Od rozmowy telefonicznej porzez odebranie jej bezpośrednio w domu w Katowicach po dostarczenie przesyłki w Walii wszystko było w jak najlepszym porządku. Do tego sprawne i szybkie informowanie o "drod... Zobacz więcej
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
Serwis do zamawiania kurierów. Najlepsze przesyłki kurierskie. Gwarancja wysokiej jakości usług. Jesteśmy na rynku już 15 lat! Porównaj oferty firm kurierskich i sam zdecyduj, która jest najlepsza dla Ciebie. Wysyłasz więcej? Skorzystaj z naszej oferty cen hurtowych. Sprawdź nasze ceny przesyłek zagranicznych - niskie ceny, szybka dostawa, generowanie dokumentów eksportowych.
Prezydenta Lecha Kaczynskiego 1, 80-374, Gdansk, Polska
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
naciągają na opłaty dodatkowe już po doręczeniu przesyłki za wymyśloną usługę. nie polecam

Odpowiedź od KurJerzy.pl
Kontakt z kurierem profesjonalny, przepływ informacji jest. Kurier uprzejmy, grzeczny i pomocny. Takich to że świecą szukać. Gorąco polecam! Na pewno jeszcze skorzystam z ich usług.
Nie polecam! Proszę omijać tę firmę szerokim łukiem. Nigdzie nie wyszczególnili, że prócz opłaty za wysyłkę, naliczą też opłatę za odbiór w danym kraju. W momencie rozmowy z pracownicą, Ta stwierdziła, że jest to napisane w punkcie 3 , gdzie wątpię, że ktoś na to zwraca uwagę. Konsultantka była bardzo niemiła i wręcz ze mnie drwiła. Uwierzcie mi za średnią przesyłkę, za którą zapłaciłam 300 zł, wyszło mnie łącznie 600 zł. Uciekajcie!

Odpowiedź od KurJerzy.pl
Przesyłka dostarczona została terminowo.
Uprzejma obsługa
Zanim trafiłem na KurJerzy.pl. próbowałem wysyłać za pośrednictwem innych pośredników (utrudnienia, wtopy etc). KurJerzy są wyśmienici, nie dość, że wygenerowali mi dokumenty eksportowe (wysyłałem do Dubaju), to jeszcze paczka była na trzeci dzień w Emiratach (via UPS). PS: Zanim wygenerujesz zamówienie, sprawdź wymiary i ciężar (aby przewoźnik np. UPS nie upomniał się o dopłatę), ja tak zrobiłem - najbardziej "gładka" wysyłka eksportowa w moim życiu ;) Jestem wdzięczny i super zadowolony. Polecam! Dziękuję.
Kurier przyjechał na kolejny dzień. Wykupiłam wydrukowanie etykiety i musiałam tylko przekazać paczkę. Jestem bardzo zadowolona, można zaufać tej firmie.
Fajnie, że po drugiej stronie są prawdziwi ludzie. Paczka została zagubiona przez DHL, ale mile panie z Kurczaka pomogły w jej odnalezieniu :) Z pewnością skorzystam ponownie!
Jestem pod wrażeniem miłej obsługi klienta. Paczka została zagubiona przez UPS ale udało się ją szybko namierzyć. Dziękuję za pomoc.
Wysłana przesyłka z wymiarami na kartonie nadrukowanymi przez producenta oraz waga. Sam dokładnie zmierzyłem i zważyłem ponieważ nie pierwszy raz mnie oszukali że musiałem dopłacać. Teraz byłem mądrzejszy. Reklamacja złożona ale oczywiście potrącili z pobrania kwotę rozbieżności. Czekam na odpowiedź ale już liczę się że skończy się w Urzędzie Ochrony Konsumenta i wytoczoną im sprawą w sądzie. Tym razem im nie odpuszczę

Odpowiedź od KurJerzy.pl
Kurier przez 4 dni nie odebrał przesyłki. Interweniowalam 5 razy. Po usłyszeniu po raz trzeci zapewnia, że kurier odbierze paczkę w ciągu 2 godzin, zrezygnowałam.

Odpowiedź od KurJerzy.pl
Bardzo miły kurier. Kilka razy miałam przyjemność być obsługiwana przez tę osobę. Jestem bardzo zadowolona i polecam.
Pełen profesjonalizm. Z przesyłką do USA były pewne komplikacje, ale miłe Panie na infolinii pomogły mi przejść przez wszystkie formalności. Dziękuję za pomoc.
Doskonały i profesjonalny serwis kurierski. Wszystko przebiegło zgodnie z deklaracjami uzyskanymi podczas procesu zlecenia. POLECAM !!!
Bardzo negatywne doświadczenie. Podobno kurier byl dwa razy, dzwonił do domu i próbował skontaktować się telefonicznie, a nikt nie odbierał.
Dziwne bardzo, bo cały czas byliśmy w domu oczekując wizyty kuriera i nie było momentu, żeby nikogo nie było.
KurJerzy nawet za to nie przeprosił, zwalili winę na UPS więc zdecydowanie nie polecam.

Odpowiedź od KurJerzy.pl
Zamówiłam paczkę z Polski do Hiszpanii i pomyliłam kod pocztowy przy zamówieniu. Napisałam maila w sobote a paczka miała zostać odebrana w poniedziałek. W poniedziałek rano dostałam maila z poprawionym adresem i paczka doszła do Hiszpanii w 4 dni, w stanie nienaruszonym. Bardzo polecam!!!

Odpowiedź od KurJerzy.pl
"Uwaga wszystkim użytkownikom KurJerzy.pl!
Chciałbym podzielić się z Wami moim niedawnym doświadczeniem z tą firmą kurierską. Niestety, muszę ostrzec wszystkich przed praktykami, które uważam za oszukańcze. Ostatnio wysłałem przesyłkę za pośrednictwem KurJerzy.pl, podając dokładne wymiary i wagi paczki. Niestety, gdy przesyłka dotarła do odbiorcy, zostałem obciążony dodatkowymi opłatami, ponieważ rzekomo wymiary były inne niż podane przeze mnie.
To nie fair! Nie tylko tracę pieniądze, ale także zaufanie do tej firmy. Dlatego chcę Was ostrzec, abyście byli ostrożni,, korzystając z usług KurJerzy.pl. Czy ktoś miał podobne doświadczenia z nimi?"

Odpowiedź od KurJerzy.pl
Nie sprawdzilem tej firmy przed platnoscia i wystraszylem sie paru negatywnych opinii, ale okazuje sie i to chcialbym podkreslic, ze KurJerzy.pl to solidna firma. Wszystko funkcjonowalo bez zarzutu. Zapomniane przeze mnie rzeczy odebrano z hotelu i dostarczono do domu. Super. Dziekuje

Odpowiedź od KurJerzy.pl
Naciągacze i złodzieje. Firma współpracująca UPS nałożyła karę za zbyt dużą wagę opakowania która niby ważyła 126kg a pan kurier wziął w 2 ręce i wrzuciła do auta....Kara 5200zl która chcą mnie obciążyć brawo wy a opinie sami sobie piszą omijać szerokim łukiem