Leo’s Legeland Recenzje 892

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

1,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vi nåede kun inden for indslusningen, før vores børn bakkede ud og ville ud derfra. Det er aldrig sket før, men vi tænkte, okay øv, men måske vi kan få refunderet beløbet. Johan, som nok er leder i Le... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Leos legeland i Herlev. Vi ankom søndag kl 09.00. Der vat møgbeskidt i både legeområdet og spiseeområdet. Madrester både på borde og gulvet. Derudover virkede området med piratskibet ikke.

Oceniono na 1 z 5

Man SKAL have bare sokker i både cafeteriet og toiletterne, hvor gulvet er klamt og beskidt. Fyldt med madrester. Så man sidder i et et cafeterie med beskidt/fedtede gulv i bare sokker. Generelt m... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Leo’s Legeland i Ishøj - toiletterne er SÅ mega ulækre og mangler alle både toiletpapir, håndklædepapir, sæbe og håndsprit. Der står på toiletterne, at de gøres rent hver time, hvilket bestemt ikke er... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Rozrywka

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

I Leos Legeland findes der nye eventyr for enhver. Klatrestativer, et hjørne for de mindste, boldbassiner, tunneler, trampoliner, cykler, bold kanoner, ruchebaner og meget mere. En gigantisk legeland med masser af sjov, ballade og eventyr. Gå heller ikke glip af vores store fødselsdagsrum! Leos Legeland er den største lege lands kæde med i alt 34 centre (19 i Sverige, ni i Norge, fire i Danmark og to i Finland). Da virksomheden startede i 2006 ønskede grundlæggerne at skabe et mødested for familier, med fokus på leg og bevægelse. Det er mere relevant end nogensinde før. Rapporterne fra WHO viser, at børn bevæger sig for lidt i dag. Virksomhedens succes er baseret på et stærkt koncept der giver hele familien mulighed for leg og ballade, samtidig med at sikkerhed, renlighed og service kommer i første række.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Dårlig service, beskidt

Vi var i Leos Legeland den 20/2.
Der står på et stort skilt ved indgangen af Leo maskotten vil komme ud og sige hej kl 11 og 14. Ingen af tidspunkterne kom han ud, og vi fik så at vide det gjorde han ikke så tit.
Da vi spiste frokost var der lang tids ventetid, selv om der kun var fyldt 1/4 del op, der var ikke noget rent bestik, og vi fik at vide vi kunne spise med fingrene. Deres stativer til beskidt service var fyldt op, og de vaskede det ikke op.
Skraldespandene rundt om i lege området var fyldt med små fluer.
Der var ingen toiletpapir på toilettet.
Da vi så skulle hjem, havde vi byttet en 20 kr til en polet, ellers kunne vi ikke låse vores overtøj inde, da vi så skulle hjem, kunne vi ikke få vores 20 kr igen. På trods af at vi spurgte specifikt ind til det inden vi byttede til poletten, om vi kunne få vores 20 kr igen, og havde fået ja.
Dybt skuffede serviceniveau, kun en medarbejder der smilede til os i de 4,5 time vi var der, så vi vælger klart et andet sted næste gang.

20 lutego 2026

Leo’s legeland i Herlev

Leo’s legeland i Herlev, forfærdeligt beskidt .. Det kan umuligt være pengene værd! Støv lag på sofaerne, mine børns tøj var så beskidt og vores hænder. Så ulækkert.

4 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Egentlig syntes jeg prisen var ok da…

Egentlig syntes jeg prisen var ok da jeg købte billetter over nettet.

Legelandet i sig selv egner sig mest til mindre børn, det ved man jo så til næste gang.
Meeen altså udbuddet af slush ice var tre farver ud af 12 muligheder hvilket så ikke var muligt for min niece. Da hun så fik lov til at vælge en is i stedet for, kigger vi ned i en fryser der ingen "børnis/sodavandsis" har, men på skiltet er det hele til rådighed. Fryseren fremstår ulækker med tomt ispapir, afknækkede is, tomme iskasser, noget der ligner bær og generelt bare super uhygiejnisk.
20 kr betaler jeg for et låseskab! I stedet for et symbolsk beløb på 10 kr- det er jo ikke fordi skabet spiser brød.
Er sq lidt skuffet må jeg sige.

Oceniono na 1 z 5

Det er 2 og også sidste gang jeg/vi…

Det er 2 og også sidste gang jeg/vi sætter vores ben i Leo’s legeland. Der var meget beskidt. Da vi skulle ha mad gik der over 55 minutter før at vi fik maden og der manglede så noget af maden, så vi måtte så vente 15 minutter på at de kom med det sidste…. Det er altså for lang tid når man har sulten børn.
Da vi var færdige med at spise og skulle stille bakken over, var der Fyldt og jeg mener FYLDT med små fluer… mega klemt!
Så nej tak ikke flere ture derhen.

Oceniono na 1 z 5

Kundeservice som er ikke eksisterende

Kundeservice som er ikke eksisterende. Dvs man kan ikke komme igennem til nogen. Jeg har betalt penge for en produkt som vi ikke fik mulighed for at bruge, da vi havde en dreng som blev syg på dagen. Så kunne det være rart at få refunderet de næsten 500 KR som man har betalt. Jeg vil gå så langt a kalde det for TYVERI. Føj.

Klage vedrørende oplevelse i Leo’s Legeland i Skejby

Vi var i dag til fødselsdag hos Leo’s Legeland, og jeg føler desværre behov for at dele vores meget skuffende oplevelse.

Det er bestemt ikke billigt at holde fødselsdag hos jer, og dertil kommer jeres meget høje priser på bl.a. drikkevarer – fx 26 kr. for en dåse cola og 21 kr. for en Capri-Sun, som i butikker kan købes langt billigere. Det accepterer man, når man vælger at holde arrangement hos jer. Men i det mindste gøre jeres priser lidt realistiske for ikke engang i lufthavnen er prisen så vanvittig høj .

Det, der virkelig skuffede os, var dog servicen og håndteringen af flere situationer.

Under spisningen tabte min datter ved et uheld sin tallerken med pommes frites og nuggets på gulvet. Vi ønskede naturligvis ikke at samle maden op fra et gulv, hvor mange børn og voksne går rundt og spurgte derfor pænt en medarbejder, om hun kunne få en ny portion. Svaret vi fik var blot: “Øhhh nej, det kan hun ikke få.”
Det synes jeg ærligt talt er et meget lavt serviceniveau – især når man betaler en betydelig sum for at holde fødselsdag hos jer, og når det tydeligvis var et uheld.

Derudover blev vi nærmest “smidt ud” af fødselsdagsrummet, fordi man kun må opholde sig der i én time. Vi informerede pænt medarbejderen om, at børnene lige havde fået is og var i gang med at spise den, men svaret var igen: “I skal ud, for jeg skal rydde op.”

Vi fik ikke engang lov til at synge fødselsdagssang, og fødselaren måtte åbne sine gaver ude på gangen. Det er simpelthen ikke i orden, når man har betalt for at holde en børnefødselsdag hos jer.

Der var desværre nul fleksibilitet og en meget dårlig serviceoplevelse hele vejen igennem.
Oplevelsen har gjort, at hverken vi eller flere af de øvrige gæster har lyst til at vende tilbage eller holde/deltage i arrangementer hos jer fremover.

Jeg håber virkelig, I vil tage denne henvendelse seriøst og overveje jeres serviceniveau og fleksibilitet fremadrettet – især når det handler om børns fødselsdagen

14 lutego 2026
Oceniono na 2 z 5

Vanvittigt dyre priser på mad og drikke

Havde mine to piger på halvanden og 4 år med l Leos legeland i dag. Legelandet i sig selv er super godt - men jeg var ved at falde bagover da de skulle have 21 kr. for en lille brik juice. Derudover 105 kr. for 6 nuggets, en lille sofanvad og pomfrit. Det ville jo ikke være noget problem hvis man selv måtte have madpakke og en drikkedunk med - men det MÅ MAN IKKE. Så spis og drik rigeligt hjemmefra og tag evt. over i Ikea og spis frokost i stedet for

14 lutego 2026
Oceniono na 4 z 5

Booking af tiden

Virkelig dårlig formulering på hjemmesiden. Hvor der skal bookes en tid for ankomst. Her var vi flere der læste det som vi kun måtte være der en time. Derfor valgte vi at ville tage til Dinoland i Fredericia, men pga. motorvejen var spærret, valgt vi alligevel Leo’s i Kolding, og fandt derved ud af, at det var ankomsttiden.
Tænker at der er måske er andre end os der læser den på den måde og I derfor går glip af en masse kunder.

Maden, servicen og rengøringen var vi godt tilfreds med. 🙂

9 lutego 2026
Oceniono na 2 z 5

Godt for børn- iskoldt for forældre

Børnene hyggede sig og der var pænt over det hele. Desværre overskyggede kulden oplevelsen total. Der var så is koldt at forældre sad i store vinterjakker og frøs. Gulvet var iskoldt. Troede det var en fejl første gang vi var der, men der var lige så koldt året efter.

7 lutego 2026

Skuffende og uprofessionel oplevelse

Vi var meget skuffede over vores besøg i Leo’s Legeland i Kolding. Selve legelandet så pænt ud, men oplevelsen blev ødelagt af personalets uhøflige adfærd. Vi blev talt grimmere til og svinet til af en af medarbejderne/manageren, og det er bestemt ikke en måde man taler til kunder på – slet ikke et sted med børn. Det var så uprofessionelt og respektløst, at det faktisk gjorde os utrygge.
Derudover var serviceniveauet langt under forventning: det virkede som om personalet havde meget lidt kundeservice-erfaring, og tonen var direkte dårlig og beskidt i kommunikationen. Det er ikke acceptabelt, især når man betaler fuld pris for entré for både børn og voksne.
Vi har set mange andre anmeldelser, der nævner lav kundeservice, høj pris og dårlig kommunikation fra personalet, og desværre kan vi kun bekræfte det ud fra vores oplevelse.

7 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Jeg vil kraftigt fraråde dette sted

Jeg vil kraftigt fraråde dette sted – især Herlev-afdelingen.

Jeg oplevede en meget ubehagelig situation med en kvindelig medarbejder, som talte grimt og respektløst til flere forældre. Stemningen var meget uprofessionel, og der blev endda truet med at ringe til politiet i en situation, der slet ikke berettigede det.

Som forælder var det chokerende at være vidne til. Jeg valgte at forlade stedet med det samme, da jeg ikke ønsker, at mine børn skal opleve den slags adfærd.

Serviceniveauet og tonen over for kunderne var efter min mening helt uacceptabel!!!!

1 lutego 2026
Oceniono na 4 z 5

Herlev

Dejlig oplevelse at være i Leos i Herlev! Personalet er altid så søde ved min datter og jeg, og vi elsker at sige hej til Leo.
Maden er ganske vidst ufatteligt dyr, men de er hurtige til at lave den og de tager altid forbehold for vores særlige ønsker. Vi elsker at komme i Leos!

17 stycznia 2026

Skrækkelig oplevelse

Skrækkelig oplevelse! Leos i Herlev.
Vanvittige overpriser - beskidt overalt og absolut ingen kundeservice og ingen ordentlige tilbud i caféen.
Ren junk det hele og i øvrigt gigantisk kø.
Udelukkende ganske unge mennesker på arbejde, som (selvfølgelig)ikke er modne til opgaven - men ingen voksenstyring overhovedet. Hovedrystende at opleve.
Fortrød i den grad efter at have betalt 793 kr for indgangen (3 børn og en voksen) og derefter være taget til gidsel i dette frygtelige kaos.
Mit bedste råd er at holde sig væk. Tag i Tivoli i stedet - det koster nærmest det samme 🫣

25 stycznia 2026

Tænd for varmen!!

Kan da simpelthen ikke passe at vi skal betale en højre arm for at komme ind også løber der pingviner rundt!!! Tænd for varmen!

25 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

KAOS med menneske og ulækkert overalt.

Mine børn og jeg har ofte brugt Leo's legeland i Aarhus. Men efter i har haft årskort på bud til Black friday, er der nu så mange menneske, at det hele sejler. Rengøring: der er Ulækkert overalt, gulve, toiletter, borde. Kundeservice er ikke eksisterende, de betjener kunder, selvom der står grædende børn som ikke kan finde deres forældre i den store menneskemængde. Trods barnet blev fulgt op af mine veninde for de kunne kalde hendes forældre over højtaleren, var det vigtig og betjene den kæmpe lange kø og lade den stakkels pige stå helt utrøstelig.
ALT ALT for mange mennesker som bliver lukket ind. Derudover ALT for lidt personale.

24 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Vi har desværre haft flere dårlige…

Vi har desværre haft flere dårlige oplevelser i Leo’s Legeland i Odense. Stedet fremstår ofte meget beskidt og uhygiejnisk. Der ligger madrester rundt omkring, og vi har gentagne gange oplevet, at folk tager både mad og drikkevarer med ind i selve legestederne, hvor børnene leger. Det er virkelig klamt og uacceptabelt på et sted, hvor hygiejne burde være i fokus.

Det er også svært at forstå, hvorfor personalet ikke er mere opmærksomme og strammere omkring reglerne. Hvis der blev holdt bedre øje, og der var tydelige konsekvenser, tror jeg mange ville tage sig mere sammen. Som det er nu, virker det desværre som om reglerne ikke bliver håndhævet.

Det mest bekymrende er, at hver eneste gang vi har været der, er vores børn blevet syge efterfølgende, hvilket giver en stor bekymring omkring rengøring og den generelle hygiejne!

Et legeland bør være et trygt, rent og sikkert sted for børn, men det lever Leo’s Legeland i Odense desværre ikke op til. Hvis der ikke bliver gjort noget ved dette, risikerer de kun at miste kunder på det!! PS. Så er det bare utrolig dyrt!

8 stycznia 2026

Kundeservice mangler.

Kundeservice per telefon er ikke tilgængelig.
Kundeservice per mail tager uger.
Kundeservice på chat er en uvidende AI.
Kundeservice i legeland kan ikke svare på spørgsmål.
Står heller ingen steder på hjemmesiden, om de tager i mod ledsagerkort.
Alt i alt ekstremt dårlig service!!

16 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Er du syg en elendig kundeservice jeg…

Er du syg en elendig kundeservice jeg har skrevet mail tre gange og der er ikke nogen der svarer og der er ikke nogen telefonnummer til en kundeservice der kan fortælle mig noget jeg skulle have vidst det at jeg ikke skulle købe årskort hos jer når i ikke engang kan svare Jeg burde have mine penge tilbage

13 stycznia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej