Club 9 Sleep Service Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Gewoon uitstekend. Je krijgt via de site zelf de juiste info die je nodig hebt voor de maten en de grootte en gewicht en levering was top. Matras ligt heerlijk en tot nu toe geen problemen gehad en k... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Wij slapen nu meer als een jaar op het matras van club9 en het bevalt ons geweldig goed, geen rug klachten meer slaapt gewoon geweldig. er zijn mensen die altijd wel wat te zeiken moeten hebben ander... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z meblami do sypialni
  2. Sklep z łóżkami
  3. Sklep z materacami

Napisane przez firmę

Club 9 Sleep Service biedt een uniek slaap abonnement voor het leasen van kussens, matrassen, boxsprings en toppers, zodat je altijd kunt genieten van een goede nachtrust. Voor een vast bedrag per maand, vanaf €9,99, kun jij 5 jaar lang slapen op een kwalitatief hoogwaardig slaapsysteem.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 84% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 26

Napisz recenzję

Gewoonweg bud

Het opzeggen. Je hebt een abonnement voor een matras. Na 5 jaar loopt het gewoon door. Ik ben al zeker 6 maanden bezig om het op te zeggen. Heb het opgezegd via mail, via een link. Via whatsap verschillende keren door gegeven en word steeds van het kastje naar de muur gestuurd.

Het matras is verschrikkelijk voor je rug. Ik had het matras voor zei slapers. Ik kwam iedere dag met extreme rugpijn uit bed.ik heb er totaal 5 maanden gebruik van gemaakt en daarna als logeerbed omgetoverd.

25 lipca 2026

Totaal niet tevreden

Totaal niet tevreden, de topper bevat gewoon een stuk mousse en niet wat er wordt voorgesteld, heb hier ook al voor gemaild, had graag de topper gehad dewelke wordt voorgesteld

14 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Is jullie bedrijf gewoon niet eerlijk

Is jullie bedrijf gewoon een chinees bedrijf die dechte markt verpest denk het wel menen koop die rotzooi niet bij LIDL hele goede matrassen voor weinig
Begin hier niet aandik 600 voor en wan product lidl 200 euro

19 czerwca 2026

Goedemiddag Andre en Judith,

We betreuren je review, op basis van een onderbuik gevoel over onze website.

Wij zijn een gerenommeerd bedrijf, opgestart door en ''Powered By'' Swiss Sense.

We hebben dan ook geen ''wanproducten'' en staan bovenal voor onze kwaliteitsproducten, waarbij we de prijs zo laag mogelijk houden.

Na 5 goede jaren nu 5 slechte

We hebben 5 jaar lang goede matrassen gehad en het contract verlengd. Helaas ben ik niet tevreden over de matrassen die we nu kregen. De toplaag omgewisseld naar hard, maar nog veel te zacht voor buikslapers. Vorige matrassen waren medium en lagen na 5 jaar nog beter dan deze. Jammer, ook dat je niet kan opzeggen binnen 5 jaar als het echt niet fijn ligt

31 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Alleen maar lof levertijd contact het…

Alleen maar lof levertijd contact het produkt.topper besteld was iets te zacht contact opgenomen wordt gelijk een hardere toplaag besteld. Chapeau 👌

18 maja 2026

Hallo Annemie,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de levertijd, het contact en onze service. Goed om te lezen dat de hardere toplaag snel voor je geregeld kon worden.

Veel plezier gewenst en bedankt voor het vertrouwen in Club 9! 👌

Het is te groot

16 maja 2026

Beste Peter,

Dankjewel voor je review.

Jammer om te horen dat het product te groot is. Mocht je vragen hebben over de afmetingen of productspecificaties, dan horen we het graag.

Zeer slechte bedrijf

Zeer slechte bedrijf. Zeer slecht kwaliteit matras gekregen. Ik heb een klacht ingediend en het matras op laten halen. Na paar jaar sturen ze berichten dat ze geen matras hebben ontvangen en dat ik door moet blijven betalen. Dit vind ik absurd en slecht. Wees gewaarschuwd voor dit bedrijf.

1 kwietnia 2026

Hallo Mirjam,

We vinden het vervelend om te lezen.

Helaas beschikken we op basis van deze gegevens niet over voldoende informatie om je account erbij te pakken en de situatie te bekijken.

Neem gerust contact met ons op via support@club9-sleepservice.nl, dan kijken we het graag nogmaals zorgvuldig voor je na.

Club9 Sleepservice

Oceniono na 1 z 5

Verleden jaar oktober kussens retour…

Verleden jaar oktober kussens retour gedaan en kreeg gisteren een aanmaning dat ik achter loop met betalen terwijl het elke maand afgeschreven word.
Nu hebben wij de bankrekening nagekeken en tot onze grote verbazing zagen we dat ze de kussens nog steeds bij het totale bedrag van onze bed erbij doen. Volgens mij moeten hun me nog terug betalen.
Je krijgt ze ook niet te pakken via whatsapp en telefonisch waar ze zeggen dat ze dinsdag en donderdag telefonisch bereikbaar zijn niet dus!!!!
Per mail ook geen antwoord zeer slechte zaak dit.CLUB 9 doe hier wat aan gaan jullie zo met jullie klanten om!!!!

13 kwietnia 2026

Hallo Arnold,

Dankjewel voor je bericht en het delen van je ervaring.

We vinden het vervelend om te lezen dat er onduidelijkheid is ontstaan rondom je account en betalingen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en hiervoor bieden we onze excuses aan.

We hebben dit intern nagekeken en dit is inmiddels netjes opgelost, inclusief de terugbetalingen voor de kussens.

Wat betreft de communicatie en bereikbaarheid begrijpen we je frustratie. We nemen dit signaal serieus en werken eraan om dit te verbeteren.

Mocht je nog vragen hebben of iets willen laten controleren, dan helpen we je uiteraard graag verder.

Oceniono na 1 z 5

Enkele maanden geleden boxspring…

Enkele maanden geleden boxspring besteld , is nooit toegekomen, blijven wel geld van de rekening halen maar ik vorder dit iedere keer terug dreigden met politie ter plaatse te sturen voor diefstal .. heb hun gezegd dat ze dit zeker moeten doen ! Maar is er op de dag van vandaag nog altijd niet van gekomen ! Ondertussen al meerdere stappen gezet waaronder advocaat + rechtbank / volgende week donderdag komt dit eindelijk voor aangezien ze de eerste keer zogezegd de oproepingsbrief van de rechtbank niet hadden ontvangen !

Als klant sta je volledig tegen de muur je kan zeggen wat je wil … de foto’s van het ‘geleverd bed’ zijn niet in mijn woning genomen, de dag zelf contact gehad met de bezorger hij liet weten dat hij binnen eenhalfuur aanwezig zou zijn … ik liet hem weten dat er niemand thuis is dat er er nieuw moment moet worden gezocht ( contract van de werkgever geeft het bewijs van tewerkstelling) ‘s avonds bestelde ik nog 2 kussens ze vroegen opnieuw al mijn documenten te sturen waarop ik hun antwoord gaf van jullie kunnen mijn documenten gebruiken die ik voor het bed doorstuurde die normaal vandaag geleverd werd, dit is voor hun het bewijs dat ik het bed ontvangen heb … meermaals de vraag gesteld van ofwel geef je mij mijn aanbetaling (zeer klein bedrag) terug of wel lever je het bed correct hier willen ze niet op ingaan dus mensen denk 2 keer na voor je hier een lease bed besteld !

Wij hebben uiteindelijk een bed gekocht bij sleepworld deze is correct geleverd zonder boe of ba communicatie is alsook zeer top! Deze zijn tenminste wel telefonisch bereikbaar !

28 sierpnia 2025

Hallo Quinten,

Dankjewel voor het delen van je ervaring.

We herkennen ons niet in deze weergave van de situatie en beschikken over de nodige bevestigingen dat het product conform afspraak is geleverd.

Oceniono na 1 z 5

Let op !Niet huren of kopen bij dit…

Let op !Niet huren of kopen bij dit bedrijf!
Ik heb 5 jaar geleden een bed aangeschaft bij club 9 na 4 maanden al veel last van mijn rug direct klacht ingediend bed zakte in, dat is wel heel snel aangezien ik maar 78 kilo weeg volgens hun was het niks gewoon normale slijtage ik was het niet mee eens bed werd opgehaald en ik moest 5 jaar lang blijven betalen aangezien we een overeenkomst hadden, nu 5 jaar voorbij is blijven ze geld afschrijven dus ik bericht sturen en wat krijg ik te horen dat ze het abonnement niet kunnen stopzetten tot ze het bed terug hebben 🤔 nu hele gedoe bed is 4,5 jaar geleden direct teruggestuurd weg met die rotzooi.
Dus u bent hierbij gewaarschuwd niks online kopen of huren.

30 marca 2026

Beste,

Wat jammer om te lezen dat je dit zo hebt ervaren.

Binnen onze abonnementen geldt dat een beëindiging pas verwerkt kan worden zodra het product retour is ontvangen. Wanneer daar onduidelijkheid over bestaat, kijken we dit uiteraard graag zorgvuldig na.

Omdat je aangeeft dat het product al eerder is teruggestuurd, willen we dit graag samen met je controleren om duidelijkheid te krijgen over de verwerking hiervan.

Neem gerust contact met ons op via support@club9-sleepservice.nl, dan zoeken we dit graag verder voor je uit.

Oceniono na 1 z 5

het bedrijf heb ik geen commetaar op

het bedrijf heb ik geen commetaar op, matras helaas wel heb hem nu 3 maanden dus helaas nog tijd te gaan. slaapt waardeloos veel te zacht, harde topping er op maar nog steeds slaap ik waardeloos. nee weet nu al dat ik niet kan wachten op einde contract.

27 marca 2026

Hallo Steef,

Dankjewel voor je eerlijke review en fijn om te lezen dat je over ons als bedrijf wel tevreden bent.

Wat jammer dat het matras, ook na de aanpassing, nog niet het comfort biedt dat je zoekt. We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker omdat een goede nachtrust zo belangrijk is.

We hebben in jouw situatie al gebruikgemaakt van de mogelijkheden om de hardheid aan te passen. Helaas blijft slaapcomfort iets heel persoonlijks.

Wellicht is het een idee om eens te kijken welk materiaal of type matras het beste bij jouw behoeften past. Mocht je daar vragen over hebben, dan helpen we je uiteraard graag verder.

top top

top goed matras, met serivce

17 lutego 2026

Odpowiedź od Club 9 Sleep Service

Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. We wensen je veel fijne nachten toe.

Oceniono na 5 z 5

Begin van de week een paar berichten…

Begin van de week een paar berichten gestuurd!!!voor een matras met kussens,en nu net al binnen!!!alles binnen een week!!!echt een top bedrijf zijn jullie sleep sevice!!!en ook netjes geleverd door sanders fritom!!!!beide een dikke 10 verdiend,ik raadt iedereen het aan om bij jullie wat te nemen!!!hopelijk slaap ik vanaf nu veel beter!!!!

6 lutego 2026

Hallo Ad,

Wat een mooie review, bedankt! 😄

Wat fijn om te horen dat alles zo snel en netjes is geleverd en dat je blij bent met het matras en de kussens! We hopen natuurlijk dat je heerlijk gaat slapen en dat het echt het verschil maakt.

Slaaplekker!

Met vriendelijke groet, Team Club9-sleepservice

Oceniono na 4 z 5

Matras is te zacht voor mijn man

Matras is te zacht voor mijn man. Ze zeggen dat ze de matras komen installeren, maar deze werd gewoon aan de deur afgezet. Daarom geen 5*

30 stycznia 2026

Goedemiddag Linda,

Dankjewel voor je review! Boxsprings worden altijd door ons geïnstalleerd, maar matrassen worden inderdaad vacuum verpakt tot aan de deur geleverd. Misschien kunnen we hier nog iets in betekenen voor onze leden.

Wist je dat je ook gebruik kunt maken van de wisselhardheidgarantie binnen de eerste 150 nachten?

Neem gerust contact met ons op via support@club9-sleepservice.nl
als je vragen hebt of hulp nodig hebt. We helpen je graag verder.

Oceniono na 1 z 5

Naar bijna 5 jaar is het simpelweg echt…

Naar bijna 5 jaar is het simpelweg echt het slechtste bed waar ik ook op heb gelegen en dat voor 30 euro p/m. Oplichterij!

27 grudnia 2025

Hallo Jouri,

Jammer om te horen dat je ervaring met ons bed zo tegenviel. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We nemen je feedback serieus en willen graag onderzoeken wat er precies misging en hoe we dit kunnen oplossen.

Neem gerust contact met ons op via support@club9-sleepservice.nl.

Echt niet klantvriendelijk!

Iemand plaats 1 ster namens mij en gelijk word mij order geannuleerd pas maar op mensen als ze dus door wat dan ook een slechte review krijgen zelfs door een ander ben je als klant zijnde gelijk je order kwijt!

Hallo Chantal

We hebben je 1 ster review gezien en zijn hier zeer verontwaardigd over.

Verdere uitleg staat ook in een reactie op je review.

We gaan je bestelling dan ook per direct annuleren en terugbetalen en zullen geen toekomstige bestellingen meer accepteren.

Als wij je op dezelfde dag van een antwoord voorzien, meerdere malen (waarbij wij vermelden binnen 2 werkdagen een reactie te geven) en je alsnog direct een zeer slechte review geeft, is er geen onderling vertrouwen.

We hopen je zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groeten,

Javier

Support | supportclub9-sleepservice.nl

Hierop wilde wij nu een reactie geven, maar we zien dat je deze alweer hebt weggehaald.

We sluiten verder deze communicatie en zullen in het vervolg geen reactie meer geven of een overeenkomst met je aangaan.

Met vriendelijke groeten,

Nine

Support | supportclub9-sleepservice.nl

27 listopada 2025

Hallo Chantal,

De informatie die je op dit moment deelt is correct, de review die je eerder op je volledige naam plaatste ook. Na onze melding, was deze direct weer verwijderd. De informatie in de review was exact hoe wij al met jou hadden gecommuniceerd en betrof precies de informatie volgens jouw bestelling, dat je een topper van 9,09 per maand had besteld en dat onze telefoonservice niet bereikbaar was vandaag, wat je in je review typeerde als “slechte klantenservice”. In de mail hebben wij ook reactie gegeven dat dit klopte dat we vandaag telefonisch niet bereikbaar waren, maar dat we je via alle andere kanalen alsnog konden helpen.

Zoals gemeld, waren wij zeer verontwaardigd over je review, omdat we je op ieder moment, binnen enkele uren, zelfs enkele minuten, van een antwoord hebben voorzien op al jouw vragen.

Wij sturen uit op basis van wederzijds geloof in elkaar, waarbij je een trouw lid van onze Club kan zijn. Je bestelling stond namelijk al klaar om meegegeven te worden. Met jouw 1 ster review verviel dit wederzijdse gevoel en hebben wij de verzending op het laatste moment tegengehouden en je direct geïnformeerd.

Oceniono na 5 z 5

Ik heb nu ruim 2 maanden mijn bed en…

Ik heb nu ruim 2 maanden mijn bed en matras via Club9 “in bezit.” De bestelling liep vlot en binnen 2 weken werd het bed geleverd. Montage verliep snel en soepel. Karton en dergelijke werd netjes mee teruggenomen.

De matras ligt tot nu prima. Tot nu geen last van rugklachten of dergelijke. Normaal sliep ik altijd op vrij harde matrassen, dus ik was een beetje sceptisch over een zachter matras. Echter merk ik dat het goed ondersteunt en dus zonder klachten wakker word.

Top (tot nu toe)!

18 listopada 2025

Hallo Ronald,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het bed en matras. 😊 Het is goed om te horen dat de levering en montage soepel verliepen en dat je matras je goed ondersteunt, ondanks dat je normaal op hardere matrassen slaapt.

We hopen dat je ook de komende tijd lekker blijft slapen en zonder klachten wakker wordt. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

Oceniono na 5 z 5

Ik ben heel tevreden van mijn bed

Ik ben heel tevreden van mijn bed, ik slaap er nu een 4tal maanden in en ik wil geen andere meer. Ik ben een heel tevreden klant.

10 listopada 2025

Hallo Kaat,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het bed en er heerlijk op slaapt. We waarderen het enorm dat je jouw ervaring met ons deelt!

Valt weg tegen

Valt weg tegen, had er meer van verwacht.

1 listopada 2025

Hallo Stephan,

Dankjewel voor je review. Jammer om te horen dat het niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. We zouden graag meer horen over wat je precies had verwacht, zodat we kunnen bekijken hoe we dit kunnen verbeteren.

Neem gerust contact met ons op via support@club9-sleepservice.nl.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej