Ledlichtdiscounter Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Snelle en zeer prettige communicatie na een gebroken levering. Alles wordt vergoed, top! Van Sophia van Leeuwen

Oceniono na 5 z 5

Ik had er spullen besteld, maar ik kreeg geen melding van de koerier DHL dat de zending onderweg zou zijn, na contact met de webshop stuurde ze mij kosteloos een nieuwe bestelling toe nu via DPD koe... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Firma elektroniczna

Napisane przez firmę

Goedkoopste led-verlichting van Nederland. Led spots, led panelen, led lampen, led railspots en led tl buizen met 3 jaar garantie.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 124

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Een lamp besteld die volgens de site op voorraad was. Na een dag gevraagd of hij al verzonden was omdat ik nog niets vernomen had . Ik kreeg wel netjes een mail dat hij niet op voorraad was maar kreeg een andere aangeboden . Hier gebruik van gemaakt en deze kwam binnen maar er zaten geen bevestigingsclips bij ( teleurstellend)
Heb 2 mails gestuurd en een whatsapp gestuurd maar niks gehoord .
Dus de service is oke maar de bestelprocedure en de compleetheid van bestelling en reactie op mails en whatsapp zijn teleurstellend. Kan mijn lamp nog steeds niet hangen dus . Erg jammer . Bestelnummer LLD564794.

16 września 2026
Oceniono na 5 z 5

Goede service, ondanks dat achteraf na de bestelling het product niet op voorraad was hebben ze direct contact opgenomen erover dat het wat langer kon duren en of ik daar akkoord mee was. Voorderest alles gewoon prima verlopen!

4 sierpnia 2026

Leverings belofte

Op site staat; op werkdagen voor 18.00 uur besteld, volgende dag in huis.
Ik heb op zondagavond besteld, dus verwachtte dinsdag de levering. Maar helaas. Op woensdag nog steeds niet, ook geen bericht. Mail gestuurd en volgende dag bericht dat product niet op voorraad is en nog een week op zich laat wachten. Niet echt klantvriendelijk om pas na mijn vraag een antwoord te geven.

3 września 2026

Odpowiedź od Ledlichtdiscounter

Wat vervelend dat je zo lang op je bestelling hebt moeten wachten, en vooral dat je pas na je bericht van ons hoorde dat het product niet op voorraad was. Onze excuses voor deze misser — je hebt helemaal gelijk dat we je hierover eerder hadden moeten informeren.

Helaas kan het soms voorkomen dat de voorraad op de website niet helemaal overeenkomt met de werkelijke voorraad. Dit kan bijvoorbeeld komen door een gelijktijdige verkoop, een vertraging in de voorraadverwerking of een voorraadverschil. Hierdoor kan een product soms als beschikbaar worden weergegeven terwijl het op dat moment toch niet direct leverbaar is.

Dat neemt niet weg dat we je tijdig hadden moeten informeren. We begrijpen dat dit niet klantvriendelijk is en vinden het oprecht jammer dat je hierdoor voor een verrassing kwam te staan. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.

Oceniono na 1 z 5

Bestelling maanden te laat en…

Bestelling maanden te laat en vervolgens onvolledig geleverd. Wanneer ik contact zoek wordt er uitsluitend bijdehand gereageerd, meedenken aan een oplossing lijkt er niet in te zitten

14 sierpnia 2026

Odpowiedź od Ledlichtdiscounter

Het spijt ons oprecht dat je zo lang op je bestelling hebt moeten wachten en dat deze uiteindelijk ook nog onvolledig is geleverd. We begrijpen heel goed dat dit ontzettend teleurstellend en frustrerend is.

Ook over de manier waarop je contact met ons hebt ervaren, willen we onze excuses aanbieden. Je mag van ons verwachten dat we met je meedenken en samen naar een passende oplossing zoeken. We nemen je feedback dan ook serieus en willen dit graag netjes met je oplossen.

Stuur ons gerust je bestelgegevens via een privébericht, zodat we kunnen nakijken wat er precies mis is gegaan en hoe we dit zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen. 🙏

Oceniono na 2 z 5

Niet bereikbaar en verkeerd advies

Leddiscounter heeft een chatbot die mij advies heeft gegeven over welke producten ik nodig had voor mijn klus. Zo gezegd, zo gedaan: alles besteld. De bezorging ging ook niet zoals zij beloven, maar desalniettemin heb ik mijn bestelling netjes in een doos ontvangen, niks mis mee. Nu blijkt echter dat het advies van de chatbot niet klopt. Dan wil je hen opbellen, en je raadt het al: niet te bereiken. Wel dertig keer gebeld, maar helaas, het is "druk" en de verbinding wordt verbroken. Dus dan maar via hier.

Eindelijk contact kunnen krijgen en het wordt als het goed is opgelost! Word vervolgd

13 sierpnia 2026

Odpowiedź od Ledlichtdiscounter

Wat vervelend dat je dit zo hebt moeten ervaren. Onze oprechte excuses voor de frustratie en het ongemak.

Door de vakantieperiode was het bij ons helaas extra druk en daarnaast hebben we te maken gehad met technische problemen, waardoor onze bereikbaarheid en dienstverlening niet waren zoals je van ons mag verwachten. Dat neemt natuurlijk niet weg dat je recht hebt op duidelijke hulp en goed advies.

We vinden het jammer dat je op basis van ons chatbotadvies niet de juiste producten hebt kunnen bestellen en vervolgens ook moeite hebt gehad om ons telefonisch te bereiken. We willen dit graag netjes voor je oplossen.

Stuur ons gerust je bestelgegevens via een privébericht, dan kijken we samen naar wat er mis is gegaan en zoeken we naar een passende oplossing. 🙏

Led verlichting

Fijne website kun je nog oude ledverlichting kopen was bij praxis en Toolstation geweest maar helaas geen juiste verlichting en op deze website wel bovendien ook nog aantrekkelijk geprijsd

18 lipca 2026

goede prijs

goede prijs. Duurde wel even, eer ik mijn bestelling ontving. Verlichting was voor de keuken bedoeld.

28 lipca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej