Produkt okej, ale nic specjalnego. Wygląd w porządku, materiał też, ale nie wyróżnia się. Dostawa szybka, opakowanie solidne. Obsługa klienta była pomocna.
Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Zamówiłem spodnie czekam dwa tygodnie…
Zamówiłem spodnie czekam dwa tygodnie na dostarczenie itd jedynie co to dostałem maila że zostaną wysłane mijają kolejne dni produkt nadal nie został wysłany nie polecam
Kupiłem garnitur na wesele i dostałem mnóstwo komplementów. Materiał i wykończenie na najwyższym poziomie.
Duży wybór koszul i marynarek, a ceny są uczciwe jak na tę jakość. Zawsze wracam po więcej.
Świetnie skrojone chino
Dobry stosunek jakości do ceny. spodnie siedzą świetnie i wyglądają elegancko.
KLAMSTWA
NIE CZYTAJCIE TYCH POZYTYWNCYH KOMENTARZY . TO SA PODSTAWIENI LUDZIE KTORZY ROBIA TO SPECJALNIE ZEBY WPROWADZIC WAS W BŁĄD I WYCIĄGNAĆ OD WAS KASE ZA TOWAR KTORY NIGDY DO WAS NIE DOJEDZIE
Przysyłają inne towary niż zamawiane i…
Przysyłają inne towary niż zamawiane i nie zwracają pieniędzy. Zwykli oszuści!
Estetyczny sklep stacjonarny
Obsługa uprzejma, wystrój bardzo ładny. Strona internetowa mogłaby działać płynniej.
Przyjemna atmosfera zakupów
Miła muzyka, przestronne przymierzalnie. Zdecydowanie inne doświadczenie niż w typowych sieciówkach.
Szybka dostawa, zero zastrzeżeń
Zamówiłem online, przesyłka przyszła szybko i wszystko było dokładnie takie, jak na zdjęciach.
Fajny wybór casualowy
Ciekawa oferta ubrań na co dzień, choć rozmiarówka XL czasem jest ograniczona.
Sprzedawca pomógł mi dobrać rozmiar i…
Sprzedawca pomógł mi dobrać rozmiar i fason. Materiał koszuli jest naprawdę przyjemny w dotyku.
Produkty fatalnej jakości
Produkty fatalnej jakości, wyglądające zupełnie inaczej niż na zdjęciach na stronie internetowej. Baaaardzo długi czas oczekiwania, bo mimo, że strona sklepu wygląda pięknie towar idzie prosto z Chin. Problem ze zwrotem. Firma życzy sobie, aby klient pokrył koszt zwrotu do fabryki w Chinach, który to koszt stanowi praktycznie 3/4 wartości ceny zakupionego produktu (w moim przypadku garnitur). Totalne oszustwo jakościowe. Jestem bardzo rozczarowana i zamierzam zgłosić ten obiekt o UOKiK
Dostałem inny towar niż ten który u…
Dostałem inny towar niż ten który u nich zakupiłem. W odpowiedzi dostałem informację, że mogę odesłać paczkę na własny koszt (25 euro) i tylko wtedy dostanę zwrot pieniędzy. Sam zakup warty był właśnie tyle.
Przestrzegam przed zakupami na tej stronie. To są oszuści.
Nie ufajcie w jakiekolwiek pozytywne…
Nie ufajcie w jakiekolwiek pozytywne opinie o tym sklepie, bo są wygenerowane przez nich. Zamawiasz przesyłkę z niby Polskiego sklepu, po czym okazuje się, że właściciel jest Holenderski, paczka idzie z Chin, nie dochodzi tylko gdzieś tam się plącze, oni Cię zwodzą, że już nad tym działają i niedługo dostaniesz informacje po czym jest cisza dopóki znowu się nie odezwiesz. Oczywiście pieniędzy zwrócić nie chcą, bo paczka jest w drodze. Ten sklep to oszustwo.
KOVAK.PL - Zwykli naciągacze
Oszuści jakich mało. Niby działają jako firma w Polsce prowadząc stronę kovak.pl. okazuje się że towar wysyłany jest z Chin - nędznej jakości, zwrot należy odesłać do Chin na swój koszt, oferują że można zatrzymać towar i zwrócą 10% wartości, w tym sęk że ten towar jest wart może 10% wartości... więc tracimy na starcie 90%. NIE POLECAM. - UWAGA NA TEN SKLEP.
Zdecydowanie odradzam
Historia jakich wiele tutaj opisanych: zamówione spodenki dotarły zupełnie inne niż zamawiałem, po kontakcie z supportem zaproponowali zwrot 10% wartości zamówienia (po wymianie kilku maili zwiększyli do 20%) lub zwrot towaru na własny koszt do Chin. Po tym jak zgodziłem się na zwrot części kosztów zamówienia, kontakt z supportem prawie żaden. Minął już prawie miesiąc a nie otrzymałem zwrotu pieniędzy.
Firma kovak bardzo nie rzetelna, brak zwrotu pieniędzy wielka lipa
Firma kovak bardzo nie rzetelna. Na moje informacje o rezygnacji z dostawy towaru usilnie mi go wciska no i nie chcą dać zwrotu pieniędzy. Nie polecam tranzakcji ,wielka ściema i nieuczciwość. Konsumenci nie dajcie się nabierać. Towar pojawił się 1.5 miesiąca po zamówieniu.
Zamówiłem spodnie lniane z tego sklepu…
Zamówiłem spodnie lniane z tego sklepu na ktore czekałem dwa tygodnie.Gdy przyszła paczka zastałem w niej spodnie 100% POLIESTER.jak bym chciał poliestrowe ubrania to zamówłbym na shein czy aliexpress nie polecam tego sklepu opisy ubrań nie zgodne z rzeczywistością
Otrzymałem inny towar niż zamawiałem
Otrzymałem inny towar niż zamawiałem. Odesłanie przesyłki wiąże się z bardzo wysokimi cenami. Po uzgodnieniu z dostawca, że otrzymam zwrot 10% kontakt nie urwał i nikt nie odpowiada.
Produkt niezgodny z opisem
Produkt niezgodny z opisem, jakość fatalna. Tandetne wykonanie. Zakupione spodnie chciałem odesłać ale okazuje się, że firma żąda wysyłki do magazynu w Chinach - koszt 25euro!!!
Ładny wystrój, długa kolejka
Miła obsługa i estetyczny sklep. Trochę długo czekałem na przymierzalnię w sobotę.