Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ik heb vijf weken terug een bed besteld en wilde weten hoe het met mijn bestelling staat. Maar ik krijg ze op geen één of andere manier te pakken. Ze reageren niet op mijn mails of whatts appjes en... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

In Maart 2024 een hoekbank besteld ,maanden aan het lijntje gehouden met loze beloften ,en plots kunnen ze niet meer leveren in België. Ik ben al klant ,goede betaler ,maar door deze firma behandeld a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heb hier een maand geleden een bed besteld. Het proces verliep makkelijk en inmiddels slaap ik als een baby'tje. De reviews die ik lees over bereikbaarheid begrijp ik niet goed. Gedurende de wachtperi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nadat ik de reacties hier gelezen had was ik iets huiverig over een lange levertijd. Telefonisch is mij toen maximaal 3 weken toegezegd er werd mij verzekerd dat het allemaal met de vakantie periode... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z łóżkami
  2. Usługi leasingowe
  3. Sklep z materacami

Napisane przez firmę

Uw boxspring, matras en/of topper leasen, zonder aanbetaling? Bij Lease-bed.nl kan dit! Lease-bed levert de hoogste kwaliteit vaste en elektrische boxsprings, matrassen en toppers voor een vast bedrag per maand. Maak een keuze uit ons ruime assortiment boxsprings in diverse kleuren stof, lederlook of echt leder, met of zonder nachtkastjes, voetbord, dekbedden of hoofdkussens. Gratis bij u thuisbezorgd en in uw slaapkamer gemonteerd! Kies indien u dit wenst tevens voor de I-Proteqt vlekken- en constructieservice, om uw boxspring te beschermen tegen vlekken en beschadigingen.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Jak firma korzysta z Trustpilot

Nieuw bed

het bed ligt heerlijk, had hem 2 dagen geleden besteld en is gister gelijk geleverd. Het personeel is heel erg vriendelijk. Zeker een aanrader.

19 września 2023

goeie serves

heb hier ongeveer een maand geleden een bed gekocht en slaap heerlijk. de levering was zoals verwacht en ben goed op de hoogte gehouden der van

18 sierpnia 2023

Heel fijn bed

Heel fijn bed, vriendelijk personeel. ook een bed voor mijn kinderen gehaald die zijn er ook superblij mee.

18 września 2023
Oceniono na 1 z 5

Het begin ging erg goed ik deed een…

Het begin ging erg goed ik deed een aanvraag voor een bed , deze werd direct goed gekeurd , helaas kwam ik er achter dat ik dr verkeerde maat besteld had meteen gebeld en werd goed geholpen ze zouden de bestelling annuleren en ik mocht een nieuwe bestelling plaatsen met de goede maat.
Tot mijn verbazing werd deze meteen afgekeurd ik heb direct gebeld tot mijn verbazing kreeg ik te horen dat ik was afgekeurd omdat ik op een woonwagen kamp woon en de computer dat bij de 1e aanvraag nog niet gezien had, ik stond echt met mijn mond vol tanden ook als je op een woonwagen kamp woont heb je betalingsplicht net als ieder ander mens.
Na het uiten van mijn klacht via Facebook werd er excuses aangeboden en zouden ze de bestelling handmatig doen , ik. Zou diezelfde week nog een telefoontje krijgen met een leveringsdatum. We zijn nu intussen meer als 3 weken verder en al 4 keer belofte gehad dat er binne enkele dagen contact opgenomen zou worden nou niet dus heb er zelfs 3 dagen over gedaan via telefoon Facebook email enz om überhaupt contact te krijgen, ik heb daarom besloten mijn bestelling te annuleren, krijg je ook nog als reactie het spijt me te horen dat het niet loopt zoals u hoopt. Hoopt? , jullie beloven klanten binnen een week te kunne genieten van een nieuw bed maar kunnen dit niet waar maken. Het kan altijd gebeuren dat er iets fout gaat maar ze nemen niet eens contact met de klant op om te laten weten wat er speelt, mijn conclusie ik raad niemand dit bedrijf aan

4 lipca 2023
Logo Lease Bed

Odpowiedź od Lease Bed

Beste Lezer,

Wij vinden het vervelend te lezen dat u niet tevreden bent over de door ons aangeboden diensten.
echter kunnen wij ons niet helemaal vinden in het door u vertelde verhaal.
Wij krijgen na een aanvraag een advies van een verzekeringsmaatschapij omtrent het wel of niet aannemen van een order. Bij u was het advies negatief. Wat de reden is van dit advies wordt ons niet verteld dus vinden wij het hoogst bijzonder dat het u wel verteld is. Ook lijkt het ons niet meer dan normaal dat er altijd naar de persoon gekeken wordt en niet naar de afkomst, woonlocatie etc etc.
Na telefonisch overleg is er besloten tegen het advies in u toch aan te nemen als klant. Dit heeft echter wel een aantal gevolgen. We kunnen u dan niet in het systeem laten meedraaien omdat die u immers niet goedgekeurd had. Helaas heeft dit tot gevolg dat het totale proces langer duurt en dat het foutgevoeliger wordt. Dus bij deze willen wij ons excuus aanbieden als het proces niet naar wens is verlopen maar wel met de aantekening dat dit geen standaard order binnen ons bedrijf is. mocht u zich bedenken omtrent de annulering kunt u altijd nog contact met ons opnemen. Ik kan u garanderen dat we dan al het mogelijke in het werk zullen stellen om het voor u alsnog tot positief einde te brengen.

Tam Lease-Bed.nl

Een bed besteld

Een bed besteld, zou binnen 6 tot 8 weken geleverd worden. Prima dacht ik. Na 6 weken gebeld, puur om de status na te vragen. Bestelling kon niet gevonden worden. Kan gebeuren, werknemer ging “zijn best doen” erachter te komen. Week gewacht, niets gehoord. Toen weer gebeld, dezelfde werknemer gesproken en hij “herinnerde zich het verhaal wel”. Geen wonder als je zelf belooft hebt om het uit te zoeken.. Hij heeft de bestelling opnieuw geplaatst. Zou de week erna geleverd worden. Wat denk je? WEER niet gebeld. Ik nam weer contact op en de werknemer kon wederom geen bestelling vinden. Ik zou teruggebeld worden door een zogenaamd ervaren collega, maar die was op vakantie. Week gewacht, niets gehoord. Zelf maar weer gebeld. Toen kwam het leukste; de ervaren collega kreeg ik aan de lijn. De Russen zouden een aantal bestellingen hebben geannuleerd. Nu is hun systeem zo goed beveiligd, dat de werknemers er niet meer in kunnen. Dit is toch lachwekkend?! Wat moeten Russen met bed bestellingen?! Ik moest mijn lach inhouden aan de telefoon. Na nog 2 keer gebeld te hebben met de belofte dat er contact zou worden opgenomen ben ik het zat. De meest lachwekkende en trieste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt.

17 kwietnia 2023
Logo Lease Bed

Odpowiedź od Lease Bed

Beste D.F.,

Hartelijk dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring met ons. We waarderen uw feedback en willen onze oprechte excuses aanbieden voor de onduidelijkheid en vertraging die u heeft ervaren bij uw bestelling.

Het spijt ons zeer dat u meerdere malen contact heeft moeten opnemen om de status van uw bestelling te achterhalen en dat er geen bevredigend antwoord werd gegeven. We begrijpen dat dit frustrerend moet zijn geweest en willen u verzekeren dat dit niet de service is die we willen bieden aan onze gewaardeerde klanten.

We willen u graag informeren dat we inderdaad te maken hebben gehad met technische problemen, veroorzaakt door een ongelukkige aanval op onze website. Dit heeft onze normale bedrijfsprocessen beïnvloed, waaronder de bestel- en leveringsprocedure. Ons team werkt hard aan het oplossen van deze kwestie en we doen ons uiterste best om de situatie te herstellen en de gevolgen voor onze klanten te minimaliseren.

Om dit specifieke probleem voor u op te lossen en tot een passende oplossing te komen, hebben we meer informatie nodig over uw bestelling, zoals de naam van de bestelling of eventuele ordernummers. Als u deze gegevens liever niet openbaar deelt, kunt u ze naar ons e-mailadres klantenservice@lease-bed.nl sturen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We nemen uw feedback serieus en zullen er alles aan doen om onze klantenservice te verbeteren en ervoor te zorgen dat dit soort situaties in de toekomst worden voorkomen.

Met vriendelijke groeten,

Klantenservice, Lease-Bed.nl

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej