Leesbril.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wegens vervanging al een tijdje op zoek naar een kwalitatief goed leesbril, fijn in dragen, niet te dik, krasbestendig.. En... gevonden bij leesbril.nl van Montana. Bevalt perfect, dus ook een reser... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heb eerder vermeld dat leesbril pijn deed op de neus. Heb nadien het geld retour ontvangen terwijl de bril niet retour moest gestuurd worden. Excellente service waarvoor oprecht dank

Oceniono na 5 z 5

Top service! Per ongeluk verkeerde sterkte besteld, gelijk contactformulier ingevuld en gestuurd. Keurige mailtjes terug dat de goede sterkte opgestuurd werd. De volgende dag lagen de 2 leesbrillen al... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

2 leesbrillen besteld +2,5 en +1. Liever dan varifocus. +2,5 is goed. De +1 was ongeveer +2. Er zat ook een +2 stickertje op het glas. Aangegeven via het contact tabje, helemaal geen reactie. Daarna... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Optyk

Napisane przez firmę

Mooie leesbril kopen van hoge kwaliteit voor een Betaalbare prijs? Leesbril.nl. Is sinds 2001 om mooie en goedkope leesbrillen aan te bieden van de allerhoogste kwaliteit, van de beste en meest betrouwbare leesbril merken voor de beste prijzen. Wij willen dat je een goede kwalitatief hoogwaardige leesbril aanschaft die duurzaam is en een lange levensduur heeft waarmee je goed de kleine letters kunt lezen zonder kopzorgen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 68

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Leesbril niet op tijd geleverd !!!

Twee leesbrillen besteld en factuur gekregen dat het
1 tot 7 dagen zou duren . Nou mooi niet wacht er nog steeds op. Op mail wordt niet gereageerd.
Heb het gevoel dat het sowieso niet goed komt.

UPDATE
Heb het inmiddels ontvangen na enkele mailtjes te hebben verstuurd. Koop daar sowieso niks meer.

10 maja 2023

KOOP NIET, JE WORDT OPGELICHT

Beste Danielle Sirakander, senior van Customer Support, Op 16 mei 2023 was het al de 3e keer dat ik de vraag bij jullie neerleg waar mijn bestelling blijft.

Na de 1e keer op 4 mei 2023 gemeld te hebben dat mijn bestelling er nog niet was mailde je meteen dat mijn bestelling de week erna binnen zou komen (dus in de week van 8 tm 14mei). Inmiddels zijn we weer verder dan 14 mei maar tot op heden nog niks ontvangen.

Op 15 mei 2023 nog een keer de vraag gesteld waar mijn bestelling blijft. Geen antwoord van jullie/jou.

Dus 16 mei 2023 voor de 3e keer de vraag waar mijn bestelling blijft.

Het gaat om bestelling #128320? Besteld en betaald op 24 april 2023 3x Leesbril I Need You Relax en 1x Brillenkoord. Totaalbedrag van de factuur 46,84 euro.

Graag per omgaande antwoord svp.

PS: wat is er gebeurd met jullie bedrijf ten opzichte van 2021? Want toen kreeg ik mijn bestelling per omgaande binnen en was het prima geregeld.

18 maja 2023
Oceniono na 4 z 5

Uiteindelijk de bril ontvangen

Ik heb vier maanden geleden een bril besteld via leesbril.nl en nog niks ontvangen. Ik heb twee weken geleden een bericht ingeschoten in de helpdesk site van deze webshop, maar daar is vooralsnog geen reactie op gekomen.

Update van 10 mei 2023 - 9:30:

Ik weet niet hoe ik op de response moet reageren, dus daarom maar in het bericht.

Ik heb geen reactie ontvangen op het bericht wat ik op de helpdesk heb ingeschoten, maar ik zie wel dat het 44 uur geleden is gesloten. Er is niets te vinden in mijn inbox en ook niet in mijn spam box. Als er op het helpdesk bericht is gereageerd zou ik dat toch op die pagina moeten kunnen zien? Dat was bij een eerder bericht op de helpdesk namelijk wel het geval.

Het betreft ticket Ticket VLP-MZDDQ-921. Hoe is dit precies opgelost? Wordt de bril verstuurd, of krijg ik het geld teruggestort.

Update van 10 mei 2023 - 11:30:
Ik heb net een reactie gehad op de helpdesk pagina dat er logistiek iets mis was gegaan en dat de bril verstuurd gaat worden. Sterretje erbij. Nog één of twee als ik de bril heb ontvangen.

Update van 17 mei 2023:
Vandaag heb ik de leesbril ontvangen. Ster erbij.

9 maja 2023

Odpowiedź od Leesbril.nl

Graag uw spammap controleren. Wij hebben al enige tijd geleden gereageerd op uw vraag.

Let op!

Let op! Als je hier een bril bestelt, kun je niet zien op de site dat deze op voorraad is! 20 maart heb ik 3 brillen besteld en betaald, 2 brillen waren niet op voorraad. 5 mei nog steeds helemaal niks ontvangen. Ook niet de bril die zogenaamd op voorraad was.
De website ziet er gelikt uit, maar wat er achter zit...
Geen contact mogelijk, je kunt alleen een formulier invullen, waar vervolgens niet op gereageerd word.
Beneden alle peil, bestel hier niet!
Bestelnr 128121

20 marca 2023

Odpowiedź od Leesbril.nl

Geachte heer. Ik heb zojuist uw bestelling bekeken en deze zal morgen naar u worden verzonden. Door een fout in onze voorraadkoppelingen staat uw bestelling nog op backorder maar alle producten zijn voorradig. Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Oceniono na 1 z 5

Ik heb 2 leesbrillen besteld en betaald…

Ik heb 2 leesbrillen besteld en betaald op 27 febr 2023. Na 2 maanden had ik nog niets ontvangen. Drie maal een service bericht ingevuld waarin ik vroeg waar mijn bestelling bleef. Daar ook nooit reactie op gekregen. Wel is 1 leesbril 2 weken geleden opgestuurd. Ik wacht nu op het leveren van de tweede bril of op het terugstorten van het aankoopbedrag…
Bellen is niet mogelijk. Communicatie blijft uit. Ik vind het allemaal beneden alle peil.

6 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Drie leesbrillen besteld, niks geleverd

Drie leesbrillen besteld. Na twee weken een ‘support ticket’ aangemaakt aangezien er nog steeds niets is afgeleverd. Op de ‘support ticket’ nog geen enkele reactie mogen ontvangen. Een telefoonnummer is uiteraard nergens te vinden.
Ik ben benieuwd of ik de brillen nog ga ontvangen. Zal in ieder geval mijn laatste bestelling zijn…

Bestelling 128279
Ik ben benieuwd naar jullie reactie!

15 kwietnia 2023

Odpowiedź od Leesbril.nl

Geachte mevrouw, Spijtig dit te horen. U heeft drie producten besteld waarvan 1 product in backorder met een langere levertijd. Ik heb zojuist op uw ticket gereageerd.

4 brillen besteld en maar 3 stuks ontvangen

Eerst te lang moeten wachten op 4 leesbrillen en na een melding, uiteindelijk maar 3 stuks ontvangen. Meteen gereageerd, maar er wordt gewoon niets mee gedaan. Mail met leesbevestiging gestuurd, maar deze wordt gewoon niet gelezen, of op gereageerd.

26 kwietnia 2023

Voor herhaling vatbaar

Heb al eerder bij jullie besteld. Hippe brillen voor een redelijke prijs. Vandaar dat ik nogmaals bij jullie heb besteld.

28 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

Er wordt niet gereageerd.

Een lege verpakking ontvangen. Dus niet mijn bestelde bril.
2 maal contact opgenomen. Geen reactie gehad. Ook spam mail gecheckt.
Leesbril.nl is helaas niet telefonisch bereikbaar.

25 marca 2023

Odpowiedź od Leesbril.nl

Geachte mevrouw. Door drukte konden wij helaas niet tijdig reageren. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u een lege verpakking krijgt en ik los dit zo snel mogelijk voor u op. Excuses voor het ongemak.

Bril nooit ontvangen

Bril nooit ontvangen. Tot twee keer toe contact gezocht. Vanwege productie problemen konden ze niet leveren. Oké dat kan. Volgens een drie weken verder. Nog steeds geen bril, weer contact gezocht. Nu kreeg ik helemaal geen antwoord. Ben nu een maand verder. Geen geld terug, excuus of iets.

6 lutego 2023

Odpowiedź od Leesbril.nl

Geachte mevrouw. Dank u voor uw review. Wij hebben op al uw contactmomenten gereageerd maar het kan zijn dat deze in uw spammap terecht zijn gekomen. Op uw openstaande verzoek hebben wij inmiddels ook gereageerd. Onze excuses voor alle ongemakken.

Oceniono na 1 z 5

Te laat, geen communicatie en nu nog incompleet

Levertijd 7-14 dagen. Na 21 dagen gevraagd via een klantonvriendelijk ticket systeem waar mijn bestelling bleef. Geen reactie. nog een keer geïnformeerd en weer radiostilte. Ondertussen 1 bril geleverd. En wacht ik op mijn tweede. Geen communicatie.

31 stycznia 2023

Odpowiedź od Leesbril.nl

Geachte heer. Dank u voor uw review. U heeft een aantal servicetickets gestuurd waar wij op gereageerd hebben. De andere leesbril is tijdelijk niet leverbaar en ik heb het aankoopbedrag hiervan naar u terug laten storten inclusief de door u bestelde extra brillenpouch. Onze excuses voor alle ongemakken. Danielle, Leesbril.nl Senior Support Officer.

Waardeloos of niet ?

Eerdere bestellingen verliepen prima, nu eentje in back order die volgens de website op voorraad was, okay kan. 7 tot 14 dagen levertijd, inmiddels 19 dagen verder en niks. Kan ze niet bellen, kan alleen contact opnemen via een "support ticket" welke ik heb ingediend ; inmiddels 4 dagen verstreken er wordt niet gereageerd.
In het meest gunstige geval een waardeloze aftersales waar duidelijk wat verbeterd mag worden zullen we maar zeggen. Blijven nog even hoopvol in afwachting, weet niet goed wat ik hier van denken moet, vooral de onbereikbaarheid

31 grudnia 2022

Odpowiedź od Leesbril.nl

Geachte heer Wammes. U heeft 15 dagen en 9 dagen geleden een serviceticket ingediend en op beide tickets hebben wij gereageerd dat de levertijd iets langer duurt vanwege productievertragingen bij onze fabrikant. Zekerheidshalve heb ik het aankoopbedrag van uw bestelling vandaag [ 02-02-2023 ] aan u terug laten betalen. Onze welgemeende excuses voor alle ongemakken.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej