Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Kjøper ofte basic varer til en god pris, bukser derimot styrer jeg unna. Bukser med strech holder formen dårlig. Alltid sykt lang kø i kassa og de som jobber der har all verdens tid. Hvorfor har de ik... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Har boet i Sverige i mange år og har derfor altid elsket Lager 157, derfor var jeg glad da de åbnede i Hjørring. Jeg kan ikke anbefale at købe online, de hæver pengene fra dit kort og så dere... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte Jeans fra dem. Assa jeg vet de ikke er et kjempekvaltets merke men buksa holdte ikke ut i 2 måneder engang. Glidelåsen er helt ødelagt. Og det har ikke skjedd ved vask. Assa hele problemet he... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Man bliver virkelig villedt med priserne. Priser står med store bogstaver og hvis du overser de helt små priser på samme skilt og ikke opmærksom på, at det er en butik der gør alt for at villede ikke-... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1 gwiazdka

Odpowiada na 99% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Urdåligt

Urdåligt! Finns på webbsidan men ej i butiken som utlovat. Tråkigt med så bristfällig kundservice så att man åker långt helt i onödan.

Odpowiedź od Lager 157

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi är ledsna att du blev besviken när varan inte fanns i butiken som du sett på webben.
Vi förstår att det är frustrerande att åka långt i onödan, och vi ser nu över våra rutiner så att informationen ska stämma bättre.

Vi beklagar också om servicen inte kändes bra vid ditt besök –
om du önskar kan du kontakta vår kundtjänst och berätta mer om ärendet så hjälper vi dig vidare.

Oceniono na 3 z 5

Var observant vid betalning

Ett helt ok utbud till billiga priser! Kul att shoppa där. Men var observant vid betalning! De senare 4 gångerna har vi fått gå tillbaka pga att de tagit för mycket betalt. Ta alltid kvitto.

Odpowiedź od Lager 157

Vad roligt att du gillar vårt utbud och priser – det värmer att höra!

Vi är verkligen ledsna för att det blivit fel vid betalningen flera gånger.

Vi tar detta vidare och vi ser över våra rutiner för att undvika att det händer igen.

Tack för att du sa till – vi hoppas få välkomna dig tillbaka till en smidig och rolig shoppingupplevelse!

Oceniono na 1 z 5

Kläder i XL hänger oftast 2 meter högt…

Kläder i XL hänger oftast 2 meter högt upp och man måste be personalen om hjälp att ta ner.
Varför hänga kläder så högt upp att ingen når.

Odpowiedź od Lager 157

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi förstår att det kan vara frustrerande när kläderna i din storlek hänger för högt upp. Vår rutin är att placera de storlekar vi får in flest av högst upp, och det är oftast storlek M.

Vi tar med oss din feedback till vårt team så att vi kan säkerställa att alla storlekar är lättillgängliga framöver.

Vi uppskattar att du hörde av dig – det hjälper oss att bli bättre.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har bestilt en ordre til levering i…

Jeg har bestilt en ordre til levering i butikken i Næstved, de har trukket mine penge men har aldrig hørt fra dem om at min ordre kan afhentes og de svare heller ikke på mine mails, og når jeg logger ind på min ordre skriver de bare der er sket en fejl, magen til dårlig service skal man lede længe efter

6 sierpnia 2025

Odpowiedź od Lager 157

Tack för att du har lämnat en recension.

Vi har en leveranstid upp mot 7 arbetsdagar när man väljer att hämta sitt paket i en utav våra fysiska butiker!

För tillfället har vi en svarstid på 3-4 arbetsdagar på mail och försöker hjälpa våra kunder så snabbt som möjligt!
För snabbare hjälp är du alltid välkommen att chatta in till oss.

Oceniono na 2 z 5

Tilausten toimitusajat ja myymälän toiminta

Tilausten toimituksissa kestää pitkään, erityisesti myymälään. Arvioitu toimitusaika ei ole vielä koskaan pitänyt paikkaansa ja kokemusta on useista tilauksista. Nyt taas odotan tilausta, jonka arvioitu toimitusaika piti olla 5-7.8. eikä paketti ole edes saapunut Suomeen.

Useimmat verkkokaupat saavat toimitettua myymälään tai postiin parissa arkipäivässä, joten tällainen odottelu ei ole markkinastandardi.

Raision myymälässä on aivan liian vähän sovituskoppeja, 6 koppia koko myymälässä, joka on merkittävästi vähemmän kuin muissa vaatekaupoissa. Koppien määrä tulisi vähintään tuplata. Asiakaskokemus myymälässä on jonosta toiseen siirtymistä ja odottelua.

Monet vievät vaatteita kasoittain koppeihin kun sinne kerrankin pääsee, joka taas lisää henkilökunnan työtä. Pitkät jonot aiheuttavat myös turhia palautuksia, jos ei ole aikaa jäädä odottamaan sovitusta. Sitten taas käytetään ennestään pientä kassaresurssia palautusten käsittelyyn. Valtavassa myymälässä on myös vähän henkilökuntaa.

Nettisivujen varastosaldoihin ei voi luottaa yhtään, yleensä tuotetta ei ole myymälässä vaikka netin mukaan pitäisi olla. Myös liikkeen henkiökunta on vahvistanut ettei niihin voi luottaa.

Tehostamisen ja parantamisen varaa löytyisi monessa kohtaa, ihan perusasioissa.

4 sierpnia 2025

Hi!
Thank you for taking the time to leave a detailed review - we really appreciate your feedback, even when it shows areas where we have not lived up to expectations.

If you feel that your delivery is taking longer than expected, we would like you to contact our customer service so that this can be investigated further!

Regarding the feedback about the situation in the store and the stock balance, we will take this further internally and review what actions need to be taken - we thank you for informing us, it helps us to improve!

Oceniono na 4 z 5

fint

jeg kan godt lide deres tøj det er ikke særlig dyrt og er meget pænt kan dog godt lidt hurtigt begynde at fnugge

17 lipca 2025

Odpowiedź od Lager 157

Tack för att du tog din tid att höra av dig :)

Vi är glada att du gillar både kläderna och deras prisvärdhet.

Om du upplever att de fransar sig tidigt i användning vill vi påminna om att du har 3 års reklamationsrätt.

Din feedback är viktig och vi tar självklart detta vidare!

Oceniono na 3 z 5

Die Kleidung ist für den Preis… top

Die Kleidung ist für den Preis qualitativ super.
Allerdings ist der Laden Aufbau eine Katastrophe! Wenn ich die Rolltreppen hochfahre kann ich in die unteren Kabinen schauen.
Klima Anlagen waren keine vorhanden.
Kleidung wird so hoch gehangen das niemand ankommt.

15 lipca 2025

Hi,
Thank you for your feedback!

We appreciate you sharing your thoughts. We are glad that you are satisfied with the quality of the clothes and the price.

We also take your comment about the store layout seriously and will review the possibilities to improve the escalators, cabins and accessibility.

We are happy to take into account all comments to improve the shopping experience for our customers.

Thank you for reaching out - your feedback is important to us!

Oceniono na 2 z 5

Deras sida kan vara en utav dom sämst…

Deras sida kan vara en utav dom sämst fungerande jag har varit med om.

3 sierpnia 2025

Tack för din feedback!

Vi beklagar att din upplevelse med vår sida inte har motsvarat dina förväntningar.

Vi tar synpunkter som dessa på allvar och arbetar kontinuerligt med att förbättra funktionaliteten och användarvänlighet på hemsidan.

Vi vill såklart att allt ska fungera smidigt, så om du har möjlighet att beskriva vad som krånglade vore vi väldigt tacksamma!
Du är varmt välkommen att mejla oss på support@lager157.com

Oceniono na 1 z 5

Alt alt for varmt i butikken i Kolding

Alt alt for varmt i butikken i Kolding. Det regner udenfor, men det føles som en sauna at shoppe. Jeg skulle bare hurtigt ud igen og gad slet ikke kigge alt igennem, selvom der var en masse tilbud. Stakkels personale!

2 sierpnia 2025

Odpowiedź od Lager 157

Tack för din feedback. Vi är medvetna om värmesituationen i vår butik i Kolding och vi förstår att det påverkar både kunder och personal negativt.

Vi arbetar just nu aktivt för att hitta en hållbar lösning så snart som möjligt. Vi beklagar den upplevelse du haft, och vi tar detta på största allvar.

Tack för att du hörde av dig – din feedback är viktig för oss.

Oceniono na 2 z 5

Frustrerende handel online etter bytte til Walley

Jeg er fornøyd med klærne, og bestillte mye derifra. Men de har byttet over til Walley som betalingsløsning, og det er utrolig frustrerende - de tar betalt for bokstavelig alt! Jeg retunerte en del klær, og satt igjen med en topp som opprinnelig koster 150 kroner - med alle service & handling fees på toppen fra Walley, endte jeg med å betale 297 kroner for den! Selv om jeg returnerte resten av bestillngen i butikken! Tviler på at jeg kommer til å bestille noe online fra dem, og å dra til den fysiske butikken dems er et mareritt - enten så står man i kø i 30 min, man kan ikke prøve noen ting fordi de har 2 prøverom for hele butikken? Masse folk ,forvirrende layout og generelt er det ofte kaos der.

31 lipca 2025

Odpowiedź od Lager 157

Tack för att du tagit dig tid att lämna en recension – det uppskattar vi.

Vi är glada att höra att du är nöjd med våra kläder och att du handlar mycket hos oss – det betyder mycket.

Walley erbjuder flera betalsätt och tjänster som vi valt för att kunna erbjuda en flexibel och trygg köpupplevelse för våra kunder. Däremot är det viktigt att vara medveten om deras villkor kring, som inte fastställs av oss.

Vi tar med oss din feedback i vår fortsatta dialog med Walley för att se hur upplevelsen kan förbättras.

Vad gäller vårt butiksbesök beklagar vi verkligen att du upplevde köer och rörighet. Vi arbetar ständigt med att förbättra både logistik och kundflöden i våra butiker och tar din upplevelse på allvar.

Tveka inte att höra av dig till vår kundstjänst om du har frågor eller behöver hjälp med något specifikt – vi vill gärna hjälpa till.

Vänliga hälsningar

Kriminellt lurad?

Behövde byta en pike som jag upptäckte väl hemma att den var trasig. Så fick åka tillbaka dagen efter.
Kassörskan sa att de gick bra att byta när jag frågade eftersom hon var påväg att betala tillbaka för plagget. Hämtade en ny och samma kassörska sa att de kostar 50 kr.
- ursäkta, varför så?
De var gårdagens pris på 30. Idag kostar den 80.
Jag betalade men kände mig lurad (ganska rejält). Vid närmare eftertanke tror jag inte ens att de var lagligt.
Jag skulle byta en vara som dom hade sålt trasig. Inte köpa en ny.

29 lipca 2025

Tack för att du tagit dig tid att lämna en recension.

Vi vill hjälpa dig vidare i ärendet och ser gärna att du kontaktar vår kundtjänst på support@lager157.com.

Oceniono na 5 z 5

Billig tøj god kvalitet

Jeg havde bestilt en masse tøj, og det kom efter meget få dage. Inden det dog kom hjem, så var jeg også ved lager 157 i Næstved. Det er en stor butik med meget flink personale :-) Tøjet er også til en rigtig god pris, og kvaliteten er god :-)

29 lipca 2025

Odpowiedź od Lager 157

Tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att både ditt besök i butiken i Næstved och din beställning online levde upp till dina förväntningar. Det betyder mycket för oss att du uppskattar både priserna, kvaliteten och vår personal.

Vi ser fram emot att få välkomna dig igen – både i butik och online!

Det är billiga kläder

Det är billiga kläder - det är nog det enda positiva. Storlekarna är helt snea. Jag brukar inte stirra mig blind på vad som står på lappen.. MEN när det skiljer flera storlekar!? Ena tröjan kan jag ha S och nästa tröja passar inte ens XL! Seriöst!? Jag måste beställa hem alla klädesplagg i 3 olika storlekar så att förhoppningsvis något ska passa. Hur kan det skilja så mycket? Och hur blir miljötänket när man måste beställa hem flera storlekar i samma plagg och sedan returnera det som inte passar lixom!?

22 lipca 2025

Odpowiedź od Lager 157

Tack för din feedback – vi är ledsna att storlekarna inte motsvarade dina förväntningar. Vi förstår frustrationen och jobbar ständigt med att förbättra passform och produktinformation för att undvika just sådana situationer.

Du får gärna kontakta vår kundtjänst så att vi kan titta närmare på just de plagg du beställt. Din input är viktig för vårt förbättringsarbete.

Oceniono na 1 z 5

Oerhört dålig kvalité och upplevelse

Oerhört dålig kvalité. Testade en klänning varav flera stycken hade fula sömmar eller var trasig på något sätt, när jag äntligen trodde att jag hittat en felfri klänning kommer jag hem och finner ett stort hål i ryggen. Omklädningsrummen är smutsiga och vandaliserade. Det är kaos och svårt att navigera i butiken, nästan så att man lämnar innan man ens hunnit komma in när man ser hur det ser ut. Personalen är sega och okunniga, alltid långa köer.

27 lipca 2025

Tack för att du tagit dig tid att lämna en recension.

Kvaliteten på våra produkter och kundupplevelsen i butik är mycket viktig för oss.

Vi vill gärna hjälpa dig vidare och undersöka det du beskriver. Om du önskar kan du kontakta vår kundtjänst och berätta mer om ärendet så hjälper vi dig vidare.

Din feedback är viktig för oss och vi hoppas få en chans att rätta till detta!

Oceniono na 1 z 5

Dårlig kundeservice, kvalitet og det hele

Lager 157 i Kolding har virkelig skuffet mig. Jeg købte en top, og efter kun en uge var den faldet fra hinanden – kvaliteten var simpelthen elendig. Jeg forsøgte at kontakte deres kundeservice via mail og Instagram, men har ikke fået svar. Det er frustrerende, når man forventer hjælp, men kun møder stilhed. Det virker som om, de ikke bekymrer sig om deres kunder. Jeg kan ikke anbefale Lager 157; forvent ikke nogen service, for det er tydeligvis ikke en prioritet for dem. En rigtig skuffende oplevelse! Jeg kan ikke anbefale dem medmindre du vil smide penge ud af vinduet og blive fuldstændig nedgjort af kundeservice og medarbejderne.

14 lipca 2025

Odpowiedź od Lager 157

Vi är ledsna att höra om din upplevelse – så ska det naturligtvis inte vara. Vi beklagar att du inte fått svar och att kvaliteten på varan inte levde upp till förväntningarna.

Vi vill gärna hjälpa dig vidare, så tveka inte att kontakta vår kundtjänst igen via support@lager157.com.

Team Lager 157

Oceniono na 1 z 5

Handla inte på lager 157,kläderna…

Handla inte på lager 157,kläderna hållet inte och krymper,bleks mm.
Kinas barnarbetare har det svårt,snälla ni bojkotta Lager 157.
Barnen får knappt någon lön.Och sitter fastkedjade vid symaskinen,dåligt med mat.
Vi ska inte köpa detta skräp.
Tyvärr!
Tänk på detta när ni handlar.

5 lutego 2025

Tack för din feedback.

Vi beklagar att du haft en negativ upplevelse med våra produkter. Vi tar frågor om kvalitet och hållbar produktion på största allvar och arbetar aktivt med att säkerställa goda arbetsvillkor hos våra leverantörer.

Du varmt välkommen att kontakta oss på support@lager157.com, för att diskutera dina synpunkter vidare.

Team Lager 157

Dåligt bemötande

Jag vill gärna framföra ett klagomål angående ett mycket obehagligt bemötande jag fick i er butik idag.

När jag handlade kläder idag, bemöttes jag av en kassör som uppträdde mycket oprofessionellt. Personen undvek ögonkontakt helt, hade en nedlåtande blick, och när jag ställde frågor, tittade hen ner i golvet och ignorerade mina frågor. Dessutom vek hen kläderna med tydlig irritation.

Som kund kände jag mig både förminskad och illa till mods av detta bemötande. Jag hoppas att ni tar detta på allvar och ser över hur personalen bemöter era kunder i framtiden.

Tack på förhand för att ni hanterar detta ärende.

23 lipca 2025

Tack för att du tagit dig tid att lämna en recension.

Vi är ledsna att höra om din upplevelse.

Vänligen mejla till oss på support@lager157.com gällande ditt ärende så ska vi undersöka saken vidare.

Retouren sind kostenpflichtig miser Kundenservice

Retouren sind kostenpflichtig, 5 Euro, auch bei defekten Produkten. tip vom chat: kostenfrei vor Ort abgeben.super das der nächste Laden in Bremen ist????

22 lipca 2025

Hi!
Thank you for your review.

We offer free returns in our physical stores.
For returns sent back to us by post, a fee of €5 will be charged.
For approved complaints, no return fee should be charged, but these need to be handled through our returns department.

You are most welcome to contact our customer service and we will review your case!

Billiga kläder

Billiga kläder, men väldigt dålig kvalitet. Köpte shorts som blev solblekta samma dag. Efter första tvätten bleknanade även färgerna ur på ett par t-shirts jag köpte, plus vid första användandet uppstod bleka veck.

Dessutom fanns inte den storleken som passade mig efter det jag kollat ut plagget på deras hemsida. Jeansshortsen var alldeles för små i storleken när jag provade. Kunde knappt knäppa igen dem. Så jag köpte dessa andra shorts jag nämnde om.

28 czerwca 2025

Odpowiedź od Lager 157

Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Vi beklagar att du inte är nöjd med kvaliteten på produkterna och att storleken inte motsvarade dina förväntningar.

Vi vill gärna hjälpa dig vidare och undersöka det du beskriver. Om du önskar kan du kontakta vår kundtjänst och skicka bilder på varorna, så tittar vi närmare på ärendet.

Din feedback är viktig för oss och vi hoppas få en chans att rätta till detta!

Oceniono na 5 z 5

Bra butik till bra peng

Har handlat lite på lager 157 innan men var även där igår (Eskilstuna) och köpte 6 plagg för endast 320kr då det var rea, vilket jag tyckte var en bra deal!

Jag gillar att butiken har så högt i tak och att det är väldigt rymligt och inte trångt att gå där inne. Allt syns så bra och det är svårt att missa.

Varierat och bra utbud:) (Billigt också)

15 lipca 2025

Odpowiedź od Lager 157

Stort tack för din fina recension – vad roligt att höra att du gjorde ett riktigt bra fynd hos oss i Eskilstuna!

Vi blir extra glada att du uppskattar butikens luftiga miljö, tydliga layout och vårt varierade utbud. Att erbjuda bra kläder till schyssta priser är precis vad vi strävar efter.

Varmt välkommen tillbaka!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej