Kjøper ofte basic varer til en god pris, bukser derimot styrer jeg unna. Bukser med strech holder formen dårlig. Alltid sykt lang kø i kassa og de som jobber der har all verdens tid. Hvorfor har de ik... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Har boet i Sverige i mange år og har derfor altid elsket Lager 157, derfor var jeg glad da de åbnede i Hjørring. Jeg kan ikke anbefale at købe online, de hæver pengene fra dit kort og så dere... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte Jeans fra dem. Assa jeg vet de ikke er et kjempekvaltets merke men buksa holdte ikke ut i 2 måneder engang. Glidelåsen er helt ødelagt. Og det har ikke skjedd ved vask. Assa hele problemet he... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Man bliver virkelig villedt med priserne. Priser står med store bogstaver og hvis du overser de helt små priser på samme skilt og ikke opmærksom på, at det er en butik der gør alt for at villede ikke-... Zobacz więcej
Odpowiada na 99% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Leider musste ich die Jacke…
Leider musste ich die Jacke retournieren. Danach kam eine Mail das eine Rückerstattung erfolgt. Leider ist die nie angekommen und auf meine Mail Nachfrage wird nicht geantwortet. Würde nicht nochmal bestellen.

Odpowiedź od Lager 157
Köpte tröja och jeans till grabben
Köpte tröja och jeans till grabben, 6år. Efter 4 dagar är kläderna sönder. Sömmarna släpper och allmänt tunt tyg.
Billigt men skräp. Åker till andra ställen framöver.

Odpowiedź od Lager 157
Kæmpe butik med imponerende meget tøj
Jeg havde på forhånd læst flere kritiske anmeldelser, så jeg var skeptisk, da jeg i går dukkede op i Lager 157 i Viborg.
Men jeg blev faktisk imponeret! Kæmpestor butik med fin orden overalt. Der er virkelig meget tøj til billige priser, og det er let at finde rundt i.
Der var ikke meget personale, men de der var der, var venlige og hjælpsomme.
Jeg kommer igen.

Odpowiedź od Lager 157
Die machen in Kaiserslautern einen…
Die machen in Kaiserslautern einen neuen Laden auf und nutzen die Mädels aus um Leute zu werben und kurz vor der Eröffnung bekommen sie gesagt das im Geschäft kein Platz ist schämt euch.

Jättedåligt bemötande
Jättedåligt bemötande
Väldigt vilseledande annonsen
På hemsidan står det ett pris och i butiken annat

Hold jer langt væk
Jeg bestilte tøj for over en uge siden og deres levering er 5-7 arbejdsdage, ordren står stadig bare som “modtaget” den er ikke pakket eller sendt endnu! Når man prøver at kontakte dem får man intet svar! Hold jer langt væk!

Fantastisk besparelse
Har købt en jakke til min datter. Prisen var 500kr, men da jeg meldte mig ind fik jeg den til 275kr. Fantastisk besparelse. Hurtig afsendelse og hurtig levering

Odpowiedź od Lager 157
Tyvärr går det inte att ge NOLL…
Tyvärr går det inte att ge NOLL stjärnor.
Det går inte heller att ringa till butiken längre.
Med andra ord behöver jag åka 2 ggr för köp - en resa för att plocka ut varan - och en resa till för servicen - som kanske oxå är bortsnålad numera.
Återuppringning från växeln finns inte heller.
DVS man måste stå i kö i telefonen.

Lager157 Kolding
Lager157 Kolding
- Dårlig kundeservice når det kommer til kassebetjening
- Medarbejderne tilkalder ikke assistance til kassebetjening før der er en ventetid i køen på mere end 10 minutter.
- Dårlig medarbejderkommunikation til kunder der efterspørger specifike varer
- Hygiejne i butikken er under alt kritik

Svarte føtter av sokker
Jeg handlet lange sorte sokker hos dere. 4 pakker. Det er de verste sokkene jeg noen gang har kjøpt. Ble så skuffet, føttene våre blir svarte, de sverter så ekstremt enda jeg har kjørt de 3 ganger i vaskemaskin på 60 grader.
(Husker ikke eksakt når jeg kjøpte de, så skriver bare august)

Odpowiedź od Lager 157
Varför så otrevlig personal?
Billiga och helt ok t-shirts t.ex., men varför är personalen alltid så otrevlig? Varje gång jag har besökt Lager 157, så förundras jag över hur nonchalant och dryg personalen är.
Man ger dem sitt leg i handen och när man ska få tillbaka det och står med utsträckt hand så lägger dom det på disken. Man hälsar utan att få något svar. Man säger tack och hej då efter man har betalat och de tittar inte ens på en, än mindre svarar. Osv. osv.
Börjar nästan tro att det är någon sorts outgrundlig strategi som Lager 157 har att bara anställa unga kvinnor som man sätter på interna otrevlighetskurser.

Tilauksesta puuttui tuote
Tilasin pariviikkoa sitten 2kpl takkia, toinen takki ei ole tullut vieläkään. Tilausvahvistuksessa ja lähetyslistassa luki 2kpl, mutta yhden sain. Monena päivänä olen yrittänyt chätinkautta saada yhteyttä asiakaspalveluun, yrittänyt soittaa ja sähköpostia olen laittanut. Mutta turhaan, kukaan minulle ei ole vastannut😡.

Inte trevlig anställd
Inte trevlig anställd , oerfaren och diskrimerar i Västervik .

Inte trevlig anställd alls
Inte trevlig anställd alls, oerfaren och diskrimerar en.

Odpowiedź od Lager 157
Köpte online och fick stå i vanliga…
Köpte online och fick stå i vanliga jättekön, dvs ingen ide alls att köpa online. Faktist sämre då det kostade 19 kronor. Går inte med noll stjärnor.

Odpowiedź od Lager 157
Otrevlig personal i kalmarbutiken.Ej…
Otrevlig personal i kalmarbutiken.Ej tillmötesgående. Fick inte lämna tillbaka ett oprövat plagg för att etikett var inte ihopsatt. Vilket det inte var när jag köpte det. Finns mer serviceinriktade affärer.

Retouren Service sehr langsam
Am 09.10 online bestellt und mit Kreditkarte bezahlt. Am 14.10 ist das Packet angekommen soweit alles Top.
Leider war die Jacke und der Pullover etwas zu klein. Also alles wieder Retour.
15.10 bei DHL abgegeben 17.10 angekommen laut DHL. Seit dem NIX keine E-Mail keine Erstattung der Kaufsumme. Einfach NiX
Auf Mails wird nicht geantwortet und vertröstet mit wartezeiten von 7 bis 9 Tage.
28.10
Update: nach der Bewertung auf Trustpilot ging alles ganz schnell.heute 2 Mails bekommen. Einmal die Anmeldung der Retoure. Die zweite war der Erhalt der Retoure und die damit verbundene Rückerstattung (-5€). Das Geld ist wieder auf der Kreditkarte damit ist der Fall für mich abgeschlossen.
Von mir gibt es ein Update auf 3 Sterne.
Der Retoure Servers muss besser werden.
Warum Lager157.com so ein Eiertanz macht kann ich nicht sagen. Aber es geht doch wenn man will.

Odpowiedź od Lager 157
Aldrig har jeg da set så en beskidt og…
Aldrig har jeg da set så en beskidt og rodet butik. Føj til 157 i Rosengårdscentret

Problematisch.
Problematisch.
Ich wollte Wintersachen bestellen, aber es war nicht klar, ob sie bestellt waren oder nicht – allgemein sehr verwirrend. Dann habe ich erfolgreich bestellt, aber keine E-Mail bekommen, deshalb denke ich, dass sie jetzt nicht ankommt. Und wie gesagt, das Anmelden war absolut unmöglich online. Keine Empfehlung.

Super laden in Bremen
Super laden in Bremen !
Tolle Kleidung für den Preis .
Auch im Onlineshop bestell ….
Alles Top !

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.