Kjøper ofte basic varer til en god pris, bukser derimot styrer jeg unna. Bukser med strech holder formen dårlig. Alltid sykt lang kø i kassa og de som jobber der har all verdens tid. Hvorfor har de ik... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Har boet i Sverige i mange år og har derfor altid elsket Lager 157, derfor var jeg glad da de åbnede i Hjørring. Jeg kan ikke anbefale at købe online, de hæver pengene fra dit kort og så dere... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte Jeans fra dem. Assa jeg vet de ikke er et kjempekvaltets merke men buksa holdte ikke ut i 2 måneder engang. Glidelåsen er helt ødelagt. Og det har ikke skjedd ved vask. Assa hele problemet he... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Man bliver virkelig villedt med priserne. Priser står med store bogstaver og hvis du overser de helt små priser på samme skilt og ikke opmærksom på, at det er en butik der gør alt for at villede ikke-... Zobacz więcej
Odpowiada na 99% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Ok varer, elendig kundeservice
Varene er stort sett av grei kvalitet i forhold til prisen, men med én gang det er snakk om en reklamasjon er det helt håpløst. Har nå brukt nærmere 3 mnd på å få returnert ei bukse som gikk opp i en søm, men de skylder på tekniske problemer med retursystemet sitt. Om man purrer på svar kan de bruke 1-2 uker på å svare. Dette gjelder da nettbutikk.

Finger weg!
Finger weg!
Ich habe eine Bestellung aufgegeben und mit Kreditkarte bezahlt! Das Paket ist nie bei mir angekommen! Jeglicher Kontaktversuch wird ignoriert!

Hemsidan är verkligen så DÅLIG
Hemsidan är verkligen så DÅLIG! Så många gånger jag har sparat i önskelistan för att kunna gå tillbaka senare och att gallra ut när man pratat med barnen och beställa de kläder de valt ut men då är endast 5 varor där av ca 20. Likadant med lagersaldot står att det ska finnas i butik men när man kommer dit är det slut sedan flera dagar eller till och med vecka ibland, personalen är ofta otrevlig/snäsiga och svarar att det kan vara lite segt att lagersaldot uppdateras och om det står fåtal kvar i lager så betyder det att det med 99% är helt slut. Så här är det jämt på internet sidan och jag har varit i flera butiker där i stort sett all personal jag stött på (om det ens finns någon ute i butiken) är snäsiga och otrevliga.

viktig å huske på
Datteren min kjøpte en genser, bukse og en jakke på lager 157. Hun er veldig fornøyd, og det var rask levering, fikk pakken etter fire dager. Det er viktig å huske på at flere personer som har bestilt herifra eller kjøpt i butikk eller noe i den duren som er uførnøyde, har en mye mere lyst til å skrive dårlige ting. De som har fått alt sammen supert og ikke har noen klager, gidder ofte ikke å skrive gode anmeldelser.

Beställt Jacka på nätet…
Beställt Jacka på nätet…
… hämtas i butik.
Har fått faktura ifrån ” Walley” på 362kr…
… då jackan som kostar 250kr och enligt orderbekräftelsen ska det kosta 288kr….
( walley tar 112kr)….👎

Odpowiedź od Lager 157
Værste kundeservicen noen gang.
Værste kundeservicen noen gang.
Lagerbeholdning er feil på masse varer. Kjører helt til butikken bare for å finne ut at det som står de har MASSE av er tomt. Prøvde å snakke med kundeservicen I flere dager for å spørre om de kan sjekke beholdning I butikken. Nei det er HELT UMULIG!!!! MØKKA SERVICE!!!!!

Odpowiedź od Lager 157
Jeg bestilt nogle vare hos jer
Jeg bestilt nogle vare hos jer, hvor at i så efter at jeg har bestilt dem skriver er 1 af varerne er udsolgt. Problemet er så at i har trukket pengene på min konto for den udsolgte bare alligevel.
Jeg skriver så en mail til jer ang. problemet og svaret jeg får tilbage er at, det er Walley der står for at trække pengene på min konto, og at jeg selv skal kontakte Walley for at få mine penge retur.
Da det er jer jeg har foretaget et køb hos og ikke Walley jeg har handlet med, er det i følge dansk forbruger lov, jer der skal løse problemet og ikke mig der selv skal løse problemet med Walley.

Trasiga byxor
Köpte ett par mjukisbyxor/ tights med bootcut, efter en användning hade det blivit massvis med små hål runt sömmen vid rumpan på byxorna.
Sömmen hade inte spruckit, utan tyget runt hade bildat massor av små hål, det hände på alla 3 par byxor jag köpte. Först lämnade jag tillbaka ett par o bytte ut det i förväntan att de skulle hålla, men nej. Alla fick små hål vid sömmen.

Online shop/butik
Jeg bestilte ngt tøj der fra, der i blandt en basic bluse. Den var helt skæv og ærmerne var ikke lige lange.
Men jeg har også været i deres butik, rigtig fin men knap så god betjening.

Odpowiedź od Lager 157
Gjorde en beställning via hemsidan
Gjorde en beställning via hemsidan, nu 3 veckor efter lagd beställning har ännu inga varor dykt upp. Står ännu som ”packning pågår”. Ingen information om att ett plagg tex var slut lager för tillfället därav dröjsmålet.
Försökt att mejla kundtjänst 3 tillfällen för att se vart ordern tagit vägen, får bara ett autosvar att de svarar inom 5-7 dagar. Rekommenderar inte att beställa ifrån hemsidan!
Hoppas jag får mina varor eller att betalning tillbaka ges.

Odpowiedź od Lager 157
Köpte ett par jeans som var för långa…
Köpte ett par jeans som var för långa och har hört att man kan be personalen sy upp byxorna åt en. Jag bad dem då att sy upp dem och när jag dagen efter skulle hämta byxorna så var det 5 cm skillnad på benen. Ena benet var så tydligt mycket längre än det andra. Vi åkte då dagen efter och bad dem fixa det och personalen var helt okunniga. Hon i kassan stod och drog i de benet som var för kort och sa ”kolla dem är ju lika långa”. Hon blev sen tillsagd av en annan i kassan som sa till henne att inte dra i byxorna. Vi fick då lämna dem till butiken för att fixa till det dem hade sytt. Idag hämtade vi byxorna igen och så var det ingen skillnad från hur dem såg ut innan. Är nästan helt övertygad om att de bara tagit emot byxorna och sedan lämnat tillbaka dem igen då de inte finns några tecken alls på att de ens försökt fixa problemet som de själv skapat. Byxorna har fortfarande en 5 cm längdskillnad och måste nu gå och be nån som faktiskt kan sy att fixa problemet de skapat. Varför ska man ens erbjuda att sy upp byxor i butik när man inte har någon erfarenhet alls? Ni väljer frivilligt att erbjuda att sy upp byxor men ni har ingen aning alls om hur man gör.

Unbelievable working conditions
I visited the store a few days ago with my family. We came all the way from Germany to Kolding. To our surprise the store was freezing cold, we even saw the employees wearing jackets and scarves. We like shopping at lager157 and have been there multiple times but I think the conditions the company is putting the employees through is unacceptable and I don’t want to support this business anymore.

Jeg har kjøpt mye der
Jeg har kjøpt mye der, men det blir raskt uholdbart. Desverre. Det siste er dette Walley opplegget. Helt umenneskelig, som jeg ser det. Ingen kontanter i butikken heller... Jeg kommer ikke til å handle noe særlig mer der, på tross av at jeg har vært fornøyd med varene, stort sett

Odpowiedź od Lager 157
Nice staff - but quality worst on the market
Nice staff in the 2 shops I have visited, the idea behind the concept is brilliant, Limited number of items but a wide variety of colors. But the execution is awful. What is the point of purchasing a T-shirt when the quality is so bad it changes shape after 2 washes. Hoodies where holes appear after 4 washes...
This is the LEAST ENVIRONMENTAL CLOTHING COMPANY EVER.
I understand we live in a society where things go out of fashion quickly. The need for affordable clothings for families with kids who is growing out of stuff quickly is a great market. But the quality of the items at 157 is so low that my son who is 12 and only can wear his clothing for around 6 months now, has to throw it away because of holes appearing, T-shirts lose shape. Socks gets holes after 3 or 4 times.

Odpowiedź od Lager 157
Kanon god oplevelse med god service
Havde været inde i butikken for et par måneder siden og efterspurgte en vare som viste sig at være udsolgt. Vi blev skrevet op - og ville blive kontaktet når de fik nye varer hjem. Der gik ikke længe - så blev vi ringet op at de havde fundet en kasse på lageret med det som vi havde efterspurgt. I dag var jeg så inde at hente det som var lagt tilside.
Det kalder jeg utrolig god service.
Poul Chr Larsen
Græsted

Lager157-Trollhättan
Lager157-Trollhättan. Otrevlig personal, lång kö till kassorna, smutsiga och röriga lokaler.

Nemt at bestille
Nemt at bestille, fik rabatten som medlem.
Blev afsendt samme dag og modtog det hurtigt.
Var lidt nervøs efter anmeldelserne herinde. Men det blev gjort til skamme.
Tak for handlen

Opfølgende svar
Jeg har selfølgelig gjort det i åbningstiden, og ingen svar..
Det er nu et underligt sted jeg kun kan få fat i jer på Trustpilot??
Jeg ønsker en medarbejder skrive en mail til mig!

Urdålig service!!!!!!
Åker till fel adress 3 kvällar i rad. Airmee kan inte göra nåt. Jag ändrade min adress hos lager 157 för 2 mån sen och har fått flera sändningar sen dess till min nya adress. Mailar o ringer lager 157 men inget svar på 3 dagar. Idag påstår dom att den gamla adressen stod på denna sändning???? Nu går paketet tillbaka till dom och varorna som jag beställt och betalt inkl hemkörning försvinner?????
Undrar också hur Lager 157 kan ta bort alla negativa omdömen och bara visa dom positiva, som hittills bara är 1 omdöme

Sindsyg dårlig service i 157 online
Bestilte varer online d. 12 dec med levering til deres butik i Viborg
D. 16 december trækker de beløbet på mit kort
Får dog ingen meddelelse om at varer er på vej
D. 28 dec henvender jeg mig i butikken første gang og får af vide at varene er sendt fra lageret
D. 8 januar henvender jeg mig igen - stadig ingen varer og denne gang kan de slet ikke se noget
Imellem henvendelserne i butikken har jeg nok sendt 6 mails til kundeservice UDEN at få svar
Og man kan heller ikke ringe dem medmindre man vil betale for det for de har kun et svensk telefon nummer
Så må nok erkende at mine penge er tabt
HOLD NU OP EN DÅRLIG KUNDESERVICE
Kommer aldrig til at handle i 157 igen hverken online eller fysik
Og ALLE skal få af vide hvor dårlig en butik det er

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.