Jakość w tej cenie jest bardzo dobra
Jakość w tej cenie jest bardzo dobra, naprawdę warto dać jej szansę.
Jakość w tej cenie jest bardzo dobra, naprawdę warto dać jej szansę.
Za każdym razem, gdy noszę ten strój, dostaję komplementy, jestem bardzo zadowolona.
Ta bluza z kapturen zapewnia cieplo, nie powodujac uczucua ciezkosci, uwielbiam ten kroj.
Komplet szortów i koszuli jest uroczy i idealny na letnie wyjścia.
Na początku nie byłam przekonana do koloru, ale na żywo wygląda jeszcze lepiej.
Sportowy top idealnie leży i w ogóle nie krępuje ruchów, jestem z niego bardzo zadowolona.
Nie polecam.
Słaba jakość, długi czas dostawy i problemy ze zwrotem.
Zamówiłem 2 koszulki, tego samego dnia otrzymałem e-mail z kodem śledzenia, a po 2 dniach paczka była już u mnie. Jakość była świetna, a obsługa również na wysokim poziomie.
Ubrania prezentują się bardzo dobrze zarówno na zdjęciach, jak i w rzeczywistości – materiały są przyjemne, a jakość solidna. Rozmiary są zgodne z opisem, dzięki czemu łatwo dobrać odpowiedni model. Dostawa przebiegła sprawnie. Zdecydowanie warto!
„Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Verlaro. Odzież damska jest naprawdę dobrej jakości, materiały są przyjemne w dotyku i dobrze się noszą. Zamówienie dotarło szybko, a ubrania wyglądają dokładnie tak jak na zdjęciach. Na pewno zamówię ponownie!