Little Helpers.com Recenzje 240

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik ging vorig jaar oktober na 19 jaar weer terug naar mijn geboorteland Suriname. Ik wilde ook kunnen genieten van het heerlijke eten daar. En dat heb ik gedaan met mijn Little Helpers. Ik heb een on... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb al sinds mijn jeugd heel veel darm problemen. Helaas hebben deze klachten de naam PDS of spastische darm gekregen met een grote sensitiviteit voor gluten. Hierdoor probeer ik gluten zoveel moge... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb 7 ziektes waardoor ik chronisch ziek ben en chronische pijn heb. Daarnaast ben ik lactose intolerant en mag ik geen gluten eten. Naar het terras gaan met vrienden of familie brengt mij altijd v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Na jaren van erg ziek geweest te zijn en meer dan een jaar lang bedlegerig geweest te zijn kwam ik erachter met onderzoek dat ik coeilakie had en ernstig verzwakt was. Met behulp van het gluten dieet... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Little Helpers' Anti-Gluten Pills help you break down unwanted gluten in your food. That way, you can worry less about unpleasant reactions in your body and enjoy delicious food again!

Dane kontaktowe

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

geweldige vakantie dankzij de Little Helpers.

De tickets voor onze vakantie naar Namibie waren geboekt en kort daarna hoor je dat je coeliakie hebt. Wat nu, hoe gaat dat in Namibie? Ik had heel veel vragen en zag er erg tegenop om te gaan, maar ja er was geboekt. Elke dag hebben we in restaurants kunnen eten, dankzij Little Helpers nergens geen last van gehad. Ik heb ontzettend kunnen genieten van mijn vakantie dankzij de capsules van Little Helpers.

7 listopada 2023

Suuuuper blij met LittleHelpers

Suuuuper blij met LittleHelpers! Mijn dochtertje van 3,5 word erg ziek van gluten en voor haar deze aangeschaft. Meteen getest(want je moet toch weten of het écht wat doet); 3 happen Liga koek direct na inname van 1 pil, en NERGENS last van!! Afgelopen weekend was het trick or treat en ik hoefde niet heel erg op te passen dat ze stiekem een snoepje in haar mond stak die ik niet eerst heb kunnen checken. Wat een rust! En wat fijn dat ze nu nooit meer ziek naar huis moet als het een keertje mis gaat! Natuurlijk moet ze glutenvrij blijven eten, maar bij twijfel of met groter risico eerst even een little helper! Ik raad dit product echt iedereen aan!

Beste uitvinding ever

Ik heb sinds kort glutenintolerantie en baalde hier enorm van. Tot ik deze pillen op internet voorbij zag komen. DE ALLERBESTE UITVINDING OOIT. Nu kan ik gezellig mee eten met de rest en hoef ik nooit mee lekkere dingen laten staan.

Altijd mee!

Ik ben heel erg blij met de Little Helpers. Het geeft me een gevoel van rust; mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan in de keuken ben ik in ieder geval beschermd. Ik heb ze standaard in mijn tas zitten, waar ik ook ga. Top!

Relaxt uit eten…

Ik heb NCGS en reageer ook op kleine beetjes gluten. Uit eten gaan was nooit zo relaxt, want hoe goed ik alles ook aangaf en checkte, ik had toch altijd last. Sinds ik de anti gluten pillen heb ontdekt en gebruik is het uit eten gaan véél relaxter, Ik heb dan nl echt geen last meer en dat is zoo fijn! Ook mijn kinderen gebruiken de pillen, en uit eten gaan is voor ons nu een stuk fijner!

Handig en fijn

Handig voor onderweg , erg nuttig! vooral als je niet 100% zeker kunt weten of eten bij een restaurant of lunchzaak niet volledig glutenvrij is.. zou ik aanraden om Little Helpers mee te nemen :)

9 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Geweldige oplossing voor mijn glutenintolerantie!

Onlangs kwam ik erachter dat ik een glutenintolerantie heb, en sindsdien vermijd ik gluten zo veel mogelijk. Maar uit eten gaan is natuurlijk lastig, omdat ik niet altijd volledige controle heb over wat er in het eten zit. Ik heb in de loop van de tijd verschillende supplementen geprobeerd om de klachten te beperken, maar niets leek écht te werken. Vaak bleef ik last houden van een opgeblazen gevoel of andere klachten de dag erna.

Toen zag ik via een Instagram-story iemand enthousiast vertellen over “Little Helpers” en besloot ik ze een kans te geven. Wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Sinds ik deze supplementen gebruik, kan ik weer zorgeloos uit eten zonder buikpijn of klachten de volgende dag. Het mooiste is dat ik de pillen niet uren van tevoren hoef in te nemen, maar gewoon vlak voor de maaltijd.

“Little Helpers” heeft voor mij echt het verschil gemaakt, en ik kan nu zonder zorgen genieten van een etentje. Een absolute aanrader voor iedereen met een glutenintolerantie!

8 października 2024
Oceniono na 3 z 5

Product werkt

Product werkt - maar elke keer als ik wil bestellen is er wel iets aan de hand (niet op voorraad, kan niet bestellen omdat de website niet goed werkt, geen volgende dag levering). Ook geen track and trace ontvangen maar het pakketje is wel onderweg. Afgelopen vrijdag besteld.

27 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Na een bestelling doen jullie alsof het…

Na een bestelling doen jullie alsofhet het abonnement is. STOP DAARMEE

28 września 2024

Odpowiedź od Little Helpers.com

Dag Leo, bedankt voor je review! Het klopt dat wij inderdaad een abonnementje op de Anti-Gluten Pillen aanbieden met korting voor de frequente gebruikers. Excuses als dit niet duidelijk was en voor jou tot een onbedoelde aankoop heeft geleid. Het abonnementje is in ieder geval elke maand op te zeggen. Mocht ik je daarmee kunnen helpen, eventueel gepaard met een refund, zou je me dan willen mailen?

Groet,

Yannick
Team Little Helpers

De supplementen werken geweldig

De supplementen werken geweldig, ik heb ze al meerdere malen besteld!
Alleen jammer dat mijn persoonlijke kortingslink van 15% niet werkt en ik op geen enkele manier contact met de klantenservice kan krijgen...

6 września 2024

Odpowiedź od Little Helpers.com

Hey! Blij dat de pillen voor je werken! Als je mij je ordernummer toestuurt naar info@littlehelpers.nl dan ga ik je kortingscode achteraf nog even verwerken/terugstorten :) Groetjes!

Oceniono na 2 z 5

houdbaarheidsdatum

Ik zie dat mijn probleem vaker voorgekomen is. Geen idee of heel het team op vakantie is of zo maar zowel op email als chat geen sjoege. Want ook hier een pot die wel heeeel erg snel over de houdbaarheidsdatum heen was. Zo snel dat we er niet eens op lette en het gewoon geslikt hebben want ja zo snel kan het toch niet over de datum zijn. Dus we schrokken nogal. Hoop dat we een keer contact kunnen leggen i.i.g.

19 lipca 2024

Odpowiedź od Little Helpers.com

Dag Vermeer! Wij zijn helaas niet op vakantie, maar hebben inderdaad wel je mailtje over de houdbaarheid gemist. Dat willen we graag goed maken! Allereerst, als je nog eens zou willen mailen naar info@littlehelpers.nl dan gebruik ik je mailadres om je order terug te vinden en dan stuur ik je een nieuw potje op als goedmakertje voor je ongemak. Tot slot belangrijk om te vermelden dat het een 'best before' datum is en geen houdbaarheidsdatum. De pillen zijn dus zeker nog na die datum goed te gebruiken maar worden alleen langzaam iets minder effectief. Hopelijk neemt dat de schrik alvast wat weg. Hoe dan ook, ik kijk uit naar je mailtje en hoop deze ervaring weer een positieve draai te kunnen geven!

Zo blij met de helpers !

Zo blij met de helpers !

Ik heb een glutenallergie en al een aantal keren de pillen ingenomen na dat ik toch in een restaurant gluten binnen had gekregen. Geen heftige buikpijn als gevolg dankzij de helpers.
Heel blij mee !

17 lipca 2024

It works good

It works good, and the price is low
and the price is good compared to other anti-gluten pills.
As a therapist I see the results, and they are good

I am surprised that a 30% discount is advertised and that it cannot be entered on the site

2 lipca 2024

Advertentie

Na het lezen van een advertentie heb ik gelijk de capsules besteld. Als ik nu buiten de deur eet heb ik ze altijd bij me zodat ik ze in kan nemen als ik twijfel of als ik weet dat gluten in het eten zit.

3 czerwca 2024

Stuk minder last

Ik heb geen coeliakie maar er is wel gediagnosticeerd dat ik niet goed tegen gluten kan. Ik heb een stuk minder last als ik een pilletje neem voordat ik iets met gluten eet

19 czerwca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej