Leesbril.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wegens vervanging al een tijdje op zoek naar een kwalitatief goed leesbril, fijn in dragen, niet te dik, krasbestendig.. En... gevonden bij leesbril.nl van Montana. Bevalt perfect, dus ook een reser... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heb eerder vermeld dat leesbril pijn deed op de neus. Heb nadien het geld retour ontvangen terwijl de bril niet retour moest gestuurd worden. Excellente service waarvoor oprecht dank

Oceniono na 5 z 5

Top service! Per ongeluk verkeerde sterkte besteld, gelijk contactformulier ingevuld en gestuurd. Keurige mailtjes terug dat de goede sterkte opgestuurd werd. De volgende dag lagen de 2 leesbrillen al... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

2 leesbrillen besteld +2,5 en +1. Liever dan varifocus. +2,5 is goed. De +1 was ongeveer +2. Er zat ook een +2 stickertje op het glas. Aangegeven via het contact tabje, helemaal geen reactie. Daarna... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Optyk

Napisane przez firmę

Mooie leesbril kopen van hoge kwaliteit voor een Betaalbare prijs? Leesbril.nl. Is sinds 2001 om mooie en goedkope leesbrillen aan te bieden van de allerhoogste kwaliteit, van de beste en meest betrouwbare leesbril merken voor de beste prijzen. Wij willen dat je een goede kwalitatief hoogwaardige leesbril aanschaft die duurzaam is en een lange levensduur heeft waarmee je goed de kleine letters kunt lezen zonder kopzorgen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 68

Napisz recenzję

Leuke leesbril

Super leuke en goede leesbril!

12 listopada 2024

Odpowiedź od Leesbril.nl

Fijn dat je blij bent met je leesbril Toon en het doet ons deugd dat je ons een mooie review hebt gegeven. Dank je wel.

Dikke duim up

Altijd keurig als leverancier, snel en prima brillen!

1 grudnia 2024

Odpowiedź od Leesbril.nl

Hartelijk dank voor je mooie positieve review Herman.

Oceniono na 5 z 5

Heb al enkele malen leesbrillen gekocht…

Heb al enkele malen leesbrillen gekocht bij Leesbril.nl Komen op tijd en als iets even niet leverbaar is sturen ze iets vergelijkbaars.

28 października 2024

Odpowiedź od Leesbril.nl

Hartelijk dank voor je mooie positieve review Arie. Dat waarderen wij erg.

Geweldige brillen

Geweldige brillen, mooi aanbod, kwaliteit voor de prijs, tijdig geleverd

25 października 2024

Odpowiedź od Leesbril.nl

Hallo Marty. Zeer bedankt voor je mooie positieve review. Waarderen wij erg.

Oceniono na 1 z 5

Retourneren gaat niet zoals leesbril.nl…

Retourneren gaat niet zoals leesbril.nl aangeeft op hun website. De aangegeven methode werkt dus niet. Bij meerdere mensen lees je dit issue.
Ik heb het idee dat ze het je zo moeilijk mogelijk maken zodat je het maar laat zitten omdat het om lage bedragen gaat.
Beste lezer, hopende dat uw bril ineens goed is anders loopt u ook voor 100 % zeker tegen dit probleem aan. Doe er uw voordeel mee.

19 października 2024

Odpowiedź od Leesbril.nl

Geachte Sander. Je emailadres komt niet voor in onze klantendatabase. Is dit het emailadres van je bestelling? Graag het bestelnummer of factuurnummer doorgeven via info@leesbril.nl

Zeer tevreden

Professionele website, ruime keuze aan brillen en snelle, nette service.
Groet, Anne

8 października 2024

Odpowiedź od Leesbril.nl

Zeer bedankt voor je positieve review Anne.

Oceniono na 4 z 5

Perfecte bril maar verzending…

Perfecte bril maar verzending onduidelijk.

23 września 2024

Odpowiedź od Leesbril.nl

Beste Rini. Hartelijk dank voor je positieve review. Ik wil graag weten welke onduidelijkheid er was met betrekking tot verzending en hier zal ik je een mail over sturen voor je feedback om te kijken hoe we dit duidelijker kunnen maken.

Oceniono na 5 z 5

Al verscheidene malen een bestelling…

Al verscheidene malen een bestelling geplaatst bij jullie en al altijd tevreden geweest over de correcte levering. Waarvoor nogmaals dank.

18 września 2024

Odpowiedź od Leesbril.nl

Hartelijk dank voor je positieve review Carine. Erg waardevol. Groet, Paul Maes, Leesbril.nl.

Oceniono na 1 z 5

Geen goederen, geen geld retour

Ik heb 6 juni 5 leesbrillen besteld ter waarde van € 69,85. Na enkele weken waren ze nog niet binnen. Contact gezocht en er werd door ene David gemeld dat er wat fout gegaan was bij PostNL. Hij zou het bedrag terugstorten. We zijn nu onderhand 3 maanden verder en ik heb enkele mails verstuurd. Totaal geen reactie meer en nog steeds geen geld op mijn rekening. Ik ga aangifte doen en een incassobureau inschakelen.
Mensen, KOOP HIER NIET! Kijk maar naar de reviews van de anderen op dit platform.

Henk

Er is net een reactie hieronder gegeven van leesbril.nl en het geld zou deze week op mijn rekening gestort zijn. Dit is NIET het geval, dus geloof dat niet mensen. Zodra dat wel het geval is zal ik dat in mijn review laten weten.

Dit is dus gelogen en een manier van goedpraten van leesbril.nl

Henk

Uiteindelijk dus gister toch mijn geld terug gekregen. Wel jammer dat het via deze manier moet gaan; dik 3 maanden contact zoeken en op je centen wachten en het dan pas terug krijgen als je er een review over schrijft.

Henk

Nog even een reactie op de laatst geschreven reactie van leesbril.nl…….. als ik geld overmaak staat het gelijk op de rekening van de ander. Wel vreemd dat het bij leesbril.nl een week onderweg is……… wie verteld er onwaarheden??? Geloof wie je wil, beste klant maar kijk nog eens goed naar de reviews van anderen en trek je conclusie!!! Ik koop hier i.i.g. NOOIT weer!

3 dagen is geen week en dan nog steeds 3 maanden te laat!!! Dus waar heb je het over. Je had gewoon moeten reageren op je mail en gelijk terug moeten betalen. Niet pas na 3 maand!!!

6 września 2024

Odpowiedź od Leesbril.nl

Betalingen en terugbetalingen geschieden via Stripe. Aangezien zij een tussenpartij zijn gaan alle terugbetalingen ook via Stripe en niet direct via de bank. Dit betekent dat de verwerking tot 3 dagen kan duren. Kortom, nogmaals. Uw review is onterecht en gebaseerd op emoties. Dat is verder helemaal prima maar het is helaas een onwaarheid die u verkondigd heeft.

Zoals al eerder gemeld is het aankoopbedrag voordat uw uw review schreef al naar uw rekening teruggestort, hier is niets van gelogen. U mag gerust een andere waarheid schrijven.

Geachte heer van Dijk. Het aankoopbedrag van €69,85 voor bestelling 134224 is begin van de week aan u terugbetaald. De daadwerkelijke overschrijving had inmiddels al plaatsgevonden moeten hebben. Zou u uw bankafschriften er a.u.b. op na kunnen zien?

Oceniono na 4 z 5

Na issues met levering tevreden met de brillen.

* aangepaste review van 1 ster naar 4 sterren.
Na een minder fijne afhandeling van mijn bestelling is het door Leesbril.nl opgelost. En heb ik mijn bestelling ontvangen. Brillen voldoen aan alle verwachtingen. Ben er blij mee!
Wel bijzonder dat bij mijn eerdere review hier er een lang antwoord/reactie is geplaatst, terwijl in de communicatie via email het in eerste instantie wat summier was.

11 lipca 2024

Odpowiedź od Leesbril.nl

Beste Saskia. Je bestelling die je deed op 3 juli was op 5 juli al naar je verzonden. Nadat jij op 9 juli een klantvraag hebt ingediend is jou het Track en Trace nummer van je zending doorgegeven in de veronderstelling dat je bestelling al op 6 of 7 juli bij je bezorgd had moeten zijn hetgeen niet het geval is. Op 11 juli reageer je op de reactie van ons aangaande het Track en trace nummer dat deze alleen aangemeld is en dat is helemaal correct want het pakket wat wij op 5 juli hebben verzonden naar je is om onduidelijke redenen niet juist ingescand. Wij hebben contact gezocht met PostNL en je pakket is alsnog op de juiste wijze ingescand. Wij hebben je niet van het kastje naar de muur gestuurd en al zeker geen kat in de zak verkocht. Het betreft hier een vergissing betreft inscannen pakketten waar wij helaas geen enkele invloed op hebben zoals je hopelijk zult begrijpen. Daarnaast wil ik benadrukken dat je bij je bestelling een product hebt besteld met een levertijd van 1-7 dagen en niet zoals je beweert [ "Ik heb reguliere leesbrillen besteld die op voorraad waren" ]. Dit hebben wij op meerdere manieren gecommuniceerd via de site, via je winkelmand, via de afrekenpagina en de daarop volgende informatiemail. Je mag van ons vinden wat je wilt en ons volledig [ onterecht in dit geval ] afbranden. En ja. 98% van onze klanten zijn tevreden maar wij vragen niet actief om positieve reviews dus dan is het begrijpelijk dat hier alleen de negatieve reviews staan. Is wat ons betreft helemaal prima en niets om ons voor te schamen. Wij maken fouten en we zullen altijd ons best doen om onze dienstverlening te verbeteren ook al is het soms door derden waar zaken even misgaan waar wij geen of weinig invloed op hebben.

Oceniono na 2 z 5

Geen terugbetaling na retour

Twee leesbrillen besteld en ook netjes geleverd gekregen. Alleen toen ik ze wilde retourneren omdat ik ze niet mooi vond staan kon ik geen retourlabel aanmaken. Servicebericht gestuurd en via de servicedesk een link gekregen om alsnog een retourlabel te kunnen maken. Ik moest zelf de kosten voor een brievenbuspakje betalen. Ok, snap ik. Maar dat ik nu, meer dan 4 weken nadat ik de bestelling heb teruggestuurd nog steeds mijn geld niet terug heb, vind ik echt belachelijk. Het gaat “maar” om 26,95 maar het moet gewoon terugbetaald worden. Slecht…
Update 3 juli: na meerdere mailtjes naar de klantenservice alsnog geld terug gekregen

30 czerwca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej