Kein Kontakt zum Kundenservice. Gerät ist defekt und keine Rückmeldung auf gesendet Mails. Alle möglichen Mail Adressen des Herstellers genutzt aber keine Reaktion. Sehr unzufrieden durch die Unzuv... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wir haben einen Leto Air 7 und sind super zufrieden damit. Leider ging kürzlich der Kopf des Föhns kaputt - innen war das Plastik an den Schraubpunkten geschmolzen und teilweise verbrannt, dadurch war... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Helaas na 1,5 jaar dagelijks gebruik van mijn fohnborstel ging deze stuk. Hij viel nog in de garantie en na wat contact met de klantenservice (die overigens erg vriendelijk zijn en snel reageren) heb... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mijn vrouw is erg tevreden met deze Leto styler. Het apparaat voelt solide aan en alle verwisselbare onderdelen passen er goed op. In eerste instantie wilde mijn vrouw een Dyson die eigenlijk exact he... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Leto is jouw go-to merk voor haarstyling op jouw voorwaarden! Of je nu droomt van krullen, golven, stijl haar of volume, onze hairstyler biedt de nodige functies en accessoires om het gewenste resultaat te bereiken. Innovatie, kwaliteit en gemak zit in ons DNA, we laten jouw haar stralen als nooit tevoren!
Dane kontaktowe
24 C, 6441PA, Brunssum, Holandia
- 0622132020
- Klantenservice@letostyling.nl
- letostyling.nl
Odpowiada na 93% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ich muss mich hier dem anschließen
Ich muss mich hier dem anschließen, das ganze ist eine Frechheit hier und ich fühle mich betrogen.. bekomme auf meine E-Mails keine Antwort. Der Lockenstab ist nach sieben Monaten (wenig Gebrauch) Funktionsunfähig.
Habe um Rückerstattung gebeten, oder Umtausch… es passiert nichts

Odpowiedź od Leto B.V.
Na twee jaar nog steeds blij!
Ik heb de Leto Airwrap in januari 2023 gekocht en precies volgens ‘Murphy’s Law’: net voor het eind van de garantie periode brak er iets af bij de opzetrand waardoor ik het apparaat niet meer goed kon gebruiken. Na mailen en een aanvullende video gemaakt te hebben via whatsapp, kreeg ik gelukkig een hele nieuwe opgestuurd. Dat was dus in februari 2024. Ik kreeg hem niet meteen aan maar door weer een video te sturen met mijn probleem, kreeg ik uitleg dat ik de aan-uitknop wat langer moest indrukken en toen deed hij het wel. Ik heb gewacht met een review omdat ik vreesde dat dit apparaat het wellicht ook maar een jaar zou doen, maar dat is niet het geval. Ik gebruik hem bijna dagelijks en hij doet het prima en niks is stuk gegaan! Ik heb hem bij mijn kapster vergeleken met de Dyson versie en moet eerlijk zeggen dat die toch wat vastere krullen maakt dan deze, maar voor het mega prijsverschil zou ik toch kiezen voor deze goedkopere Leto Airwrap. Ik ben er echt blij mee. Zeker met een aanvullend stylingproduct, zit mijn haar de hele dag fantastisch!

Odpowiedź od Leto B.V.
Dinsdag 25 februari product terug…
Dinsdag 25 februari product terug gestuurd naar Leto. Met trackingscode aangekomen 26 februari. Ook aangemeld bij Klarna als retour. Leto meerdere keren gemaild om deze te verwerken zij reageren meer op. Totale stilte! Ook contact opgenomen met klarna. Zij gaan ook proberen contact met hun te leggen. Nooit meer dat ik hier iets bestel!

Nie wieder
Nie wieder. Absolute Frechheit...Retoure angeblich nicht angekommen...keine Rückmeldung mehr auf Anfrage...139€ bezahlt für nichts!!!! Das zieht sich jetzt seit Mitte Februar!

retourzending Leto Air 7
Leto Air 7 besteld, maar wil deze graag retourneren. Aangemeld 13-03-2025 via mail, en bevestiging terug ontvangen. Proberen binnen 48 uur reactie te sturen. Tot op heden niets vernomen. Ik heb nog 2 maal gemaild en diverse malen gebeld, maar krijg geen reactie en niemand aan de lijn.Voicemail ingesproken, maar niemand belt terug. Ik wil gewoon antwoord, zodat ik de Leto Air 7 kan terugsturen, want ik wil hem NIET. Klarna heeft al een betaalverzoek gestuurd.

NOG STEEDS GEEN PAKKET
NOG STEEDS GEEN PAKKET!
Jullie hebben gereageerd op mijn vorige review dat jullie me een mail hadden gestuurd. Dit is alles behalve waar!
IK WIL MIJN GELD TERUG EN HOEF HET TOESTEL NIET MEER!
Asap info of ik ga er verder mee!
Echt de allllller slechtste service ever!

Odpowiedź od Leto B.V.
Laut Sendungsnachweis ist meine…
Laut Sendungsnachweis ist meine Rücksendung bereits vor fast 2 Monaten bei Leto angekommen. Trotz zweimaliger Nachfrage keinerlei Antwort und keine Rückerstattung des Kaufpreises.

Odpowiedź od Leto B.V.
Ik heb slechte ervaring met bestelling
Ik heb slechte ervaring met bestelling. Ik heb op 19 maart een hairstyling besteld en kreeg op 20 maart een bericht dat de bestelling wordt verzoenden zonder track en trace code, inmiddels heb ik meerdere keren opgebeld naar klanten service en heb 3 mail gestuurd naar klantenservice en heb geen antwoord gekregen, ik heb sterke gevoel dat ik opgelicht ben.
De beloftes binnen een dag verzonden komen niet na en heb gevoel dat het helemaal wordt niet verzonden.
Niet erin trappen a.u.b.
Bahareh

Not delivered! No answer
I bought last week for my mom that is leaving the country on saturday. It said that was fast delivered.. but NO, no emails answered no update Nothing! I want to cancel the order because will never get in time ( if I ever receive it) very dissapointed on this company. Seems like a scam after Reading the last reviews 😡

11 maart aangekocht
11 maart aangekocht, onmiddellijk een mail waarin staat dat alles verzonden is, maar zonder tracking code.
Ondertussen 24 maart en windstil. Geen mails, geen tracking.. klantendienst beantwoord mail niet (op allebei de mailadressen die ter beschikking zijn info gevraagd)!!
zo krijg je echt het gevoel opgelicht te zijn.

Odpowiedź od Leto B.V.
Ondermaats op alle vlakken!
Bedrijf komt zijn belofte niet na! Vandaag besteld morgen in huis. Levering pas na meer dan 2 weken. Levering niet door PostNl of DHL, maar door Colis Privé. De slechtste pakketdienst ever! Kwaliteit van het product (Leto Airwrap 7) ondermaats. Haar vol knopen na drogen en styling items werken niet. Ondertussen 3 mails (op verschillende manieren) gestuurd om retourgegevens te verkrijgen en na 7 dagen nog steeds niets ontvangen! Mijn geduld raakt op. Graag zou ik retourgegevens ontvangen zodat ik mijn product kan retourneren en mijn geld terug kan krijgen! Helaas blijkt ook dit uit verschillende reviews niet vlot te verlopen.

Odpowiedź od Leto B.V.
Defekt hårtørrer – bekymrende lyd og dårlig kundeservice
Jeg har desværre modtaget en defekt/dårlig hårtørrer. Den fungerer fint i perioder, men begynder pludselig at lave en voldsom og unormal lyd, som virker bekymrende – og muligvis farlig.
Efter kun en måneds brug forventer jeg et pålideligt produkt, især til en pris over 1.000 kr. Jeg har sendt en video af problemet til kundeservice, men har fået at vide, at alt skulle være i orden. Det undrer mig, da lyden tydeligt afviger fra, hvordan en hårtørrer normalt bør lyde.
Jeg håber, at kundeservice vil tage min sag alvorligt og hjælpe med en løsning.

En fijne föhn
Mijn föhn werd mij te zwaar. Deze is makkelijk te hanteren. Mijn haar krijgt weer volume en glans. Heel fijn.
Bestellen ging makkelijk en snel.
Super tevreden!

Je wordt opgelicht…
Het liefst zou ik niet eens deze ster geven.
NIET BESTELLEN: JE WORDT OPGELICHT!! Leto Hair is en organisatie die mensen oplicht. Op de website wordt aangegeven de bestelling de volgende dag te krijgen en het gratis te kunnen retourneren. HET IS NIET WAAR!!
Mijn bestelling heb ik na 17 dagen ontvangen. Maar het ergste is dat LetoHair zich niet aan de regel houdt om het product terug te kunnen sturen. Er worden mails gestuurd vanuit de klantenservice dat je het product maar beter kan houden. Je wordt na de 25ste mail gevraagd om foto’s te sturen, vervolgens hoor je niets meer. Je wordt gedwongen om het te houden, de retouradres wordt niet doorgegeven.
Dit is iets voor de Rijksoverheid, ik zal er een melding van maken ter bescherming van consumenten !

Alles ging mis
Beste Leto,
Elk ander bedrijf heeft genoeg aan een ordernummer en klantgegevens om een retourzending te verwerken. In mijn geval hebben jullie de bestelling echter nooit kunnen vinden en vragen nu om een track & trace-code. Betekent dit dat ik zonder track & trace mijn geld niet terugkrijg?
Jullie communicatie is moeizaam en dit voelt als een manier om onder de terugbetaling uit te komen. Een betrouwbare klantenservice zou een retour ook op basis van de bestelgegevens kunnen afhandelen. Dit is niet hoe je met klanten omgaat!
Ik verwacht alsnog een correcte afhandeling van mijn retour en terugbetaling.
Anouk

Odpowiedź od Leto B.V.
Heel erg blij met deze Hairstrait…
Heel erg blij met deze Hairstrait stijltang. De lucht wordt goed warm en geeft een mooi resultaat. Ook weer niet te warm voor je haar.

Odpowiedź od Leto B.V.
Als ik kon gaf in negatieve sterren.
Als ik kon gaf in negatieve sterren.
Bestelling gedaan van 23u pakket pas een week later vanuit China verzonden.
Retour gestuurd naar hun adres dat hun amper bereikbare Chiara van Leto me heeft doorgegeven.
Dat pakket hebben ze niet aangenomen, dus onderweg naar postpunt. Weigert “Chiara” dat te gaan halen.
Ondertussen ben ik 150€ armer, heeft mijn moeder Chinese dropship rommel die ze niet wilt, en nu ergens in een postpunt ligt te wachten en “Chiara” beantwoord aan de tijdstippen de mails vanuit een of andere tropische bestemming.
Lang verhaal kort
Tis bril
Tis dropshipping
En de klantendienst is alles behalve klantvriendelijk
Update:
Leto weigert in het postpunt te gaan kijken of mijn toestel er nog ligt.
Ikzelf woon in het buitenland dus kan niet gaan kijken.
Zelfs PostNL valt uit hun stoel van deze manier van werken.
Ik gaf de dag van verzending de klantendienst van leto de track&trace. Gaf zelf aan de dag dat het naar het afhaalpunt ging dat ze het pakket geweigerd hebben. Maar neen hoor ze hebben het niet ontvangen!
Grootste oplichterij die ik ooit al heb meegemaakt. Ik diende alvast een case in bij Testaankoop België en de consumenten bond in NL!

Keine Lieferung
Ja, ich muss wohl langsam skeptisch werden ... ?!
Man erhält nach der Bestellung x Mails, dass sie eingegangen ist, dass sie weitergegeben wurde, dass sie wohl versendet wurde usw.
Sehr eigenartig. Ich werde wohl die Zahlung sperren. Kann ich somit nur mir NULL STERNEN bewerten

Odpowiedź od Leto B.V.
De air styler ziet er luxe uit en…
De air styler ziet er luxe uit en werkt, de verpakking was alleen erg beschadigd en kwam veel later aan dat hij er moest zijn. Voor de rest prettig communicatie

Odpowiedź od Leto B.V.
Levering liet lang op zich wachten
Levering liet lang op zich wachten, maar artikel lijkt het zeer goed te doen!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.