Vi har haft en helt vild god oplevelse med Legeskum — både med deres kundeservice og deres produkter. Vores datter på 15 måneder har meget bløde led i hoften, så vi blev anbefalet af børnefysiot... Zobacz więcej
Lad vær med at handle med dem, hvis der er fejl på produkter de sælger, vil se benægte alt! De er lige glade med børns sikkerhed omkring disse ting, og vil skyde skylden på alle andre og nægte at ta... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk hurtig service! Helt kanon. Jeg kan kun anbefale dem, de er så søde og imødekommende.
Gennem årene har vi handlet en del hos Legeskum.dk. Ja, det kan godt være, man skal bestille i god tid for at få varerne til en bestemt dato, men jeg har aldrig oplevet, at tingene ikke dukkede op.... Zobacz więcej
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Inni użytkownicy przeglądali również
Har skrevet 2 gange til firmaet uden at…
Har skrevet 2 gange til firmaet uden at få svar. Helt sikkert et firma der ikke ved hvad kundeservice er! Hvis man handler med legeskum, skal man håbe på, at man ikke skal i yderligere kontakt med dem, for det er en umulig opgave! Jeg snakkede med en kvinde i fredags, jeg ønskede en returlabel på mit køb, hvilket hun svarede hun ville sende det senere på dagen. Lørdag har jeg fortsat ikke fået det. Ringer ydereligere til dem idag, denne gang er det en mand der besvarer opkaldet forklarer ham at jeg meget gerne skulle have fået en retur label, så varerne kan sendes retur inden returfrist. Den ville han sende til mig. Har stadig intet modtaget. Godt nok en elendig kundeservice de har!
Umulige at komme i kontakt med..
Umulige at komme i kontakt med...
Bestilte 23.01.20
Modtog 3 ud af 4 klodser 27.02.20
20.04.20 trak de pengene for de 3 klodser om den sidste nogensinde kommer aner jeg ikke...
Alle stjerner fra os ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk søde mennesker, hurtigt svar og virkelig fin kundeservice 🤩
Har skrevet 3 gange til firmaet uden at…
Har skrevet 3 gange til firmaet uden at få svar. Helt sikkert et firma der ikke ved hvad kundeservice er! Hvis man handler med legeskum, skal man håbe på, at man ikke skal i yderligere kontakt med dem, for det er en umulig opgave!

Odpowiedź od Legeskum
Fantastisk service og lynhurtig…
Fantastisk service og lynhurtig levering
Jeg havde korrespondance med legeskum.dk på messenger grundet halsbetændelse, så jeg ikke kunne snakke. Jeg fik en virkelig god service og rådgivning selvom vi kun kommunikerede skriftligt. Da varen blev bestilt, blev den afsendt samme dag og jeg havde varen dagen efter. Den er allerede i brug og min datter bruger sættet hver dag.
Super god betjening og høj kvalitet
Super god betjening og høj kvalitet.
Da jeeg bestilte inden jul, stod der i bestillingsrubrikken at der først kunne leveres efter jul. Alligevel kom min bestilling inden jul. Mine børn leger med det hver dag og det indbyder til fysisk aktivitet hver gang de går forbi. Jeg har efterhånden meget legeskum og er meget tilfreds
Må sige at jeg kun har fået super god…
Må sige at jeg kun har fået super god service og lækre ting herfra.. jeg ringede torsdag op til jul og spurgte til om de havde en “klods” til en rutchebane, hvilket de lige havde fået hjem men ikke fået på hjemmesiden endnu.. de var så søde at skrive en sms til mig da de havde lagt den ind og den blev sendt afsted samme dag, så min datter fik den til jul.. der gik 3 dage, så havde jeg den.. super god service :)
Får ikke den viste pris!
legeskum.dk viser på deres produktoversigt en vare, der hedder U-form - Large i farverne grå og hvid til en pris på 1.199 kr. Da jeg så går ind på produktet for at købe den (har i øvrigt i november måned talt med en dame fra legeskum.dk, som anbefalede den, og vi talte også hér om prisen på de 1.199 kr.) og i drop down menuen vælger den farve, de viser til 1.199 kr., bliver prisen pludselig 1.348 kr. Jeg ringer så til legeskum.dk og taler med en mand, som jeg forklarer, at der ikke står noget med Fra-pris eller lignende, men han holder fast på prisen, så jeg ikke kan købe produktet til den viste pris på 1.199 kr. for farven grå og hvid - det er en blå og gul variant, der koster 1.199 kr., men det er ikke dén, de viser sammen med prisen. Jeg mener, at det er vildledning og falsk markedsføring, og at han burde sælge mig produktet til den viste pris, hvilket han ikke ville. Jeg ønsker ikke at handle er sådan sted og må købe min søns julegaver et andet sted.
Ikke op til forventningerne :(
Jeg bestilte mine varer (næsten 5000 kr)
Fik intet at vide omkring hvornår levering.
Havde jeg ikke selv kontaktet legeskum havde jeg slet ikke vidst der havde været forsøgt levering 3 gange skulle jeg have fat i legeskum.
Og ydermere til trods for jeg nægtede det bare skulle stilles så da jeg gik ud af min hoveddør stod det der bare.
Noget værre bøvl det hele :(. Ydermere bliver jeg lovet en ekstra klods. Den fik jeg heller aldrig. Det var første og sidste gang jeg handlede ved legeskum.
Det ikke billigt og serviceniveauet er ringe .

Odpowiedź od Legeskum
SÅ TILFREDS!
Jeg bestilte en stor ordre på Legeskum lørdag aften, og modtog allerede ordren tirsdag morgen. Vores datter er vild med det, og jeg er så tilfreds med kvaliteten.
Alt i alt en god oplevelse at handle hos legeskum.
reklamation
Vi har bestilt et sæt Noah xl 4 trins og den kom forholdsvis hurtig
Men selve trappen er ik ret pæn i betrækket det er ligesom det er for stort til trappen
Vi har kontaktet legeskum pr telefon samt mail og fået afvide de lige ville kontakte producenten så vi vil hører noget indenfor 1-2 dage, men der sker ik en skid nogen af gangene, vi føler bare vi bliver holdt hen
Men i det øjeblik man bestiller eller har spørgsmål til produkter kommer der svar næsten med det sammen
Og deres produkter er jo ik helt billige
Bestilte rutchebane med trappe, og det kom som aftalt. Sønnen er mega glad for det sæt. God service
Stor anbefaling herfra.
Stor anbefaling herfra.
Levering på 1 døgn. Hurtigt svar på mail.
Fantastisk kvalitet... 5 store stjerner
Fantastisk service
Jeg vil helt klart anbefale legeskum.dk. Jeg havde svært ved at navigere rundt i, hvilke farver de havde på lager på hjemmesiden, og hvad de fik på lager inden jul. I den forbindelse har kundeservice været behjælpelig over alt forventning. Varerne kom også inden jul som lovet, og nu ser frem til at give min datters hendes julegave! :)
Alt i alt en super oplevelse!
Første bestilling kom hurtig
Første bestilling kom hurtig - anden bestilling var forsinket, men vi fandt en god løsning og de havde kommet lidt ekstra i posen.
De svarede altid hurtig på besked lige meget, hvornår på dagen jeg skrev. God service.
Hurtig levering og det er mere end…
Hurtig levering og det er mere end forventet 👏 min datter er så glad for det og det er en lækker og god kvantitet, vi skal helt sikkert have mere der fra 👌😄
Min Børne elsker legeskum
Min Børne elsker legeskum. Vi bruger det hver dag.
Legeskum - Glæde, leg og kvalitet.
Vi har købt flere produkter fra legeskum gennem de sidste par år, bl. a. deres rutsje sæt, Træ legehus, klodser osv. Børnene er helt vilde med det og kvaliteten er i orden. Leveringstiden har ikke været noget problem med de seneste odre, det er noget med at de har fået nye ejere, så der er ved at komme struktur på tingene.
#legeskum#
Bestilte rutchesæt lørdag aften
Bestilte rutchesæt lørdag aften, modtog det tirsdag :) Havde inden køb et spørgsmål så skrev mail til legeskum og fik svar med det samme, selvom det var lørdag og aften, så fremragende service :)
(og børnene elsker det forresten!!)
Bestilte et rutschesæt til mine børn i…
Bestilte et rutschesæt til mine børn i fødselsdagsgave. Levering stod som 1-2 hverdage. Jeg får først sættet en uge efter bestilling, hvilket betød at jeg stod uden gave til børnene på deres fødselsdag. Jeg blev lovet et gavekort til legeskum som kompensation for den sene levering, hvilket jeg aldrig fik tilsendt. Jeg har rykket efter det to gange, uden at få svar på mine henvendelser. Det er sidste gang jeg handler der, og jeg vil ikke anbefale legeskum.dk til venner og bekendte.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.