Fandtes der 6 stjerne ville vi give Christopher Thimsen Sydjylland dem. Han er professionel, engageret og går gerne en ekstra meter for at tilfredsstille både sælger og køber fra start til slut i sal... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi står nu med nøglerne til vores nye hus i Køge, og vi kan med 100% sikkerhed sige, at det ikke var gået uden Maria. Vores situation var mildest talt presset: Med et bryllup lige om hjørn... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I forbindelse med vores hussalg, blev vi kontaktet af Lilienhoff, da de kunne se at vores hus havde været til salg et stykke tid. Vi fik et møde i stand med Charles som synes at netop vores hus ku... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lilienhoff er professionelle - og vi var meget tilfredse med fremstillingen af vores hus med rigtig gode billeder. Stefan Thage viste personligt altid huset frem og var rigtig god til det. Han fulgte... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
LILIENHOFF er det eneste ejendomsmæglerfirma i Danmark, som har specialiseret sig i udelukkende at sælge liebhaverboliger, og som gør det i hele landet. Kontakt os for et indledende og uforbindende møde, hvis du overvejer at sælge en bolig eller et sommerhus, som skiller sig ud fra mængden.
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Mødet med Lilienhoff og Anders Wøhlk har været en meget behagelig oplevelse, der er fantastik styr på tingene. Utroligt hjælpsomme hele vejen igennem. Realistiske og ærlige. Kan varmt anbefale Lilienhoff og Anders Wøhlk.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Kæmpe fornøjelse at sælge gennem Lilienhoff, nærmere bestemt Maria Davidsen, som fra start til slut gjorde et kæmpe stykke arbejde og var hver en salærkrone værd.

1 / 1
Da vi skulle sætte vores pragtfulde nedlagte landbrug til salg, inviterede vi to lokale mæglere og Lilienhoff, da vi selv havde en mening om, at vores ejendom var liebhaveri. Vi valgte at samarbejde med Morten Nyegaard fra Lilienhoff, da han lige fra starten havde blik for ejendommens særpræg og mange kvaliteter. En ejendomsmægler, som næsten bliver lige så begejstret for huset som vi selv er – så kan man næsten ikke ønske sig mere.
Det har hele vejen igennem været en stor fornøjelse at samarbejde med Morten og hans team på kontoret. Vores ejendom blev markedsført med de flotteste billeder – sat superlækkert op på hjemmesiden og sociale medier. Selv da markedet gik lidt i stå i vores område, har vi ikke på noget tidspunkt ønsket at skifte mægler – vi vidste, vi var hvor vi skulle være. Morten har hele forløbet (1 år) ufortrødent kløet på og været optimistisk omkring salg af huset, og den optimisme har vi heldigvis haft til fælles.
Det er trygt og godt at have Morten i sit hjørne. Han har med stor professionalisme, viden og sit behagelige væsen præsenteret vores ejendom på bedste vis, og vi har hele tiden fået al den information og de tilbagemeldinger, vi kunne ønske os. I det hele taget kører Lilienhoff som en velsmurt og betryggende mæglerforretning, som kan noget helt specielt.
Vi giver til enhver tid Morten og Lilienhoff vores bedste anbefalinger.
Jette & Benny Dalsgaard Jørgensen

Odpowiedź od LILIENHOFF
Vi har netop solgt vores fritidsejendom ved Jammerbugten i Nordjylland gennem Lilienhoff, og det har været en helt igennem fremragende oplevelse.
Fra første kontakt oplevede vi en sjælden grad af nærvær og engagement, samt en indlevelse i det lokale og de gældende, opnåelige prisniveauer. Servicen var lynhurtig, altid præcis og tilpasset netop vores behov. Forhandlingerne blev håndteret med fingerspidsfornemmelse og situationsforståelse, hvor balancen mellem køber og sælger blev ramt helt rigtigt.
Alt det praktiske var understøttet af effektive og brugervenlige digitale løsninger, som gjorde dokumentudveksling og procesoverblik let og overskueligt. Markedsføringen var professionel og målrettet – vores ejendom blev præsenteret med præcis den kvalitet og stemning, vi ønskede.
Vi følte os i trygge hænder fra start til slut og kan på det varmeste anbefale Lilienhoff til andre, der ønsker et smidigt og professionelt ejendomssalg med menneskelighed og overblik.

Odpowiedź od LILIENHOFF
De solgte vores barndomshjem, hvilket de gjorde meget professionel, meget god oplevelse alt i alt.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Salget af vores ejendom blev en rigtig god oplevelse takket være Trine Risum. Hun var gennem hele processen både professionel, tålmodig og overholdt alle deadlines. Vi følte os løbende velinformeret og i trygge hænder.
Tusind tak for et godt samarbejde til Trine og hele teamet hos Lilienhoff – vi giver vores varmeste anbefalinger!

Odpowiedź od LILIENHOFF
Vi siger mange tak til Christopher for et hurtig og professionelt salg af vores hus ved Haderslev. Hans hjælp og tålmodighed var enestående og medførte et hurtig salg uden sorg og problem for os. Vi anbefaler varmest lilienhoff og sine medarbejder!!

Odpowiedź od LILIENHOFF
Jeg kan varmt anbefale Niels Kristian Helbo Kjærgaard fra Lilienhoff som ejendomsmægler. Hans service og professionalisme har været enestående fra start til slut.
Niels Kristian imponerede os fra første møde med sin venlige og imødekommende attitude. Han lyttede opmærksomt til vores behov og ønsker, hvilket skabte en tryg og tillidsfuld atmosfære fra begyndelsen. Hans evne til at være både venlig og professionel samtidig var bemærkelsesværdig.
Han viste en vedholdenhed og dedikation i hele processen. Niels Kristian navigerede gennem alle faser af salget med en klar og præcis kommunikation, hvilket gjorde hele processen både smidig og forståelig for os som sælgere. Hans ekspertise inden for ejendomsmarkedet var tydelig, og hans råd og vejledning var altid velbegrundet og troværdig.
Niels Kristian Helbo Kjærgaard er uden tvivl en yderst kompetent ejendomsmægler, som jeg med glæde vil anbefale til andre. Hans professionelle tilgang, venlighed og vedholdenhed, bare for at nævne det igen, har gjort vores salgsoplevelse både effektiv og behagelig. Hvis du leder efter en ejendomsmægler, der virkelig går op i sit arbejde og sætter kundetilfredshed i højsædet, så er Niels Kristian Helbo Kjærgaard det oplagte valg. Fem stjerner uden forbehold!

Odpowiedź od LILIENHOFF
Vi har netop købt vores drømmehus i Syddjurs hos Niels fra lilienhoff, og vi har haft en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Niels var imødekommende, hjælpsom og meget ærlig i sin tilgang. Han tog sig tid til at svare på vores mange spørgsmål og var altid til at få fat på..
Det var tydeligt, at han kendte ejendommen og området rigtig godt, og han formidlede al information klart og åbent. Vi følte os trygge gennem hele processen, og han har gjort det nemt og overskueligt at komme igennem et ellers stort og vigtigt køb.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Det er med stor glæde, at vi giver vores varmeste anbefaling af Thomas Kjærgaard hos Lilienhoff. Fra første kontakt har hele forløbet været præget af professionalisme, troværdighed og et meget højt serviceniveau, hvor kommunikation kun skete, ved væsentlige budskaber.
Thomas har udvist en imponerende indsigt i markedet og formået at formidle både faglige oplysninger og praktiske råd på en måde, der var let at forstå og samtidig tryghedsskabende. Hele salgsprocessen blev håndteret med stor effektivitet, og vi følte os velinformerede og i gode hænder fra start til slut.
Særligt vil jeg fremhæve at vi har gennem længere tid, har forsøgt at sælge vores ejendom. Men på trods af rigtig mange fremvisninger (39 på 1,5 år!) hos tidligere ejendomsmægler, fik Thomas ret i at 5-6 fremvisninger var tilstrækkeligt. Der skulle kun 4 til :-)
Vi kan uden tøven anbefale Thomas og Lilienhoff til alle, der ønsker en engageret, professionel og særdeles kompetent ejendomsmægler.
Det har været en fornøjelse at samarbejde med Thomas, og vi ville ikke tøve med at gøre det igen.
Lise & Kenneth Fabrin

Odpowiedź od LILIENHOFF
En ualmindelig dårlig oplevelse og grund til bekymring.
I mødet med Christian Petersen fra Liljenhoff Sønderjylland , var oplevelsen bekymrende og tankevækkende - eller sagt med andre ord - en frastødende oplevelse med snobberi og virkelig dårlig stil.
Christian Petersen havde travlt med et fortælle negative og nedladende ting om andre mæglere i området, var direkte grov og usmagelig i sine udtalelser, samtidig med at han forherliger sin egen butik og fremgangsmåde.
Vi vil aldrig nogensinde vælge en så usympatisk mægler og blev direkte skræmt af en uprofessionel og selvisk fremgangsmåde.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Virkelig god service og dialog igennem hele forløbet. Anders er helt igennem et meget behageligt og tillidsvækkende menneske.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Vi valgte Lilienhoff til at sælge vores sommerhus, og var så heldige at det blev Maria Davidsen som tog sagen. Hun har gennem hele forløbet været utroligt professionel, meget nærværende, og har udvist stor empati og forståelse. Huset er specielt, og hun forstod med det samme hvad der skulle til i den forbindelse. Hendes kommunikation har været tydelig og præcis, hun har aldrig haft for travlt til endda ret lange telefonsamtaler. Hun har haft fornuftige og gennemtænkte vurderinger gennem hele forløbet, hendes rådgivning har været uvurderlig. Vi er 100% tilfredse og glade for Maria’s håndtering af både os som mennesker, og af salget af huset.

Odpowiedź od LILIENHOFF
En venlig og meget kompetent rådgivning i forbindelse med salget af Baldersvej 2 i Slagelse.
Anders var i hele perioden meget opmærksom og deltagende i de diskussioner og aftaler vi lavede på rejsen. Tak for godt arbejde og tak for et godt resultat.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Hvad gjorde mit møde med Lilienhoff til en god oplevelse? Kort sagt, det gjorde mødet og samarbejdet med Anders Hansen. Hans vedholdende faglighed, tålmodighed, venlighed, entusiasme og empati i en svær situation, da begge mine forældre gik bort og deres oase skulle sælges. Ejendommen blev heldigvis solgt til de helt rigtige mennesker, men jeg savner sgu næsten den daglige kontakt med Anders😄

Odpowiedź od LILIENHOFF
Vi kan give vores bedste anbefalinger til Lilienhoff i Østjylland, hvor vi havde Christian Hahn Jensen som vores mægler. Christian overtog opgaven med at sælge vores forældres hus, efter 6 måneder hvor det ikke lykkedes for en anden ejendomsmæglerkæde . Vi oplevede en meget professionel håndtering, hvor der blev fulgt op på alt hvad der var muligt, og hvor der var passende tilbagemeldinger og feedback. Vi havde en oplevelse af fremdrift i salgsarbejdet og det var trygt at overlade salget til Lilienhoff. Christian var derudover bare en ualmindelig behagelig person at samarbejde med. Tak for din indsats Christian

Odpowiedź od LILIENHOFF
Jeg valgte Lilienhoff til at sælge mit hus og det var, uden tvivl, den helt rigtige beslutning.
Maria Davidsen´s indsats har været uvurderlig, både fagligt og personligt. Ud over Maria´s høje faglighed, har hun vist impati og forståelse for min situation. Jeg har været i trygge hænder fra start til slut.
Maria fremstår rolig, nærværende og yderst kompetent. Maria har løbende holdt mig orienteret omkring alt ved mit hussalg.
Jeg kunne ikke have valgt nogen bedre ejendomsmægler og vil give mine bedste anbefalinger til Lilienhoff og ikke mindst Maria Davidsen.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Vi kan varmt anbefale Maria Davidsen fra Lilienhoff, som var mægler i.f.m. Vores nylige køb af sommerhus.
Der var nogle problemer undervejs, som blev taget hånd om på forbilledlig vis. Maria var hurtig til at følge op på vores mange spørgsmål, og vi har følt os trygge
hele vejen. Vi kommer gerne igen.
Bent Hvidtfeldt og Mette Lauridsen

Odpowiedź od LILIENHOFF
Christhian Ahm og hans team har leverfet et godt og solidt stykke arbejde hvor faglighed og saglighed har været gennemgående. Der bliver sagt hvad der bliver gjort, og gjort hvad der bliver sagt.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Christopher Thimsen og Lilienhoff ydede en topprofessionel indsats i forbindelse med salget af vores ejendom. En gennemgående forståelse af og overblik over vores ejendom i forbindelse med selve salgsprocessen efterfulgt af en topprofessionel håndtering under salgsprocessen, hvor stor viden om specielt nøgleparametre for udenlandske købere, gjorde en stor forskel.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.