Oceniono na 1 z 5

Tænk sig, deres booking system er ikke færdig programmeret. Sæsonkort kan ikke tilføjes i deres program. Så jeg har har mailet til Lego House, og personen fortæller mig systemet er nede. Så jeg har ma... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi var den 31/3 2026 i lego house for første gang. Og wow en oplevelse, selv om det ikke var så stort som forventet og der var mange mennesker grundet påske ferien var der ikke meget kø og vi brugt 7... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har været der mange gange med vores tre drenge som er underholdt hele dagen. Der har aldrig været propfyldt med mennesker og man kan nyde de forskellige oplevelseszoner uden stress. Personalet er alti... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Generelt en rigtig fed oplevelse, både med mulighed for at lege/bygge med Lego, se store udstillinger/modeller og masser af historie og generelt hyldest af klodsen. Hvilket må siges at være det... Zobacz więcej

1. Wesołe miasteczko

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Welcome to LEGO® House - The worlds best play date for the whole family – adults, children at heart and actual children.

3,4

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Ein einzigartiges Gebäude

Zugegeben das Essen im Restaurant kann und sollte man sich besser sparen, der Kaffee jedoch ist prima. Das Gebäude selbst ist bereits einen Besuch wert, auch wenn man nicht Eintritt bezahlen will. Zum Café und LEGO Shop kommt man auch ohne Eintrittskarte.
Für zahlende Besucher gibt es eine Menge interaktiver Attraktionen, sowie die wirklich sehenswerte Masterbuilder Galerie mit Modellen von LEGO Fans aus der ganzen Welt und auch ein kleines LEGO Museum. Beides mit wechselnden Ausstellungen.
Absolut sehenswert und ein Muss für jeden AFOL.

13 maja 2025
Oceniono na 3 z 5

Det er langt fra pengene værd

Det er langt fra pengene værd . Alt alt for dyrt i forhold til hvad det er .
Vi havde nogle gode timer der i dag , fik bygget en masse og hyggede os da også , og der var rent og pænt.. og masser a toiletter osv.
men om vi kommer igen.. er ikke sikker. Desværre

20 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Service når det er værst, hold jer væk

Vil overraske en medarbejder for en god indsats og bestilte et gavekort på kr. 500 der skulle komme med posten. Det blev bestilt den 27.02.25 og har intet modtaget endnu, hvor vi skriver den 6. februar. Har skrevet til dem og heller intet hørt vedr. min ordre.

Mere sløvt foretagende skal man godt lede længe efter, jeg kan derfor IKKE anbefale denne løsning. Ingen reaktion overhovedet. Dansk når det er bedst. Bestiller man varer hos hos en ledende tøj netbutik, tager det 2 dage, så har jeg varen.

6 lutego 2025

Uvenlig modtagelse i Lego House’ butik

Jeg kom i butikken i dag kl 16.59 for at købe en julgave.
Der stod en ung dame i døren og kiggede på sit ur, hvilket gav anledning til at jeg spurgte hende om hvornår de lukker.
Hun svarede du har 1 minut. Jeg skulle kun have en ting hvilket jeg fik i løbet af meget kort tid. Jeg betalte for varen da klokken var 17:00:49 og havde handlet for kr 449.
Det opfatter jeg som dårlig service man kunne vel have spurgt om hvad de kunne hjælpe med.
Men jeg er ikke noget barn så det er måske derfor😡
Svend Aage Stolten
Billund

18 grudnia 2024

LEGO House - Fantastisk oplevelse ALTID

Vi har været i LEGO House mange gange efterhånden men særligt 3 oplevelser har imponeret os MEGET!

Vidste du at man i informationen kan låne en “sansepose” hvis man selv har glemt sit udstyr og har behov for sensorisk regulering (høreværn, briller der skærmer for lys og fidgets). - Det er i mine øjne et FANTASTISK tilbud, som kan redde dagen for mange familier.

Man kan også uden problem få ladet sit iPad/iphone (vi var endda kommet afsted uden lader - med en drænet iPad og en lang hjemtur) - Endnu et fornemt tilbud.

Vi er også ankommet uden årskort en enkelt gang og var lidt trætte af at skulle af med et gebyr som der er mange andre steder - det skulle vi så slet ikke, kvit og frit hjalp de i informationen med at printe vores billetter.

Jeg tror aldrig vi har været på et mere inkluderende og rummende sted. Vi er altid blevet hjulpet når vi har haft forespørgsler og altid med et smil.

Kæmpe ros til LEGO House og deres ansatte ✌🏼

16 października 2024

Super fantastisk oplevelse.

Super fantastisk oplevelse.
Super fantastisk personale, søde hjælpsomme og arrangeret.
Sjovt at bestille maden med legoklodser og så smagte det dejligt.
Vi var en familie på 8, fra 3 til 68 år og vi havde alle en fantastisk dag og vi var der fra åben til luk.

23 września 2024

Sehenswertes Gebäude

Sehenswertes Gebäude. Für Kinder das beste Erlebnis dieser Reise wenn das schlechte Restaurant nicht wäre. Das Essen was wir bestellt haben haben wir nicht bekommen aber dafür andere Sachen die teilweise total versalzen oder mit anderen Gewürzen ungenießbar gemacht wurden. Die Früchte der Saison bestanden aus 4 kleinen Stücken Melone mit Schale. Keiner im Restaurant nahm unsere Reklamation an und wir mussten dieses schlechte Essen auch noch teuer bezahlen obwohl wir alles zurückgehen ließen. Also Vorsicht vor dem Restaurant und seinen Preisen
Ich hätte gern mehr Sterne gegeben aber bei dem Restaurant geht das leider nicht.

31 sierpnia 2024

LEGO House

LEGO-House er et meget spændene og sjovt hus med massere af sjov og leg. Nu har jeg selv været der 11 gange og jeg synes stadig det er sjovt. LEGO-Houses mad er også helt vildt fantastisk, nu er jeg godt nok selv lidt kræsen, så jeg har altid kørt med deres spagetti meetballs og jeg kan ikke få nok af dem. Det smager simpelthen så godt og alt det andet mad er også rigtig godt hvis man ikke er kræsen

17 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk og ekstraordinær oplevelse i…

Fantastisk og ekstraordinær oplevelse i Lego House.

Til trods for at vores ophold kun varede knap 2 timer grundet af at vores barn blev syg og vi måtte tage hjem var det de 2 bedste 2 timer vi længe har haft.

At træde ind i en attraktion hvor Lego Klodsen, Lego-bygning og fantasi faktisk er i centrum er en en kæmpe oplevelse. Interaktionen med teknologi og opgaver et genialt og gør at man ikke keder sig.

Og så er antal af personale i forhold til gæster en fantastisk oplevelse i sig selv. De virker glade og er utrolig hjælpsom ved hver er aktivitet. Dette kunne andre store attraktioner lære noget af.
En mindre detalje er interaktionen med ens armbånd og diverse foto-maskiner og andre opgaver man kan støde på undervejs er genialt fundet på.

At træde ind i Lego-historien i kælderen er en smuk perle og ikke mindst nostalgisk for enhver Lego-kender.

At nyde bygningen og arkitekturen som er udført af Bjarke Ingels Group er en oplevelse i sig selv.

18 lutego 2024

God dag med få mangler

Helt vildt fantastisk sted! Vi var der for første gang idag. Intet at sætte fingre på. Hammer godt personale, søde, venlige, og smilende!
Mit eneste og absolut eneste MEN er at i mistede muligheden for jeg brugte yderligere 1500 kroner i jeres shop. Jeg ved godt 1500 ikke er det der reder jeres omsætning, men havde i haft kurve, eller kasser så man ikke skulle stå med 6 bland selv kopper, et stort legosæt, et salt og peber sæt, 3 legomænd i favnen, så havde jeg blandet yderligere 6 kopper Lego :D ellers var det bare fantastisk

27 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg er virkelig imponeret!!

Jeg er virkelig imponeret!!
Jeg havde en rigtig god dag i LEGO House med familien, det er fantastik med alle de imponerende ting der er lavet i lego, og at der er virkelig også gjort noget ud af tekniken.
Men mest af alt, er jeg imponeret over personalet, aldrig har jeg mødt nogle der var så imødekommende og venlige, samt virkelig levede sig ind i lego universet.
Vi kommer helt sikker igen!

2 grudnia 2023
Oceniono na 3 z 5

Mega dyr mad, men fantastisk lego

God idé med at bygge sin egen menu, dog er der IKKE frit valg, dvs en hel del blev levnet, f.eks. pomfritterne da de ikke var varme og sprøde, men slatne. Ville ikke kunne blive mæt af potions størrelsen.
Spar pengene i deres restaurant, og brug dem i en af de andre restauranter i byen, der er de givet bedre ud!.!.!
Vi havde en fantastisk dag i forlystelses delen, fik bygget og hygget.
Super fedt med legepladser på taget, dog svært for personer med højdeskræk at opleve dem alle da der er gangbroer med metalriste, hvor man kan se laaaangt ned.

18 lipca 2023
Oceniono na 2 z 5

Ringe og dyr mad

Lego-House er rigtig fint - men maden og prisen for denne er under al kritik. Restauranten gør grin med kunderne mht sammenhæng pris/kvalitet og mængde - så kommende kunder; spar pengene på maden!

1 sierpnia 2023

super god dag og…

Har haft en super god dag og oplevelsestur gennem Lego House universet som familie med 2 børn på 9 og 11. Der er så mange gode Lego stationer hvor alle kan være med fyldt med skøn fantasi og muligheder. Det er virkelig gennemtænkt og selv om man ikke bygger meget i Lego hjemme kan man slet ikke lade være med at lade sig rive med. Husk at deltage og tage scanbilleder på alle stationer så har du gode downloads til minde. Der er spisemuligheder ud over Mini Chef, men Mini Chef er et flot og sjovt indslag på dagen når man er kommet sig over chokket over prisen. Super service fra venlige medarbejdere

2 lipca 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej