Vi har haft en helt vild god oplevelse med Legeskum — både med deres kundeservice og deres produkter. Vores datter på 15 måneder har meget bløde led i hoften, så vi blev anbefalet af børnefysiot... Zobacz więcej
Lad vær med at handle med dem, hvis der er fejl på produkter de sælger, vil se benægte alt! De er lige glade med børns sikkerhed omkring disse ting, og vil skyde skylden på alle andre og nægte at ta... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk hurtig service! Helt kanon. Jeg kan kun anbefale dem, de er så søde og imødekommende.
Gennem årene har vi handlet en del hos Legeskum.dk. Ja, det kan godt være, man skal bestille i god tid for at få varerne til en bestemt dato, men jeg har aldrig oplevet, at tingene ikke dukkede op.... Zobacz więcej
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Inni użytkownicy przeglądali również
Bestiller gerne igen
Det er 2. Gang jeg bestiller hos legeskum.dk
Første gang var leveringstiden lang, men dette var varslet allerede inden bestilling. Så det var ventet. Denne her gang var leveringen super hurtigt, der har været god kommunikation hele vejen, både i forhold til farveskift mv
Fantastiske skumsager der kan bruges mange timer på :)
Jeg bestilte legeskum i december måned…
Jeg bestilte legeskum i december måned og fik at vide der var lidt lang leverings tid, men jeg fik mine varer (lidt efter) det aftalte tidspunkt. Da jeg modtager varene er nogle af dem i en forkert farve, og jeg henvender mig derfor til legeskum, de beklager og tilbyder at sende mig en ny i rigtig farve, og så kan jeg beholde den forkerte.
Men at der skulle gå 6 (!!!!!!) måneder for jeg modtager den nye vare, havde ikke virkelig ikke regnet med. Da jeg så åbner pakken er det godt nok de rigtige farver, men en forkert størrelse.
Vanvittig lang leveringstid på hele 4…
Vanvittig lang leveringstid på hele 4 mdr fra bestilling til ankomst med forskellige forklaringer. Der virkede ret ustruktureret og tilfældigt.
Dog en fin kompensation, kontakt med firmaet hele vejen igennem og varen virker til at have en god kvalitet.
Elendig service
Elendig service. Er trukket penge fra over 1 mdr siden og har ikke fået varerne endnu. Dette er ulovligt i Danmark.Bliver holdt hen hver gang man kontakter firmaet. Har fået lovning på varerne vil blive afsendt de sidste 3 uger men intet er sket.👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Vi har bestilt hos legeskum tidligere …
Vi har bestilt hos legeskum tidligere og var meget tilfredse og børnene elsker deres legeskum! Dog rigtig ærgerligt at anden gang vi bestilte fik vi afvide flere uger efter bestilling at det var forsinket mere end en måned. Derover blev pengene trukket allerede da vi bestilte varen, trods afsendelsen først er halvanden månede efter. Vi har Dog hørt fra dem og de beklager meget:
Top service og kvalitet.
Super god og personlig service. Rigtig go kvalitet af møblerne, glæder mig så meget til mine unger skal lage med det. Det er bestemt en forhandler og et produkt jeg gerne vil anbefale. Er en meget tilfreds og glad kunde. Tak
Fantastisk!!
Super service fra start til slut.
Jeg havde lidt problemer med og bestille, skrev en besked, 10 min senere var der bestilt og betalt med hjælp fra skum.
Top lækker kvalitet, har 2 unger som bliver ellevilde :D
Glæder mig til at handle med dig igen :D
Skønne møbler til mine børn. Der bliver bygget og kravlet af store og små.
Skønne møbler som bliver brugt tilsat kravle, bygge og lege med. Praktiske og super gode.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.