The buying experience was good - it's the second time I've bought through you and I've been satisfied both times. What bothered me was the somewhat opaque purchase of bulbs - the sorting filters are... Zobacz więcej
Everything you need to know is provided on the internet if you write an email you get feedback very quick no matter then time of the day. Products are same on pitcures and in pearson. Fast shipping... Zobacz więcej
Izredno hitra dostava (naročeno v petek zvečer, prejeto v torek dopoldne). Vsi artikli varno zapakirani. Glede na ugodne cene so artikli presegli vsa pričakovanja.
Svetilainluci je destinacija za vzdušno in cenovno ugodno osvetlitev, ki popolnoma ustreza vašim potrebam in okusu. Od našega začetka leta 2007 smo postali vodilni na trgu na Nizozemskem, v Belgiji in Nemčiji ter smo prisotni v 36 državah po vsem svetu. Naš širok izbor vključuje več kot 4000 izdelkov, kar zagotavlja, da boste za vsak prostor našli popolno rešitev osvetlitve. Pri svetilainluci je zadovoljstvo strank naša prednostna naloga. Naši strokovni sodelavci nudijo strokovno svetovanje tako na spletu kot v naših trgovinah po Nizozemskem, Belgiji, Španiji in Poljski. Razumemo pomen udobja pri plačilu, zato ponujamo različne prožne načine plačila. Naj gre za subtilno ambientalno osvetlitev za dom ali funkcionalno osvetlitev za pisarno, svetilainluci je pripravljen zadovoljiti vse vaše potrebe po osvetlitvi. Odkrijte našo ponudbo še danes in nam dovolite, da vam pomagamo ustvariti popolno vzdušje.
Ful dobra spletna trgovina
Kakovostni izdelki
Naročeno blago sem dobila hitro. Moram pohvaliti kakovost njihovih izdelkov. In prikaznost njihovih zaposlenih. Hvala, še bomo naročili pri vas!

Priporočam

great range of products
great range of products which were delievered fast and well secured.

Super produkt
LOG PRI VRHOVEM 24 RADECE1433
KUPIL SEM STROPNI VENTILATOR Z LUCJO IZDELEK 105772 PO DVEH MESECIH SE JE DALINEC POSKODOVAL IN NE DELA .NOVEGA NI MOGOCE DOBITI ,ZAKAJ NE NAPISETE DA PRODAJATE IZDELKE BREZ MOZNOSTI NABAVE REZERVNEGA DELA V PRIMERU OKVARE.SEDAJ LAHKO 2 MESECA STARI IZDELEK VRZEM V SMETI ,KER NIMAM MOZNOSTI POPRAVILA IN JE NEUPORABEN.MISLIM DA BI DOBRA TRGOVINA OMOGOCIT POPRAVILO ALI NABAVO NOVEGA IZDELKA KI JE STAR KOMAJ 2 MESECA,IN NI BIL POCENI.SKRAJNO NEPOSTENO OD VAS DA NE MOREM KUPITI NOVEGA ,KI JE POSKODOVAN. KAJ PA CE BI SE POKVARIL V GARANCIJI TUDI NEBI POSLALI NOVEGA.SKRAJNO NEPOSTENO DO KUPCA. LP VLADO

Odpowiedź od Svetilainluci.si
Dobra cena in kvaliteta ventilatorja.
Perfect..very good
Smo zelo zadovoljni😍