Tænk sig, deres booking system er ikke færdig programmeret. Sæsonkort kan ikke tilføjes i deres program. Så jeg har har mailet til Lego House, og personen fortæller mig systemet er nede. Så jeg har ma... Zobacz więcej
Vi var den 31/3 2026 i lego house for første gang. Og wow en oplevelse, selv om det ikke var så stort som forventet og der var mange mennesker grundet påske ferien var der ikke meget kø og vi brugt 7... Zobacz więcej
Har været der mange gange med vores tre drenge som er underholdt hele dagen. Der har aldrig været propfyldt med mennesker og man kan nyde de forskellige oplevelseszoner uden stress. Personalet er alti... Zobacz więcej
Generelt en rigtig fed oplevelse, både med mulighed for at lege/bygge med Lego, se store udstillinger/modeller og masser af historie og generelt hyldest af klodsen. Hvilket må siges at være det... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Welcome to LEGO® House - The worlds best play date for the whole family – adults, children at heart and actual children.
Ole Kirks Plads 1, 7190 , Billund, Dania
- +45 8282 0400
- info@LEGOHouse.com
- legohouse.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Her er plads til alle
Skøn oplevelse med familien. Vi har nydt turen og LEGO HOUSE er virkelig et besøg værd - man kan snildt bruge hele dagen der. Både voksne og børn, og så var det sjovt at slutte dagen af i deres shop.
BE CAREFUL WITH YOUR PURCHASES!
BE CAREFUL WITH YOUR PURCHASES!! I made a purchase on February 15th in the amount of 68.00 pounds soon after the purchase was paid for it was canceled by LEGO and until today they have not refunded me the money, a month has passed and until now I have not received the refund my money!! This company does not respect its customers! I've contacted you several times by email and so far no one has resolved anything!!!
WOW - helt igennem gennemført
WOW! Det var ordet der poppede op i hovedet igen og igen gennem hele besøget. Vi var afsted med en folkeskoleklasse med 21 elever i 8-9 års alderen og jeg må ærligt indrømme at det var meget svært for mig at holde fokus på børnene, da jeg konstant blev draget ind i Lego Houses fantastiske univers. Jeg blev straks selv et barn igen og havde umådeligt svært ved at give slip på, hvad der for mig, var en barndomsdrøm. Jeg kan stadigt ikke få armene ned over stedet og overvejede kort selv at flytte til Billund for at kunne besøge stedet regelmæssigt.
Det er uden tvivl at jeg skal besøge Lego House igen, både med mit barn, men uden tvivl også med min storebror og ingen børn så vi kan være børn igen for en dag. Mange tak for en fantastisk dag.
Mvh Sebastian
The Lego house itself is absolutely…
The Lego house itself is absolutely great, what a beautiful museum! Gorgeous!!! But please don’t bother to go and visit the “mini Chef” restaurant. What a waste of money! Our kid liked the whole “robot” idea (and it was not all that…) But the food is like airplane food but even worse, almost no service and super expensive. We paid more money to the crappy food than the entrance of Lego house! (83€ for 3 “meals”!!!) Pasta was undercooked, chicken was raw, meatball sauce non existent and the “vegetables” I wouldn’t even give to my pet rabbit.
So the Lego House itself was awesome but the food was horrible, free tip: bring your own food because even the “home made” cinnamon roll was undercooked and hard like a lego brick..
Seriously Lego, you CAN’T serve people food like this!!!!
En attraktion i verdensklasse
En dag i Lego House med mit barnebarn på 10 har været fantastisk. Der er noget for alle aldre. Og meget man kan lave sammen. Kombinationen af klodser og IT er super.
På ca 6 timer kan man nå det meste.
Der mangler nogle siddepladser,
My daughter and I had the best time…
My daughter and I had the best time here.
Vi havde en dejlig dag- mor og 2…
Vi havde en dejlig dag- mor og 2 teenagebørn. Ikke mange mennesker på trods af vinterferie.
Men mini chef-restauranten😳Alt for dyrt i forhold til hvad man får. En stor teenagedreng bliver jo ikke mæt- og det burde man for 209 kr.
Så: selve Lego House: SUPER
Maden: vivariers et andet sted næste gang.
Havde en næsten perfekt dag med vores…
Havde en næsten perfekt dag med vores børnebørn, brugte næsten 6 timer incl en tur i restauranten, god service med dejlige medarbejdere. Grunden til kun 4 stjerner samt "næsten perfekt" var at vi handlede lego i butikken, og da vi efterfølgende handlede vi i bilka, og opdagede at på 2 af æskerne kunne vi have sparet 150 kroner.
Hvad har vi lært: køb ikke lego i legohouse, næste gang vi kommer, for det gør vi 😉
Vi havde en SUPER god oplevelse
Vi havde en SUPER god oplevelse. Mine børn elskede huset og alt det de oplevede. Maden i restauranten var rigtig god og vi havde den sødeste tjener Siff der gjorde oplevelsen rigtig god. Hun var venlig og virkelig imødekommende. Tommel op herfra
Er fint tilfreds
Alt alt alt for dyrt for den…
Alt alt alt for dyrt for den "oplevelse". Man betaler for at stå i kø til oplevelser der kun begejstre det yngre publikum. Interaktive oplevelser der kun virker hver anden gang. Alt for mange mennesker på for lidt plads til at man overhovedet kan lege godt. LEGO house lever ikke op til Leg godt konceptet. Vil på ingen måde anbefale Lego House til nogen. Men har du masser af penge og tålmodighed, så er der da nogle flotte legomodeller derinde. Det bedste ved lego house? Den gratis legeplads ... brug istedet pengene på et stort sæt legoklodser og brug tid med familien på at samle det derhjemme.
Det er spild af penge og tid
Det er spild af penge og tid. Pisse elendigt ærlig talt. Vil aldrig sætte mine ben der igen..
Vildt dyrt for Lego House “oplevelsen”…
Vildt dyrt for Lego House “oplevelsen” som ikke var noget særligt. Godt der var terrasser med udendørs legeplads. Maden var på kanten af elendigt og kostede for 3 voksne og 3 børn 1200kr plus. Indgang og maden var ikke de 3000kr værd for 3 voksne og 3 børn.
Fantastisk oplevelse! TUSIND tak!
Lego House var helt fantastisk! Jeg ved næsten ikke, hvor jeg skal starte.
Personalet var utroligt søde og hjælpsomme og havde en god fornemmelse for, hvordan og hvornår de skulle træde til og hjælpe. Mit barn bruger solsikkesnoren, og det var tydeligt, at personalet har fået træning i, hvad autisme er, og hvordan man møder folk med særlige behov.
Indretningen af Lego House er imponerende og gennemtænkt. Trods mange mennesker (og klodser!!), så var lydniveauet absolut tåleligt, og man kan gå og passe sig selv og deltage i aktiviteter alt efter humør. Der var ingen (eller minimal) kødannelse, og der var god plads.
Aktiviteterne er inkluderende og mangfoldige, og der er noget for alle slags kreative sjæle.
Butikken var også en super god oplevelse som afslutning på en så dejlig dag. Godt udvalg - og sød lille gimmick med at man kan lave sin egen personlige legofigur.
Prisen var okay: 2 voksne og 1 barn for 750 kr, og i forhold til værdi for pengene, var det hver en øre værd. Vi var der i 4 timer - som er lang tid for mit barn med autisme, men han havde haft en fantastisk dag og var slet ikke drænet eller udbrændt bagefter.
Tusind mange tak, Lego House! Vi ses helt sikkert!
Flot arkitektur, middelmådig oplevelse
Jeg elsker Lego. MEN: Legohouse er bedre end Legoland, men det bedste man kan sige er, at det er sindsygt flot lavet.
Selve aktiviteterne, hvor man forsøger at gøre byggeoplevelsen mere interaktiv, virker ikke specielt godt (min subjektive oplevelse).
Man skal også bruge alt for lang tid på at finde de klodser man vil bruge, så det er lidt svært at få bygget noget. Især et problem for mindre børn.
Sammenfattende kan man sige at man kunne få lige så meget lego oplevelse ud af at bruge entre pengene på nogle nye legosæt og bygge dem derhjemme.
Lækker mad hos Mini chef.
Vi var Tirsdag D. 19 Juli forbi LEGO hous, KUN for at spise på Mini chef efter en god lang dag i LEGOLAND.
Super lækker mad og venligt personale.
Rigtig sjov oplevelses for vores børn på 4 og 6. Selvom det nu er 3. gang vi spiser der :)
Super med så mange parkerings muligheder lige ved LEGO house. Har ikke haft problemer med parkering de tre gange vi har været der.
Alt for mange mennesker
Alt for mange mennesker, ingen siddepladser og alt for dyrt i forhold til oplevelsen. Vi tog hjem efter 3 timer. Vores drenge på 6 og 10 begyndte selv at sige de kedede sig og gerne ville hjem. Til sammenligning betalte vores familie på 5 samlet kun 400kr mere til Djurs Sommerland og der var vi fra kl 10 til kl 20 om aftenen hvor de lukkede. Det var en engangs fornøjelse hvor man følte sig som sild i en tønde. Vi forventede mange mennesker, men vi kunne jo nærmest ikke være der. Parkering måtte vi også lede længe efter. Vi var der fredag den 22/7. Eneste plus var de unge medarbejdere der var meget hjælpsomme.
Vi har været af sted her den 18/7/2022…
Vi har været af sted her den 18/7/2022 og det var anden gang vi var der. Vi synes virkelig det var en oplevelse for alle og især mine drenge på 9 år og 2 år. Personalet var virkelig søde og var virkelig gode til børn, med at fange dem maden på mini chef var rigtig godt, og personalet der var virkelig også søde og gode til at forklare tingene for børnene.
❤ De varmeste anbefalinger fra os
Vi har lige været i LEGO House, og det var en helt fantastisk oplevelse for hele familien. De varmeste anbefalinger fra os all fire
Vi har haft en rigtig fin dag i Lego…
Vi har haft en rigtig fin dag i Lego House.
Restauranten var rigtig sjov og både store og små morede sig over den engagerede unge tjeners forklaring om de små robotter der laver maden. Der var nok at prøve og vi var der i den fulde åbningstid. Dejligt at det hele er let og pædagogisk forklaret og at der er adgang til alt når billetten er betalt. Vi havde sparet mønter sammen til store is og det ville have været fantastisk med en rigtig vaffelis eller en softice! De unge medarbejdere gjorde det super godt alle de steder vi var i kontakt med dem. Tak for en go dag!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.