Scam pe față, s-a promovat ca firmă din București, m-a înșelat cu marketing dezinformant: livrare în 2 zile. Astazi după 6 zile calendaristice lentilele cu 5 dioptrii pentru mine indispensabile pentr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sunt multumita pentru ca livrarea a fost foarte rapida fata de alte magazine online de la care am mai comandat acelasi produs, am primit un discount maricel datorita faptului ca am completat un chesti... Zobacz więcej
M-au bucurat cadourile din partea Lentiamo și cred că prețurile sunt foarte competitive. Singura problemă a fost aceea că lentilele au ajuns mai târziu decât fusesem anunțată (pe 29 în loc de 26). Nu-... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sunt multumita de timpul de livrare (2 zile lucratoare). Am vazut aici recenzii negative de la oameni care nu inteleg ca in weekend curierul nu lucreaza. Eu am pus comanda vineri seara si am primit-... Zobacz więcej
Magazin online specializat în lentile de contact, ochelari de soare, soluții, picături oftalmice, casete și alte accesorii. Sfaturi și alte informații doar pe www.lentiamo.ro
Piata Montreal, no 10F,, 011469, Bucharest, Rumunia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Easy order to client process, fast delivery, prompt information on the order status. Much shorter delivery times than competition for the same product. Has an effective client retention policy by offerring points that can be converted into products with every order.
Sunt multumita de servicii, probabil voi mai comanda de la voi.
Delivery on time, possibility to check the status of delivery in real time. Love the bonus system and gifts. Thank you!
Prima experiență cu Lentiamo, produsele primite conforme cu aşteptările. Prețuri foarte bune.
An overall good experience - a trusted seller.
I was really afraid how everything will work cause I am not Romanian speaker, finally your agent Petru Colin wrote me in English and was really kind! Only delivery was one day later then I expected, but everything was ok from the ordering till delivering process. Thank you! Just I would appreciate English version of sites also :)
Comanda a ajuns în două zile lucrătoare. Produsele sunt foarte ok.
Coletele se livreaza cam intr-o saptamana. Aparent, depozitul este in Cehia.
In rest, produsul este in regula.

Odpowiedź od Lentiamo
Ar fi bine, daca as putea plati cu cardul in sistem ramburs, adica curierului
Livrarea s-a facut conform termenului promis. Pretul produselor este bun, as mai repeta comanda. Gama de produse este variata si termenul de livrare este mai scurt decat im magazinele clasice de optica.
Competentele personalului de vanzari in domeniul opticii medicale pot fi imbunatatite. De la o persoana care vinde lentile de contact ma astept sa poata comenta si interpreta o prescriptie sau o masuratoare medicala sa poata consilia in alegerea produselor, in loc sa isi decline raspunderea prin faptul ca termenele si conditiile sunt asumate de cumparator.

Odpowiedź od Lentiamo
The reason I am not offering 5 star is due to length of time to delivery. I was not aware that it might take 3-4 days until receiving the parcel. Probably because items are not delivered from Romania to Romania? Anyway, since the majority of e-commerce sites created already the expectation to receive an order in 1-2 days, finding out that you may wait 4 days... comes as a bad surprise.
Totul a fost in regula, asa cum m-as fi asteptat. Timp de asteptare cam mare, insa dat fiind faptul ca transportul a fost gratuit, nu ma pot plange :)
Sunteti cu adevarat profesionisti, ma bucur ca v-am descoperit si am cumparat de la voi!
In urma unei colaborari de peste un an de zile, recomand cu caldura echipa Lentiamo.ro. Sunt profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Au o comunicare admirabila cu clientii, au preturi bune si livreaza produsele cu mare rapiditate. Apelati cu toata increderea la Lentiamo si veti fi foarte multumiti!
Incentives like small products for free are a plus for me to be convinced to buy.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.