Fandtes der 6 stjerne ville vi give Christopher Thimsen Sydjylland dem. Han er professionel, engageret og går gerne en ekstra meter for at tilfredsstille både sælger og køber fra start til slut i sal... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi står nu med nøglerne til vores nye hus i Køge, og vi kan med 100% sikkerhed sige, at det ikke var gået uden Maria. Vores situation var mildest talt presset: Med et bryllup lige om hjørn... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I forbindelse med vores hussalg, blev vi kontaktet af Lilienhoff, da de kunne se at vores hus havde været til salg et stykke tid. Vi fik et møde i stand med Charles som synes at netop vores hus ku... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lilienhoff er professionelle - og vi var meget tilfredse med fremstillingen af vores hus med rigtig gode billeder. Stefan Thage viste personligt altid huset frem og var rigtig god til det. Han fulgte... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
LILIENHOFF er det eneste ejendomsmæglerfirma i Danmark, som har specialiseret sig i udelukkende at sælge liebhaverboliger, og som gør det i hele landet. Kontakt os for et indledende og uforbindende møde, hvis du overvejer at sælge en bolig eller et sommerhus, som skiller sig ud fra mængden.
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Vi har haft den bedste oplevelse med Christian Hahn Jensen fra Lilienhoff i forbindelse med salget af vores hus. Fra start til slut har han udvist høj professionalisme og stor dedikation til processen.
Christian og hans team har været fremragende til at holde os opdateret gennem hele forløbet med relevant information og klar kommunikation. Vi har hele tiden følt, at der var fuldt fokus på det vigtigste – både i forhold til potentielle købere og os som sælgere. Der har aldrig manglet tid eller overskud til at følge op, og vi har følt os i sikre hænder hele vejen igennem.
Vi er yderst tilfredse med Christians arbejde og kan på det varmeste anbefale både ham og hans team. Hvis du søger en kompetent og engageret ejendomsmægler, er han det oplagte valg!
⭐⭐⭐⭐⭐

Odpowiedź od LILIENHOFF
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Morten Nyegaard fra Lilienhoff i forbindelse med salget af min penthouse lejlighed på Sydkajen i Nyborg, og jeg kan varmt anbefale hans/deres hjælp til salg af ejendom. Fra første møde var Morten professionel og grundig og gav mig klare, ærlige råd om, hvordan jeg kunne gøre min bolig attraktiv for potentielle købere. Mortens mæglerevner samt hans kendskab til markedet resulterede i et salg. Jeg er meget tilfreds med resultatet og især med den personlige service, jeg modtog. Hvis du leder efter en kompetent, pålidelig og effektiv ejendomsmægler, kan jeg på det varmeste anbefale Morten Nyegaard. Med venlig hilsen Lis Fisker Knudsen

Odpowiedź od LILIENHOFF
Vi har oplevet Morten som en kompetent, tillidsfuld og venlig ejendomsmægler. Desuden var huset hurtigt solgt og processen rimelig gnidningsfri.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Thomas Kjærgaard og resten af LILIENHOFF-teamet leverede en professionel og personlig service, der gjorde vores huskøb i Silkeborg til en tryg og overskuelig proces. Kan varmt anbefales!"

Odpowiedź od LILIENHOFF
We had an amazing experience with Lilienhof! From the very first moment, we felt we could trust Anders, who was incredibly responsive and professional. We found our dream home thanks to their social media, and the entire process was smooth and enjoyable.
Anders was patient, answering all our questions in detail, and we never felt rushed—he even made sure we were comfortable with coffee while we discussed our options. The pictures on Lilienhof’s website were completely accurate, so there were no surprises when we saw the house in person.
Overall, a fantastic service, and we highly recommend Lilienhof to anyone looking for their perfect home!

Odpowiedź od LILIENHOFF
Vi har oplevet Anders Wøhlk fra Lilienhoff både som interesserede købere og sælgere. Til en fremvisning på et hus, var mægler velforberedt, informativ og gav os god tid til at se ejendommen på egen hånd. Mægler kontaktede os efterfølgende for at følge op på vores interesse for huset. Den professionalisme har vi mødt hos (for) få mæglere.
Derfor har vi valgt Lilienhoff til at sælge vores hus og har været meget tilfredse med dialogen med Anders i salgsprocessen. Vi har haft stor tillid til mægler, har fået god vejledning og vi har følt os i trygge hænder. Lilienhoffs nye system giver i øvrigt et godt overblik over de mange dokumenter der vedr. ejendommen. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Vi kan på det varmeste anbefale Anders Hansen (Indehaver, Midt-, Vest- og Sydsjælland), som ejendomsmægler. Uden hans indsats var vores handel formentlig aldrig kommet i mål. Anders er utrolig tålmodig, forstående og opmærksom på alles behov gennem hele processen. Han besvarer spørgsmål hurtigt, følger op proaktivt og kommer med relevante forslag – alt sammen med et engagement, der aldrig synes at slippe op.
Vi har kun ros og dybfølt taknemmelighed for hans arbejde!
Kh. Steffan & Didde

Odpowiedź od LILIENHOFF
Hans Lilienhoff har solgt mit dejlige sommerhus, der er beliggende syd for Skagen.
Det har været en meget positiv oplevelse.
Sagen er kørt professionelt og grundigt med omtanke for både de praktiske, faglige og personlige forhold i salgsprocessen. Vurderingen af udbudsprisen blev sat i forhold til ejendommens potentiale. Salgsmaterialet blev udarbejdet effektivt og hurtigt. Fremvisningerne blev udført i godt samarbejde med en ejendomsmægler, som kender til området.
Boligen blev solgt på tre og en halv måned og over udbudsprisen.
Jeg kan på det varmeste anbefale Lilienhoff, hvis du har en liebhaverbolig til salg i det nordjyske.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Vi har været rigtig glade for at have Anders Wøhlk som ejendomsmægler. Anders er virkelig kompetent, venlig, behagelig og tillidsvækkende at arbejde sammen med. Han har fulgt op på salgsprocessen med månedlige møder, hvor han har været velforberedt både i forhold til det generelle og det lokale marked for hussalg, og med vurderinger og forslag til salgsprocessen. Vi har følt os i gode hænder fra start til slut.
Tak for det :)

Odpowiedź od LILIENHOFF
Jeg vil gerne dele min begejstring for Torben Snedevind fra ejendomsmæglerfirmaet Lilienhoff, efter at have haft fornøjelsen af at handle tre ejendomme med ham over de sidste otte år. Hver eneste gang har Torben leveret en enestående service, og jeg kan ikke anbefale ham nok!
Fra vores første møde blev jeg imponeret over Torbens professionalisme og dybdegående kendskab til ejendomsmarkedet. Han har en fantastisk evne til at forstå sine kunders behov og ønsker, og han har altid været der for at guide mig gennem hele processen. Uanset om det har været køb eller salg, har Torben gjort det til en glidende og stressfri oplevelse.
Hver gang har han præsenteret mig for relevante ejendomme, der passede perfekt til mine kriterier, og hans rådgivning har været uvurderlig. Torbens indsigt i markedet og hans strategiske tilgang har sikret, at jeg har fået de bedste priser, både når jeg har købt og solgt. Det er tydeligt, at han virkelig brænder for sit arbejde, og hans engagement skinner igennem i alt, hvad han gør.
Det, der virkelig adskiller Torben fra andre ejendomsmæglere, er hans personlige tilgang. Han har altid været tilgængelig for spørgsmål og har taget sig tid til at sikre, at jeg følte mig tryg og informeret i hver fase af handlen. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med ham, og jeg har altid følt mig som en prioritet.
Jeg kan uden tøven anbefale Torben Snedevind og Lilienhoff til alle, der overvejer at købe eller sælge ejendom. Med Torben ved roret kan du være sikker på, at du får en professionel, pålidelig og dedikeret ejendomsmægler, der virkelig ønsker det bedste for sine kunder. Tak, Torben, for en fantastisk rejse gennem ejendomshandlerne – jeg ser frem til at arbejde sammen med dig igen i fremtiden!

Odpowiedź od LILIENHOFF
Fra start til slut. Har været håndteret professionelt. Christian Hahn Jensen har været flink/høflig og venlig hele vejen igennem forløbet. Har været behjælpeligt med spørgsmål fra vores side. Kan kun anbefale Lillienhoff 🤗

Odpowiedź od LILIENHOFF
Vi valgte lilienhoff til at sælge vores ejendom, vi er blevet mødt af en rigtig rar og professionel sælger Christian Hahn Jensen. Han har været god til at informere os undervejs og svare på de spørgsmål vi har haft. Vi vil klart anbefale Lilienhoff til andre.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Vi har solgt vores ejendom i Sindal gennem Lilienhoff.Det var en fremragende oplevelse og Hans Lilienhoff fulgte hele tiden op på de aftaler vi havde, men der var også et team af fagfolk bag ejendomsmægleren og det sikrede fagligheden hele vejen gennem salgsprocessen. Sindal ligger i Nordjylland og det er ikke let at sælge liebhaverhuse på den egn, derfor valgte vi Lilienhoff. Vi har tidligere forsøgt salg gennem lokale mæglere uden held, men Lilienhoff fik det solgt og havde iøvrigt en lokal mægler med stort kendskab til egnen som støtte gennem hele processen. Vi kan kun give Lilienhoff de bedste anbefalinger og anbefale andre at anvende firmaet hvis man skal sælge gode huse i yderområderne, fx Nordjylland.

Odpowiedź od LILIENHOFF
De bedste anbefalinger til hele teamet bag Lilienhoff og i særdeleshed Christopher Thimsen.
Vi har haft fornøjelsen af mægler Christopher Thimsen til salget af vores 2 sommerhuse i Henne Strand.
Vi har fra dag et følt os i trygge hænder. Christopher har været yderst kompetent, professionel, samt løsningsorienteret både, før, under og efter salget. Vi er løbende blevet opdateret igennem hele forløbet. Har vi haft spørgsmål, så er de hurtig blevet besvaret. Så kan kun sige, at vi har været super tilfredse - 5 store stjerner herfra(-:

Odpowiedź od LILIENHOFF
Prof ud over alle grænser. Tak for jeres hjælp.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Vi har været ovenud tilfredse med hele håndteringen af vores hussalg, fra start til slut. Vi blev mødt med et stort engagement, viden og professionalisme- og dette fortsatte igennem hele forløbet. Vores ejendomsmægler Anders Wøhlk, har guidet os rigtig godt igennem de forskellige beslutninger og vi følte at hans fornemmelse for vores behov, holdninger og forventinger, har været rigtig gode og skarpe. Vi har virkelig følt at vi har fået en helt fantastisk service og et rigtig godt samarbejde som vi vil anbefale meget varmt til andre. Vi har kun været positivt overrasket over niveauet og grundigheden i alle faserne af vores hussalg.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Vi har lige købt vores drømmeejendom i Nordjylland gennem Lilienhoff og det har været en rigtig god oplevelse. Der blev straks reageret på alle vore henvendelser og vi fik en perfekt behandling. Vi havde en god dialog hele vejen igennem og der blev fuldt op på alt. Også efter handelen var gået igennem og vi havde overtaget huset.
Vi kan varmt anbefale Hans Lilienhoff!

Odpowiedź od LILIENHOFF
Vi vil gerne takke Torben Snedevind fra Lilienhoff for hans hjælp med salget af vores lejlighed i Nicolinehus på Århus Ø. Torben har været professionel og hjælpsom gennem hele processen, hvilket har gjort det hele meget nemmere for os.
Vi har følt os godt informeret og støttet hele vejen, og vi kan varmt anbefale Torben til andre, der skal sælge deres ejendom.
Med venlig hilsen,
Marianne og Thomas.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Torben og Christian fra Aarhus afdelingen leverede en super god proces i forbindelse med køb og salg af ejendom i Højbjerg. Det var professionelt, effektivt og en fin dialog hele vejen igennem. Jeg vil anbefale dem i forbindelse med Liebhaver køb/salg.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Vi kan på det varmeste anbefale Thomas Langberg Kjærgaard, som har hjulpet os med at sælge vores fars hus efter hans bortgang. Det har været en følelsesmæssigt svær proces, men Thomas har været intet mindre end fantastisk til at tage sig af alt omkring salget.
Fra første møde følte vi os trygge og i gode hænder. Thomas har håndteret alt professionelt og med en menneskelig forståelse, som vi virkelig har sat pris på i denne tid. Derudover fik vi et flot salg med minimal indsats fra vores side, hvilket gjorde det hele meget nemmere for os. Det har nærmest føltes som at få hjælp af en ven, som man har fuld tillid til.
Hvis du leder efter en ejendomsmægler, der kan kombinere professionalisme og faglighed med empati og menneske forståelse, så er Thomas den rigtige!

Odpowiedź od LILIENHOFF
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.