Ledlichtdiscounter Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Een lamp besteld die volgens de site op voorraad was. Na een dag gevraagd of hij al verzonden was omdat ik nog niets vernomen had . Ik kreeg wel netjes een mail dat hij niet op voorraad was maar kr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Goede service, ondanks dat achteraf na de bestelling het product niet op voorraad was hebben ze direct contact opgenomen erover dat het wat langer kon duren en of ik daar akkoord mee was. Voorderest a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snelle en zeer prettige communicatie na een gebroken levering. Alles wordt vergoed, top! Van Sophia van Leeuwen

Oceniono na 5 z 5

Ik had er spullen besteld, maar ik kreeg geen melding van de koerier DHL dat de zending onderweg zou zijn, na contact met de webshop stuurde ze mij kosteloos een nieuwe bestelling toe nu via DPD koe... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Firma elektroniczna

Napisane przez firmę

Goedkoopste led-verlichting van Nederland. Led spots, led panelen, led lampen, led railspots en led tl buizen met 3 jaar garantie.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 124

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Gebruikt product ontvangen, geen geld terug!

Verlichting was niet gelijk aan de beschrijving en duidelijk al eens teruggestuurd. Ik heb het geretourneerd maar kreeg niet het aankoopbedrag terug wegens 'geopende verpakking'. Nou dat was het dus al toen ik het ontving!

Het huismerk 'Spectrum LED' is ook echt rommel, het goedkoopste van het goedkoopste. De concurrent bied tegen dezelfde of iets hogere prijzen echt véél betere verlichting.

30 maja 2025

Odpowiedź od Ledlichtdiscounter

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet naar verwachting is verlopen.

Wij nemen dit soort meldingen serieus en kijken dit graag zorgvuldig voor u na. Omdat we in uw bericht niet direct kunnen zien wat er precies is gebeurd met uw bestelling en retour, willen we u vriendelijk vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. Dan kunnen we samen uw situatie bekijken en tot een passende oplossing komen.

U kunt ons bereiken via de gebruikelijke contactkanalen. We helpen u graag verder.

Oceniono na 2 z 5

Verkoper weigert kosteloze retour na onjuiste compatibiliteitsclaim over dimbare lampen.

De verkoper geeft aan de de lampen dimlicht compatibel zijn. Bij het testen thuis schijnt dit niet zo te zijn.
De verkoper geeft aan dat ze niet altijd compatible zijn en dat het dus afhankelijk is van je systeem.
Toen ik niet blij was met het antwoord (want ik vind dat je hier dan de systemen aan moet geven waarmee de lamp wel compatibel is) vroeg ik of ik ze terug mocht sturen. Dat kon maar dan moest ik het wel zelf betalen.

24 marca 2026

Odpowiedź od Ledlichtdiscounter

Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring.

Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer een product niet naar verwachting functioneert. Graag willen wij toelichten dat deze lampen, volgens de informatie van de fabrikant en onze eigen tests, wel degelijk dimbaar zijn. Wanneer dimmen in de praktijk niet goed werkt, is dit doorgaans het gevolg van compatibiliteit tussen de lamp en de gebruikte dimmer of installatie, wat per situatie kan verschillen.

Omdat het hier niet gaat om een defect of een fout vanuit onze zijde, maar om een compatibiliteitskwestie, kunnen wij in dit geval helaas geen kosteloze retour aanbieden. Gratis retourneren is uitsluitend van toepassing wanneer er sprake is van een daadwerkelijk defect product of een foutieve levering.

1 artikel besteld en 3 slechte ervaringen ontvangen

1. De bestelde plafondspot had volgens de website een levertijd van 1 dag. Dit bleek meer dan een week te zijn.
2. De ontvangen plafondspot is van slechte kwaliteit en heeft een verbogen metalen buitenkant en een lakbeschadiging.
3. Op mijn retouraanvraag is na 5 dagen nog steeds niet geen reactie gekomen. Mail is niet beantwoord. Telefonisch 15 minuten in de wacht gestaan. Heb het maar opgegeven.

11 marca 2026

Odpowiedź od Ledlichtdiscounter

Het is vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We willen dit graag netjes voor je oplossen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via info@ledlichtdiscounter.nl
, zodat zij je retour en klacht direct kunnen behandelen.

Jammer

tot mijn verbazing sturen ze een lamp (glas) in een envelop

resultaat= ontvangst een envelop vol scherven = Pech

13 marca 2026

Odpowiedź od Ledlichtdiscounter

Het spijt ons om te horen dat je bestelling op deze manier is aangekomen, dat is uiteraard niet de bedoeling. We begrijpen goed hoe teleurstellend het is om een kapot product te ontvangen.

Zou je ons een e-mail willen sturen met je ordernummer en eventueel een foto van de ontvangen zending? Dan kan onze klantenservice dit direct voor je oppakken en samen met jou naar een passende oplossing zoeken.

Alvast bedankt voor je bericht en onze excuses voor het ongemak.

Verkeerd product geleverd

Verkeerd product geleverd, moet eerst beoordeeld worden wie voor de retourkosten moet opdraaien, en dan duurt het echt weken voordat je je geld terugkrijgt, niet best

9 marca 2026

Beste Ray,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u een verkeerd product heeft ontvangen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wanneer er sprake is van een verkeerd geleverd artikel, kijken wij eerst even mee naar de bestelling om vast te stellen wat er precies is misgegaan. Op basis daarvan bepalen we ook hoe de retourzending het beste geregeld kan worden. Ons doel is altijd om dit zo snel en netjes mogelijk voor u op te lossen.

Het spijt ons dat u het proces als lang heeft ervaren. Zodra een retour bij ons is verwerkt, wordt de terugbetaling zo snel mogelijk in gang gezet.

Mocht uw kwestie nog niet naar tevredenheid zijn opgelost, dan helpen wij u graag verder. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice met uw bestelnummer, zodat we direct met u mee kunnen kijken.

Team Ledlichtdiscounter

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen. In gebreke stelling gemaild, nu afwachten of ze het bedrag terugstorten

26 lutego 2026

Odpowiedź od Ledlichtdiscounter

Het spijt ons te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We helpen u hier graag bij en willen dit probleem samen met u oplossen.

Wilt u alstublieft rechtstreeks contact met ons opnemen via onze klantenservice? Dan kunnen we uw bestelling direct nakijken en samen zoeken naar een passende oplossing, zoals een herlevering of terugbetaling. We denken graag met u mee en hopen dit snel voor u in orde te maken.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej