Wegens vervanging al een tijdje op zoek naar een kwalitatief goed leesbril, fijn in dragen, niet te dik, krasbestendig.. En... gevonden bij leesbril.nl van Montana. Bevalt perfect, dus ook een reser... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Heb eerder vermeld dat leesbril pijn deed op de neus. Heb nadien het geld retour ontvangen terwijl de bril niet retour moest gestuurd worden. Excellente service waarvoor oprecht dank
Reakcja na opinię
Top service! Per ongeluk verkeerde sterkte besteld, gelijk contactformulier ingevuld en gestuurd. Keurige mailtjes terug dat de goede sterkte opgestuurd werd. De volgende dag lagen de 2 leesbrillen al... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mooie leesbril kopen van hoge kwaliteit voor een Betaalbare prijs? Leesbril.nl. Is sinds 2001 om mooie en goedkope leesbrillen aan te bieden van de allerhoogste kwaliteit, van de beste en meest betrouwbare leesbril merken voor de beste prijzen. Wij willen dat je een goede kwalitatief hoogwaardige leesbril aanschaft die duurzaam is en een lange levensduur heeft waarmee je goed de kleine letters kunt lezen zonder kopzorgen.
Kamerlingh Onnesstraat 27A, 1821BP, Alkmaar, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Wauw ik heb exact de goede bril gekregen waar ik naar op zoek was.
Super.
Dankjewel 🥰

Odpowiedź od Leesbril.nl
Snel geleverd, precies wat besteld was. Bij bestelling ervoor maakte ik bij bestelling fout die heel snel en heel goed is opgelost. Prima!

Odpowiedź od Leesbril.nl
Er was een vergissing gemaakt maar jullie hebben dat direct hersteld.
Prima service! Bedankt

Odpowiedź od Leesbril.nl
Wegens vervanging al een tijdje op zoek naar een kwalitatief goed leesbril, fijn in dragen, niet te dik, krasbestendig.. En... gevonden bij leesbril.nl van Montana. Bevalt perfect, dus ook een reserve besteld.
Helaas raakte een (poot)schroefje steeds vaker los. Ik heb even een vraag gesteld hierover en er werd direct een vervangend exemplaar toegezonden!. Perfect toch!

Odpowiedź od Leesbril.nl
top! de eerste zending was volgens post.nl; geleverd. Maar ik had niets ontvangen. Gelukkig heeft leesbril.nl een nieuwe zending gestuurd naar een ander adres.

Odpowiedź od Leesbril.nl
Ik had verwacht dat leesbril.nl de beloofde 10 euro zou overmaken maar zelfs dat doet Danny (van leesbril.nl) niet. De sterren blijven daardoor minimaal.
Ik durf de bril niet terug te sturen omdat ik niet zeker weet of ik mijn geld terug krijg..toezegging op korting vanwege lange wachten, niet gehad. Uiteindelijk bestelling door leesbril.nl geannuleerd. Ook dit is niet gebeurd.
Terugsturen is enige optie na 6 weken wachten....
Correspondentie met leesbril.nl:
Danny: Ach mevrouw toch. Wij hebben een vergissing begaan wat gewoon heel erg menselijk is en ik geef het ook grif toe. Wij bestaan sinds 2001. Als wij zo onbetrouwbaar zijn en mensen financieel benadelen zouden wij nooit zo lang bestaan.
Wij hebben een fout gemaakt. U heeft ons hiervoor een 1-sterrenbeoordeling gegeven die wij verdiend hebben en dan is het voor mij nu genoeg. U hoeft niet nog verder te gaan.
Ik: wat gaat u er aan doen om mijn vertrouwen terug te winnen?
Danny: Geen idee wat ik nog moet doen. U geeft ons een 5-sterrenreview over de fijne bril. U geeft ons vervolgens een 1-sterrenreview om een stomme vergissing van onze kant die wij overigens gewoon toegeven en u wil de leesbril die u fijn vind terugsturen die u al gedragen heeft en dan toch niet wil terugsturen omdat u van mening bent dat wij dieven zijn die klanten financieel benadelen........voor een bedrijf die dit jaar 25 jaar bestaat. U snapt denk ik net zo goed dat dit niet rijmt met elkaar.
Nu zie ik dat u er zelfs een schepje bovenop doet met uw aangepaste review. Dank u wel.
Ik: ik heb een zelfde bril bij de concurrent gekocht. De bril bevalt mij goed en een reserve is nooit weg.
Maar het vertrouwen in uw service is niet hersteld ook niet na uw reactie.
Danny: prima mevrouw. Ik wens u een fijne avond toe.
Ik: ik had verwacht dat u de beloofde 10 euro over zou maken. Dat ik de bril wil houden is mijn keus.
Danny: vroeger mevrouw...denkt u er maar eens over na hoe het vroeger ging. Wij zijn klaar.
Ik: ik zal onze correspondentie delen.op Trustpilot. Dan is het mensen duidelijk hoe u uw fouten goedmaakt.
DOEN WAT IS BELOOFD.

Odpowiedź od Leesbril.nl
2 leesbrillen besteld +2,5 en +1. Liever dan varifocus. +2,5 is goed. De +1 was ongeveer +2. Er zat ook een +2 stickertje op het glas. Aangegeven via het contact tabje, helemaal geen reactie. Daarna retour aangevraagd en de verkeerde teruggestuurd. Nog steeds helemaal niets gehoord van Leesbril.

Odpowiedź od Leesbril.nl
Fijne website prima producten, en snelle levering.
Mis alleen mijn kleine fijne leesbril hoesje bij mijn I need you bril? Past nu niet meer in mijn telefoontasje! Deze versie is mooi maar niet handig!
Is de zipper wordt met etui geleverd.
Heb een etui gekregen maar niet die fijne smalle😊

De 2 brillen zijn beiden al kapot
Schroefjes zaten los en ik kreeg ze niet meer vast gedraaid.