Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Kjøper ofte basic varer til en god pris, bukser derimot styrer jeg unna. Bukser med strech holder formen dårlig. Alltid sykt lang kø i kassa og de som jobber der har all verdens tid. Hvorfor har de ik... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Har boet i Sverige i mange år og har derfor altid elsket Lager 157, derfor var jeg glad da de åbnede i Hjørring. Jeg kan ikke anbefale at købe online, de hæver pengene fra dit kort og så dere... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte Jeans fra dem. Assa jeg vet de ikke er et kjempekvaltets merke men buksa holdte ikke ut i 2 måneder engang. Glidelåsen er helt ødelagt. Og det har ikke skjedd ved vask. Assa hele problemet he... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Man bliver virkelig villedt med priserne. Priser står med store bogstaver og hvis du overser de helt små priser på samme skilt og ikke opmærksom på, at det er en butik der gør alt for at villede ikke-... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1 gwiazdka

Odpowiada na 99% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 3 z 5

Bukser der skulle lægges op

Købte bukser, og så det var gratis at få lagt dem op. Super godt koncept!!
Efter en uges tid får jeg besked om at bukserne er færdige, og vi henter dem efter 4 dage- blot for at konstatere at de ikke er lagt op. Medarbejderne der skal udlevere bukserne til os, ved ikke helt hvordan det foregår, ligesom dem der skulle hjælpe os med at få dem lagt op heller ikke vidste ret meget om det. Tror det går lige rigelig stærkt hos 157

28 września 2025

Odpowiedź od Lager 157

Vi är glada att du uppskattar konceptet med gratis uppläggning, men vi beklagar verkligen att det inte fungerade som det skulle för dig den här gången.

Det ska självklart vara enkelt och tryggt att få sina byxor upplagda hos oss, och vi tar till oss din feedback om både rutiner och information till personalen. Vi kommer att se över detta så att vi kan undvika liknande situationer framöver!

Ostin 40€ farkut

Ostin 40€ farkut. Kerkesin käyttää niitä 3 kuukautta jonka jälkeen kangas alkoi jo repsottaa ja farkkujen kangas jo repesi. Minulla vastaavan hinnan farkut ovat yleensä kestäneet monia vuosia.

14 września 2025

Hei,

Kiitos palautteestasi!

Ymmärrämme hyvin, että on harmillista, kun farkut eivät kestäneet odotusten mukaisesti. Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita tuotteita, ja pahoittelemme, että nämä farkut eivät vastanneet odotuksiasi.

Olet lämpimästi tervetullut lähimpään Lager 157 -myymälään, jotta voimme tarkistaa tilanteen ja löytää sinulle parhaan ratkaisun, esimerkiksi vaihtamalla tuotteen tai hyvittämällä sen.

Toivomme, että saamme mahdollisuuden korjata tilanteen ja palvella sinua jatkossa entistä paremmin.

Ystävällisin terveisin,
Lager 157

Sparka blondinen

En blond tjej anställd med tatuering på sidan av halsen idag på mobilia, var jätte otrevlig vid kassan, hon borde få sparken för inom kundservice ska man vara snäll och välkomnande för sina kunder och hon var helt motsatsen. Hennes beteende var väldigt oprofessionellt för någon som jobbar inom en stor kedja som Lager, aldrig har fått värre bemötande på någon lager butik än idag av henne. Hon passar inte in och väldigt äcklig beteende, varken jag och min syster kände oss bekväma med hennes beteende samt när hon prata så prata hon på ett väldigt olämpligt sätt

9 września 2025

Tack för att du delar din upplevelse med oss.

Vi beklagar verkligen att ditt besök inte motsvarade dina förväntningar och att du inte kände dig väl bemött i butiken. Vi vill att alla våra kunder ska känna sig välkomna och få en bra service när de handlar hos oss.

Vi kommer att ta detta vidare internt för att säkerställa att liknande situationer inte upprepas framöver. Din synpunkt hjälper oss att bli bättre.

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss. Vi hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse nästa gång du besöker oss.

Köpte jeans utav märket Rocket

Köpte jeans utav märket Rocket, höll i ca 1 månad tills dom spricker på exakt samma ställe allihopa. Extremt dåligt tyg som inte håller för vardagligt användande!

I Butiken i Visby kan det vara 15personer i kö, varpå personalen bara håller 1 kassa öppen, helt under all kritik!

Avråder alla ifrån att handla kläder hos lager 157, vill ni ha kläder med bra kvalitet och som dessutom stämmer storleksmässigt och som håller länge kan det vara lönsamt att kosta på detta hos andra klädesbutiker!

Butiken är dessutom på jakt efter det som är så kallat (trendigt) med klädstilar. Detta ställer till det för många som inte har kroppsformen att passa i butikens kläder, tex gravida kvinnor pga att kroppen är större. Eller killar som inte är muskelbygda, kommer aldrig att kunna passa i någon hoodie som butiken har utan att vara för stor eller för liten.

Bojkottar kedjan helt enkelt!

4 września 2025

Odpowiedź od Lager 157

Tack för att du delar med dig av din upplevelse och dina synpunkter.

Vi är ledsna att du inte är nöjd med varken kvaliteten på jeansen eller servicen i butik. Självklart ska du som kund kunna förvänta dig både hållbara produkter och en smidig upplevelse i kassan.

Vi tar till oss av det du beskriver, både gällande bemanning i butik och produktkvalitet, och kommer att se över detta vidare. Din feedback om passform och sortiment är också värdefull för oss när vi arbetar med att utveckla våra kollektioner så att fler kunder kan hitta något som passar.

Vi beklagar att vi inte levt upp till dina förväntningar den här gången, men vi hoppas att vi i framtiden kan vinna tillbaka ditt förtroende.

Team Lager 157

Oceniono na 1 z 5

Personalen var oengagerad och mycket…

Personalen var oengagerad och mycket otrevlig. Tre tjejer som jobbar på Lager 157 på St Bernstorp i Malmö gjorde att jag lämnade affären med en känsla av att jag ville kontakta deras chef.
De tre tjejerna som arbetade där stod och småsnackade ihop i grupp. Jag hörde en kund be om hjälp, på ett trevligt sätt, då fick hon svaret, på ett mycket snäsigt och otrevligt sätt, med vad? Och när hon frågade trevligt igen om hon kunde få hjälp så svarade återigen samma tjej, med lika otrevlig röst: Men vad behöver du hjälp med? Kunden nästan bad om ursäkt för att hon ville ha hjälp. Jag såg även att personalen stod o fnissade och viskade och tittade mot två tonårstjejer som hade ställt en fråga till dem.
De tre ur personalgruppen visade tydligt att de inte bryr sig om kunderna! Mycket oproffsigt bemötande! Min upplevelse är att jag aldrig åker dit igen!

4 września 2025

Odpowiedź od Lager 157

Vi är verkligen ledsna att ditt besök hos oss inte kändes välkomnande och professionellt.

Vi tar det du beskriver på största allvar och kommer att följa upp detta med teamet i butiken. Din feedback är viktig för oss i vårt arbete att ständigt förbättra både service och bemötande.

Vi hoppas att du vill ge oss en ny chans i framtiden – vi vill självklart att alla kunder ska känna sig sedda, väl bemötta och uppskattade hos oss.

Vem ärtill för vad !?

Vem ärtill för vad !?
För ca en vecka sedan var jag på Lager 157 i Örebro för att handla lite kläder plockade ihop kläder för ca 4000kr men när jag skulle betala så var det 1 kassa av 5-6 kassor som var bemannad och en kö på ca 10 personer samtidigt som det var 7-8 anställda som gick runt och plocka kläder verkar som att ingen vill sälja och ta betalt samt serva kunderna,
Jag lämnade allt jag skulle köpt och lämnade Lager 157 och besökte XXL i Örebro där dom uppskattar sina kunder mer än Lager 157

5 września 2025

Odpowiedź od Lager 157

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi är väldigt ledsna att ditt besök hos oss inte motsvarade dina förväntningar. Det är självklart inte meningen att du som kund ska behöva känna frustration eller lämna butiken på grund av långa köer.

Vi tar din feedback på största allvar och ser över våra rutiner för bemanning i kassan, så att vi bättre kan möta våra kunders behov, även under tider med mycket aktivitet i butiken.

Vi hoppas att vi får en ny chans att välkomna dig tillbaka och ge dig den service och shoppingupplevelse du förväntar dig.

Oceniono na 1 z 5

Stod i kö i 30min när vi va näst på tur…

Stod i kö i 30min när vi va näst på tur så sa personalen att vi inte får prova och att provrummen va stängda från och med nu, när de va 30min kvar till stängning. Jag frågade snällt expediten om jag hade fått prova då jag stått i kön länge men fick ett otrevligt och oförståeligt bemötande. Sjukt konstigt system. Kommer aldrig handla där igen. Varför inte säga till oss innan vi ställde oss i kön att de snart stänger. (Lund nova)

31 sierpnia 2025

Odpowiedź od Lager 157

Tack för att du tar dig tid att ge oss feedback.

Vi beklagar att du fick den upplevelsen i vår butik på Nova Lund. Det är inte vår intention att någon kund ska känna sig dåligt bemött eller få otillräcklig information. Vi förstår att det är frustrerande att ha stått i kö länge utan att få prova, särskilt när det inte kommunicerats tydligt från början.

Vi tar med oss din synpunkt och kommer se över våra rutiner för att undvika liknande situationer framöver. Tack igen för att du hörde av dig – din feedback hjälper oss att bli bättre.

Oceniono na 1 z 5

Kjøpte noen klær til dattera mi

Kjøpte noen klær til dattera mi, men dem holdt ikke 1 uke en gang, greit det er billig, men med tanke på kvaliteten, så er det en dyr butikk.
Jeg anbefaler IKKE denne butikken, styr unna folkens.

Odpowiedź od Lager 157

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi beklagar att varan du köpte inte levde upp till förväntningarna. Självklart ska produkterna hålla för normalt bruk.

Vi vill gärna påminna om att vi erbjuder 3 års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen, så tveka inte att besöka din närmaste butik med varan och kvittot, så hjälper personalen dig vidare.

Vi tar din feedback på vidare och hoppas få en chans att rätta till defekten som inträffat.

Beställde från lager157 6 augusti

Beställde från lager157 6 augusti, fick aldrig någon orderbekräftelse men fakturan har gått igenom. Fortfarande inte fått något paket och inget svar från lager157 fast jag mejlat och skrivit på insta i två veckor. Går inte att få bort fakturan utan måste få tag i lager157 först vilket verkar vara omöjligt

6 sierpnia 2025

Odpowiedź od Lager 157

Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme, och vi beklagar verkligen att du inte fått den hjälp du behöver.
Det här är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi vill gärna hjälpa dig vidare så snabbt som möjligt. För omgående hjälp ber vi dig att kontakta oss via chatten eller använda vårt kontakt formulär via hemsidan.

Vår kundservice är redo att hjälpa dig att reda ut detta så att vi kan lösa ditt ärende så fort som möjligt.

Oceniono na 2 z 5

Aldri kjøp på nett butikken dems

I butikk synes jeg det går greit å shoppe. Billige og fine klær. Men å shoppe på nettsiden til Lager 157 anbefaler jeg ikke. Det er umulig å logge inn med passord fordi da man melder seg som medlem så setter man jo ikke passord. Og da man prøver å trykke på glemt passord, så kommer aldri e-posten. Fikk den etter å ha prøvd i 2 dager. Jeg kjøpte klær for over et tusen, det har gått nesten to uker og de har fortsatt ikke sendt ut pakken. Det er ingen oppdateringer på min side, og de har ikke sendt ut noen e-post. I tillegg så svarer de ikke på e-poster når jeg prøver å kontakte. Av å lese anmeldelser har dette tydeligvis skjedd i flere år, noe jeg skulle ønske jeg visste før. Aldri kjøp på nett butikken dems!

17 sierpnia 2025

Odpowiedź od Lager 157

Tack för att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det är tråkigt att höra att du haft problem.

Vi vill gärna hjälpa dig vidare och undersöka både din beställning samt om något strular med ditt medlemskap. Vi ber dig därför att kontakta oss via kontaktformuläret på vår hemsida så vi kan få den information vi behöver för att hjälpa dig på bästa sätt.

Vi har i dagsläget en svarstid på 3–4 arbetsdagar via mejl, men för snabbare hantering rekommenderar vi att du chattar in till oss under våra öppettider - helgfria vardagar 8:30–16:30.

Tack igen för din feedback.

Oceniono na 1 z 5

Uddevalla butiken… var där idag vid…

Uddevalla butiken… var där idag vid öppningen, butiken är smutsig, kläder ligger överallt på det smutsiga golvet, personalen manjana upptagna med sina telefoner.

25 sierpnia 2025

Odpowiedź od Lager 157

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension, även om det gör oss ledsna att höra att din upplevelse i vår butik inte levde upp till förväntningarna.

Vi arbetar kontinuerligt med att säkerställa att våra butiker är rena, välorganiserade och att våra medarbetare är tillgängliga och hjälpsamma. Din feedback är viktig för oss.

Vi hoppas att du vill ge oss en ny chans vid ett framtida besök.

Skövde butiken… alltid stökigt

Skövde butiken… alltid stökigt, alltid fullt utav oplockade pallar med kläder som står ivägen. Långa köer till kassan och har aldrig fått ett vänligt bemötande i kassan eller på golvet. Lagersaldot stämmer aldrig så vore bättre att bara dölja dessa saldon för kunder… idag hörde jag en annan kund fråga personalen om ett plagg fanns i annan färg… ”kanske, du får leta själv” fick hon till svar ifrån personalen.

24 sierpnia 2025

Tack för att du delar din upplevelse med oss.

Vi beklagar att ditt besök i vår butik i Skövde inte motsvarade dina förväntningar. Vi vill självklart att både service, miljö och information ska hålla en hög nivå och tar därför med oss din feedback i vårt förbättringsarbete.

Besviken

Tycker tröjorna är jätte breda, även alla byxor är super långa, vilket är tråkigt att inte kunna köpa när man hittar något fint. Tycker kvaliteten har blivit sämre.
Även väldigt smutsigt på golven & borden ( i Malmö )

Odpowiedź od Lager 157

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi beklagar att dina förväntningar inte uppnåddes, både vad gäller passform, kvalitet och upplevelsen i butik.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla våra kollektioner samt att skapa en trivsam miljö i våra butiker.
Vi tar gärna en närmare titt på detta och undersöker vad som kan ha hänt.

Hör gärna av dig till vår kundtjänst eller besök butiken med plagget, så kan vi hjälpa dig vidare.

Oceniono na 1 z 5

När expediterna står och pratar ett…

När expediterna står och pratar ett annat språk och hintar mot kunden och skrattar. När dom gör det så blir man både förbannad och avig till Lager 157. Är detta vad man kan förvänta sig numer i vårat "Svenska" samhälle och i Lager 157.

Tack för att du delar din upplevelse med oss.

Vi vill att alla som besöker våra butiker ska känna sig välkomna och bemötta på ett respektfullt sätt.
Det är därför tråkigt att höra att ditt besök inte kändes så, och vi tar till oss din feedback i vårt arbete framåt.

Varm hälsningar,

Oceniono na 1 z 5

Fikk en dårlig opplevlse de er ikke noe…

Fikk en dårlig opplevlse de er ikke noe hyggelig hadde med min datter på 4 år som holder på bæsje seg ut nektet låne henne toalettet så dårlig behandling

21 sierpnia 2025

Odpowiedź od Lager 157

Vi beklagar det som verkar ha inträffat i en av våra fysiska butiker!

Vi ser gärna över ditt ärende, skicka gärna in detta via vårat kontaktformulär på hemsidan där du återkommer med mer information, samt vilken butik du besökte.

Oceniono na 1 z 5

Jag hittade en tröja i storlek xs och…

Jag hittade en tröja i storlek xs och den hade smink och jag o en personal letade tillsammans men det fanns smink på alla men på en tröja fanns det jätte lite o jag ville köpa den ändå för jag kunde tvätta den . Den personalen som hjälpte mig sa jaha okej men då kommer du få 20% rabbat på den eftersom den har smink och hen ringde en person och frågade om rabbaten gick och då så sprang hon t där tröjorna va o sa jag hittade en xs som va ren och jag va såklart glad och betalade , men när jag kommer hem o viker upp tröjan är det i storleken L istället för xs . Jag ska dit imorgon o få höra vad deras ursäkt är !

20 sierpnia 2025

Odpowiedź od Lager 157

Tack för att du tagit dig tid att dela din upplevelse.

Vi är verkligen ledsna att höra att det uppstod ett misstag med storleken på tröjan du köpte, särskilt efter att du och vår personal lagt ner tid på att hitta rätt modell i rätt skick.

Det är såklart inte acceptabelt att du kom hem med en tröja i fel storlek, och vi förstår frustrationen det innebär – särskilt efter en annars positiv interaktion i butik.

Vi hoppas att besöket du planerar hos oss imorgon leder till en smidig lösning.

Oceniono na 1 z 5

Något bör göras med reklamen som…

Något bör göras med reklamen som skickas via mail. Man känner sig trakasserad över antal mail per dag/vecka. En gång i veckan skulle räcka GOTT och väl

19 sierpnia 2025

Odpowiedź od Lager 157

Tack för din feedback – vi förstår hur viktigt det är med en lagom nivå på kommunikationen och beklagar om våra utskick upplevts som för många.

Vi tar till oss av dina synpunkter och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår kommunikation. Du har alltid möjlighet att justera hur ofta du vill få mail från oss. Det går enkelt att:

– Avregistrera dig helt via länken längst ner i våra nyhetsbrev
– Begränsa innehållet genom att välja vilka kategorier du är intresserad av – på så sätt får du endast relevant information i lagom dos.

Om du vill ha hjälp att justera dina inställningar, är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna!

Byte/Retur

Min Sambo hade beställt Jacka Och skor till vår dotter online, Direktbetalning via swish.
Det visade sig att jackan var för stor så då gick jag in i butiken skellefteå / solbacken för att byta , dom hade inne 1 st 150cl bra tänkte jag, lätt ordnat trodde jag att det var bara att byta men icke, hon sa att det var olika system att man måste betala för den nya jackan å vänta på återbetalningen från själva returen, låter absurt att inte Byte/ returer kommit längre 2025 på lager 157 återköp/köp funkar i andra affärer. byte rakt över disk hur svårt kan det vara.

13 sierpnia 2025

Odpowiedź od Lager 157

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension, och vad tråkigt att höra att upplevelsen inte levde upp till dina förväntningar.

Vi förstår att det kan kännas omständligt att behöva betala för en ny vara i butik och sedan invänta återbetalning för den returnerade onlinebeställningen. I dagsläget har vi tyvärr inte ett gemensamt system mellan våra fysiska butiker och vår e-handel som möjliggör ett direkt byte över disk vid onlineköp.

Istället hanteras det som en retur, där du får pengarna tillbaka för den varan som inte passade, och därefter kan köpa den nya storleken i butiken. Vi är medvetna om att detta inte är en optimal lösning, och vi ser löpande över hur vi kan förbättra våra rutiner för att göra det smidigare för våra kunder.

Tack igen för din feedback – den är värdefull och hjälper oss att utvecklas!

Oceniono na 5 z 5

Vierailin Lahden myymälässä 12.8

Vierailin Lahden myymälässä 12.8. ja kassalla noin klo 14.30
Minua palveli pirteä nuori nainen joka tuntui tietävän paljon vaatteiden hoito-ohjeista kun siihen kysyin neuvoja. Olipas pitkästä aikaa niin mieleenpainuva asiakaspalvelukokemus:) lisää tälläisiä reippaita nuoria kiitos

12 sierpnia 2025

Hei,

Kiitos palautteestasi ja että jaoit kanssamme positiivisen asiakaspalvelukokemuksesi!

Mukava kuulla, että sait asiantuntevaa ja pirteää palvelua. Olemme välittäneet palautteesi eteenpäin Lahden myymälään.

Kiitos vielä, että toit tämän esiin!

Ystävällisin terveisin,
Lager 157

Krymper

Meget af tøjet, i sær sweatpants/ sweatshirts krymper alt for meget.
Havde købt sweatpants der passede i benlængde før vask
Efter 3-5 vaske gik de midt på lægen, samtidig kan de næsten ikke nå op over rumpen. Ikke til at bruge bagefter

7 sierpnia 2025

Odpowiedź od Lager 157

Tack för att du tog din tid att höra av dig.

Vi är ledsna att höra att dina plagg har krympt så mycket – det är förstås inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi tar gärna en närmare titt på detta och undersöker vad som kan ha hänt.

Tack för att du berättade – din feedback hjälper oss att förbättra både kvalitet och sortiment.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej