Tænk sig, deres booking system er ikke færdig programmeret. Sæsonkort kan ikke tilføjes i deres program. Så jeg har har mailet til Lego House, og personen fortæller mig systemet er nede. Så jeg har ma... Zobacz więcej
Vi var den 31/3 2026 i lego house for første gang. Og wow en oplevelse, selv om det ikke var så stort som forventet og der var mange mennesker grundet påske ferien var der ikke meget kø og vi brugt 7... Zobacz więcej
Har været der mange gange med vores tre drenge som er underholdt hele dagen. Der har aldrig været propfyldt med mennesker og man kan nyde de forskellige oplevelseszoner uden stress. Personalet er alti... Zobacz więcej
Generelt en rigtig fed oplevelse, både med mulighed for at lege/bygge med Lego, se store udstillinger/modeller og masser af historie og generelt hyldest af klodsen. Hvilket må siges at være det... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Welcome to LEGO® House - The worlds best play date for the whole family – adults, children at heart and actual children.
Ole Kirks Plads 1, 7190 , Billund, Dania
- +45 8282 0400
- info@LEGOHouse.com
- legohouse.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Ganske enkelt alt for dyrt i forhold…
Ganske enkelt alt for dyrt i forhold til andre "forlystelser"
Til sammenligning koster en billet til hele Legoland 50,- ekstra pr person.
Og så er det stegende varmt derinde
Venligt og meget imødekommende…
Venligt og meget imødekommende personale, altid klar til at hjælpe og gøre dagen god. Trods mange mennesker, gik kø hurtigt og vi havde 4 gode timer der. Desværre var der fuld booket i restauranten, som ungerne havde glædet sig til. Måske kunne denne med fordel gøres større?
HØR MIN HORROR STORY
Har aldrig købt deres nye sæt før og det satte jeg mig i bilen for at gøre den 12.marts.
Jeg kørte en hel time for at få en grim overraskelse.
I butikken snakker jeg med min kæreste om måske at købe flere, de 3 man må per husstand. Det er jo Limited edition og de bliver helt sikkert flere penge værd.
Det overhører en Meget snoppet, arrogant og løgnagtige, Lego medarbejder.
Hun vælger så at gøre følgende.
Hun afbryde sin kollega som er midt i at betjene os ved kassen.
At fortælle os vi ikke må købe nogle af dem og at det/vi lugter langt væk af videre salg.
Jeg fortæller hende at det er til os selv privat men det kan hun jo tydeligt høre ikke passer👏👏👏 Sikke et skønt menneske🤢
1 stjerne fordi deres ansatte beskylder folk for at lyve!
Minus 5 stjerne fordi hun mener det helt okay for hende at stå og lytte med i vores private samtale og opfører sig så uanstædigt.
LEGO ÅND = DØD
Manglende billeder mv.
Utroligt skuffende at deres billeder kun delvist virker så man kun kan se en brøkdel af de billeder man tager på den dag. Børnene er utroligt skuffede over at de ikke kan vise de film de havde brugt lang tid på at lave.
Vi hyggede os mens vi var der, men det er ikke noget ved, hvis man efterfølgende skal have den kamp med børnene der ikke har forståelse for at deres arbejde er væk.
Mega venlig personale
Som forældre til et barn med særlige…
Som forældre til et barn med særlige behov/usynligt handicap, får LEGO HOUSE vores største og varmeste anbefalinger!
Det mærkes tydeligt at Lego house har valgt at være en del af solsikkeprogrammet. Alle ansatte er imødekommende, hjælpsomme, omsorgsfulde og opsøgende i deres kontakt til gæsterne.
På trods af der på hjemmesiden står at hunde ikke har adgang, undtaget førerhunde, fik vi lov at tage vores søns trygheds-/terapihund med ind. De havde ikke inviteret den slags servicehunde ind før, men var meget nysgerrige på om det kunne fungere, både for hund, vores familie og lego house. Lego house og hund bestod med topkarakter og vores søn var så glad for at have hunden med sig.
Tak for at møde os med et åbent sind og være nysgerrige på at afprøve noget nyt.
Hele jeres tilgang til os som familie havde en kæmpe betydning for os. Tak!
Mini-Chef restaurant, dårlig mad
Selve Lego House. Var flot lavet. Min søn med ADHD. Var Helt vild med at bygge med klodser. Personalet var venlig.men desværre valgte vi at afslutte dagen med at besøge Mini-Chef restaurant. Maden smagte ikke specielt godt, jeg nåede også kun lige ud foran Lego House. Før jeg blev dårlig.,med opkast og efterfølgende en lang nat med opkast,diarré og ondt i maven,
virkelig skuffende
vi have forventede det var sjovere og større. hvis man ikke vil sidde og bygge alm. lego i 3 timer så tag den kun max 30 min og være det hele igennem. vildt kedeligt og fortryder vi kom.. istedet for Legoland som vi plejere også selvom det regnede. Legoland have selv været bedre selv i regnvejr 👌
PS. hvis du vil bygge lego så skal du også være opmærksom på du skal være klar til og skubbe folk væk for og bygge med lego. vi så voksene mennesker skubbe til små børn for og komme til.
Helt fantastisk dag!!
Helt fantastisk dag!!! 2 voksne og 4 børn på 6 og 8 år. Startede i Mini-Chef restaurant - sjov oplevelse for hele familien og maden var overraskende rigtig god. Efter restauranten og derefter 4 1/2 times fantastisk afslappende dag i Lego House, hvor man kunne hygge med ungerne og bygge lego mm. gav børnene op, trætte men meget glade. Vi nåede kun halvdelen, så vi byttede dagsbilletten ud med årskort, og tager nu resten en anden dag - selv vi forældre glæder os til at komme igen :-). Vi vil ønske at Lego House vil fastholde nuværende kapacitet, hvor der stadig er mange mennesker, men ikke flere end at det er en god oplevelse for alle uden for meget ventetid. Personalet var meget smilende og udadvendte, hvilket også var et stort plus. Kan kun anbefale et besøg, virkelig en stor oplevelse!!!
Selve legeområde var/ er fantastisk
Selve legeområde var/ er fantastisk
Dog er deres mad for dårlig , vi skulle sætte legoklodser sammen for vores menu , sjovt ja . Men manden var totalt ringe
Saftig mørbrad , nej var mere tør end en ørken , stegt blomkål smagte af ingenting , laks totalt skam “kogt” og mega tør , et stk oksekød ( ko) tyndt og skam tilberedt tørt, de enest to ting der smagte af noget og var ok , pomfritter og kartoffelmos
At betale tæt på 700kr for sådan en gang + 4 sodavand er helt og aldeles ikke ok
Da det blev sagt ved kassen lyttede hun knapt til hvad der blev sagt
Vil anbefale at besøgende spiser andre steder i byen eks “pølsevogne” tæt på
Ingen fungerende coronasikkerhed
Ingen fungerende coronasikkerhed. De lukker for mange ind, og regulerer ikke adgangen til oplevelsesområderne. Afstand til hinanden er en illusion. Ingen holder afstand, og personalet gør intet for at opfordre til det. Heller ikke til brug af håndsprit. Med et publikum der jo for en stor del er børn og yngre, dvs. uvaccineret og utestet, er dette helt uansvarligt. Gør kun dette, hvis du og dine børn er fuldvaccinerede.
Rigtig god oplevelse for alle selvom vi…
Rigtig god oplevelse for alle selvom vi var mange forskellige aldre: 3 årig, teenagere og så os voksne. Det var en dag hvor alle fik leget og havde det sjovt.
Jeres medarbejder i butikken er åbenbart synsk for han fortalte os at vi har en baby på vej allerede inden vi vidste det :) men ganske rigtigt der kommer en baby til januar. Måske er jeg bare tyk :D men babyen er altså god nok
I har de mest fantastiske mennesker ansat
Alt i alt en fantastisk tur i Lego House. Personalet er altid fantastiske og hjælper med alt vi kunne være i tvivl om :) Vi kommer igen og igen og igen :)
TAK for et koncept ud over det sædvanlige ;)
PS: Den meget mørkhåret unge mand i informationen er noget af det mest kundevenlige, som jeg nogensinde har mødt.
Dejlig dag i Lego House
Vi havde en dejlig dag i Lego House den 30. april 2021. Man skal være klar på at bygge Lego, for man skal bygge til ALT ! - Men når først man kommer i gang, er det faktisk ret sjovt, og både børn og voksne har en fest med at bygge med hinanden. Så faktisk dejligt med en anden - og kreativ- oplevelse.
Super med personlig legokombination. Små fine detaljer mange steder - selvfølgelig i Lego ;-)
Der var meget pænt og rent alle steder, sprit tilgængeligt over alt, og personalet gjorde rent hele tiden.
Super serviceminded og børnevenligt personale.
Vi sluttede af på restaurant Mini Chef. Fedt koncept! - og maden var fin :-) (Super med lille Lego gave til børnene)
È una truffa!!!
Attenzione truffa
Generelt en rigtig fed oplevelse
Generelt en rigtig fed oplevelse, både med mulighed for at lege/bygge med Lego, se store udstillinger/modeller og masser af historie og generelt hyldest af klodsen. Hvilket må siges at være det vigtigste.
Der hvor man får en lille pose meden håndfuld klodser og sin egen specielle kombination, er en fed detalje.
Oplevelsen af restauranten er blandet. Det er sjovt at man selv skal "bygge" sin menu og sende ordren gennem computeren. Ventetiden var okay, mængden er mennesker taget i betragtning.
Men udvalget og kvaliteten af maden trækker desværre ned.
Så savner jeg også lidt "varme"/glæder i området hvor man kommer ind.
Dejlig sted og sjov oplevelse
Dejlig sted og sjov oplevelse! Vi kommer gerne igen næste år :)
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.