Vi har haft en helt vild god oplevelse med Legeskum — både med deres kundeservice og deres produkter. Vores datter på 15 måneder har meget bløde led i hoften, så vi blev anbefalet af børnefysiot... Zobacz więcej
Lad vær med at handle med dem, hvis der er fejl på produkter de sælger, vil se benægte alt! De er lige glade med børns sikkerhed omkring disse ting, og vil skyde skylden på alle andre og nægte at ta... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk hurtig service! Helt kanon. Jeg kan kun anbefale dem, de er så søde og imødekommende.
Gennem årene har vi handlet en del hos Legeskum.dk. Ja, det kan godt være, man skal bestille i god tid for at få varerne til en bestemt dato, men jeg har aldrig oplevet, at tingene ikke dukkede op.... Zobacz więcej
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Inni użytkownicy przeglądali również
Lækre produkter men verdens dårligste service
Vi har tidligere været mega glad for legeskum.dk da vi mener at de levere det bedste produkt indenfor feltet. Men denne oplevelse stoppede brat da vi fik et gavekort i julegave.
Jeg skulle benytte gavekortet en aften og finder her ud af at den kode som står jeg skal benytte ikke virker. Jeg kontakter dem og de får rettet op på problemer forholdsvis hurtigt. Jeg får så bestilt 2 vare af dette gavekort og de skriver at begge vare er på lager da det er de classiske farver hvid og grå. Dette blev bestilt den 27/12-2020. Vi har nu den 4/3-2021 og jeg har stadig ikke modtaget mine vare. Jeg har ikke så meget som modtaget en e-mail, sms eller NOGET om at min ordre er forsinket.
Jeg har SELV ringet ind til dem både i midt januar og i slut marts. Og sidst blev jeg lovet at jeg havde min vare senest første uge i marts.
Ingen take om kompensation.
Aldrig om jeg vil anbefale det til nogen mere. Trods et godt produkt er denne service simpelthen ikke det værd. Havde det været et hver andet firma var de gået konkurs med så elendig service.
Øv med øv på!!

Odpowiedź od Legeskum
Godt produkt og fin service
Bestilte et lille sæt legeskum til min søn på 7 mrd. Jeg blev ringet op et par dage efter, at sættet desværre ikke var på lager, men blev tilbudt et alternativ til sættet i stedet for.. Jeg takkede jeg til det andet sæt og da vi ikke bor langt derfra fik jeg lov at hente det allerede dagen efter. Min søn har allerede brugt rigtig lang tid på at kravle rundt på det og er vild med sættet samt den ekstra gave vi fik med på grund af ændringen i ordren.
Lang leveringstid.
Jeg vil gerne slå fast at produktet er FANTASTISK og mine børn har brugt det hver dag siden vi modtog det.
Jeg synes bare det er ærgerligt at der ikke bliver brugt flere ressourcer på at optimere deres kundeservice.
ENDELIG modtog vi vores ordre
Egentlig er produktet fint, faktisk rigtig godt. MEN der er ingen kommunikation omkring levering. Jeg foretog min ordre i slut november/start december, og fik en bekræftelse på ordren. Så hører jeg ikke mere... Før nu. For 2 dage siden skriver gls at de skal levere en pakke til mig. Sådan blev jeg lige mindet om det. Jeg synes faktisk vi fortjener en besked inden. For vores vedkommende betyder det ret meget økonomisk, for da vi ikke fik levering til jul, brugte vi penge på ekstra gaver. Nu er jeg på barselsdagpenge og holder 3 børn hjemme. Havde legeskum kontaktet mig vedr min fortsatte interesse var jeg sprunget fra.. Noget er bare ikke godt nok her! Faktisk slet ikke. Suk.
Svar på legeskums henvendelse:
Det er rigtig at JEG skrev til jer for at høre hvad status var, men da vi intet andet hørte er det gået i glemmebogen. Helt ærligt, det er mange penge I tager for produkterne, det synes jeg skaber en forventning om mere kundeservice/pleje.
Det ville klæde jer at undskylde og ikke bruge det modsvar med at vi har været i kontakt, når det ikke har været på jeres initiativ. Hvor er det ærgerligt.
Og tak, så må vi jo overveje at sende retur.

Odpowiedź od Legeskum
Mine Drenge er utroligt glade…
Mine Drenge er utroligt glade for deres nye legeskum. Vi har kun haft gode oplevelser ved denne handel. Vi måtte vente lidt på varene dette var jo også nævnt på webshoppen da jeg bestilte.
Har ringet nogle gange for at høre til forventet leverings tidspunkt, begge gange kom jeg hurtigt igennem og fik svar på mine spørgsmål.
Jeg kan kun være tilfreds med handlen og de samtaler vi har haft.
Utrolig dårlig service
Jeg har efterhånden købt en del hos Legeskum, men det er slut nu. I oktober bestilte jeg julegave til mine børn. Ugen inden jul, modtager jeg så en forkert ordre. Kontakter Legeskum og de skynder sig, at sende noget nyt + lidt ekstra. Synes det var fin service og var tilfreds. Den forkerte ordre, skulle så hentes af GLS og det tog noget tid. Uden at jeg var blevet kontaktet, hentede GLS kasserne. Heldigvis var vi hjemme. I dag bliver jeg så kontaktet 2 gange af Legeskum. 1. Gang, fordi de ikke havde modtaget den forkerte ordre. Jeg kunne så oplyse, at den var blevet hentet og jeg havde afhentnings papir fra GLS. 2. Gang ringer Legeskum og spørger om, jeg har forbyttet det rutschebane sæt og derved beholdt den forkerte ordre og sendt vores gamle sæt med GLS, da Legeskum ikke mente at det var den farve sæt de sendte forkert til mig og det sæt jeg modtog ved en fejl ikke skulle have skridsikkert underlag under. Jeg sende så billeder af det sæt jeg købte i sommers for, at bevise at det er vores sæt og jeg ikke har forbyttet/stjålet den forkerte ordre.
Jeg bliver sur over, at Legeskum mistænker mig for, at forbytte/stjæle noget og jeg kunne heldigvis bevise, at det rutschebane sæt jeg har, også har skridsikker underlag under.
Der er angiveligt ikke styr på tingene og det er åbenbart kundernes job, at holde styr på deres ordre.
Efter den samtale idag, kan jeg på ingen måder anbefale at man handler hos Legeskum.!!!

Utroværdig kundeservice
Utroværdig kundeservice!
Jeg har nu kontaktet legeskum 3 gange, hvor de skulle vende tilbage angående min ordre. Alle de tre gange har jeg fået svaret “jeg skriver til min kollega og han vender tilbage senere i dag”, ikke en gang har de vendt tilbage.
Efter de tre gange har jeg valgt at skrive en anmeldelse herinde, i håb om at de vender tilbage.
Det er for langt ude.

Kundeservicen er IKKE-EKSISTERENDE hos Legeskum
Du skal kun købe varer hos Legeskum, hvis du er sikker på, at du ikke behøver hjælp fra deres kundeservice - og er villig til en laaaang leveringstid. Jeg havde et utroligt rodet forløb, hvor jeg flere gange måtte rykke for svar, fik lovet levering, som alligevel ikke holdt. Og endte med en julegave, som ikke kom før jul. Det hele toppede, da jeg fik en telefonsvarebesked sent om aftenen, da jeg havde skrevet, at den manglende kommunikation gik udover deres troværdighed. Her fik jeg en lang sang om familieforhold og mange ordre. En svada der gik igen i flere mails, næsten som om, at jeg som kunde var til besvær, fordi jeg havde bestilt en vare, og faktisk forventede svar på min henvendelser inden for rimelig tid (læs et par dage). Og jeg havde den frækhed som kunde rent faktisk at forvente, at den levering, som jeg blev lovet - kunne holde. Dyre produkter, hvor kundeservicen er ikke-eksisterende.

Kun gode oplevelser
Har kun haft gode oplevelser med Legeskum og vi er rigtigt glade for vores produkter i selvvalgte farver.

Odpowiedź od Legeskum
Lang ventetid og manglende information…
Lang ventetid og manglende information og jeg måtte rykke dem flere gange for at få svar på hvornår min varer kom. Ærgerlig oplevelse og virkelig manglende kundeservice. Heldigvis er mine børn glade for legeskummet, men kundeservice er alfa omega når man betaler så mange tusinde kroner.

Godt produkt, god service
Bestilte et begyndersæt i starten af december, modtog få dage senere. Desværre var det delvist i forkerte farver, men fik hurtigt fundet en løsning med firmaet.
Dårlig kundeservice
Vi har flere gange prøvet at komme i telefonisk kontakt med legeskum, efter flere mislykkede forsøg sender vi en mail den 27/11 og igen den 1/12.
Ringer så igen idag og får til vores store overraskelse fat i en medarbejder, som er ret forvirret og ikke umiddelbart kan hjælpe os, og pludselig afbryder hun kontakten og da vi ringer op igen kan vi ikke få fat i dem. Dårlig kundeservice.

God Service!
Jeg bestilte Leander sættet, men kom i tvivl. jeg kontaktede dem derfor, og fik god vejledning. Hun hjalp med at annullere den gamle ordre så jeg kunne bestille en ny, og kan allerede afhente to dage efter. Det er da service på højt plan!
Lang ventetid uden information
Lang ventetid uden information
Jeg bestilte d. 23 oktober, 2 forskellige sæt som begge stod på lager, derved står der leveringstid er 1-3 dage.
Først d. 29 får jeg besked om at min pakke er blevet klargjort, altså ikke engang afsendt endnu. Modtager kun halvdelen af min ordre. Ringer ind og spørger til den anden, og får at vide at det åbenbart bliver sendt direkte fra deres producent. Der bliver den først afsendt d. 2 november og jeg modtager forhåbentlig d. 9 november, det lovede han i telefonen.
Så de 1-3 dages levering blev til 17 dage. Øv, min datter manglede halvdelen på sin fødselsdag.
Min varmeste anbefaling
Det er første gang, jeg har prøvet at bestille fra Legeskum , og jeg er simpelthen så imponeret over alt fra service til produkt.
Jeg bestilte et Laura XL sæt, hvor dele af sættet var i restordre, og ikke kunne nå at komme. Jeg skrev til dem, og jeg fik svar med det samme. Selv på en søndag. Anita var super sød og hjælpsom. Hun hjalp hurtigt med at finde en anden løsning, så vi bestilte et rutsjesæt også, som kunne nå at komme. Vi bestilte sent søndag aften, og modtog det allerede i dag tirsdag.
Det er nogle vildt flotte farver, det virker som en rigtig god kvalitet, og vores søn elsker det allerede.
Der handler jeg helt sikkert fra igen!
Fantastisk service og lækre produkter
Helt fantastisk kundeservice. Bestilte mandag aften, men fortrød de valgte farver, skriver en mail med det samme om ændring af farve, tirsdag morgen modtager jeg en bekræftelse på dette og kort tid efter er min ordre allerede pakket og klar.
Kvaliteten er i top og vores søn elsker sin rutschebane! Det er helt sikkert ikke det sidste vi har købt hos Legeskum.
Jeg er glad og tilfreds med alle mine…
Jeg er glad og tilfreds med alle mine varer fra Legeskum! Har ikke en finger at sætte på hverken kundeservice eller kvaliteten af varende! De er top alle sammen og bliver brugt dagligt at begge mine børn på 2 og 3 år 😍
Perfekt
Modtog mine varer lang tid før angivet på hjemmesiden og der var ikke noget at sætte en finger på - meget tilfreds med produktet!
Blev kontaktet inden levering pga størrelsen om hvordan og hvorledes jeg ønskede levering og det foregik som aftalt.
Fin service
For at være sikker på, hvorvidt produkterne var på lager, ringede jeg til virksomheden inden bestilling.
Medarbejderen var venlig og imødekommende, og jeg bestilte derfor det tiltænkte.
Min pakke ankom efter 2 dage, som forventet og oplyst, og produkterne var som angivet.
Ingen utilfredsheder herfra.
God kundeservice
God kundeservice, gode produkter
En rigtig god oplevelse, at handle hos legeskum
UTROLIG lang leveringstid.
UTROLIG lang leveringstid.
Lang svartid (hvis jeg overhovedet får svar)
Generelt går det VIRKELIG langsomt!! 🥵😡
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.