen aan iemand zonder coeliakie, maar betekent alles.
Voor wie twijfelt: ik begrijp je volledig. Maar voor mij heeft dit echt een verschil gemaakt in mijn dagelijks leven.
En dat is eigenlijk onbetaalbaar.
Echt een lifesaver
Na jaren van erg ziek geweest te zijn en meer dan een jaar lang bedlegerig geweest te zijn kwam ik erachter met onderzoek dat ik coeilakie had en ernstig verzwakt was. Met behulp van het gluten dieet kwam ik er heel langzaam weer bovenop. Maar door jaren lang de buitenwereld amper gezien te hebben (en veel vrienden die uit huis wilde eten) voelde ik me nog steeds geisoleerd en eenzaam. Toen ik little helpers vond was ik aan het begin een beetje bang maar na een keer proberen buitenshuis werd ik zo emotioneel door het feit dat het dus wel kon en dat ik eindelijk zowel weer buiten kon zijn als uiteten gaan met vrienden en familie. Ik heb zoveel gemist in die jaren en de little helpers maken echt het verschil en hebben me daarbij flink geholpen met mijn herstel. Ik ben ze zeer dankbaar. Ik raad het sindsdien iedereen aan om mij heen en heb wat vrienden die door mijn tip het ook met veel plezier gebruiken.
Wat een top product
Wat een top product. Ik was sceptisch maar het werkt echt!! Ik heb coeliaki, mag absoluut geen gluten, ook geen sporen. En dat is vaak het grootste probleem met buiten de deur eten. Hoe goed de kok of vrienden het bedoelen en hoe goed ze hun best ook doen. Sporen van gluten heb je zo in je eten. En dan zijn deze little helpers echt een big helper. Zo kan ik toch nog genieten buiten de deur!
Ik heb al sinds mijn jeugd heel veel…
Ik heb al sinds mijn jeugd heel veel darm problemen. Helaas hebben deze klachten de naam PDS of spastische darm gekregen met een grote sensitiviteit voor gluten. Hierdoor probeer ik gluten zoveel mogelijk te vermijden omdat ik anders veel buikpijn etc krijg. Maar ik HOU echt van af en toe een stukje taart op een verjaardag of een pizza op vakantie. En daarom ben ik ooit begonnen met het proberen van little helpers. Ik was eerst behoorlijk bang om het te testen maar HET WERKT (voor mij). Zo fijn om soms geen nee te hoeven zeggen en gewoon dat lekkere eten met gluten even te eten. Voor sporadische momenten echt top oplossing!!!
Works amazing
I’m extremely satisfied with this product!!
After avoiding gluten for several years because it always upset my stomach, I was finally able to enjoy a nice sandwich again.
Fast delivery and does exactly what it…
Fast delivery and does exactly what it promises!
Enjoying bread again
As someone who’s familiar with gluten intolerance, I honestly didn’t think little helperss would work at first, but they really surprised me. I can finally enjoy my bread with jam again without stomach issues!!! Would definitely recommend these pills.
Wat een uitvinding
Wat een uitvinding! Gekocht voor mijn vriendin met coeliakie. Wetenschappelijk onderbouwd product, en dat is te merken. Ideaal voor op vakantie, of buiten de deur eten. Ze heeft geen buikpijn meer door kruisbesmetting. We hebben altijd een doosje Little Helpers mee.
Ich bin wirklich positiv überrascht von den Little Helpers.
Ich bin wirklich positiv überrascht von Little Helpers! Die Bestellung war super einfach und die Lieferung ging extrem schnell – innerhalb weniger Tage war alles da.
Am wichtigsten: Die Produkte funktionieren wirklich. Mit den Little Helpers kann ich mein Essen endlich wieder entspannter genießen.
Für mich ein echtes Stück Lebensqualität zurück – kann ich absolut weiterempfehlen!
this was very good I really like it and…
this was very good I really like it and quick service
Geweldig: doen wat ze moeten doen.
Geweldig: doen wat ze moeten doen. Vrijwel geen last meer van gluten. Zeer aan te bevelen!
Werkt averechts
Anderhalf uur na het middel ingenomen te hebben ga ik vreselijk overgeven. Na dat dit 3 keer gebeurd was, heb ik het opgeven. Het middel werkt dus averechts voor mij.
tarwe-intolerantie
Ik ben tarwe intolerant en met de vondst van little helpers kan ik toch in het weekend of bij een onverwachtse planning toch iets eten met tarwe.
Ik neem 2 tabletjes in voor de maaltijd en fantastisch 👍
Geen opgeblazen buik meer en constipatie.
Spijtig dat ik het niet eerder gevonden heb . Want ik heb dit al 5 j.
Maar eind goed al goed 😀
Super excited about little helpers
Super excited about little helpers. They are really effective. I use them when I go out for dinner. Even though I order something with no gluten, there can be some 'contamination' . When I use the little helpers I have no problems. So happy!
Delivery was fast and correct. All in all....thumbs up.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.