lampaesfeny.hu Recenzje

392
Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

A termékeket ki sem szállította a UPS annak ellenére, hogy utánvétes fizetést kértem. Szállítás nélkül ki akarták fizettetni. Az ügyfélszolgálatos nagyon bunkó. Senkinek nem ajánlom!

Oceniono na 4 z 5

Nagyon segítőkészek voltak a telefonos segítségkérésnél , az rendelt állólámpának az ernyőjét kellett "átfordítani", még videót is kaptam. Ami sajnálatos, hogy a külső csomagolás teljesen sértetlen v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Minden gyorsan és rendben zajlott. A rendelt álló lámpa is jól megy a nappalihoz. A kiszállítás a UPS részéről katasztrófa de erről nem az eladó cég tehet. Egy okos izzòval is garanciális gondom akadt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Összességében elégedett vagyok a megvásárolt termékekkel. A webáruház használata könnyű volt. Sajnos a szállítás folyamán az egyik doboz elkeveredett és másét kaptam meg helyette, de másnapra ezt korr... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z oświetleniem

Napisane przez firmę

Lampaesfeny a hangulatos és megfizethető világítás célpontja, mely tökéletesen illeszkedik az Ön igényeihez és ízléséhez. 2007-es kezdetünk óta piacvezetővé váltunk Hollandiában, Belgiumban és Németországban, és jelen vagyunk 36 országban világszerte. Széles választékunk több mint 4000 terméket tartalmaz, így garantáljuk, hogy minden térhez megtalálja a tökéletes világítási megoldást. A lampaesfenynál a vásárlói elégedettség az elsődleges célunk. Képzett munkatársaink online és üzleteinkben, Hollandiában, Belgiumban, Spanyolországban és Lengyelországban is szakszerű tanácsokat nyújtanak. Tudjuk, hogy a fizetési kényelem fontos, ezért különféle rugalmas fizetési lehetőségeket kínálunk. Legyen szó otthoni hangulatos vagy irodai funkcionális világításról, a lampaesfeny minden világítási igényének kielégítésére kész. Ismerje meg termékkínálatunkat még ma, és segítsünk Önnek létrehozni a tökéletes hangulatot.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

(392)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Miért vásárolnék máskor is.

Nagyon jó, és szép a termék. Könnyű az összeszerelés. Praktikus a csomagolás. Elégedett vagyok. Amit hiányoltam, az az értesítés, hogy mikor is várjam a csomagot. Kiemelkedően jó a termék ára.

10 lutego 2025

Odpowiedź od lampaesfeny.hu

Nagyon szépen köszönjük a pozitiv visszajelzést.

Oceniono na 4 z 5

Pontosan

Pontosan, biztonságosan és idōben szállít.
A termék is szép.

Odpowiedź od lampaesfeny.hu

Nagyon örülük hogy elégedett .

All great!

The lamp is beautiful and delivery was very fast!

Odpowiedź od lampaesfeny.hu

Thank you for your positive feedback.

Everything went well

Everything went well. The product was delivered fast and it was exactly as I had expected.

22 grudnia 2024

Odpowiedź od lampaesfeny.hu

Thank you for the positive feedback.

Megbízható bolt.

Gyorsan szállítottak. A termék jó minőségű.
A számlát rossz címre állították ki, ezt E-mailen jeleztem. Azonnal reagáltak rá, és javították.
Jól lehet velük kommunikálni ami fontos.
Csak ajánlani tudom.

30 stycznia 2025

Odpowiedź od lampaesfeny.hu

Nagyon szépen köszönjük a pozitiv visszajelzést.

Oceniono na 2 z 5

Disappointment

I ordered the lamp twice for my husbund as a present but never get it because of the courier service. I compline many times by call and mail but I got just a sorry. It was not my fault...

21 grudnia 2024

Odpowiedź od lampaesfeny.hu

Nagyon sajnáljuk hogy nem tetszett megkapni a terméket.

Oceniono na 1 z 5

Nagyon nem vagyok megelégedve

Nagyon nem vagyok megelégedve, és borzasztó dühös vagyok,mivel törötten érkezett meg az áru. A búra foglalata összetörve érkezett.
Nem tudok beszélni egy magyar kapcsolattartóval,akivel megbeszélném a problémámat. Nem tudom visszaküldeni a csomagot DPD-vel,mivel a mérete 1 méternél több, és nem veszik fel. Írtam, de nem válaszoltak,egyszerűen felhaborító.

Odpowiedź od lampaesfeny.hu

Sajnos a hétvégén senki nincs aki válaszolhatna az üzenetekre mert nem dolgozunk. Ön a hétvégén 3 üzenetet küldött amire már válaszoltam és a telefonos egyeztetés után már a cseretermék is uton van.

Oceniono na 3 z 5

Purchasing was ok, but...

Purchasing was ok, but the products are not, what we purchased. From 5 lamps, 2 already broked. Just from nothing. They were not affected by anything except wind. Probably it is bad quality of plastic.

16 grudnia 2024

Odpowiedź od lampaesfeny.hu

Sajnálattal hallom hogy nem elégedett a termékekkel. Legyen szives klüldeni nekünk egy üzenetet egy képpel a törött termékről és mi megrpóbálunk segiteni.

Oceniono na 3 z 5

Tetszett azt kaptam amit kértem, de hiányosan! Folyamatban van a pótlás ami a részükről nem egyszerű, így nekem sem lesz. Még várok.

Tetszett azt kaptam amit kértem, gyorsan megérkezett. Fejlődhetnének abban hogy a hiányosan érkező alkatrészeket pótolni lehessen. Ne keljen Önöknek egész terméket küldeni, majd a vásárló vegye ki a neki hiányos alkatrészt, és, küldjem vissza 14 napom van rá. Ez nagyon nagy baj hogy így, van, javíthatnának rajta, legyenek egyszerűbbek!

26 stycznia 2025

Odpowiedź od lampaesfeny.hu

Köszönjük az értékelést és a tanácsot. Igen, már dolgozunk azon hogy ügyfeleink részére minél könnyebb és egyszerűbb legyen a vásárlás.

Oceniono na 2 z 5

I have not received my order

I have not received my order, second in a row. When I tried to contact the admin, received an automated, not useful feedback. The company let me down with the order.

15 grudnia 2024

Odpowiedź od lampaesfeny.hu

Nagyon sajnálom hogy nem érkezett önhöz meg a csomag. Sajnos a gond a futárszolgálatnál volt és sajnos a csomag visszakerült hozzénk.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej