Kjøper ofte basic varer til en god pris, bukser derimot styrer jeg unna. Bukser med strech holder formen dårlig. Alltid sykt lang kø i kassa og de som jobber der har all verdens tid. Hvorfor har de ik... Zobacz więcej
Har boet i Sverige i mange år og har derfor altid elsket Lager 157, derfor var jeg glad da de åbnede i Hjørring. Jeg kan ikke anbefale at købe online, de hæver pengene fra dit kort og så dere... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte Jeans fra dem. Assa jeg vet de ikke er et kjempekvaltets merke men buksa holdte ikke ut i 2 måneder engang. Glidelåsen er helt ødelagt. Og det har ikke skjedd ved vask. Assa hele problemet he... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Man bliver virkelig villedt med priserne. Priser står med store bogstaver og hvis du overser de helt små priser på samme skilt og ikke opmærksom på, at det er en butik der gør alt for at villede ikke-... Zobacz więcej
Odpowiada na 99% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Hjørring
Hjørring.
Ville bytte en julegave, bukser, til enten en anden farve eller en sweat, men da jeg ingen bon havde, kan man ikke bytte. Der sad stadig mærker på bukserne.
Så nu har jeg et par bukser jeg ikke kan bruge.
Mon det er helt efter købeloven???

Lager 157 Næstved
Vi var i lager 157 i Næstved, der kommer jeg godt nok aldrig igen. Der var for det første mega koldt og ubehageligt, for det andet så kom vi kort før lukketid, der stod kun 1 i kassen og måtte betjene jeg ved ikk hvor mange mennesker, hun havde selv kaldt på sine kollegaer men de havde travlt med at hænge tøj op, som om der ikke var en dag i morgen. Kunderne havde os kaldt på andre medarbejdere men da jeg så gik ned for at bede dem komme ned i kassen fordi der var 3 minutter til de lukkede “ja men vi skal lige hænge tøj op”. Da den ene så endelig kom (en med briller) så hun bare sur ud og hverken smilte eller sagde god dag/aften. Meget ubehøvlede mennesker

Vilken service
Vilken service! Jag blev bemött med värme, engagemang och stor professionalism. Personalen lyssnade, gav bra råd och gjorde det lilla extra. En väldigt positiv upplevelse som gör att jag gärna kommer tillbaka. Ett stort tack till Olivia Ljung och Emma Glad, ni är bäst!

Odpowiedź od Lager 157
Jeg købte 4 trøjer alle sammen…
Jeg købte 4 trøjer alle sammen størrelse xs, som jeg normalt gør, de var alle sammen for store, 2 af den var tanktops begge 2 alt for lange hvilket der ikke stod da jeg købte dem. Jeg er meget skuffet

Odpowiedź od Lager 157
Brukar alltid vara nöjd när jag hämtar…
Brukar alltid vara nöjd när jag hämtar ut mina paket men den här gången var servicen katastrof och det gick inte att hämta ut med BankID vilket alltid ska gå! Och har alltid gått

Värmdö
Jag var på rean dagen efter julafton och fick tag på 2 par jättefina byxor för 30 kr styck och 2 pilejackor/ tröjor för 50 kr styck . Ute på Värmdö.
En riktigt stor och upplyst butik med massor av rea.
Riktigt roligt och jätte trevlig personal.

Høflige medarbejdere
Var i Næstved i dag
Alle tiders oplevelse. På trods af mange kunder var personalet mega hjælpsomme. Både dem ved kassen og i selve butikken. Det personale fortjener ros

Odpowiedź od Lager 157
Gäller hitta rulltrappan i Nordstan.
Just de plagg jag skulle köpa, var billigare än på t.ex. Kapp-Ahl, Stadium outlet, Intersport m.fl. Kvalité vet jag inget om, ännu. Uppskattar att priserna slutar på 0 eller 5, inte bondfångarnas 9 eller 99. Trevlig personal, mest unga damer. Jag är ett gammalt skrälle, ser ut som upphittad på tippen, är annars inte bortskämd med trevligt bemötande. Viktigt man står ut med lite köande.

Odpowiedź od Lager 157
En stjärna för priserna som är ok
En stjärna för priserna som är ok, för övrigt ingen stjärna alls. Personalen i Västeråsbutiken är förskräcklig. Okunnig om sina varor (håller dålig koll på sortimentet och erbjudanden), oengagerade i sina kunderna och nonchalanta i största allmänhet. Leendet sitter långt inne och viljan till service obefintlig (man får känslan av att man stör).
Har verkligen VD Stefan Palm koll på detta eller bryr han sig inte?

Nicht zu empfehlen ❗
Hallo
Habe am 8.12 bestellt. Seitdem ist der Artikel angeblich verpackt. Wird aber nicht an den Versanddienstleister übergeben. Keine Reaktion auf Email. Kontaktaufnahme per Chat nicht möglich. Obwohl laut Öffnungszeiten besetzt! Bis die Winterjacke kommt ist der Winter vorbei!
Leider auch keine Stornierung möglich.
Ich denke das war das erste und letzte Mal!
Nachtrag: hier erhalte ich innerhalb zwei Tagen eine Antwort. Meine Email bleibt seit über eine Woche unbeantwortet! Aber Hauptsache diese Firma hat mein Geld und ich keine Ware!!!
Nachtrag: bis heute keine Ware, keine Antwort! Habe zum Glück Geld zurückfordern können

Hold jer langt væk fra handel online med Lager157
Har tidligere handlet i fysisk butik, hvilket var en god oplevelse, men hold jer langt væk fra online handel!
Bestilte varer for 3 uger siden, de trak pengene med det samme og siden har jeg intet hørt. Varerne er ikke kommet.
Har forsøgt at ringe, chat og skrive e-mail flere gange. Der er ingen i den anden ende! Kan heller ikke annullere ordren.
Tænk at man vil være det bekendt når man har fysiske butikker. Hold jer endelig fra at købe online. Jeg føler mig virkelig snydt og tænker om jeg mon nogen sinde ser de penge igen?

Odpowiedź od Lager 157
Besværlig hjemmeside og umulig kundeservice
Jeg har været i deres butik i Rosengårdcentret flere gange, hvilket har været fint nok. Jeg skulle så bestille noget fra deres hjemmeside, hvilket var vildt kaotisk. Hjemmesiden var besværlig. Men da jeg havde bestilt kunne jeg se, at hele min adresse ikke stod på ordrebekræftelsen. Jeg brugte 2 dage på at komme igennem til deres kundeservice, og forsøgte på 3 forskellige enheder. Da jeg endelig kom igennem fik jeg af vide, at jeg havde skrevet den forkert så, og det kunne de ikke gøre noget ved. Men inde på hjemmesiden hvor jeg kunne tjekke min ordre stod den fulde adresse. Det ville hun ikke svare mig på. Udover det, så er der et lille kort, som skulle vise hvor den leveres, altså hvor min adresse er, den stod midt på en vandresti 5 km fra hvor jeg bor. Det ville hun heller ikke hjælpe med, og insisterede på, at jeg havde skrevet min adresse forkert. Jeg sagde, at der slet ikke er en adresse der hvor den stod, fordi DET ER EN VANDRESTI. Der var meget frem og tilbage, for hun endelig prøvede at opdatere den, men det endte med, at da jeg fik besked fra Bring, skyndte jeg mig at ændre, så den blev leveret ved pakkeshop.
Den ene trøje jeg havde bestilt var så i stykker, så jeg måtte til Odense og returnere.

Odpowiedź od Lager 157
Deres bukser flækker bare op i syninger…
Deres bukser flækker bare op i syninger så vil ikke anbefale at købe deres bukser

Svindleri og dårlig service
Det rene svindleri og virkelig dårlig service. Jeg var i rosengårdcenteret. Der stod en masse priser på skilte også kom vi til kassen og betalte meget mere end der stod på skiltene, så vi spurgte en medarbejder, hun forklarede at der stod med mini skrift at det kun var prisen til medlemmerne (svindleri de skriver det så småt med vilje så man ikke kan se det, medarbejderen nævnte at det var småt så de ved det godt) medarbejderen fortalte at ekspedienten skal nævne at man så ikke kan få det til de priser der står i butikken hvis man ikke er medlem, men det gjorde hun ikke, ellers var vi bare blevet medlemmere med det samme da det er gratis. Der var vildt dårlig service, vi havde allerede stået i kø i cirka 30 minutter og nu skulle vi tilbage i køen for at få priserne/medlemskab fikset, køen var kun blevet længere, og vi havde allerede stået i kø i 30 minutter, vi gad ikke 30 minutter kø igen, der var ingen hjælp at hente selvom kun 1 af de 2/3 kasser var åbne, når det er dem der har lavet en fejl og ikke fortalt os at priserne ændre sig, som de fortalte at det skal de nævne ved kassen (men det gjorde de ikke, selvom de skal) så skal de altså hjælpe når det er deres fejl! De kan ikke sende os ind i en 30 minutters kø igen begrund af de laver fejl! Men det gjorde de! Vildt dårlig service at de ikke vil hjælpe når de laver fejl! Og svindleri de ikke skriver det med større skrift på skiltene! Dårlig oplevelse! Husk at nævne det ved kassen! Fordi det er gratis med medlemskab så hvis man bare får det afvide er det intet problem og blive medlem og få det til den pris der står i butikken, også vildt det kun er medlemskabs priser der står i butikken! Der står ikke andet! Og man ikke får afvide at det kun er medlemskabspriser! Pludselig var alt dyrt da vi skulle betale! Og vi fik ingen hjælp! Vi måtte stå i kø i en hel time! Fordi de havde lavet en fejl! 2 X 30 min!!!

Ikke besværet værd
Ved online køb af gavekort bliver pengene trukket, men man får ingen ordrebekræftelse og man kan ikke komme i kontakt med dem efterfølgende. Sidste gang jeg handler derfra.

Surkeaa laatua
Myymälästä ostettu 2 farkut joitain kuukausia sitten. Mustista hävisi väri ensimmäisessä pesussa, heti 5-vuotiaan farkkujen näköiset. Ei jaksanut viedä takaisin. Mutta nyt toiset farkun väriset repesivät arviolta alle viiden pesukerran jälkeen. Miten tälläistä saa myydä?

Keine Lieferung
Habe am 24.11. eine Versandmitteilung bekommen,seitdem ist nichts passiert.Auf Emailnachfrage keine Antwort,kann man nicht empfehlen

Syningerne går hurtigt op
Jeg købte to par cowboybukser og havde ikke brugt dem særlig meget, før syningerne på begge par begyndte at gå op. Jeg faldt for dem, fordi stoffet virkede tykt og robust, men syningerne er simpelthen for dårlige, når de begynder at gå op af sig selv på den måde.

Odpowiedź od Lager 157
Otroligt otrevlig och ohjälpsam…
Otroligt otrevlig och ohjälpsam personal i Västerås. Himlar med ögonen och suckar när man frågar om hjälp. Trots att varan står att den nu kommit in i lager och att man fått avisering om det så fräser de att det är fel för de har inte fått någon leverans av något trots massvis med ouppackade kartonger runt om i varuhuset. Tyvärr inte första gången med samma upplevelse!

Odpowiedź od Lager 157
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.